داستان اون وسطی رو نمیدونم چیه ، ولی اون چهار تای بالا نشون میده که کنترلر شما کنترلر شماره چند هست .نقل قول:
1 روشن باشه یعنی دسته اولی
2 دوم
3 سوم
4 چهارم
4 و 1 پنجم
4 و 2 ششم
4 و3 هفتم .
Printable View
داستان اون وسطی رو نمیدونم چیه ، ولی اون چهار تای بالا نشون میده که کنترلر شما کنترلر شماره چند هست .نقل قول:
1 روشن باشه یعنی دسته اولی
2 دوم
3 سوم
4 چهارم
4 و 1 پنجم
4 و 2 ششم
4 و3 هفتم .
اگر فقط دنبال گرافیک هستید ، پیشنهاد میکنم بشینید انیمیشن های آماده رو روی بلو ری ببینید . مثل آواتار ، هم قشنگ تره هم گرافیکش بالاتره هم محیج تره .نقل قول:
مهم ترین مشخصه یک بازی قشنگ اول از همه Game Play هست و بعدش StoryBoard هر چند که گرافیک بالا هم به محیج شددن بازی کمک میکنه ولی تنها 10% داستانه .
برای مثال فورزا گرافیکش توی آسمونه ولی موقع بازی کردن خوابت میگیره :13:
آخه ميدوني قضيه چيه---من ديشب داشتم بازي ميكردم كه يكي از آشناها گفت همش ميگن پلي 3 بهترين كنسول نسل امروزه اين چه گرافيكيه اصلا شباهتي به فيلم ندارم بازي خوب بايد گرافيك واقعا بالا عين فيلم داشته باشه!!!!
همه اون مواردي هم كه گفتي خودم قبول دارم (گيم پلي و داستان و ---)فقط خواستم يه بازي بگيرم تا روي اون آدم كم بشه---به احنمال زياد از هوادارن ايكس باكسه--------
فرق آنچنانی بین 360 و Ps3 نیست تنها فرقشون توی بازی های انحصاری و آنلاینشون هست .نقل قول:
متل گیر 4 رو شما بهش نشون بده :27:
كسي از دوستان از اين usbها كه با هاش ps3رو ه ك ميكنن استفاده كرده..............؟؟؟:13:
حتما اينكارو ميكنم---ولي ديشب انقدر رو اعصابم راه رفت كه از خير بازي كردن گذشتم----راستي اين ايكس باكس يه بازي داره انحصاريه اسمش يادم نيست؟؟؟شبيه تنها در تاريكي----حالا واقعا قشنگه انقدر ميگن؟؟؟نقل قول:
منظورتون ALAN WAKE نيست احيانا".........:31:نقل قول:
اونقدر كه نه ولي آره قشنگه.....:46:
راستش من زیاد توی نخ بازی های انحصاری نیستم ، فقط سری متال گیر و اویل هست که خیلی دوست دارم :31:نقل قول:
يادم اومد =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alan Wake
دوستان تریلر بازی Medal of honor Tier 1 Edition رو برای PS3 تو یوتیوب دیدم. خیلی جالب اومد به نظرم. قراره 24 روز دیگه ریلیز بشه. آیا این بازی سری های قبلی داشته یا این اولین سریشه؟ اگر داشته چطور بوده؟
می ارزه دنبالش باشم؟