اگر مطمئن هستین با IMEI انلاک میشود از هردو نسخه huawei calculator میتوانید استفاده کنید. احیانا این مودم با upgrade tool و لن دانگرید میشود ؟ پورتهای COM روی این مودم باز میشود؟
Printable View
اگر مطمئن هستین با IMEI انلاک میشود از هردو نسخه huawei calculator میتوانید استفاده کنید. احیانا این مودم با upgrade tool و لن دانگرید میشود ؟ پورتهای COM روی این مودم باز میشود؟
نصب میشه تا 100 هم پر میشه ولی ریست نمیشه که اماده برای نصب فریمور بشهنقل قول:
من تونستم مودم را با دو پورت در دیوایس منیجر روشن کنم ولی فریمور نصب نمیشه !
وقتی شما یه کد آنلاک تو مودم میزنی مودم کد صحیح رو محاسبه میکنه و با ورودی شما مقایسه میکنه با دیباگ Vxwork میشه کد صحیح رو که مودم محاسبه کرده بدست اورد من چون خیلی به اندروید آشنایی ندارم سمت انجام دادنش نرفتم مراحل کار تو فوروم های روسی توضیح داده شده اگر بدردتون میخوره لینکش رو پیدا کنم براتون بزارمنقل قول:
البته باید بگم برای رام مبین نت این روش شاید جواب نده چون احتمالش هست که نرم افزاری هم لاک کرده باشن و چون شما نمیتونید از فریمور مبین نت به فریمور دیگه ای برید بعید هست با کد بتونید انلاک کنید و اگر هم انلاک کنید مبین نت با یه اپدیت دیگه میبنده
مودم مبین نت مثل آفته :D
کسی از پورت تلفن این مودم استفاده کرده تا حالا؟؟
چجوریه چیکار می کنه .. کسی جواب گرفته؟
نقل قول:
تعجبم مبین نت هم بسته هاش گرونه و هم مودم لاک میکنه !! :n24:
اگر حداقل مودم لاک نمیکرد یک پولی بدست میاورد. با این وضعیت نمیدونم چطور مشتری داری ؟! :n08:
یه چند وقت دیگه سر عقل میان:n01:نقل قول:
راستی یه مودم CA60 داشتید نونستید درست کنید؟
نه متاسفانهنقل قول:
درگیر تعمیر موبایل هستم
اینا هم وقت میخواد
مودمه آنلاک بود؟نقل قول:
نمیدونم. چطور مگه ؟نقل قول:
متن پایین رو تو پست مودمتون گذاشته بودید برام سوال شدنقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
طرح 360 دارم میخواستم مودمو انلاک کنم انگار نمیشه به نظرتون اینو بفروشم ایرانسل بگیرم انلاک کنم بهتره یا یکم بیشتر هزینه کنم تی پی لینک archer mr6400 بگیرم
با 150 تومنم مودم خودم انلاک میکنن ورژن 196
به نظرتون چی کار کنم؟
فرقی نداره مبیننت آنلاک یا ایرانسل آنلاک به نظرم mr6400 ارزش هزینه کردن نداره
اگر از سرعت مبین راضی هستین بنظرم دستش نزننقل قول:
ولی اگر سرعت fd lte چه ایرانسل وچه همراه اول خوبه مبین بفروش فکرکنم ۲۰۰ تا ۳۰۰ بخرن تو بازار و تی پی لینک بگیر حتما v2 باشه
ولی خب باید زیاد هزینه کنی
اگه بتونی مبین ۳۰۰ بفروشی و ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست تا ۱۵۰ بدی مبین انلاک کنن
نقل قول:ایرانسل بخری ۳۵۹ تومن وانلاک کنی بصرفه تر هست
الان کجا این قیمت میدن ؟ میتونید راهنمایی کنید ؟
fdd تی پی لینک چه مزیتی نسبت به b612 داره که بخواد کلی هزینه اضافه بده؟نقل قول:
موافقم همین مودم : b612 بهترین گزینه برا : fdd و tdd هست و امکانات و قیمت معقولی داره .نقل قول:
توی سایت دیوار بگردید هستنقل قول:
الان یکی اکهی زده توی شیراز نمایندگی ایرانسل هست مودم بدون بسته میده ۳۳۹ هزارتومن
تشکر . چند مورد پیدا کردم . تماس هم گرفتم . اگه نو اکبند و همراه سیم کارت بخوام که اجباری هم هست ( البته نمایندگی ایرانسل) و باید هم فعال کنم هر دو سیم کارت رو . گفتن یک بسته حداقل یک ماهه 16 هزار تومنی باید فعال کنم . که با پول خود مودم کلا میشه 374900 ت . البته 5 گیگ هم اینترنت هدیه رایگان میدن . از این ارزون تر به صورت نو اکبند و همراه هر دو سیم کارت پیدا نکردم . بیرون نمایندگی ها هم قیمت خیلی بالا هست تازه بدون سیم کارت .نقل قول:
