بابا ایول من باهاتم کجا بودی تاحالا ؟نقل قول:
حرف دل منو زدی
بابا ایول من باهاتم کجا بودی تاحالا ؟نقل قول:
حرف دل منو زدی
منم فقط می خوام اصفهان کامل خط بده !
نه بابا؟نقل قول:
چقدر پور توقع بابا تو مشهد اس ام اس رایگان همه جا آنتن فول بازم راضی نیستین؟
صبر کن عزیزمنقل قول:
تو تهران هنوز مشکل داره انتن دهیش
فقط منم یا شما هم کسی می خواد بگیره از خط ثابت نمی تونه
الان دو روزه اینطوری شده
سلام ايرانسل امروز شنبه ميگه ثانيه اي كره دروغ ميگه من 10 ثانيه صحبت كردم 66 تومان اضافه كرد با سيم كارت 150 توماني
نخير عزيز ، حتما اشتباه كردي ، :31:نقل قول:
من امروز يه بار 10 ثانيه صحبت كردم 14 تومان كم كرد
يه بار هم 21 ثانيه حرف زدم 29 تومان كم كرد :46: البته با اعتباري
اولا که تهران 90% حل شدست !نقل قول:
دوما بعد از تهران اصفهان در ارجهییته یا شهرای کوچیک دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها كسي از سريس gps ايرانسل اطلاعات كاملي داره ؟ چه جوريه ؟ آيا پوليه ؟
كي فعال ميشه ؟ دزفولي تو عصر ارتباط چند هفته پيش گفته بود بعد از اينكه پوشش تهران رو كامل كرديم اونو فعال ميكنيم ،،،
كي مي دونه دقيقا چي جوري كار ميكنه ؟ نرم افزار خاصي مي خواد يا نه؟ :46:
only MTNirancell :5:
اگه Gps بده که دیگه خیلی می ترکونه !
در پي اعلام تغيير نحوه محاسبه تعرفه مكالمه سيم كارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل بهاي اين نوع سيم كارتها در بازار تا حدودي كاهش يافت و متقاضيان سيم كارت اعتباري بيشتر تمايل به خريد تاليا و يا سيم كارت معمولي دولتي نشان ميدهند. به نقل از فعالان بازار، در بازار امروز تهران بهاي سيم كارت دولتي و سپس تالیا نسبت به ايرانسل افزايش اندكي داشت. در بازار امروز سيم كارت دائمي صفر ايرانسل كه پيش از اين 135 هزار تومان خريداري ميشد در حال حاضر حدود 120 تا 125 هزار تومان خريداري ميشود. سيم كارت كاركرده اعتباري اين شركت نيز اكنون 15 هزار تومان خريداري ميشود.البته ميزان خريد و فروش سيم كارت ايرانسل نسبت به ماه گذشته كاهش يافته است. در بازار امروز استقبال از سيم كارتهاي دولتي و تاليا بيشتر شده است. در بازار امروز تهران سيم كارتهاي صفر تاليا تا 70 هزار تومان خريد و فروش ميشود. بهاي سيم كارت دولتي با كدهاي دو ، سه، چهار، پنج، شش و هفت به ترتيب 500 هزار تومان، 400 هزار تومان، 310 هزار تومان، 325 هزار تومان، 315 هزار تومان و 290 هزار تومان خريداري ميشود. اين در حالي است كه بهاي همين كدها در اوايل ماه گذشته به ترتيب 470 هزار تومان ، 460هزار تومان، 320 هزار تومان، 350 هزار تومان، 320 هزار تومان و 310 هزار تومان بود.بهاي فروش سيم كارت صفر در بازار نيز 10 تا 20هزار تومان بيشتر است. بهاي خريد و فروش سيم كارت كار كرده نيز 10 تا 30 هزار تومان ارزانتر است.
---------------------------------------
آگر کسی با عقل سالم به این موضوع نگاه کنه میبینه شکایت از ایرانسل به ضرر ما و به نفع تی سی ای و تالیاست
بجای اینکه تلاش کنیم از خدمات بی ارزش و تحمیلی تی سی ای راهت بشیم به همین زودی دوباره داریم برمیگردیم سر جای اول
ببینید ایرانسل اعلام کرد علاقه ای برای طرح ثانیه کردن نداشته این تحمیل شده به ایرانسل
از ایرانسل باید به اندازه خودش توقع داشت ایرانسل یه بچه 1 ساله هستش
این واقیت هیج نهاد دولتی با ایرانسل همکاری نمیکنه
ایرانسل ماله بابام نیست بخدا شرکت منم نیست منم توش کار نمیکنم تنها حدفم اینه که از خدمات تحمیلی فرار کنم کنیم
شرکتهای خصوصی اگه توی ایران فعال بشن بی کاری از بین میره
مملکت پیشرفت میکنه
منو شما باید 3g داشته باشیم.
