يعني ميتوني يه تيكه از فايل txt رو كپي كني جاي ديگه paste كني ؟نقل قول:
Printable View
يعني ميتوني يه تيكه از فايل txt رو كپي كني جاي ديگه paste كني ؟نقل قول:
بچه ها تا حالا کسی جوی استیک گوشیش مشکل پیدا کرده ؟ مال من هنوز سالمه ولی فکر کنم گوشی قبلیم یعنی کا عبدالله جوی استیکش بهتر بود.اگه هم خراب میشد دو تا فیش اسپری بهش میزدم مثل روز اولش میشد.
نه این کار رو نمیکنه . فقط اجرا میکنه .نقل قول:
خب مگه قبل از آپديت اينكارو نميكرده ؟!نقل قول:
سلام من چی جوری گوشیمو تو سایت سونی اریکسون آپدیت کنم اصولا آپدیت به چه درد میخوره با گوشی چی کار میکنه فایده ای داره اینکارو کنم
آقا کسی نیست جواب این پست رو بدهنقل قول:
در ضمن من طریقه آپدیت باSony Ericsson Update Service هم بلد نیسم اگه راهنایی کنید ممنون میشم
سلام...:40:
دوستان کمک کنید....:11:
دوستم K800 داره، دیشب که خوابیده صبح بلند شده گوشیش رو روشن کرده بعد دیده تا اونجایی که می پرسه بره رو فون مود یا فلایت مود بعد که انتخاب می کنه یه صفحه سفید میاد و هیچی نمیشه..!:41:
اگر میشه کمک کنید...:40:
ممنون....:11:
سلام من یه سری فونت برای گوشیم دانلود کردم حالا باید چجوری بریزم تو گوشیم؟
سلام به همه !نقل قول:
مال من یه خورده مشکل دار شده اما هنوز حاد نیست
کسی میدونه چقر حالا خرجشه ؟
یعنی جوی استیک مثل روز اول بشه
wooooooooooooooow
اینجا چقدر سئوال تکراریه
بچه ها یه لطفی بکنید و چند صفحه اول این تایپیک رو بخونید
بهتون قول میدم که به کلی از سئوالاتتون جواب داداه شده
این جوستیک **** اعصابمو خورد کرده فک کنم اگه دکمه ها رو عوض کنی درست بشه.
من یه بار جوی استیکه گوشیم مشکل پیدا کرد بردمش پیش این موبایلیا ولی چون عجله داشتم رفتم. وقتی اومدم دیدم درستش کرده 500 تومنم بیشتر ازم نگرفت. نفهمیدم چیکارش کرده بود. زیاد کاری نداره نگران نباشید
سلام من این فایل اکوستیک صدا رو تو گوشی می ریزم میگه File is exist در صورتیکه من گوشیمو 8 ماه پیش گرفتم و دفعه اولم هست که این فابل رو توش می خوام بریزم نظرتون چیه
بچه ها من فیرمور R1kg001 رو ریختم رو K800 یک سری مشکل داره :
1- دکمه کوچیک میانبر بالای دکمه C دیگه کار نمیکنه .
2- فایل های تصویری به صورت عکس نمایش داده میشن .
ولی کیفیت Lcd و عکس و فیلم برداری از فیرمور R1jg001 بهتر شده و سرعتش هم یکم زیاد شده ولی زیاد حال نکردم به نظر شما کدوم فیرمور رو بریزم که مشکلات بالا حل بشه ؟
اگر میشه بگید بهترین فیرمور فعلآ کدوم هست ؟
فکر میکنم اگه یه بار دیگه اونو به فرمت 3gp تبدیل کنید درست بشه و قابل خوندن
این کار همه چیز فایل یعنی رزولوشون و غیره رو به حالت استاندارد بر میگردونه
با نرم افزار های کانورتور های 3gp این کار رو انجام بدین
احتمالا با پسوند rar داری می ریزینقل قول:
باید با پسوند zip بریزی
منم که خودم فلش کردم همین مشکل رو داشتم . کاستومایزشو عوض کردم و درست شد.نقل قول:
من یه بار memory stick رو فرمت کردم و دوباره فایلهام را ریختم توش، فایلها تا یه جایی کپی شدند (تقریباً تا نصفش) اما بعد از اون ارور داد و هیچی کپی نشد و دیگه هم چیزی نمی تونم بهش اضافه کنم. یه سری فایل هم ایجاد شده که سایز خیلی بزرگ دارند (در حد چند گیگ) ولی اسمهاشون بی معنیه...
