با پرو*سی هم باز نمیشه:n04:
Printable View
با پرو*سی هم باز نمیشه:n04:
اگه منظور شما تلگرامه که بدون مشکل با وی پی ان یا پراکسی داخلی MTPROTO در دسترسه.نقل قول:
تمامی هیتر شک --ن ها از کار افتادن هیچ کدوم کار نمیکنه .نقل قول:
با MTPROTO هم باز نمیشه
میشه راهی دیگه ای معرفی کنید
مشکل احتمالا از ISP شماست... وگرنه روشها و ابزارهای دور زدن محدودیت رو الان چک کردم همگی کار میکنند. PPTP و L2TP باز هستند، همینطور نرم افزارهای قند شکن (رایگان و پولی) پروتکل MTPROTO هم چک کردم و مشکلی ندیدم.نقل قول:
میشه چند تا کانال ------ معرفی کنید . هر چی میرم اصلا کانتکت نمیشه . یا کانت میشه سریع قطع میشه:n03:
سرورهای معتبر پایدار خیلی زیاده ، کافیه یک مقدار بگردین :n16:نقل قول:
wbnet
تلگرام من هم متصل نمیشه و به جاش از واتساپ استفاده میکنم
با توجه به کار کردن همه فیلترشکن های خوب و شناخته شده ، توصیه اول استفاده از وی پی ان های رایگانه که راحت و بی دردسر متصل میشید. اما در مورد پراکسی MTproto هم در پیام خصوصی ادرس یکی از کانالها که سرورهای بیشتر و بهتری رو برای اینکار اختصاص داده ارسال میکنم.نقل قول:
دقت کنید که تعدادی از ملت همیشه در صحنه از این اب گل آلود میخوان ماهی بگیرن و با ایجاد کانال مثلا پراکسی با خرید یه سرور مجازی ارزان و ضعیف تند تند کدهای جدید منتشر میکنند که ارزشی نداره چون ظرفیت اتصال و ماندگاریشون کمه. بهتر اینه فقط کانالهایی رو دنبال کنید در ازای تبلیغات خدمات خوبی ارائه میدند (معمولا اینجور کانالها اعضای زیادی دارند در برابر کانالهای کم عضو که خدمات بدردبخوری ندارند)
دوستان میخوام بدونم پربازدید ترین کانال های تلگرام کدومند ؟ سایتی برای این منظور وجود داره ؟ فقط ایرانی نباشه که همشون اطلاعاتشون غلطه
کسی کمکنقل قول:
:n03::n03::n03:
سلام
مشکلی کلافه کننده در تلگرام دارم :n03::n03::n03::n04::n04::n04:
وقتی در حین مشاهده یک کانال هستم . به طور اتوماتیک و کاملا ناخواسته یا (یک کانال تلگرامی ) یا (درخواست عضویت در یک کانال تلگرامی ) به طور اتوماتیک باز میشود و من را ناخواسته از کانال مورد نظرم خارج میکند !
میخواستم ببینم چطور این مشکل رو باید رفع کرد ؟
از تلگرام غیر رسمی استفاده نکنیدنقل قول:
غیر رسمی نیست .نقل قول:
دلیلش رو پیدا کردم . برخی برنامه های کافه بازار مخرب هستند و از تبلیغات درون برنامه ای مخفی استفاده میکنن .
راهی برای خلاصی ازش نیست:n03:
مشکل مشابه را یکی از دوستانم داشت که بخاطر نصب یک سری برنامه های ایرانی بود. برو لیست برنامه های گوشی و برنامه های مشکوک را پاک کن. درست میشه.نقل قول:
از من میشنوی خود کافه بازار رو هم حذف کن بره .نقل قول:
برنامه های ایرانی یا همشون کپی هستند یا انقدر طراحی مزخرف و ضعیفی دارن که اصلا ارزش استفاده ندارن
بعد بیایی بخاطر این برنامه ها تمام خطر های جاسوسی و تبلیغات مزاحم رو هم به جون بخری .... واقعا مسخره میشه.
برنامه های خوب خارجی رو از مارکت های خوب خارجی و معتبر دانلود و استفاده کن
تازه اگه برنامه ای نیاز بود که پولی هست ، با یک مقدار گشتن میتونی کرک شده اون رو بطوری که سالم باشه و آسیبی بهت نزنه پیدا کنی و عالی و همیشه استفاده کنی
برنامه برترین ها - آخرین خبر و کافه بازار رو دارم . :n19:
من مشاهده کردم خود کافه بازار در صورت روت بودن گوشی دائم تبلیغ باز میکنه و مزاحمت ایجاد میکنه
مخصوصا اینکه نرم افزار های امنیتی و ضد هک یا حتی بخش امنیت برنامه های روت مثل king root نسبت به برنامه کافه بازار اخطار میده و دائم پیشنهاد حذف این برنامه از روی گوشی رو میده .
جدیدا تلگرام 2 تا از شماره هامو بن کرده ! بدون هیچ دلیلی !