اگه شرکت های خصوصی روی کار بیان خودمون سازنده تجهیزات مخابراتی میشیم
سازنده بهترین ماشینها
سازنده همه چی اما دولت هیچ وقت نمیتونه موفق باشه تو این زمینه
تمام پیشرفت امریکا المان انگلیس و... مدیون شرکتهای خصوصی هستن
من از شرکتهای خصوصی غیره انحساری حمایت میکنم
وسلام
من میدونم در ضمن من اصفهان رو دوست دارم :31:نقل قول:
اما مشکل ایرانسل در اصفهان مشخصه
اصفهان عزیز چون تاریخیه و دکلهای ایرانسل میتونه به بافت تاریخیه شهر صدمه بزنه به این دلیل تاخیر داشت
البته من اینو تو اخبار خوندم از خودم در نیاوردم
سمان چی شدددددددددددددددددددددددد د
منظور همون سمنان نمیخوان این شهر پوشش بدن
خب مگه چیز بدی گفت؟نقل قول:
ایرانسل باید تعرفه اش رو ثانیه ای می کرد با همون قیمت قبلی.
واقعیت رو قبول کنید که با این کارش، خیلی تو سر ایرانسل می خوره و خیلیا رو مایوس می کنه.
فروش خودش رو به میزان قابل توجهی پایین آورد.
دقیقاًنقل قول:
بابا کیفیت ارائه بده، دقیقه ای 100 تومن بگیر.
وقتی نمیشه زنگ زد و اس ام اس زد، اینش آدم رو می سوزونه.
به خدا امروز بعدازظهر که اومدم خونه، 4 خط آنتن داشتم (از 5 خط). هر چی با تلفن ثابت شماره خودمو گرفتم، همش یا اشغال بود، یا بوق های عجیب و غریب میزد. بیش از 10 بار تلاش کردم تا گرفت.
گیریم تهران شلوغه و خط راه نمیده، خرم آباد یکی از جاهایی هست که شاید کمترین فروش ایرانسل، مال اونجا باشه.
برادرم اونجا دانشجو هستش و عملاً نمیشه باهاش تماس گرفت. خودش میگه: آنتن فوله ولی همه میگن نمیشه شمارت رو گرفت.
والا خیلی مسخره است.
علي شميراني - به اين جملات توجه كنيد: «يقين دارم كه اين مبلغ به اشتباه محاسبه شده چون من استفاده چنداني از تلفن همراه نداشتهام» يا اين جمله: «من به مبلغي كه در فيشهاي تلفنهمراه لحاظ ميشود، اعتماد ندارم و هميشه قبل از پرداخت قبض براي اطمينان از اين مبلغ به اداره مخابرات مراجعه ميكنم.»
يا اين جمله «با اين وضعيت گويا ما هيچ نقشي در كنترل هزينه تلفنهمراه نداريم و ارتباطات سيار به ميل خود اين هزينهها را محاسبه ميكند.»
آيا جملات بالا براي شما هم كه يكي از 15 ميليون مشترك شركت ارتباطات سيار هستيد، آشنا نيستند؟ آيا خود شما هم جملات مشابهي را با دوستان و همكاران خود سهيم نشده يا نشنيدهايد؟
اين جملات را مشتركان ارتباطات سيار در خراسان شمالي گفتهاند. ولي يك پرسوجوي كوچك و نه يك نظرسنجي جامع از اطرافتان شما را نيز به پاسخهاي مشابهي ميرساند.
جالب آنكه عدهاي اصولا نميدانند منظور از برخي پارامترهاي هزينهاي در قبض موبايل چيست. «هزينه جابهجايي» در حالي كه شما از محل كار و زندگي خود جابهجا نشدهايد. «هزينه مكالمات بينشهري» در حالي كه نه به شهري رفتهايد و نه از شهري با شما تماس گرفته شده است.
مجموع اين موارد روي هم اگرچه براي هر مشترك شايد رقمي بشود كه تلاش براي پيگيري و اثبات آن به همان ميزان هزينه روي دست مشترك ميگذارد و به اين ترتيب شايد در 90 درصد موارد مشترك از پيگيري موارد مشكوك در قبض خود منصرف ميشود اما موضوع اختلافنظر مشتركان با ارتباطات سيار يا بياطلاعي مشتركان از برخي هزينههايي كه بعضا به درستي نميدانند براي چيست، زماني كه ضرب در 15 ميليون شود، عدد قابل ملاحظهاي خواهد شد.
نكته جالبتر آنكه بر فرض مشتركي هم كه به طور كامل بداند منظور از پارامترهاي هزينهاي در قبوض هزينه چيست و قيد كار، زمان، هزينه و زندگي خود را نيز بزند تا موضوع را تا انتها پيگيري كند، بازهم نميتواند چندان راه به جايي ببرد.
چراكه يك مشترك اصولا نميتواند مدارك و مستندات لازم را ارايه كند. مگر آنكه با تاييدات قضايي 24 ساعته در يك اتاق محبوس باشد و تعداد و زمان مكالمات را ثبت و ضبط كنند و در آخرماه منتظر قبض باشند تا آن وقت بتوانند اقامه دعوا كنند.
اگرچه مقصود نگارنده در اين متن وجود اشتباهات و محاسبات اضافي آن هم به صورت عمدي نيست اما اينها مواردي هستند كه طبعا پاسخي از سوي شركت ارتباطات سيار به آنها داده نخواهد شد چراكه مديرعامل اين شركت در نشستهاي اخير خود از روزنامهنگاران دعوت به عمل نميآورد تا مبادا در برابر چنين ابهامات و پرسشهايي قرار بگيرد.
اگرچه شنيده شد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نهادهاي نظارتي و بازرسي نيز متوجه چنين مسايل و مشكلاتي شدهاند و در اين خصوص اقداماتي انجام شده و مواردي نيز در دست اقدام و بررسي است.
اما به اعتقاد نگارنده، اگر روزي تصميم نمايندگان درخصوص استيضاح وزير ارتباطات شكل عملي و جدي به خود گرفت، بد نيست تا هزينههاي غيرشفاف و عدم پاسخدهي مديران ارتباطات سيار در اين خصوص را هم به عنوان يكي از محورهاي مهم در طرح استيضاح خود بگنجانند.
در حال حاضر كه به نامه روزنامهنگاران به وزير ارتباطات درخصوص عدم پاسخدهي مديرعامل ارتباطات سيار، پاسخي داده نشده است بنابراين شايد از اين پس چارهاي جز پيگيري ابهامات از طرف نهادهاي نظارتي همچون مجلس شوراي اسلامي و يافتن پاسخهاي لازم باقي نمانده باشد.
منبع : روزنامه جهان صنعت
ما شا الله بعضی ها 24 ساعته تو این تاپیک هستند
از ایرانسل خوب میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مخابرات بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بوئی میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بویی حس نمیکنم. بقیه چطور؟ :31:نقل قول:
من سرما خوردم بویی حس نمیکنمنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اولویت ها رو اعلام کردن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم، ثانیه ای با تعرفه قبلی، دقیقه ای 447 ریال (هر دوتا باشه!)نقل قول:
امروز ظهر فکر کنم یه جورایی تعطیل بود ! ولی الان درست شده !
واقعا باید به عقل کسی که 70 هزار تومن بی زبون بده برای تالیا شک کرد !!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بویی نمیاد اگه به خودت تلقین نکنی...
یادتونه تالیا تا چند وقت پیش چی بود... حالا روبه روی ایرانسل وایساده!
عمرا تالیا بتونه رقابت کنه. چون چیزی نداره که بخواد بهش افتخار کنه.
تالیا که در مقابل ایرانسل عددی نیست که !
ایرانسل غیر از عدم پوشش کافی هیچ ضعف دیگه ای نداره
عجب تاپیکی شده ها روزی 5-6 صفحه اضافه میشه !!!!
نقل قول:
کاملا موافقم بخصوص آنکه قرار بود همين تعرفه 499ريال شامل تغيير زماني از دقيقه به ثانيه شود ولي ايرانسل با زيرکي يا به قولی با موذي گري خاصي با اضافه کردن يک تعرفه ديگر و بدون در نظر گرفتن حد مجاز خود يعني 20 درصد بيشتر از اپراتور دولتي اقدام نمود ومعلوم نيست که ايرانسل با سازمان مقررات چه ساخت و پاختي براي تائيد اين تعرفه نموده است .و ديگر موردي که به مقاله شما بايد اضافه کرد آن زمان 24 ساعته وفرستادن sms تائيد براي فعال شدن اين تعرفه هاست که مشترک چگونه ميتواند از مکالمات خود در 24 ساعت آينده اش خبر داشته باشد که تعرفه مناسبش را انتخاب کند تازه اگه sms تائيد 24 ساعت ديگه بعد از آن طول نکشد
راستش را بخواهيد من فکر ميکنم در يک مورد ايرانسل خيلي شبيه اين شرکتهاي هرمي مثل گلد کوئيست و طلا و الماس و........ است وآن به دام انداختن واغوا کردن افراد ساده و متاثراز تبليغات رنگارنگ و پر زرق وبرق با خبر هاي آنچناني است، بعد از مشتري شدن و خريد محصولشان يا بهتر بگم گرفتن پول ديگر کاري با مشتري ندارد که از خدماتشان راضي هست يانه، متضرر شده است يا نه ، نمونه اش را دوستان در تماس با 130 و ديگر موارد ذکر کرده اند .ایرانسل با این کار به بازار خود گند میزند و جواب آن را خواهد گرفت واحتیاجی به انتقام
دوستان ندارد :27:
کاملا موافقمنقل قول:
تو تبریز دور و بره کارخانه تراکتوسازی TCI یه آنتن قدیمی تو حیاط تراکتورسازی داشت یه آنتن بغل جاده شل و ول بود تازه بردنش تو حیاط تراکتو سازی که هنوزم هیچیش وصل نیست ماله تالیاست. ایرانسل بغل تراکتورسازی یه دکلی زده که هرچی تعریف کنم خدایش کمه اصلا آدم از رو نگاه میکنه به ماهیت قضیه پی میبره.:18:
قبل اینکه ایرانسل یه همچین تعرفه ای بده ایرانسل شب بخیر شده بود.نقل قول:
تا ایرانسل یه نمه تعرفه هارو برد بالا خواست دست به خود کشی بزنه ایرانسل جون گرفت:5: شاخ شد که مال من از ایرانسل ارزونتره:13:
تو تبریز تو جاده ی تبریز آذرشهر ایرنسل یه آنتنی میده:18:آدم میکفه:21:
تو این جاده اکثرا Tci لرزش آنتن داره بعضی جاهام جز 2 - 3 خط زیاد آنتن نمیده:5: تالیام که کلا تو این جاده آنتن نداره:20:
با این حرفت کاملا موافقمنقل قول:
اگه همچین کاری میکرد دیگه مخابرات حرفی واسه گفتن نداشت جلوی ایرانسل.:10:
نقل قول:
ای خدا شکرت...
آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
هنوز بگم!!!
شرح مبلغ(ریال) شهری 0 بین شهری 0 جابجایی 0 پیام کوتاه 0 رومینگ بین الملل 0 خدمات ویژه 10000 آبونمان 12600 خارج از کشور 0 سایر هزینه ها 0 مالیات 1356 صورتحساب این دوره 23956 بدهکاری پیشین 572 بستانکاری پیشین 0 کسر هزار ریال 528 مبلغ قابل پرداخت 24000
این فیش آخرین دوره خط من است برای تاریخ اول بهمن تا اول فروردین
زمانی که سیم کارت من هنوز صفر بود !!!!
این نوشته یکی از بروبچیه که با سیم کارت دولتی حال میکنه تویه یه تاپیک نوشته بودش منم کپیش کردم مخالفان ایرانسل ببینن....
كدوم خط مسافر كشي مي كني ؟:18: :18:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر امكان داره در طول مسير امتحان كن ببين همه جا همون جوري كه ميگي آنتن ميده و ميشه باهاش زنگ زد يا نه.........
من ديروز تو نارمك 10 بار به داداشم كه ايرانسل داره زنگ زدم 1 دفعه اش هم كه گرفت صدا رد وبدل نميشد!:24: :14: گول آنتن فول و اين چيزا رو نخوريند ...:25:
:thumbsdow :34:نقل قول:
اين جا هم بوش مياد :16:
براي اين كه نصف پست ها براي تعريف و تمجيد از ايرانسل توسط شما داره هرز ميره ...نقل قول:
آقا ما كه خداييش خسته شديم.... هر روز چند ساعت اين ايرانسل قطعه!
و روي صفحه مي نويسه: emerg.calls.only
آقا راستي چرا 118 و 110 و ... رو نمي گيره؟
بجاش شماره هاي ضروري خارج كشور رو ميگيره... مثلا: 911 و 112 و ....
درسته يا من دارم اشتباه مي كنم؟ ( سيم كارت من اعتباريه!)
بعضی از شماره ها را برای مخابرات هست نمیگیره مثل 118 و 119 ولی 110 و 115 و 125 رو میگیرهنقل قول:
112 هم بین المللی هست، تماس اضطراری !!
دیدی گفتم بو میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين جا هم بوش مياد
حال بگید سرما خوردم بو نمیاد بهانه بیارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]