:31::31::31: دمت گرم بابا ؛ سر كار گذاشتي مارو ؟ #1*140* ماله همين كاره . حالا بگو چه جوري حلش كنيم اسكرولو ؟نقل قول:
Printable View
:31::31::31: دمت گرم بابا ؛ سر كار گذاشتي مارو ؟ #1*140* ماله همين كاره . حالا بگو چه جوري حلش كنيم اسكرولو ؟نقل قول:
مشخصات گوشیتو بنویس بهت بگم آپدیت هست یا نه...نقل قول:
شرمنده من سیم کارتم دائمیه. همش هم تو یه صفحه جا شد. نمیدونم.بازم شرمنده.:11:نقل قول:
مشخصات گوشيم اينه،البته قبلا اين نبود بعد از اين که دادم بيرون فلش زدن اينطورى نوشته!نقل قول:
phone:
CXC162037 R9E001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
bluetooth:
CXC162058 R5A01
organizer:
CXC162090 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA:
CDA 162007/6 R6D23
CDA 162007/1
با عرض پوزش باید بگم یارو ر..... تو گوشیت!نقل قول:
حتما برو آپدیت کن.
بعد از آپدیت CDA گوشیت باید این باشه:CDA162007/2 R6E28
صد بار هم آموزش آپدیت کردن تو همین تاپیک گفته شده.بگردی پیدا میکنی.دیگه حال ندارم توضیح بدم.:19:
موفق باشی.
آپديت كه ديگه خيلي ساده شده . همشو رو خود شكلاش توضيح دادهنقل قول:
فقط قسمت اولش يه ذره زمان بره كه برنامه ي up date service رو بايد بگيري ، بذاري اول اون خود برنامه آپديت بشه ، بعد آپديته گوشيو از اينترنت ميريزه تو pc بعد از pc به ميريزه رو گوشي . همين :27:
hmdfkr عزيز باز اگه مشكلي بود تو همين تاپيك بگو تا اساتيد كمك كنن
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
سلام . در مورد WLan اگه كسي لطف كنه يه توضيح به ما بده . رفتم يه جايي ديدم يارو براي مغازش يه access point گذاشته ، سرچ كردم پيدا كرد بعدش دكمه connect رو زدم connect شد ولي سايت رو كه وارد كردم باز نكرد . تنظيم خاصي داره ؟
اين مسير رو دنبال كن:نقل قول:
Tools>Performance>Select Page>File Assocations>Select None>Ok
مطمئنی اینترنت هم به اشتراک گذاشته (یا همون انتقال داده)؟شاید فقط یه شبکه برای انتقال فایل راه انداخته.نقل قول:
کنار اسمی که پیدا کرد قفل کشیده بود؟