[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
قبلا نمیشد وارد این سایت شد!نقل قول:
دوست عزیز شما کجا هستید و سرویستون چه سرعتی هست ؟ من فعلا 16 مگ گرفتم برای ثبت نام یعنی همه جا سرعت بازه ؟نقل قول:
مرکز ما هنوز سرویس نمیدن بنده مشهد هستم.نقل قول:
معذرت اشتباه از شما پرسیدمنقل قول:
دوست عزیز شما کجا هستید و سرویستون چه سرعتی هست ؟ من فعلا 16 مگ گرفتم برای ثبت نام یعنی همه جا سرعت بازه ؟نقل قول:
تهران - توی پنل 16 خورده . سوال آخرتون رو هم جوابش رو من نمیدونم ولی دوستانی هستند اینجا که تست گذاشتن 100 مگ سرعت دارند ولی برای من 50 هست فعلانقل قول:
داخل پنل قسمت تغییر سرویس برای 20 زده تا 50 مگابیت و 30 تا 100 مگابیت و 50 تا 300 مگابیت و 8 رو همون 8 مگابیت و من 16هستم برای همین 16 رو داخل لیست نداره اما با توجه به سرعت شما پس این سرعتها زیاد هم دقیق نیستن یا فعلا این مدلی هست البته که سرعت رو باز بزارن حجم زودتر تموم میشه و به نفعشون هست حجم میفروشن..
بی زحمت یه عکس میزاری ببینم چطوری نوشته؟نقل قول:
واسه من اینطوری نیست. 20 همون 20 هست!
این به نفع هم مخابرات است و هم کاربر. چون یکی شاید حجم کمتری مصرف کند ولی سرعت بالا نیاز داشته باشد. یکی هم حجم بیشتر مصرف می کند و لذا حجم بیشتری خریداری می کند. محدود کردن سرعت کاربر اصلا خوب نیست.نقل قول:
بی زحمت یه عکس میزاری ببینم چطوری نوشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه.واسه من گرون تره :(نقل قول:
مالک جان شاید سرویس نقدی این مدله ؟ پنل من پس پرداخت، البته من هنوز سرویسم شروع به کار نکرده
دوستان این مودم 8245H رو پیمانکار به من داده پورت آبی که قرار بود سیز باشه الان میگه این سرعت بالاتره و همه کانکشن ها رو برات آبی کار کردیم اینم باید آبی باشه و روش چیتی نوشه مخصوصا دکمه WPS و LAN خیلی بدم میاد و آداپتور که سوکت تبدیل می خواد اما مارک هوایی خورده بعضی جاها دوستان زدن که آداپتورها متفرقه هست من این مودم رو با یه پچ 1.5 متری گرفتم 900 دیجی کالا میده 787 اگه پچ هم نداشته باشه بخرم بازم ارزون تر میشه .. به من میگه این پورت لنش 1000 هست من نگاه کردم همه این مدل تو نت 1000 هستند .. لطفا دوستانی که دارند این مدل و اطلاع دارن نظر بدن .. مرجوع کنم ار دیجی بخرم ؟
سلامنقل قول:
دوست عزسز ببخشید برای شما سیم کشی رایگان انجام دادن؟ آخه توی سایت زده رایگان
من امروز کرج رفتم گفتن که رایگان نیست رایگان اگه 10 نفر باشید رایگان انجام میدیم
بعد تعرفه هاش چجوری ممکنه بگید
ممنون
دوست غزیز چند صفحه قبل رو بخونید من برا اطلاع رسانی دوستان همه چیز رو مرحله به مرحله نوشتم .. کابل کشی و مودم رایگان تهران فقط برای 3 ساله بود که اونم نمیگن برای جبران هزینه حجم کمتر میشه و هر وقت قبل 3 سال دیگه نخواهید تمدید کنید هزینه رو ازتون پس میگیرند فکر کنم اصلا ارزش نداره برای کابل کشی داخلی من 450.000 تومن دادم و مودم 900.000 تومن که مرجوع کردم خودم بخرم .. تعرفه ها هم که همین پست قبل عکس گذاشتم بعضی دوستان زدن پنلشون فرق میکنه من 16 مگ هستم که یه جا زده 700 گیگ داخلی ماهانه یه جا زده 756 که تقسیم بر 4 میشه بین الملل، هزینه ماهی 80 پس پرداخت، فکر کنم یه جزیی حجم رو زیاد کردننقل قول:
دوستان نظری درباره مودم نداشتند خبر بدید لطفا
در مورد این آبی و سبز یکم تحقیق کردم
مربوط به کانکشن apc و upc هست
سبزها که apc باشن به خاطر زاویه 8 درجه ای که تو قسمت کانکتورشون دارن نور رو به سمت فرستنده انعکاس نمیدن و باعث میشن ارتباط بهتری ایجاد بشه
در کل جفتشون کار رو راه میندازن و مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه قراره کلی هزینه کنی به هیچ عنوان زیر بار آبی نرید و بهترین چیز رو بگیرید
حتما مودم رو مرجوع کنید و با پچ کورد سبز تهیه کنید - علاوه بر اینکه کیفیت پچ کورد سبز خیلی بالاتره ، خود مودم با Firmware چینی هستش که دارای باگ فراوونه اما مدل سبز دارای فریمور بین المللی و یونیورساله که IPV6 هم ساپورت میکنهنقل قول:
عرفان جان الان مشکل من آبی و سیز بودن پورت نیست تو همین لینک درسته که سبز برتری داره اما برا ی استفاده خاص در جاهای حساس و همه کانکشن ها و پچ باید سبز باشه فکر کنم برای سرعتهای خیلی بالا مهم باشه و اینکه من جایی فروشنده با پورت سبز پیدا نکردم شما سراغ دارید ؟ یعنی قیمت یکی هست ؟
مودمی که من گرفتم با اکثر عکسهای نت فرق داشت و کاملا مال بازار چین بود حتی رو دکمه ها تو عکس چینی نوشته .. و پورت جلو BBU گشتم دیدم مال باطری بکاپه مدلهای دیگه نداره البنه شاید مزیت باشه
پورتهای این مدل همه 1000 هستند ؟
منم در مورد فیرموار شک داشتم بیشتر اما IPV6 داشت داخل پنل و انگلیسی بود. و از کجا سبز بگیرم ؟ مال دیجی هم آبی هست و تنها جایی که با گارانتی 1 ساله معتبر میده.نقل قول:
من از دیجی کالا با گارانتی 1 ساله گرفتم ، پچکورد سبز بود و نسخه نرم افزار مودم هم یونیورسال
صیح زنگ زدم آزمون گفت سبز نداریم همه آبی هستندنقل قول:
سلام دوستان. میخواستم ftth یا vdsl بگیرم یه چند تا سوال داشتم در مورد اون
1) میخواستم بدونم وضعیت پینگ تو این سرویس چطوری هستش؟ چون زمان های که تو خونه هستم فیفا بازی میکنم (کلا بازی های آنلاین) پینگ برام خیلی مهم هستش.
2) مودم vdsl که وی پی ان ساپورت کنه و قیمتشم خوب باشه میشناسین؟
3) بهترینو به صرفه ترین سرویس ها مال کدوم isp هستش؟ تعرفه های مخابرات و شاتل رو میدیدم خیلی باهم اختلاف قیمت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستند.
4) خط سیم کشی خونه به شدت ضعیف کار شده و کاملا نابوده (قبلا adsl داشتم و هر 5 دقیقه تقریبا یه بار قطعی میداد و مجبور شدم ptp بگیرم). الان با این سرویس مشکل قطعی برطرف میشه؟
سلام
سرویس FTTH منم نصب شد بالاخره چندتا سوال داشتم
یک اینکه پینگ شماهم ساعت 10-11 شب به بعد میره بالا؟ برای من میره بالای 200 حتی دوستام که adsl مخابرات هم دارن همین وضعه
دو اینکه مودم من 8546M هست این مودم پورت گیگابیت داره؟
پینگ واسه من خوبه و زیاد نمیشه.نقل قول:
این مودم پورت اولش گیگابیتی هست بقیه 100 مگ
البته با یه روتر معمولی میشه ازش 4 تا پورت گیگابیتی گرفت.
دقیقا واسه منم تو این تایم پینگ میره بالای 200.الان 2 ماهه وضعیت همینه و اصلا هم تغییری نکرده.تا 1 شب همینجوریه بعد یه هو درست میشهنقل قول:
همین مشکل برای من هم پیش میادنقل قول:
ساعت 10 تا 1 نصف شب 70 میلی ثانیه میاد رو پینگ تایم
مودمتون هم 1 پورت گیگابیت داره تا اونجایی که من می دونم مدل hg8245h چهار تا پورت گیگابیت داره مدل شما 1 دونه
یک مدل مودم هم یوتل داده بیرون جدیدا کسی از دوستان استفاده کرده از مودم یوتل ؟ قیمتش هم 450 هست تو فروشگا های آنلاین. مشخصاتش دقیقا شبیه همین مدل های هواوی هست
مال من مدلش دقیقا اینه و 4 تا پورت گیگابیت دارهنقل قول:
منظورم مدل hg8546h دوستمون بود از مودم شما تو دفتر داریم هر چهار تا پورتش گیگابیت هست پارسال مخابرات فایبر هوم میاورد به نظرم بهتر از این مودم های هواوی هست که جدیدا آورده تنها برتری مودم هواوی پورت یو اس بی و fttp هست. تو برد وای فای و کیفیت اتصال وای فای و نرم افزار مودم فایبر هوم بهتره کیفیت بدنه هم برای مدل هواوی خیلی پایین تر از فایبر هوم هست.نقل قول:
اگر اینطوریه چطور پارس آنلاین داشتم بیشتر از یک مگابیت خطم کشش نداشت ولی روی همون خط از شاتل گرفتم هشت مگابیت رو بدون هیچ نویزی میکشه!!!نقل قول:
پس حتماً فرقی میون شرکت ها هست.