الان هر چی توی اون کپی می کنم دوباره پاک میشه، چه طور مشکل رو حل کنم؟
چه جوری می شه فهمیید این اکوستیک صدا تو گوشی نصب شده راستی دوست من فایل zip است
میشه فایل کاستوم رو برام بزارید ؟نقل قول:
با سلام خدمت همگي دوستان.
لينك دانلود يه برنامه براي خواندن فايلهاي pdf واسه اين گوشي مي خواستم(ببخشيد اگه تكراريه).
ممنون ميشم اگه برنامه اي بزاريد كه نياز به ساين نداشته باشه ي يا اينكه كرك داشته باشه.
با تشكر
کسی نمی دونه؟:41:نقل قول:
به نام خدا
سلام رفقا ، از هركي مي تونه خواهش دارم تمام ترفند ها و پچ ها ي K800 رو از طريق پيام خصوصي برايم ارسال كنه ممنونش مي شم . براي اينكه سرعت اينترنتي ام صبر آدم رو لبريز مي كنه و حوصله گشتن توي صفحات رو ندارم.
حالا فك كردي سرعت ما چقدره ؟ يه زحمت به خودت بده سرچ كن بعدم اگه حال داشتي يه زحمت ديگه هم بكش و دانلود كن. شرمنده زحمتت زياد شد. حال نداري بگير بخواب.نقل قول:
يعني شب گوشيشو خاموش كرده صبح روشن كرده يا نه همينطوري روشن بوده اينطوري شده ؟نقل قول:
خاموش کرده!نقل قول:
البته فلش کرد درست شد.... :10:
سلام
من k810 دارم میشه اینجا سوال بپرسم؟
هر کاری می کنم نمی تونم گوشی رو با usb وصل کنم به کامپیوتر !وقتی وصل می کنم کامپیوتر گوشی رو نمی شناسه !
اگه سوالم تکراریه شرمنده .یه راهنمایی بکنید.
چقدر درد برای فلش؟نقل قول:
خوب باید درایورش نصب بشه که تو cdش هست. اگرم میخوای هکش کنی باید USB FLASH نصب باشهنقل قول:
فکر کنم سر من کلاه گذاشتن!!چون تو جعبه گوشیم cd نداره !تو صفحه های اول خوندم که بدون برنامشم می شه !نقل قول:
حالا چی کار کنم؟برنامشو از کجا بیارم؟
به خیلی ها سی دی رو نمیدن فقط شما نیستی.
گوشیو خاموش کن بعد وصل کن درست میشه.
مثل mp3 player دوتا درایو تو my computer اشکار میشه که میتونی بری تو اونا.
5 هزار تومن...نقل قول:
کمه یا زیاد..؟! :20:
خوبه..............
اقا یه سوال فنی دارم ایا باتری k810 به k800 میخوره
اره میخوره باتری 750 هم میخوره.در کل باتری گوشیای سونی به هم میخوره البته جز smart phone ها
باتری W950 من به K800 دوستم می خوره..! :20:نقل قول:
اشتباه میکنی من اومدم واسه p990 بزارم نشد.
شاید واسه P990 فرق داره! ولی من و رفیقم یه روز باتری هامون رو با هم عوض کردیم..! :10:نقل قول:
من میتونم باتری موبایل خودم رو با w810 عوض کنم؟نقل قول:
گوشیت چیه؟:20:نقل قول:
فکر نکنم باتری w810 به k800 بخوره