اگر از نمایندگی یا کلا هر فروشنده ای خواستین بخرین به این نکته توجه کنید که بسته اولیه به هیچ عنوان اجباری نیست فقط وقتی از سایت میخرین اجباری هست
مودم مبین نت آنلاک شده من حواسم نبود بعد از رست تیک اتوآپدیت رو برنداشتم ، به ورژن جدید آپدیت شد ،
میشه ورژن 196 رو آنلاک کرد ؟
روش عمومی هنوز ارایه نشده فقط یکجا با هرینه ۱۵۰ هزار انلاک میکنننقل قول:
والا میترسم مودم بفرستم خراب کنننقل قول:
Archer 6400 چه فرقی با mr200 داره؟
خونمون بزرکه یکم وای فای خوب پوشش نمیده
میشه بگید کجا آنلاک میکنن ؟نقل قول:
تفاوت در قدرت وای فای و پشتیبانی که از کانال ۵ گیگاهرتز در سیستم وایرلس هستنقل قول:
حتما توجه داشته باشید که حتما v2 به بالا باشه
چون شرکت برای v2 به بالا پشتیبانی بهتر و بروزتری ارایه میکنه
با چه مودمی توی وای فای مشکل داشتین؟
اکه مودم مبین بوده خوب عادی هست چون پوشش وایفای مبین نت بی۶۱۲ کلا ضعیفه
ایننکته رو همبگم فرکانس ۵گیگاهرتز برد ضعیفتری نسبت به ۲.۵ گیگاهرتز داره ولی سرعت بهتری ارایه میده
برعکس ۲.۵ گیگاهرتز
دوستانی که سیم رایتل روی مودم گذاشتن مراقب لاک شد ن باشید برای من با سیم لاک شد
تا این مرحله برای انلاک ورژن 196 مبین نت اومدم ولی کار میخواد هنوز
عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید فایل لودر را ویرایش کرد و یک ادرس ها را skip داد یا غیره ....
یا یک طریق دیگر دسنرسی از مودم گرفت
یا راه های دیگر ...
برای دسترسی به پورتها کافیه بعد از اتصال کابل usb هر سه دکمه ریست-پاور-وای فای- نگه دارین تا پورتها در دیوایس منیجر ازاد بشوند برای انلاک هم با putty به پورت سریال متصل بشوید و با ترمینال از دستورات AT command برای انلاک استفاده کنید این دستورات انلاک هم در گوگل جستجو کنید اموزش زیاد است
اگه بتونی انلاک کنی یه ملت دعات میکنن [emoji16]نقل قول:
ورژن مودمتون چند بود و چه گزينه هايي رو بسته بوديد؟نقل قول:
از چه ورژني استفاده ميكرديد؟ و چه گزينه هايي رو مودمتون باز بودند؟نقل قول:
خذف شود. .....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان برای من این پیغام اومده احتمال داره بدون aplay کردن لاک بشه؟
چه نسخه ای نصبه رو مودمتون ؟نقل قول:
11.195.03.00.00نقل قول:
البته تیکهای آپدیت ها شو برداشتم.از ترسم خاموشش کردم
نسخه سوم حسین یا نسخه Tr069 بلوچی رو نصب نکردید؟
نه متاسفانه.اول اینکه وقت و حوصله ندارم دوم اینکه میترسم اونم لاک بشهنقل قول:
دوستان کسی از فریمور جناب آقای بلوچی استفاده کرده؟
مشکلی پیش نیومده؟
اره من از ویرایش سوم استفاده کردم و مشکل خاصی وجود نداشتنقل قول:
فقط گاهی ایکون 4G+ ظاهر میشه که واقعی نیست
همین
نقل قول:
بله من استفاده کردم هیییچ مشکلی پیش نیومده و خیالم راحته البته تمام تیکهای قسمت آپدیت و tr-069 رو هم باید غیر فعال کنید. در ضمن میتونه موقع برگرداندن به تنظیمات پیش فرض هم شر بشه. پس قبل از ریستور دیفالت خاموش و سیم کارتو خارج کنید . بعد که تیکای همشو برداشتید سیمکارتو قرار بدید.
دوست عزیز. خدا بهت رحم کرده. تیکارو برنداشته بودی ازت نمیپرسید. این آپدیتو چک کرده از طریق همون tr-069. اول خاموش کن. حتما هر سیم کارتی گذاشتی درش بیار. فریمور آقای بلوچی ( همون که آخرش 131 داره ) یا ویرایش سوم آقای حسین رو نصب کن از طریق لحیم کاری و فلش. بعدم توضیحات بالارو رعایت کن تا برات مشکل پیش نیادنقل قول: