تورس : در ارزوی کسب دهمین قهرمانی اروپا هستم
میگل تورس مدافع جوان باشگاه رئال مادرید در مصاحبه تلویزیونی شبکه رئال مادرید حضور پیدا کرد .
این بازیکن اسپانیایی در این مصاحبه تلویزیونی در مورد سالهای اغازینش در این باشگاه و همچنین اینده اش صحبت کرد .
در مورد سالهایی که در اکادمی باشگاه سپری کردید صحبت کنید ...
من این شانس را داشتم که تمام تجربیات خود را در این باشگاه کسب کنم من بازی را از زمین های خاکی شروع کردم و بعد از ان بازی در چمن مصنوعی را نیز تجربه کردم و حالا نیز روی چمن طبیعی کار می کنم , یک بازیکن باید تمام مراحل را پشت سر بگذارد تا بتواند رشد کند و به یک فوتبالیست کامل تبدیل شود .
چگونه وارد اکادمی باشگاه رئال مادرید شدید ؟
من دانش اموز یکی از مدارس نزدیک به ورزشگاه برنابئو بودم و یک روز از طرف مدرسه به اردوی یک روزه جهت تماشای تالار افتخارات باشگاه فرستاده شدیم و بعدها من تصمیم گرفتم که در ازمون های استعدادیابی ثبت نام کنم ولی فکر نمی کردم یک روز بتوانم در باشگاه بزرگی چون رئال مادرید بازی کنم . من فقط می خواستم بازی کنم و لذت ببرم و اصلا به فکر گلزنی نبودم سپس من برای بازی در یک تورنمنت وابسته به باشگاه دعوت شدم جایی که چندین تیم وجود داشتند که روی انها اسامی بازیکنان تیم بزرگسالان گذاشته شده بود اسم تیم من هم زامورانو بود .
چگونه فهمیدید که پذیرفته شده اید ؟
وقتی که انها تماس گرفتند من مدرسه بودم و پدرم بود که گوشی را برداشت و شوکه شده بود چون او خبر نداشت که من در این باشگاه اسم نوشته ام و اولین روز حضور من در باشگاه مصادف شد با روزی که بازیکنان تیم اصلی از تمرینات بازگشته بودند و یادم می اید که با ماشین چندو عکس گرفتم او بعد ها این عکس را دید و خاطره ماشین قدیمی اش برایش زنده شد .
ایا هنوز با چندو رابطه نزدیک دارید ...
او کمک زیادی به من کرد خود او نیز در گوشه ها بازی می کرد چندو همیشه من را راهنمایی می کرد چون هم پست بودیم .
شما از همان اول هم هوادار رئال مادرید بودید ؟
بله . من در مادرید بدنیا امده ام و یک مادریدیسمو هستم همه دوستانم از من حمایت می کنند و می توانند این حرف را تائید کنند .
بیشتر بازی چه بازیکنانی را دنبال می کردید ؟
من بیشتر روی بازیهای مدافعان توجه می کردم مدافعانی چون چندو , پانوچی و هیه رو چون وقتی بچه بودم کمک زیادی به من کردند و تا حدودی نیز با انها شباهت فیزیکی دارم .
اکادمی برای یک باشگاه مثل رئال مادرید همیشه مهم است ...
همین طور است شما یاد می گیرید که چگونه پیشرفت کنید و نواقص خود را برطرف می کنید پیروزی در هر بازی بسیار مهم است چون باعث می شود شما بزرگتر شوید و اهدافی که در سر دارید نیز عظیم تر شوند و فکر نمی کنم بازیکنی در اکادمی رئال مادرید باشد که نخواهد در این باشگاه به موفقیت برسد .
ایا دوست دارید در ترکیب اصلی بازی کنید ؟
بعضی از والدین هستند که فرزندانشان را مجبور می کنند هر جور شده به تیم اصلی راه پیدا کنند ولی من فقط می خواهم بازی کنم و لذت ببرم و دوست دارم وارد یک فضای جدید و بالاتر شوم و این بدان معناست که من یک قدم به هدف اصلیم نزدیک تر شده ام .
ورود به تیم اصلی باید کار مشکلی باشد ...
خوشبختانه والدین من همیشه برای دیدن تمرینات من به والدیبیباس می ایند و اگر یک روز نتوانند بیایند من را خبر می کنند و من بدون انها نمی توانم در اینجا بمانم , من هیچ توجه ای به پول ندارم و فقط دوست دارم عضوی از باشگاه باشم .
زمانیکه در تیم ب رئال مادرید بازی می کردید میشل سرمربی شما بود کسی که الان رئیس اکادمی باشگاه است ...
در واقع مربیگری میشل در تیم جوانان برای من بسیار مهم بود و او در زندگی ورزشی من نقش مهمی دارد اگرچه خود او این را قبول ندارد میشل بود که من را شناسایی کرد و اجازه داد در تیم ب بازی کنم من از همان ابتدا در پست دفاع چپ بازی می کردم و حضورم در تیم اصلی نیز مدیون میشل هستم .
و سرانجام پرواز بلند خود را شروع کردید ...
همه چیز رویایی و خوب پیش رفت من احساس خوبی داشتم و هیچ توجه ای به وضعیت زمین نداشتم روز مسابقه بود و من انروز را هرگز فراموش نمی کنم . روزهای اول خیلی خجالتی بودم ولی بازیکنان بزرگتر من را به خوبی یاری کردند.
نومانسیا بیشتر از انچه انتظار داشتید شما را ازار داد ...
انها خیلی خوب بازی کردند و به ما فضا نمی دادند تا بخواهیم همکاری کنیم و موقعیت بسازیم انها نشان دادند که می توانند رقابت کنند و همین موضوع باعث سخت شدن کار برای ما شد .
رائول بعنوان بهترین بازیکن فصل قبل معرفی شد و جایزه الفردو را کسب کرد ...
او کاپیتان و بازیکن باسابقه تیم است و هر چه بگوید برای من ارزش بسیاری دارد رائول برای بازیکنان جوانتر یک الگوست , رائول همیشه مراقب ماست و از ما می خواهد که خود را وقف رئال مادرید کنیم در کل ما در تیممان چند کاپیتان خوب را در اختیار داریم .
هیگوئین پیشرفت خوب و محسوسی داشته است ...
او بازیکن مهمی برای ماست و خود او باید بیشتر از هر کس دیگر از این مساله اگاه باشد و یادگیری ارزشها در زمین برای هر بازیکن جوانی بسیار مهم است .
روی کاغذ باته بوریسف تیم اسانی خواهد بود ...
راه یابی به مرحله نهایی لیگ قهرمانان کار اسانی نیست ولی انها اینکار را کرده اند حالا انها می خواهند خود را در برنابئو بار دیگر بر سر زبانها بندازند ولی ما نیز باید کار را برای انها سخت کنیم تا بتوانیم مثل سابق در بازیهای خانگی پیروز شویم من ارزو دارم که برای دهمین بار قهرمان اروپا شویم .
ایا از لباسی که قرار است در لیگ قهرمانان بپوشید خوشتان می اید ؟
من عاشق ان هستم حتی دوست دارم در لالیگا انرا بپوشم .
کنفرانس مطبوعاتی گابریل هاینتزه
هاینتزه: ما مشتاق هستیم تا توپ را به گردش دربیاوریم.
گابریل هاینتزه که برند شوستر را در مصاحبه مطبوعاتی پیش از مسابقه همراهی میکرد اظهار کرد که علاقه تیم بدست اوردن لیگ قهرمانان است.
ایا تیم اماده است؟
ما بی صبرانه منتظر بازی هستیم و تمایل داریم توپ را در زمین به گردش دربیاوریم. لیگ قهرمانان همواره امادگی خاصی را میطلبد و وقتی که برای چنین تیمی بازی میکنید این امادگی حتی باید بیشتر باشد.ما نگران هستیم، اما سخت تمرین کرده ایم. اجازه دهید ببینیم فردا چه پیش می اید. این یکی از هدف های باشگاه است.
بحثی وجود دارد مبنی بر اینکه ایا تیم اشتباهات دفاعی مرتکب میشود یا اینکه انها فقط روی ضربات ایستگاهی دچار اشتباه میشوند.
همه ما میدانیم که جه مساله ای رخ میدهد. شما در باره اشتباهات روی ضربات ایستگاهی صحبت میکنید؛ که این مسائل اشتباهات دفاعی نیستند .
ضربات ایستگاهی خطاهای تیمی هستند و نه فقط دروازه بان و دفاع.این مطلب به توجه و دقت مربوط میشود و مشکلی وجود ندارد. برای اینکه راه حل ان موجود است. این چیزی نیست که مرا عصبانی کند؛ اما من تاکید میکنم که از توجه و دقت ناشی میشود.
ما از این مطلب اگاه هستیم و درباره ان صحبت کرده ایم ؛ همه میدانیم که این موضوع نباید دوباره اتفاق بیفتد. همه ما به وظیفه خود عمل میکنیم تا از تکرار ان دوری کنیم. دلیل اصلی همان عدم توجه است.
به نظر میرسد که بته بریسف ضعیف ترین تیم گروه است. ایا این حقیقت میتواند باعث بی انگیزگی بازیکنان تیم شود؟
نباید چنین شود زیرا این اشتباه بزرگی است که ما میتوانیم مرتکب شویم. من به همه احترام میگذارم.در حال حاظر فوتبال بسیار هم سطح و نزدیک به هم بازی میشود. یک نام ممکن است از دیگری شناخته شده تر باشد؛ اما درون زمین همه ما یکسان هستیم. ممکن است اگر ما دقت نکنیم به مشکل بریخوریم.
انگیزه ؟ چه کسی ممکن است دوست نداشته باشد که در لیگ قهرمانان برای رئال مادرید بازی کند؟ هر کسی که با انگیزه نباشد باید معاینه شود. بازی در لیگ قهرمانان ان هم برای چنین تیمی.
ایا شما درباره تصمیم رویبنیو فکر کرده اید؟
من همیشه یک چیز را میگویم. هر کسی تصمیم خودش را میگیرد. اگر تصمیم او این است من برای او بهترین ها را ارزو میکنم.
تیم مورد نظر شما برای بدست اوردن لیگ قهرمانان چیست؟
من هیچ گاه در باره تیم مورد نظرم بحث نمیکنم زیرا هر چیزی ممکن است رخ دهد . لیگ قهرمانان بسیار منحصر به فرد است.
من ممکن است در طول مسابقات نظرات متفاوتی داشته باشم. من فقط میخواهم رئال مادرید تیم مورد نظر و علاقه من باشد و نه هیچ چیز دیگری. امیدوارم که تیم های اسپانیایی عملکرد خوبی داشته باشند.
ایا فوتبال انگلیس از اسپانیا بهتر است؟
من نمیدانم که چنین است یا خیر، اما انها چیزی ارائه کردند که فوتبال اسپانیا نتواست . انها دو تیم در فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته داشتند، که اغلب این اتفاق رخ نمیدهد.
این باید مفهومی داشته باشد. شاید یک گام به جلو باشد. فوتبال انگلیس اکنون همه جا دیده میشود، و در بازار نقل و انتقالات هم انها خوب عمل کردند.
ایا شما به بازنشستگی از بازیهای تیم ملی ارژانتین فکر کرده اید؟
این ساده است. شما باید بدانید که پوشیدن ان پیراهن چه احساسی دارد. غیر ممکن است که به ان "نه" بگویید. بقیه مسائل خصوصی هستند و من درباره انها با هیچ کسی صحبت نخواهم کرد. محال است که به تیم ملی ارژانتین "نه" گفت.