قیمت و طرحهای vdsl مخابراتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت و طرحهای vdsl مخابراتنقل قول:
کابل کشی از سر خطه؟نقل قول:
نه، از پریز تلفن توی مجتمع ۶۰ متر از کافونقل قول:
دوستان من اگر سرویس سالیانه بگیرم میتونم حجم ماه بعدرو تو ماه فعلی استفاده کنم؟
مثلا من سرویس 420 گیگ در ماه رو بصورت سالیانه بگیرم میتونم این ماه 1ترابایت دانلود کنم؟ یا بعد از 420 گیگ سرعت میشه 128 تا ابتدای ماه بعد؟
دوستانی که vdsl دارن شرمنده میتونید اسپلیتر رو با چاقو ی چیزی باز کنید ببینید چند تا سلف داره ؟
متاسفانه روش مخابرات همینه، حالا چطوری میخواهی 420گیگ تو یه ماه تموم کنی، باید واقعا زحمت بکشینقل قول:
مودم vdsl بدون splitter وصل میشه، نبایستی گذاشتنقل قول:
فکر نکنم اینطور باشه مودم نیازی چندان به اسپلیتر نداره درسته ولی رو تلفن تاثیر دار و با زنگ خوردن تلفن رویه لینک vdsl تاثیر میزاره شرمنده اگه مودم vdsl دارید میشه چک کنید تو کارتونش و ببینید چند تا سلف دارهنقل قول:
منم فکر کنم اسپیلیتر لازمه اگه همزمان میخوای از تلفن هم استفاده کنی،مخصوصا اگه تلفن بیسیم هست،چون تاثیر منفی میذاره رو لینک vdslنقل قول:
سلام.نقل قول:
اسپیلیتر چیز خیلی خاصی نداره!
توی اکثر مدل های اسپلیتر وردی خط اسپیلیتر بدون هیچ چیز اضافه ای مستقیم به modem اسپلیتر وصل میشه .
اما از ورودی تا خروجی اسپیلیتر معمولا یا یه خازن خالی (اسپیلیتر های درپیت ) قرار میدن یا ترکیب خازن و سلف (اسپیلیتر های متوسط ) و ترکیب 2 خازن ظرفیت بالا به صورت موازی جهت افزایش ظرفیت خازن و 2 سلف سری جهت افزایش ظرفیت سلف میبندن ( اسپیلیتر های خوب و گران قیمت )
فقط اسپیلیتر کارش جدا کردن سیگنال دیجیتال از سیگنال آنالوگ هست همین!(اونم با یه مدار فیلتر پایین گذر ساده اینکارو میکنن )
موفق باشید.
شماتیکی از گرون قیمته دارید ؟ جایی سراغ دارید که فروش داشته باشن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شماتیک خیلی خاصی نداره .. اصلش براساس مدار زیر (فیلتر پایین گذر ) هست (مدل های مرغوب ):
بعضی از موبایل فروشیا و تقریبا همه خدمات کامپیوتری ها اسپیلیتر رو دارن..
موفق باشید.
ممنون از لطفتوننقل قول:
سلام دوستان کسی vr400.ورژن دو رو داره ؟نقل قول:
سلام دوستان یه تست سرعت میزارید؟ سرعت آپلود رو روی چند میبندن؟
مودم من vr400 ورژن 2 هست عزیز چه سوالی داری ؟؟نقل قول:
دادا خصوصی رو چک میکنی ؟نقل قول:
تعرفه های VDSL شاتل:
--------------------
همه جا قیمت گذاری بر اساس سرعت منسوخ شده اونوقت شاتل هنوز داره بر اساس سرعت قیمت گذاری میکنه!
قیمتها و حجمهای شاتل خیلی بدند :sad: دور از انتظار نبود، شرکت سود جو و نزول خورنقل قول:
مخابرات خیلی بهتره، مثلا طرح 420 گیگ بینالمللی ماهانه 140 تومان
دوستان خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
راهکاری هست پیشنهاد بدید تا خطم رو رو ماکسیمم سرعت ببندند؟
ممنون
سلام دوستان
خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
راهکاری هست پیشنهاد بدید تا خطم رو رو ماکسیمم سرعت ببندند؟
ممنون
مخابرات جواب صادقانه به شما نمیده خب معلومه نمیان بگن آره دست ما هست سرعتتون را محدود کردیم.نقل قول:
دقیقا منم مشکل شما رو دارم،هر راهی هم رفتم جواب نداد،شما اگه به نتیجه رسوندیش بگو:thumbsup:نقل قول:
سلام،باید خیلی پیگیر بشید و شاید باز هم جواب نگیریدنقل قول:
اول 2020
دوم تیکت تو پنل کاربری
سوم OMC منطقه
شما نیاز دارید تا با OMC منطقه صحبت کنید که پیدا کردن شماره شون کار بسیار مشکلی هست و اینکه اونجا اصلا جواب شمارو به عنوان اند یوزر میدن یا نه خیلی بعید هست،کلا یا منطقه یا ناک مرکزی(این که اصلا بعیده،اینا حتی جواب همکاراشونم نمیدن) میتونند دست بزنن به این چیزا،البته 2020 هم باید بتونه و الکی میگن نمیتونن،روی پنل هم تیکت بزنی جواب میدن ولی باید پنج بار بزنی تا بفهمن چی میخوای
من تجربه داشتم که با اینکه میدونستن من شماره omc دارم ولی باز هم همکارای بازرسی شون قبول نکردن همون شماره رو بهم بدن،البته من خودم زنگ زدم منطقه و چون میدونستن داستانم چیه و از قبل هم باهاشون صحبت کرده بودم اونا بهم دادن
بعد تازه انقدر سرشون شب شلوغ بود طرف خودش نبود و شیفت شبیا بودن،وقت نداشت باهام صحبت کنه،گفت از کجا میزنگی؟گفتم مشترکم گفت چی میخوایی؟تا بهشون گفتم گفت باشه.البته من مشکلم حل نشد ولی اون چیزی که خواستم انجام دادن و در کل همه کار میتونن بکنن
انقدر سخته باهاشون صحبت کردن که حتی از قسمت فنی خود مخابرات ایران برام میخواستن پیگیری کنن کلی طول کشید تا همین شماره OMC منطقه پیدا کنند.
منطقه مخابراتی هایی که VDSL میدن رو جایی زده؟
سلام دوستان ترافیک اضافه به ماه بعد منتقل میشه؟
نه، باید تمومش کنینقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
نه نزده اما راه هایی هست برای متوجه شدن اینکه میتونید سرویس vdsl رو دریافت کنید یا اینکه خیر
اونم اینه ک باید یه کافو نوری نزدیکتون باشه اصولا خط هایی ک فیبر نوری هستند میتونید درخواست بدید و ارتقا بدن دریافت کنید
روش اول زنگ بزنید به مخابرات اگر که ۲۰۲۰ هست (مطمعن ترین راه)
روش دوم اینه که ی عکس از کیفت خط اگه از مخابرات اینترنت دارید بذارید و بچه ها یا خودم بهتون بگن که خطتون فیبر هست یا خیر
روش سوم به سایت xdslplus.ir برید و شماره خط رو وارد کنید در صورتی که بزنه فقط مخابرات اینترنت میده اون خط فیبر نوری هست
روش چهارم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شمارتون رو وارد کنید اگر زده بود ک خط فیبر نوری هست امکان دریافت اینترنت نیست مثل عکس باز شانس گرفتن دارید
روش پنجم شرکت اسیاتک بیت استریم رو راه انداخته نشون میده ک خط امکانش هست یا نیست از استعلام و ثبت نام تست کنید ببینید نشون میده اما بازم دقیق نیست
سلام.نقل قول:
من تهران هستم و با 2020 تماس گرفتم ولی گفت ما نمیتونیم امکان سنجی کنیم که vdsl میتونید بگیرید یا نه. باید ثبت نام کنید بعدا مرکز با شما تماس میگیره و میگه که امکانش هست یا نه، چون من در حال حاضر روی همین خط از آسیاتک سرویس دارم ثبت نام نکردم که مشکلی پیش نیاد.
من داخل سایتی که شما گفتی شماره رو زدم و گفت که فقط مخابرات سرویس میده ولی همونطور که گفتم من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم.
وضعیت کیفیت خط من به صورت زیر هست. به نظر شما امکان گرفتن vdsl روی این خط هست یا نه؟
نقل قول:
خط شما تا 25 مگ میکشه !
یعنی یا خونه تون چسبیده به مرکز مخابرات
یا کافوی vdsl تو کوچه تون هست
تا مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله داریم.نقل قول:
فکر کنم اون عدد فیک و اشتباهه، نیست؟
چون الان که روی 16 مگ بسته شده snr روی 7 هست. چجوری امکان داره با این میزان تا 25 بکشه؟
من دقیق نمیدونم که SNR به Rate بستگی داره یا Max Rateنقل قول:
ولی مکس ریت شما 25 مگه که برای Adsl خیلی محسوب میشه ! (یعنی طبیعی هست که با همچین کشش خط افت SNR داشته باشید )
پس شما کافوی Vdsl دارید .
آسیا تک هم که قرار داد بسته با مخابرات تو همین انجمن اخبارش بود.
موفق باشید
درسته، اون مقدار حداکثر سرعت رو مودم تخمین میزنه و عملاً تا چند مگابیت پایین تر از اون جواب میده. خط من ر رو 24 مگابیت میزنه و روی 20 مگ متصل میشه با snr حدودای 7نقل قول:
به ریت بستگی داره نه max rateنقل قول:
برای من وقتی vdsl گرفتم max ریت روی 27 بود ریت روی 24 نویز 7db و فکر کنم snr حدود 25
این VDSL رو دوستان تجربه سرعت متفاوتی دارن؟
با ADSL اصلا فرقی داره یا نه؟
ما که ADSL مخابرات داریم و هرازگاهی سرعتش میاد پایین و گه گاه هم قطع میشه
بله وی دی اس ال تو ایران تا 70-80 هم سرعتش میره ای دی اس ال حداکثر تا 16نقل قول:
در ای دی اس ال همه مسیر مسیه ولی وی دی اس ال تا کافو فیبر نوری و بقیش مسیه
چقد خوب!!!نقل قول:
مرسی از شما
اونوقت شرایط خاصی داره VDSL؟
باید زیرساختش در منطقه شما فراهم باشه مثل کافوهای فیبرنوری که میتونید اطرافتون رو چک کنید و از مخابرات هم سوال کنیدنقل قول:
زمانبندی وزارت ارتباطات برای واگذاری ۵ میلیون پورت VDSL، از یک به سه سال افزایش یافتقابل توجه اون دوستی ک سنگ سینه شاتل و مخابرات رو به سینه میزد میگفت دیگ امروز vdsl میدن :laughing:کد:https://www.zoomit.ir/tech-iran/370514-bitstream-new-contract-1400
دوستان برای مودم تا قیمت 1 ت
و با توجه به اینکه چه برندی روی مخابرات بهتر جواب میده کدوم برند رو پیشنهاد می دید؟
U.Tel , TP-Link , Huawei , Zyxel
؟