درضمن اینترنت ADSL بستگی بسیار زیادی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات داره. کسی که خونه شون چسبیده به مرکز مخابرات، از هر شرکتی اینترنت بگیره براش عالی در میاد ولی کسی که خونه شون کیلومترها از مرکز مخابرات دور هست، از بهترین ISP هم اینترنت بگیره چون دور هست از مرکز، رو خطش نویز میفته و کشش کمی خواهد داشت.
من به شخصه همه ی ISP ها رو تست کردم و این رو میگم.
به چیزی ک من میگم توجه نمیکنی من دارم میگم ک اینترنت کل isp ها از زیرساخت هستش اینی ک شما میگی بحث تجهیزات یک isp هست ک ممکنه یک isp تجهیزاتش بد باشه سرعت 1 مگ نگیری ممکنه یک isp خوب باشه 8 مگ بده بهتنقل قول:
بعد شما بحث adsl رو کردین ک به فاصله مربوطه شما از هر شرکتی بگیری فاصله ت دور باشه نتت بد میشه
بحث من سر اینه ک نتی ک مخابرات اراثه میده همون نتی هست ک پارس آنلاین داره یا شاتل یا ...
ممکنه تجهیزات مخابرات خوب باشه نت رو به شما خوب برسونه ولی پارس بده در نتیجه نت شما هم بد میشه این برمیگرده به تجهیزات
بحث پینگی هم باشه بازم مسیر ها از زیرساخت تعیین میشوند و خوده isp هیچکاری نمیتونه بکنه
نمونه ش رو میگم بهتون ک مثلا تا یک ماه پیش مسیر المان آمازون از opentransit بود زیرساخت اومد با amazom peer کرد الان مسیرش de cix frankfurt هست ک روی تمام isp ها مسیرش همینه چون زیرساخت اینو تعیین کرده
به نظرتون بقیه شرکت ها چه زمانی vdsl ارائه میکنن چون شنیدم کنسرسیوم تشکیل دادن واس این کار ، آخه اصلا دلم نمیخواد از مخابرات چیزی بگیرم
البته الان سرچ کردم این کنسرسیوم که توسعه ارتباطات رایان تدبیر اسمش هست اموالش رو گذاشته واس مزایده پس اینم کنسله انگارنقل قول:
این درسته ولی نه همیشه گو اینکه بهونه همیشگی شرکتهای حقه باز ADSL هستشنقل قول:
کاری که اینها میکنن اشتراک غیر قانونی روی پورت هستش که پهنای باند رو کاهش میده یا ناپایدارش میکنه بعد یا ایراد از مخابرات می گیرن یا سمت یوزر بدبخت
بحث پینگی که شما گفتی : بله شرکت زیرساخت هسته شبکه اینترنت رو بر عهده داره ! اما اینکه ISP هیچ تاثیری در پینگ نداره غلط هست ! مثلا شرکت اسیاتک امروز پینگ 8.8.8.8 حدود 130 میلی ثانیه از بعضی از مراکز مخابراتی تهران بسته رو رسونده ! اما همین شرکت مخابرات 80 میلی ثانیه ! دلایل مختلفی وجود داره ! اینکه مخابرات مسیرش با اسیاتک فرق بکنه ! تجهیزات اسیاتک یا همون روتر ها و سوییچ های تحت شبکه اش پر ترافیک باشن ! یا شبکه زیرساخت دچار مشکل باشه ! مشکلی در شبکه فیبرنوری انتقال دهنده وجود داشته باشه ! علت پینگ پایین مخابرات بخاطر هسته شبکه بودن هست و بیشترین نقاط دریافت لینک از شرکت زیرساخت رو داره ! حتی کابل های مسیر مشترک و حتی روتر خود مشترک هم دخیل هستنقل قول:
حرفتون درست نیست به خصوص در مورد پینگ من تا چند وقت پیش دیدبان داشتم و الان اسیاتک دارننقل قول:
هر دو از پورت اسیاتک استفاده می کردن یعنی نجهیزات یکسان بود ولی در دیدبان نت قعتی داشتم و پینگم حدود ۱۲۰ بود ولی الان قعطی ندارم و پینگم با همون ایپی ۷۷ هست
ایپی ک دیده بان نت بهت میداده روت مسیرش با اون ایپی ک آسیاتک بهت میده فرق میکنهنقل قول:
ممکنه اون ایپی دیده بان نت از زیرساخت مسیرش بد تعیین شده باشه برای همین پینگت رو بد میکرده
البته مسئله channel mod هم هست ک باید ببینی روی دیده بان نت روی حالت fast بوده یا interleave
تمام این مسائل روی پینگت تاثیر میزاره ولی اصل کارش همون تعیین مسیر از زیرساخت روی prefix ایپی هست
پس شرکتا باهم دیگه فرق دارن، دنبال شرکتی باید بری که زیرساخت بهش مسیر بهتری داده
سلام دوستان. مودم ftth که هم قیمتش مناسب باشه و هم مخابرات اونو تایید کنه و بشه اونو به صورت آزاد از بازار خرید چی پیشنهاد میکنین؟