mr.k2 جان حالا اون مشکل هایی که شما حل کردی چی ها بوده ؟؟
Printable View
mr.k2 جان حالا اون مشکل هایی که شما حل کردی چی ها بوده ؟؟
گفتم که مشکل نبوده...یعنی به علت کم اطلاعی خودم بعضی چیزا رو نمیدونستم...نقل قول:
کم کم یاد گرفتم...
منم دچار این مشکل شدم که هندز فری یه گوشیش اصلا صدا نمی یاد یا خیلی ضعیفه.باید برم یکی نو بخرم.
میگم کسی مدل سراغ نداره که ریموت هم داشته باشه و از اینا باشه که میره تو گوش باشه؟
(((1.نمیدونم ...ولی اگه کم حجمه لینکشو بزار برات تست کنم.)))نقل قول:
این جواب من در رابطه با n-gage هست. Okey:46:
اینم همون هندزفری معروف من...
حال کنید..
خدای صداست...باس..بلندی..کیفیت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال
اون دوتا پلاستیکیه خاکستری رو سیم هندسفری که تو هم چفت میشن برای چیه؟
نقل قول:عجب بابا......خودت میگی تو هم چفت میشن بعد میگی واسه چیه....ایــــــــــــــــــ ــــــــول:40:
[quote=Ship Storm;2124206]دمت گرم ولی اون پایین کلی مغازه هستش و بدبختی اینجاست دارن ولی نمیدونم چشونه نمیدن و میگن نداریم :13:شما تو طبقه پایین مغازه خاصی رو میشناسی که پلاستیک هندزفری رو بفروشه. :20:
ممنون میشم.
دقیق آدرسشو نمی دونم در اولین فرصت بهت میگم
[QUOTE=s_n;2126011]آقا دمت گرم سعی کن یادت بیاد وگرنه بیچاره ایم من هم عادت داشتم ای همش تو گوشم بود حالا که این پلاستیکه گم شده فقط یکیش تو گوشمه اعصابم خورد میشه وقتی 2 تاش تو گوش باشه یه حس باحالی داره دمت گرم من منتظرم فقط خواهشا اگه آدرس رو پیدا کردی اگه زحمتی نبود هم اینجا پست زدی یه پیغام خصوصی هم برای من بزار که بدونم ادرس رو پیدا کردینقل قول:
ممنون و با تشکر :11:
mr .K2 جان سلام.
بابا این هنزفری Creative Ep-630 پیدا نمیشه که. تو از کجا خریدی ؟ تورو خدا مارو راهنمایی کن .
مر30