نقل قول:
دوست عزیز اگه منظورت اینه که مدلش چیز دیگه ای بشه باید اسکیناشو بگیری . اگه منظورت اینه که Knife دست چپ و Gun دست راست باید اینو تایپ کنی :
cl_lw 0 و cl_lw 1
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !:46:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز اگه منظورت اینه که مدلش چیز دیگه ای بشه باید اسکیناشو بگیری . اگه منظورت اینه که Knife دست چپ و Gun دست راست باید اینو تایپ کنی :
cl_lw 0 و cl_lw 1
اگه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !:46:
نقل قول:
دوست عزیز دو تا راه داره
1: از راه Option بری که Oracle اشاره کرد
2: در کنسول نامت رو بین " " تایپ کنی . اینجوری :
name "X" : be jaye X esmet ro type kon
به جای X اسمت رو تایپ کن.( انگلیسی نمیشد تایپ کرد واسه همین انگلیسی هم توضیح دادم :31: )
من رو سیستم خودم کانتر نصب کردم. هر کاری میکنم یار اضافه کنم نمیشه. دستور add_but_ct کار نمیکنه. در ضمن من چجوری میتونم از طریق اینترنت بازی کنم ؟
در مورد سئوال اول :نقل قول:
من رو سیستم خودم کانتر نصب کردم. هر کاری میکنم یار اضافه کنم نمیشه. دستور add_but_ct کار نمیکنه. در ضمن من چجوری میتونم از طریق اینترنت بازی کنم ؟
شما كدوم ورژن بازي رو نصب كرديد ؟
در مورد سئوال دوم :
شما كدوم ورژن رو ميخواهيد بازي كنيد ؟
دستور فوق اشتباه میباشد.نقل قول:
الا ایهال باید از دستورات زیر استفاده نماید.
bot_Add_ct
bot_add_t
موفق و موید باشید.
شما اصلا bot داری که اضافه کنی؟:18:نقل قول:
راجع به دستور هم می خواهی خیالت راحت باشه h رو بزن از اونجا یار اضافه کن.:46:
تشکر از کمکتون:46:نقل قول:
بعضیا وقتی h رو میزنی ندارن تازه but نیست bot هستشنقل قول:
جواب سوال اول : از کجا باید بفهمم ؟نقل قول:
در مورد سئوال اول :
شما كدوم ورژن بازي رو نصب كرديد ؟
در مورد سئوال دوم :
شما كدوم ورژن رو ميخواهيد بازي كنيد ؟
جواب سوال دوم : متوجه منظورتون نشدم.
ببخشید من اشتباه تایپ کردم منظورم همون bot_add_ct بود. وقتی اینو مینویسم . مینویسه : unknown commandنقل قول:
دستور فوق اشتباه میباشد.
الا ایهال باید از دستورات زیر استفاده نماید.
bot_Add_ct
bot_add_t
موفق و موید باشید.
یعنی چی bot داری ؟ متوجه نشدم . h رو زدم یه منو باز شد اما توش چیزی نبود که بشه یار اضافه کرد . فقط میشد تیم رو عوض کنی و بعضی از تنظیمات دیگه.نقل قول:
شما اصلا bot داری که اضافه کنی؟
راجع به دستور هم می خواهی خیالت راحت باشه h رو بزن از اونجا یار اضافه کن
بابا من اصلا هیچی بلد نیستم. تو گیم نت بازی میکردم . ولی چندروز پیش این بازی اومد دستم رو سیستم خودم نصب کردم 3 تا cd ... بعد اون مرحله ای شو بازی میکنم خیلی باحاله. ولی این یکی رو وقتی سرور درست میکنم ( new game ) فقط خودم هستم و هر کاری هم میکنم نمیتونم یار اضافه کنم. از طریق اینترنت هم خواستم بازی کنم سرور پیدا کرد اما وقتی خواستم کانکت بشم یه اروری داد که مربوط بود به فایل client.dll ... اگه میشه راهنماییم کنید. پیشایش ممنونم.
اشتباه شده من درست نوشتم .نقل قول:
پس شما اول باید zbot رو دانلود کنی و نصب کنی بعد حرس و جوشه دستور رو بخوری:46:نقل قول:
بعد از دانلود اون در منویی که باز شد (H) هم می تونی یار اضافه کنی:20:
اولاً باید اینترنتت قوی باشه دوماً این فایل رو باید دانلود کنی و نصب کنی:
cs16patch_full_V21.exe
من گشتم پیدا نکردم اگر اینترنتت قویه بگو تا برات آپلود کنم. UPEER THAN 128KB
بروبچه هایی که اهل بازی با بات هستند مپ de_dust2 long خیلی باحاله:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من اینترنت wireless دارم سرعت بالای بالا. 128 چیه دیگه. برو بالاتر با اجازه 512 kbps سرعتمه....
