بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفتهنقل قول:
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D
Printable View
بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفتهنقل قول:
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D
درست میگی فقط دنبال پولن این شرکت ها خدمات خوبی ارایه نمیدننقل قول:
بله دیگه قطعی نداره (بعضی روزها در حد چند ثانیه قطعی میاد). پینگ کل شبانه روز خیلی خوبه. سرعت هم تقریبا پایداره و شب ها (بین 22 تا 1) اونقدری پایین نمیاد که ازاردهنده باشه. الحق والانصاف که خوب شده کیفیتش.نقل قول:
تنها مشکلش الان افزایش قیمت ها و طرح های افتضاح ماهانه زیر 50 هزارتومن هست که تقریبا بدترین توی تمام شرکتهای ارائه دهنده هستش یعنی قیمت بالا و حجم بسیار پایین. من 3 مگ 450 گیگ دارم ماهی 54.500 که قبلا 38 تومن بود. اگر دوباره هم گرون کنه دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم میرم داتک یا شرکت دیگه چون طرح کمتر از این هم حجمهاش بسیار پایینه از همه جا پایینتر و بدتره
اینجوری که میگید خیلی خوبه حداقل بعد افزایش قیمت کیفیت افزایش دادننقل قول:
سرویس من هم کیفیتش بهتر شده حداقل تا الان که این متن رو مینویسم این طور بودهنقل قول:
البته من اردبیل هستم
برای من که دیروز 10 بار قطع و وصل شد
من امروز صبح زنگ زدم درخواست تخلیه بدم اول چند بار پاس کاری کردن به مسئول فنی و.. اخرش گفتم دلیلم افزایش قیمته با وقاحت تمام گفت تخلیتو زدم خدافس
کسی تخلیه کرده بگه چقدر طول میکشه؟
قبلا اسیاتک داشتم تخلیش نصف روز طول کشید
سلام دوستان من سالهاست اسیاتک دارم از نظر سرعت هر سرویسی که میگیرم سرعتم برابر کیفیت خطم هست 16 مگ که سرعت دانلودم حدودا 2 مگ هست..منتها حجمی راضی نیستم چون حجم بالاترش خیلی گرونه برای من..میزان حجمی که میخوام با احتساب ضریب 2 بین الملل ماهانه 500 600 گیگ میخوام
رفتم سایت دیده بان نت حجمایی که میداد رو دیدم خیلی تعجب کردم خیلی بالا بود 24 ترا 12 ترا سالیانه!!! دوستانی که این سرویس دارن چجوریه کلا نقطه ضعفاش چیه نقطه قوتاش چیه
قیمت هارو دیده بان نت گرون کرده دقیقا قیمت هاش با اسیاتک برابره.فقط حجم های سرویس های گرونش دیده بان نت بیشتر از اسیاتک که والا فرقی نمیکنه چون کسی نمیتونه اون حجم مصرف کنه.نقل قول:
پیشتیبانی دیده بان نت میگه بعد افزایش قیمت کیفیت هم افزایش دادن راست میگن کیفیت دیده بان نت بهتر شده
همون اسیاتک بمونی بهتره کیفیت خدمات دهیش بهتره . از نظر قیمت بخای شرکت عوض کنی فعلا های وب تعرفه هاش خیلی ارزون ممکنه باز تعرفه هاشو گرون کنه
و همه از سرویس های شرکتشون ناراضین
امروز صبح ساعت ۲ به بعد ، افت سرعت شدیدی داشتم، یه طوری که صفحات رو به زور باز میکرد و هیچ ویدیویی رو نمیشد استریم کرد.
طی روز هم افت و خیز زیادی داشت، کاربرهای دیگه ای هم بودن امروز این مشکل رو داشته باشن؟
این ها که ادعا میکنن، افزایش قیمت شون با افزایش کیفیت همراه بود، چرا باید چنین افت سرعتی رو توی ساعات کم مصرف داشته باشن؟ اون هم چند شب پشت سر هم.
دیده بان هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت، این افزایش کیفیت شون هم فقط حرف مفت هست.
از افزایش قیمت که به شدت کاربراش ناراضی هستن ولی خب هر منطقه ممکنه فرق کنه کیفیت دیده بان نت. ولی خب اون اندازه که قیمت زیاد کردن کیفیت زیاد نکردن یکم بهتر شدهنقل قول:
من آسیاتک داشتم 4 ماهه اومدم اینجا. ابتدای ورود حدود 1 هفته مشکل سرعت داشتم. دو روز سرعت در حد دایل آپ. دو هفته تمام روزی 15-20 مورد قطعی. شکایت کردم 195.همین تازگیا هم یه هفته قطعی کامل ،که با شکایت ده روز به سرویسم اضافه شد.نقل قول:
تو کل 5 سال آسیاتک و 4 سال پارس و 1 سال شبدیز اینقدر قطعی نداشتم.
راسته که تا سرعت 16 میزارن اگه بکشه ؟
بله اگه خطتتون بکشه باز میزاننقل قول:
دوستان ایا پینگ شما هم عصر ساعت 5 و شب ساعت 12 زیاد میشه؟ (مال من از 90 میره تا 150)
سلام
سرویس 4 مگ یکساله چقدر پهنای باند میده؟ و آیا این شرکت پهنای باند خارجی رو محدود کرده؟
3 روزه دیگه بدرد دانلود هم نمیخوره از سرور خارجی
حدود دو سال ازین شرکت داشتم خیلی گرون کرده به نسبت که من جشنواره میخریدم ازش فقط . این شش ماه اخر هم فکر کنم یه سیستمی داشتن مثلا خط ات 16 بسته بود شروع به دانلود میکردی سرعت دانلود ات هر چقدر بود میومد رو یه مگ بایت . عصر و شب ها هم فرق نمیکرد پینگت هرچی بود یه چهل پنجاه تا میرفت روش . این اواخر هم شبا پک لاست داشتم
در کل اگه دنبال سرویس هستین توصیه نمیکنم مگه این که جشنواره پرحجم و قیمت پایین بزاره
منم دو سال دارم فقط بددرد دانلود میخورد خدایی هم یکسال قبل تا چند روز پیش عالی بود حتی رو تک کانکشن اما حالا هم گرون شده هم بیکسفیت
بقیه رو نگا کردم با همین پول نصف اینم حجم نمیدن
از اینجا برم نمیدونم کدوم شرکت برم
ماهی 500 گیگ بستمه حتی کمتر یکساله دارم 1 ترا میخرم همیشه خدا هم سه چهارمش اضاف اومده اما قیمتش خوب بود برام مهم نبود
الان دو روزه که بدجور واسه ی من قطعی داره دیروز که 8 ساعتی قطع بود دو هفته خوب بود باز میخوان برینن توش
واقعا تصور کردین نتشون بهتر شده؟ من که هیچ تغییری ندیدم به جز پینگ. که اونم با قطع و وصل شدن اینترنت موقع بازی حال آدمو میگیره جالبتر اینجاست فقط این شرکت این مشکلو دارهنقل قول:
چقدر پینگ خراب شده پکیج لاست هم داره
کسی میدونه اگه 4 مگ بگیرم سرعت رو همون 4 میبندن یا بالا تر میزارن ؟ الان 8 دارم ولی خیلی گرون شده از یه طرف هم 4 مگ سرعتش خیلی کم میشه :(
رو همون 4نقل قول:میبندن
حیف پول بدی بابت 4مگنقل قول:
اگر دنبال سرعتی و حجم ماهانه کم مصرف میکنی برید سیمت مودمهای td
اگر دنبال حجم بیشتری و سرعت برات مهم نیست که دیگه تصمیم یا خودته
دقیقا 50 درصد قیمت ها رو گرون کرده. این خرید پارسالم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم قیمت امسالشون:
8 مگ یه ماه 52 چوق بود الان 82 چوق شده
با قیمت فعلی دیگه ارزش خرید نداره حتی اگر حجم 3برابر بده
چون 2برابر شده
تایم اوت و پینگ تایم بالا و قطعی این شرکت منو کلافه کرد دیگه... من این ماه ام تموم بشه جمع میکنم و با شرکت جدید هم قراردادم بستم...
زنگ که میزنی میگه ننننننننننه ما مشکلی نداریم، شکایت که میکنی به 195 زنگ میزنن میگن ای وااای چرا شکایت کردی؟ ما مخلص شماییم هرچی بگید انجام میدیم یه 2 روز خوب میشه مجددا مثل قبل میشه
خوبه زنگ میزنن میگن چی شده شکایت کردین. مخابرات که شکایت هم بکنی ازش براش مهم نیست.بهت زنگ هم نمیزنه و پیگیر حل مشکل نخواهد بود. پس سمت مخابرات نیاید.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
والا خونه قبلی ما فیبر بود خطش و الزاما از مخابرات میگرفتم و خیلی کیفیتش بهتر از این شرکت بی در پیکر بودنقل قول:
های وب حجمای خوبی میده ولی اونم یکسری بد میگن یکسری تعریف
منم این روزها افت سرعت و قطعی دارم دیدم اینجا کسی چیزی نمیگه شاید فقط من اینجوریم و یه مدت خوب شده بود باز داره بازی در میارهنقل قول:
انقدر که وضع این شرکت خرابه که حرفی برای گفتن نمونده، صبر کرده بودم که ببینم قیمت رو بردن بالا واقعا درست میشه این خرابی هاشون؟ یه مدت کوتاه بهتر شد و مجددا برگشت به همون سرویس داغونی که بودنقل قول:
از این شرکت آوا گستر ،تا حالا کسی اینترنت گرفته. تعرفه هاش خوبه
از این شرکت آوا گستر ،تا حالا کسی اینترنت گرفته. تعرفه هاش خوبه
اصلا" طرفش نرو که فاجعه هستش کیفیتش :puke:نقل قول:
درود. پینگ شما هم داغون شده؟؟؟ از 100 اومده روی 150 با پکت لاست فراوان و همچین قطعی وصلی نت
من هم امروز فطعی وصلی زیادی داشتم ، پینگ هم افتضاح شده.نقل قول: