اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
اون سایت درپیت بازار اینکه مدلی رو رفته از دست فروشای استرالیا خریده آورده که پلاس نمیشه بخوره تو سرش ولی اینکه میاد تست 7 مگابیتی برای پلاس میذاره از صدتا فحش هم واسه کاربراش بدتره . تست 1 مگابیتی میذاره واسه 4g .حداقل از اون زیرزمینی که داره تست میکنه پا نمیشه بره رو پشت بوم خونشون بتونه یه تست معقول بگیره .
جواب می دید لطفا..مودم3372نقل قول:
دوستان کسی از مودمهای رومیزی 4g برای انتقال تصویر استفاده میکنه؟
سلام دوستان
من از مودم 3372 ایرانسل استفاده میکنم
وقتی مودم رو اولین بار وصل کردم خودش بعد از نصب مودم وارد ادرس 192.168.8.1 شد ولی الان هرکاری میکنم وارد این ادرس نمیشه
درضمن رو یه سیستم دیگه وارد میشه
سیستم عامل هم ویندوز 10 هست
ممنون
سلام. چک کن ------ ست نکرده باشینقل قول:
سلام
چند تا سوال در رابطه با 3372 ایرانسل
1- سرعت دانلود با 4g ایرانسل و 4g همراه اول چند مگ بر ثانیست .... چون آنلاک میشه میگم همراه اول .... این یه مورد رو لطفا دوستان با دقت پاسخ بدن... جایی که من هستم سیگنال خوبه جفتش
2- آیا هنوز هم آنلاک میشه؟
3- کیفیتش چطوره .. مثلا کسی هست 2 یا 3 سال داشته باشه این مودم رو
4 با ussd به راحتی میشه بسته خرید و ... چون من فکر نکنم هیچ وقت بندازم سیم کارت رو رو گوشی
5- سیم کارتی که باهاش میدن فقط دیتا هستش یا شماره داره؟ و دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
6- یه جا خوندم رابط کاربریش با ویندوز سون مشکل داره این درسته؟
ممنون از جواب دوستان
:n01:
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
سلام سه ماه میشه این مودمو خریدم و تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.نقل قول:
1-سرعت بستگی به منطقتون داره مثلا محله ما فعلا تا پنج مگابایت سرعت دانلود داشتم که به عبارتی همون چهل مگابیت میشه و جای دیگه از منطقمون سرعت دانلود میشه یک مگابایت البته ایرانسل منظورمه همراه اول تست نکردم.
2- بله انلاک میشه خودم سه چهار روز پیش انلاکش کردم.
3-اگر کیفیتش بد بود مطمین باش تو انجمنا و بازار و کلا همه جا میگفتن بد هست و نخرید ولی چیزی در موردش نگفتن در ضمن بدون اداپتور یا باطری هست که نشون میده جنس خوبیه بدون نیاز به اونا کار میکنه و بچه های انجمن داشتن اگه بد بود میگفتن.
4-کد ها رو میشه زد مثلا استعلام اعتبار و پیام فرستاد یا خوند..واسه خرید بسته هم میشه مای ایرانسل تو گوشی نصب کرد و از اونجا بسته خرید واسه هر سیمکارتی که خواستید
5-سیمکارت همراهش شماره داره
6-خیر..اتفاقا با سون عالی هم هست
فقط هر از گاهی اینترنتش قطع میشه و اصلا شبکه رو نمیشناسه اینو مد نظر داشته باشید از بقیه هم بپرسید در اینباره
به نظر من قطع شدنی که شما میگید به خود مودم برمی نمی گرده و به سیم کارت و شبکه ایرانسل و متغیر های دیگه مربوطهنقل قول:
طریق آنلاک و آپدیت هم در ص اول تاپیک مودم موجوده
خیلی ممنون از دو دوست عزیز که به من جواب دادن
من یه سوال دیگه بپرسم
این هر از گاهی که میگید قطع میشه یعنی چقدر؟
دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
ممنون
دوستان
یه مودم ارزون قیمت 4G میخام برای اینترنت همراه اول و ایرانسل که وصل کنم به لپتاپ و کارای روزمره رو انجام بدم
قیمت حداکثر ۱۵۰ تومن که هر دو رو ساپورت کنه
حداکثر هم دیگه بیشتر از ۱۰ مگ انتظار سرعت رو ندارم، ولی کیفیتش افتضاح نباشه که همینم نگیره.
اینجایی که ما هستیم تا سرعت ۲۰ مگ رو همسایه ها با ایرانسل میگیرن
لطفا پیشنهاد بدید
ممنون
3372نقل قول:
بهترين انتخاب
راحت هم آنلاك ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنوننقل قول:
اما مدلی نیست که احتیاج به آنلاک نباشه؟
من میترسم نتونم آنلاک کنم بزنم خرابش کنم
هزینه آنلاک کردنش چقدره؟
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
نمیدونم چرا قطع و وصلیش فقط ساعت یازده به بعد صبح شروع میشه چون من بسته پنج گیگ هفتگی میگیرم تا یازده خوبه بعدش مدام قطع میشه پیغام نو سرویس میده...به هر حال این موردو گفتم تا دوستمون خواست بخره اینم مد نظرش باشهنقل قول:
منظورم اینه هروقت بسته گرفتم یک ساعت اخر مدام قطع میشه کلا شبکه غیب میشه و چون با مودمهای دیگه تست نکردم نمیدونم دقیق مشکل از کجاست اما در کل مشکل خاصی نداشته واسم و عالی بوده..نقل قول:
فکر نکنم فرقی داشته باشن شما تو سایت راستین بازار هم برید ببینید اونجا چند میفروشن هرجا ارزونتر بود بگیرید..ولی نظر من اینه عصر برید نمایندگیای ایرانسل یا مغازه های کامپیوتری قیمت بگیرید شاید ارزونتر هم پیدا شد..
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
دوستان برای مودم سیم کارتی 3G دی لینک وقتی با ویندوز XP کار میکنم پیامک ها راحت بر روی مودم میومد ، اما بر روی ویندوز 8 و 10 پشت سیم میمونه و باید یک بار مودم رو خاموش روشن کنم و از قسمت ذخیره در سیم کارت پیام رو دریافت کنم
کسی میدونه مشکلش چیه تا کمکم کنه ممنوم :n40:
راستین بازار بد جور داره مشتریها رو فریب میده واقعا اینطوریشو فکر نمی کردم هر چقدرم گفتم این e5186s-61a ایرانسل رو تجمیع نمی کنه زیر بار نمیره
حالا ببینید کی گندش درمیاد.
این کامنت رو الان گذاشتم ببینید جواب میده و اجازه میده توی سایت ثبت بشه
این فایل رو هم ببینید تا دقیقا فرق 22 و 61 رو متوجه بشید
اینم مدل 22 خودم که نوشته yes من 5 ماه پیش مدل 61 رو خریدم و یقین کردم جواب نمیده حتی از فروشنده علی اکسپرس هم 35 دلار جریمه گرفتم شاید عکسشو بزارم
اینم سند refund 35 دلار
یوزرهای خود اپتوس هم گفتن فقط روی 2300 تجمیع گرفتن
keywords:
huawei E5186s-61a
ca
تجمیع، پلاس ایرانسل
جالبه من باتوجه به تجربه شما کامنت گذاشتم تو سایتش و گفتم این مدل تجمیع نداره روی این دو باند اما اصلا ثبت نکردن! میخوان زودتر این مدل رد کنن بره احتمالا بعدش ایا ۲۲ بیارن یا نه!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
آخه مساله اینه که کسی که 590 هزار پول بی زبون رو میده برای اون مدل حتما پیگیر تجمیعش هم میشهنقل قول:
?????????????????????
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
سلام
من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم
طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح
شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم
شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی:
1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد
بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!
بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .
بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم
الان که دارم تایپ می کنم:
الان شب دوم هستم
الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.
الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟
اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده
سرعت بنده با 4G:
3مگابایت
البته با گوشی
الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت
یه سوال در باره دانگل:
ایا مدل خوبی خریدم؟ گارانتیش به چه صورته و اگر بخوام بفروشم مثل ایرانسل باید مالکیت انتقال پیدا کنه به خریدار؟
بعدشم خیلی حساسه به صورت دستی شبکه 4 جی میخوام تایید کنم هی ارور میده ناموفق اما 3 جی سریع انتن میگیره !
لطفا اساتید راهنمایی کنن.
سلام به همه
دوستان من e5186-22a گرفتم. سرعت دریافت و پینگ بسیار عالی هست نسبت به گوشی. ولی یه مشکل که دارم اینه ک وقتی میخوام دانلود کنم سرعت درسافتم محدود میشه و 1/8 رو نمیده. بطور مثال سرعت 18 مگا بیت رو با گوشی میگیرم و سرعت دانلودم با هات اسپات 2 مگابایت میشه در صورتی که وقتی با مودم وصل میشم سرعت 24 مگا بیت هست ولی سرعت دانلودم میره رو 300 کیلوبایت !!!!!!!!! به نظرتون چیکار کنم. با این toolbox کار خاصی میشه کرد؟
با سلام
دوست عزیز مودم e5186-22a کجا خریدی ؟ بی زحمت آدرسشو به ما بده
از چین خریدم. قیمتشم خیلی بالاتر درومد. صبر کنید ایران هم میادنقل قول:
سرعت چی 24 مگابیته؟نقل قول:
از شاتل لند دانلود کنید/ کانکشنها دانلود منیجر رو هم 32 بزارید
اخوی سرعت دانلود کانکشن دیگه. با تمام سرورها مشکل دارم. وگرنه که نمیگفتم مشکل دارم. دقت کنید با موبایل تست شده و مشکلی ندارم.نقل قول:
به چیزی که می نویسید دقت کنید نوشتید با مودم 24 مگابیت سرعت دارید بعدشم می گید 300 کیلو بایت نه از اون 24 مگ یه عکس میزارید نه از اون 300 کیلو بایت. اگر دوست دارید کسی کمک کنه یه دو تا عکس هم بزارید . البته این خطاب به تمام کسانی هست که درج مشکل می کنند
من عکسم گذاشتم جواب نداد کسی !!!!
دوست عزیز منم همین مشکل داشتم از این برنامه استفاده کردم حل شد :نقل قول:
من همیشه سعی میکنم سوالاتم رو کامل بپرسم. مگه دفتر نقاشیه از رو عکس میخواین جواب بدین. سوال کاملا مشخصه. بازم به زبان ساده تر: با اسپید تست سرعت کانکشن 28 مگابیت هست ولی وقتی شروع به دانلود از هر سروری میکنم محدودیت سرعت پیدا میکنم و نمیتونم بالای 1 مگابایات بگیرم. هر کدوم از این جملاتم عکس خواست بگین براتون بفرستم. این مشکل رو با هات اسپات کردن گوشی ندارم.نقل قول:
ممنونم بابت پاسخگویینقل قول:
سپاس:n16:
این نوشته در راستین بازار از شما نیست؟ در روتر 5186 - 61آنقل قول:
شرلوک جان حالا مثلا که چی! دستمو روو کردی؟! عوض اینکارا بهتره واسه اینکه رتبه و رنک بگیری اسپم نفرستی. خیلی راحت، اطلاعاتی نداری بکش کنار بذار بقیه نظر بدن. عکسم برات میفرستم تا ناراحت نشی بگی عکسش کوو.نقل قول:
اقا می گم استفاده از دیتا گوشی خیلی باطری می خوره..اگه ی مودم بگیرم چقدر تاثیر داره
شما مودم رومیزی بگیرید با برق مستقیم مشکل باطری دیگه ندارین، مودم باطری خور هم شارژ تموم میکنه اگر استفادتون زیادهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
منظورم مشکل خالی کردن باطری گوشی بودنقل قول:
سلام دوستان
بین مودم های رومیزی کدوم خیلی خوب جواب میده
بیشتر تو فکر B315 هستم ...... نظر دوستان چیه؟؟