اگه زحمتی نیست برام آپ کن.
راستی ورژن کانتر من 1.6
HERE YOU ARE:نقل قول:
این لینک patch برای بازی آنلاین:
این هم لینک یه بات خوب:
خوش باشی
ايول 1731 .
اگه توي 4shared اكانت داري اينو ديگه پاك نكن كه ديگه باشه .
سلام به دوستان عزیز کانتر خور.خیلی خوبه که یه تاپیک هم برای کانتر زدن.من 3 ساله کانتر بازی میکنم.ولی بعضی از نکاتی که توی این تاپیک نوشته شده رو نمیدونستم.
امروز دنبال یه سایت برای اسکین میگشتم یه سایت جالب پیدا کردم که گفتم بد نیست اینجا هم مطرح کنم.
[HTML]www.fpsbanana.com[/HTML]
من خیلی خوشحالم که این انجمنو پیدا کردم من 12 ساله کانتر بازی میکنم با تمامی اسلحه ها بجز اسنایپ بلدم بازی کنم میشه راجب بازی با اسنایپ برام توضیح بدین:11:
12 سال ؟!نقل قول:
من خیلی خوشحالم که این انجمنو پیدا کردم من 12 ساله کانتر بازی میکنم با تمامی اسلحه ها بجز اسنایپ بلدم بازی کنم میشه راجب بازی با اسنایپ برام توضیح بدین
مگه این بازی مال کی هستش ؟
مرسی دوست عزیز .نقل قول:
سلام به دوستان عزیز کانتر خور.خیلی خوبه که یه تاپیک هم برای کانتر زدن.من 3 ساله کانتر بازی میکنم.ولی بعضی از نکاتی که توی این تاپیک نوشته شده رو نمیدونستم.
امروز دنبال یه سایت برای اسکین میگشتم یه سایت جالب پیدا کردم که گفتم بد نیست اینجا هم مطرح کنم.
[HTML]www.fpsbanana.com[/html]
کسی میدونه به چه شکل میتونیم با وارد کردن یه رمز داخل سیستم سرور اونو بدست بگیرم
درضمن با این رمز زیر میتونید برای هر رمزی یه کلید روی کیبرد قرار بدید
"bind k "codee
که در این صورت k کلید روی کیبرد و code رمز مورد نظر
مثل:"bind k"sv_restart 1
از این رمز میتونید خیلی استفاده ببرید
مثلا:
"bind k "sv_stepsize 225498
"bind L "stepsize18
که در این صورت اگه k رو فشار بدید اگه به جعبها بچسبید میرید بالا و L اونو خنثی میکنه
اینو که همتون می دونید ولی من الان جو گرفتم هی رمز تکراری میزارم میبخشید
کوچک کردن نشونه
cl_lw 0
duck+
cl_lw 2
duck-
نقل قول:
پسر خوب کانتر در سال 1994 تولید شد که تا سال 2000 به صورت 2d بوده و از سال 2000 و اندی کانتر 3d به بازار اومده . البته اونوقت کسی کانتر بازی نمیکرد و چون مخصوص lan بود و هنوز زیاد در ایران جا نیفتاده بود و معمولا" Half Life بازی میکردند.در اواسط سال 2001 کانتر Condision Zero به بازار اومد و کم کم جا افتاد.
اینم اطلاعاتی که شاید یه کوچولو ناقص باشه ولی سالهاشو مطمئنم.اینا رو گفتم که .........( حالیت باشه :46: )
منم همين رو ميگم !
اين كانتر 1.6 فكر كنم سال 2002 اومد .
HI 2 ALL
این آدرس حدود 1000 تا مپ داره که چندتایی که من دانلود کردم کار کردن می تونید یه سر بزنید:)
http://www.game-zero.com/knowledgebase/
عزیز من هر دوی اینارو نصب کردم. اما وقتی بازی رو اجرا میکنم error میده و ازش خارج میشه.نقل قول:
یه سفر پدرم رفت آلمان و برام سیدیشو آورد 1995 و من چون به بازیهای کامپیوتری شبکه علاقه مند بودم چون در سفر بعدی با پدرم رفتم و در انجا بود که فهمیدم گیم نت چیهنقل قول:
وقتی برگشتم با کمک پسر خالم یه هاب و گیم پورت درس کردیم و دو نفری با هم بازی کردیم ان وقت تو تهران هنوز
نمیدونستن سیدی به چی میگن اینو میگم چون اگه سنت قد بده اینترنت ان موقع بصورت متنی و تکست بود
من کامپیوترمو خریدم 95 هزار تومان و اشتراک 100 درصد نامحدودو گرفتم 50 هزار تومان و شما سعی کن از چیزی که اطلاعاتتون درش کمه با احتیاط درموردش صحبت بکنید و البته اولین بازی نت همان دلتا فورس بود :21: :31:
ممنون از شما واقعا عالی بود:11:نقل قول:
برامن خوبه خيلي به دردم خورد:40: :11:
خوب چه اروری میده ؟ یه عکس بگیر بزار .نقل قول:
عزیز من هر دوی اینارو نصب کردم. اما وقتی بازی رو اجرا میکنم error میده و ازش خارج میشه.
یه اروری میده بعد از بازی خارج میشهو اعصابم خورد شد پاکش کردم. دارم از اینترنت دانلود میکنم نصبشو. 325 مگابایته. درسته دیگه ؟ آره ؟
والا کانتر اصلی 3 سیدی هست !نقل قول:
یه اروری میده بعد از بازی خارج میشهو اعصابم خورد شد پاکش کردم. دارم از اینترنت دانلود میکنم نصبشو. 325 مگابایته. درسته دیگه ؟ آره ؟
ما همین 3 سی دی رو نصب کردیم.
پست ویرایش شد!
در مورد سئوالت منظورت از اسکرول چیه ؟نقل قول:
سلام به همگی......
1 سوال و یه در خواست داشتم
سوال:یه نفر رک و پوست کنده به ما بگه چه جوری میشه تو Condition Zero،اسکرول رو کوچیک کرد؟؟؟؟؟؟
درخواست:کسی مپه NUKE نداره؟؟؟؟اگه بزاره ممنونش میشم!!!!
موفق باشید
قربان شما
رضا
در مورد مپ هم که خود کانتر داره .
بچه ها اینجا کی مپ cs_italy بازی میکنه ؟
اوراکل جان ببخشید!!!!!
مشکل حل شد....
آره . چطور مگه ؟نقل قول:
بچه ها اینجا کی مپ cs_italy بازی میکنه ؟
خواهش میکنم .نقل قول:
اوراکل جان ببخشید!!!!!
مشکل حل شد....
من تو آنلاین وقتی به فلاکت بیفتم و مجبور بشم بازی می کنم .نقل قول:
کسی می دونه چه طور میشه کدی رو وارد کرد که مثلا به جای sv_restart 1 یا موارد دیگر فقط 1 کلید را زد ؟؟
من یک جا خوندم که کدش رو داده بود اگه تو این تاپیک بوده می شه کسی کمک کنه؟
سلام دوستان
اسم این برنامه ی که لتنسی رو تو بازی کاهش می ده رو می خواستم؟
بعد این که می خواستم بدونم چه فایلی رو باید دستکاری کرد تا بشه تو اپشن کیبرد بشه اسم اسلحه ها رو ثبت کرد تا با هر کلیدی که می خوای بخریش
در ضمن می خواستم بدونم چرا وقتی من تو کنسول تایپ میکنم live پیغام میده could not exec lo3.cfg
و اخریشم این که یکی از دوستای من تو بازی وقتی live رو تایپ می کنه به صورت script هستش یعنی متحرک می شه کسی بلد نیست؟
ببخشید که چند تا پست رو با هم دادم
دوست عزیز کد اینه :نقل قول:
من یک جا خوندم که کدش رو داده بود اگه تو این تاپیک بوده می شه کسی کمک کنه؟
"Bind X "YYY
اون قسمت X دکمه ای که میخواین باشه .
اون قسمتی Y هم کدی که میخواین وقتی دکمه زده میشه انجام میشه .
مثلا شما میخوای با زدن کلید V پول شما تا آخر زیاد بشه .
این عبارت زیر رو مینویسی :
"Bind V "Impulse 101
بعد هر وقت در بازی کلید V رو بزنی پولت تا آخر زیاد میشه .
ماشالا چقدر سئوال !نقل قول:
سلام دوستان
اسم این برنامه ی که لتنسی رو تو بازی کاهش می ده رو می خواستم؟
بعد این که می خواستم بدونم چه فایلی رو باید دستکاری کرد تا بشه تو اپشن کیبرد بشه اسم اسلحه ها رو ثبت کرد تا با هر کلیدی که می خوای بخریش
در ضمن می خواستم بدونم چرا وقتی من تو کنسول تایپ میکنم live پیغام میده could not exec lo3.cfg
و اخریشم این که یکی از دوستای من تو بازی وقتی live رو تایپ می کنه به صورت script هستش یعنی متحرک می شه کسی بلد نیست؟
ببخشید که چند تا پست رو با هم دادم
در مورد برنامه که من چنین چیزی ندیدم .
اونطوری که فکر نکنم بشه . چون باید دستور خرید رو در کنسول بلد باشی .نقل قول:
این دستور Live چیکار میکنه ؟