دانلود نميشه ؟؟؟
Printable View
دانلود نميشه ؟؟؟
خوب دوست من داستانش تخیلی هست دیگه .نقل قول:
به نظر شما داستان کل سری رزیدنت اویل خیلی خیلی غیر منطقی نیست؟
داستان همه ی فیلم ها و بازی ها هم همینه :
بر اثر یک سری آزمایشات بر روی انسان ها مبنی بر قوی تر شدن یا افزایش طول عمر ، یک سری آزمایشات بر روی انسان ها انجام میدهند که با شکست مواجه میشوند و نتیجه ی کارشون بر عکس میشه ! ( ممکنه بعضی هاشون با کمی تغییر همراه باشه )
چطور دانلود كنم هركاري كردم دانلود نشدنقل قول:
لینک درسته دوست من:
کد:http://gbw.seedhost.com/files/ResidentEvil4v1.1.0FixedexeEuro.rar
اين كرك رو كجا كپي كنم
جای فایل Game.exe توی فولدر اصلی بازی.نقل قول:
اين كرك رو كجا كپي كنم
من راههای اضافی رو هم با Ada تموم کردم. این Ada بد رقم از لیان خوشش میاد هااا:10: همش جونشو به خاطرش به خطر می نداره. ولی واقعا" بازیه جذابی بود. امیدوارم این سری بازی همچنان ادامه داشته باشه.
از جناب Resident هم تشکر می کنم به خاطر توجهشون.
یه خبر هم بدم اینکه ظاهرا" آلبرت وسکر تو RE 5 حضور داره.
معذرت می خوام. اشتباهی دستم خورد فرستاده بشه و زمانیکه Stop رو زدم کار از کار گذشته بود.
نه! چرا؟!! یه کم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
امکان نداره من خودم همین الان زدم و تا 2% هم رفتم!!!:18:نقل قول:
خب اونکه از همون رزیدنت اویل 2 معلوم بود دو طرف از هم خوششون میاد!:40::27:نقل قول:
خواهش می کنم.:11:
پس باید حسابی خودمون رو آماده کنیم.
می شه بگی کجاش غیر منطقیه؟؟؟نقل قول:
به نظر شما داستان کل سری رزیدنت اویل خیلی خیلی غیر منطقی نیست؟
تشكر درست شد ولي با موس بالا پايين نميكنه اين سي دي كه ما گرفتيم روش نوشته با قابليت موسنقل قول:
ولي موس اصلا كار نمي كنه از كجا بايد تنظيم كنم
تو صفحات قبلي راه حل اين مشكل هست بچرخ پيدا ميكني.
هر چي گشتيم پيدا نشد
برای اون فایل exe بازی با موس نیومده به نظر.
الان چكار كنيم مشكل كجاست ؟؟نقل قول:
با کیبرد بازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چكار كنيم مشكل كجاست ؟؟
آقا كسي راهتماي مراحل بازي رزيدنت اويل رو نداره
من يك جوري گير كردم كه همه راهها بستن
و ميتويسه شما بايد با يك نفر بياي تا بتوني از در رد بشي
اون كجاستت و ا زكجا بيارمش
نقل قول:
آقا كسي راهتماي مراحل بازي رزيدنت اويل رو نداره
من يك جوري گير كردم كه همه راهها بستن
و ميتويسه شما بايد با يك نفر بياي تا بتوني از در رد بشي
اون كجاستت و ا زكجا بيارمش
کد:http://scorpion2.persiangig.com/other/Game-Cheats/RE4-Helping.zip/
دوست خوبم ممنونم از جوابت
اما پرشن گيگ سرورش خرابه و فايلتون قابل دسترسي نيست
فایل جدیدا پاک شده.نقل قول:
دوست خوبم ممنونم از جوابت
اما پرشن گيگ سرورش خرابه و فايلتون قابل دسترسي نيست
توی همین تاپیک سرچ کن یک لینک دیگه ازش هست.
از کیوورد رهیافت استفاده کن.
طبق درخواست reza_17173 جان گل قرار شد چند تا عکس از مدل Ada Wong بزارم.
1.Ada Wong
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.Ada Wong Model 01
3.Ada Wong Model 02
4.Ada Wong Model 03
5.Ada Wong Model 04
6.Ada Wong Resident Evil 2
این آخری مال اویل 2 هستش و گفتم شاید از نظر اونایی که تو کار هک بازی هستن جالب باشه!
ممنون از لطفت. خودش از مدلش خوشکلتره ;)
شما اسمش رو هم می دونی؟ آخه من هر چی گشتم چیزی ندیدم. بازم ممنون.
این که زاپنی نیست !!!
با سلام به دوستان
اونجا هست كه يك سنگ بزرگ دنباله مون ميفته بايد چكار كنيم چون ما هر كاري كرديم نشد اينتر رو تند تن زديم و بعد آخرش ميگه 6+5 و يا 3+1 بايد اين اعداد رو باهم بزنيم يا پشت سر هم يا دكمه ديگر رو بايد بزنيم ؟؟
شما به سه دلیل دوچار این مشکل شدید:نقل قول:
1-حتما در زدن کلید ها سریع نیستید
2-شاید کلید ها را اشتباهی فشار میدهید
3-در ضمن اگر بازی را با درجه سختی بازی کنی رد شدن اون قسمت خیلی مشکل میشه احتمالا بازی را روی سخترین درجه گذاشته اید.
کاراکتر ada از مدلش خیلی قشنگتره
با تشكر از دوست عزيزي كه عكس ها رو گذاشتن.نقل قول:
ولي فكر مي كنم اين فرد هم از كساني هست كه بعد از ساخته شدن بازي خودش رو به شكل كاراكتر ايدا در آورده. آخه از اين مدل ها توي نت زياده.
چون آخر بازي اسمي از مدل ايدا نياورده بود.
فقط اسم مدل اشلي بود و ليان.
با تشكر
دکمه های 5 و 6 دو تا شیفت ها هستن ونقل قول:
1 و 3 کنترل و اینتر
خواهش می کنم. اسمش رو نمی دونم ولی حتما اون رو هم درمیارم. نهایتا تا پس فردا خبرش رو می دم.نقل قول:
اومده.يعني مطمعنم كه اومده.نقل قول:
حالا نه اينكه ايدا خيلي شبيه ژاپني هاست.:31:نقل قول:
فايل DInput8.dll رو تو مسير نصب بازي كپي كن مشكلت حل ميشه.نقل قول:
لينك دانلود:
البته از ورژن شماره 2 MouseAim بايد استفاده كني يعني فايل بالا رو ورژن شماره 2 جواب ميده اگه MouseAim كه داري ورژن 2 نيست از اينجا ميتوني ورژن 2 رو دانلود كنيکد:http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/files/MouseAim_Fix.zip
کد:http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/files/MouseAim200.zip
آقا اين كيوورد رهيافت چيه ؟نقل قول:
نميشه يكجايي اين راهنماي رزيدنت اوبل رو آپلود كني
هي ميخوام حذفش كنم ميبينم حيفه خيلي مرحله اومدم جلو
خوب راجع به Ada و مدلش که دوست عزیزم زحمتشو کشیدن بگم که....
خود Ada ژاپنی الاصل نیست .. بلکه اوراسیایی (Eurasian) است... یعنی دو رگه ی اروپایی و آسیایی ( که من خیلی خوشم میاد !!)
دست مدلش هم درد نکنه ! اون هم کلی سختی کشیده تا این Ada ای که می بینید , درست و حسابی از آب درآد..
اگه می بینید خوشگل نیست شاید به خاطر اینه که مجبور شده مثل Ada بپوشه و مو هاشو اونجوری کنه اینجوری به نظر میاد .
کلاً من ارادت خاصی به Ada و مدلش و ... دارم !!! (شوخی)
میگم اویل 4 اون مرده که هست غریبه کیه و چی کارست و اون اسلحه های جدید نمیاره؟
با سلام
ما الان با اون دختر هستيم و الان گير اون پازل هستيم كه شكلش هم روي اون در هستش ولي هر كاري مي كنيم درست نميشه ؟؟
اون آقا مرچنت هست كه ميتوني ازش اسلحه بخري و اشياء قيمتي اي رو كه در طول بازي بدست اوردي رو بهش بفروشي و همچنين ميتوني اسلحت رو آپگريد كني.در ضمن در طول بازي يه چندتايي اسلحه جديد باز ميشه كه ميتوني اونا رو از مرچنت بخري
Wonderful: من که برای اولین بار به راحتی تمام تونستم در کمترین زمان ممکنه ردش کنم.(نه فقط من بلکه خوره های اویل)نقل قول:
از راهنمایی که این زیر نوشتم استفاده کنین.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونطوری که میدونید شکل کامل پازل به صورت زیره:
3 2 1
6 5 4
9 8 7
به ترتیب از راست به چپ با زدن ضربدر روی قطعات 4, 7, 8, 9, 6, 3, 1, 7, 9 به سرعت میبینید که پازل تموم میشه.
یادتون باشه که از راست به چپ یعنی از عدد چهار و بعد هفت و ........... تا نه باید روشون ضربدر بزنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آخر اون تکه پازلی رو که دارید قرار بدید تا در باز بشه.
راهنمایی اضافه: داخل اتاقی که باز شده بشید. همون اول رو به روتون باید یه شی قیمتی باشه. حالا برید سمت راست. اینجایی که هستید یک صندوق هست که محتوی یه مدال هست. قبل از باز کردن صندوق از سمت راستتون که فکر کنم خشاب باید باشه ورش دارید. حالا صندوق رو باز و مدال را بردارید. حالا یکی از این هیولاهایی که لباس آهنی داره میاد دنبال شما! چرا وایستادی منو نگاه می کنی! فرار کن!!!! زمانیکه دارید فرار می کنید مراقب مجسمه هایی که میفتن باشید!
امیدوار خوب توضیح داده باشم.
اگه مشکلی داشتی بپرس.
سلام متشكرم كه ما را راهنمايي كرده ايد من آن پازل را حل كردم واينجا گير كردمنقل قول:
يك جايي هست پيش اون اژدها كه آتش از دهنشون مياد بيرون هركاري كردايم نشد ؟؟؟
نمي دونم چرا اون زامبي ها ( البته توي بازي ميگه كه اونا زامبي نيستند ) اصلا با وسايل فروش كاري ندارند !
يه بار گذاشتم تعقيبم كنن تا نزديكي ي ان اسلحه فروش رفتم ولي اونا اصلا طوري از كنارش رد شدن كه انگار اصلا يه آدم اونجا نيست البته شايد هم خود اسلحه فروش تحت سلطه ي سدلر هستش و به ما اسلحه هاي خراب ميفروشد!!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!؟
سلام به همگی
مدتیه هنگ کردم تو معنی Biohazard هر چی تو دیکشنری گشتم پیدا نکردم( شما هم نگردید که پیدا نمیکنید) حالا راستی Biohazard به چه معنی هستش؟؟؟