ایمیل هم زدم ولی 5 روزه جوابی ارسال نکردن
به هیچ عنوان اسپم هم ارسال نکردم یعنی اصولا از این شماره ها برای چت با دوستام استفاده می کردم اونم به ندرت !
چیکار میشه کرد ؟
از طریق اکانت های محدود شده به ربات @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bot پیام بدیننقل قول:
این ربات مربوط به خود شرکت تلگرام هست و ممکنه با درخواست رفع محدودیت اکانتتون موافقت کنه .
درضمن به محض پیام دادم مقدار محدودیت اعمال شده رو بهتون میگه .
توجه داشته باشید که ممکنه بعضی دوستان به اشتباه شما را در زمان ارسال اولین پیام Report Spam کرده باشند که در این صورت برای بار اول حدود یک هفته ، بار دوم حدود یک ماه و بار سوم برای همیشه بن خواهید شده و امکان ارسال پیام جدید نخواهید داشت.
درضمن این محدودیت روی شماره تلفن شما اعمال میشه ، و با حذف اکانت تلگرام و ساخت یک اکانت جدید برطرف نخواهد شد.
البته شما میتوانید اکانت خود را بر روی شماره جدیدی منتقل کنید تا این محدودیت برطرف بشه.
در زمانی که شما برای بار اول به شخصی پیام می دهید ، درصورتی که فرد روی نوار ظاهر شده به نام Report Spam ضربه بزند ، شما به عنوان یک فرد مزاحم گزارش خواهید شد و ادامه این روند باعث بن شدن شما خواهد شد.
الان در حال حاضر به اکانت اصلا دسترسی ندارم . چون زمانی که شماره تلفن بن میشه ، خودبه خود از اکانت خارج میشهنقل قول:
از شماره مجازی استفاده میکردین ؟نقل قول:
یکیش مجازی بود ( Google Voice ) یکیش هم شماره ایرانی خودمنقل قول:
البته هر دو تو یه زمان بن نشدن ، تقریبا با فاصله زمانی 2 هفته ای بن شدن
شماره مجازی طبیعی هست ، بخاطر اینکه طبق قوانین تلگرام شما اجازه استفاده از اونها رو ندارید.نقل قول:
بنابراین شماره ها رو مسدود میکنن ، از طرف دیگه شرکت هایی که شماره مجازی در اختیار کاربران میگذارند ممکنه یک شماره رو بعد از مدتی در اختیار افراد دیگری نیز بگذارند و این موضوع مشکل ساز بشه .
در مورد اون شماره ایرانی نظری ندارم ، معمولا نمیشه بدون اخطار و بی دلیل شماره شما رو بطور دائم بن کنند
البته به تازگی برای کپی رایت موزیک ها و کارهای هنری تلگرام سخت گیری هایی را انجام می دهد اما بنظر مسدود سازی کامل و ناگهانی یک شماره ، موضوعی عجیب است و من تا به حال به آن برخورد نکرده ام.
سلام
چجوری می تونم محل ذخیره عکس ها و فیلم ها رو از حافظه خود گوشی به مموری منتقل کنم؟
یا از طریق خود برنامه یا تنظیمات گوشی
حافظ داخلی گوشیم کمه تند تند پر میشه باید خالی کنم
اندروید 6
خود تلگرام بطور پیشفرض چنین امکانی ندارهنقل قول:
یا اینکه باید گوشی رو روت کنید و از برنامه هایی که توانایی دارن برنامه های نصب شده شما رو به روی مموری کارت انتقال بدن استفاده کنید .
یا اینکه از مبوگرام استفاده کنید .
بجز اینها راه دیگه ای نیست فقط میتونید تلگرام خودتون رو تنظیم کنید که هر سه روز تمام دیتا های موجود دانلود شده رو پاک کنه تا فضای زیادی گرفته نشه.
موبوگرام نصب کردم ولی تو تنظیماتش در قسمت تغییر فضای ذخیره سازی پیغام میده که از اندروید نسخه 4.4 به بالا امکان انتقال فضای ذخیره سازی به مموری کارت نیست!نقل قول:
اتفاقا تو تنظیمات تلگرام زمان پاک شدن دیتاها رو گذاشتم روی 3 روز ولی نمی دونم چرا بعد 3 روز پاک نمیشن و می مونن و مجبور میشم دستی پاک کنم!
گوشی روت نیست ولی فکر کنم برنامه هایی که نصب برنامه ها رو به مموری کارت منتقل می کنن فقط خود برنامه رو منتقل می کنن نه پوشه های ذخیره مدیاها البته مطمئن نیستم
دوستان دیروز مبوگرام نسخه جدیدی رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کرد . (@hanista_channel)
این نسخه جدید با نسخه های قبلی تفاوت داره و در زمان انتشار ذکر شده :
این اولین نسخه ای است که این گروه بطور رایگان منتشر کرده است ،نقل قول:
⚠️توجه : متاسفانه به دلیل محدودیتهای بوجود آمده، امکان انتشار و فروش برنامه در مارکت وجود ندارد.
لذا برای اینکه بتوانیم همچنان در کنارتان باشیم، این نسخه به صورت رایگان منتشر شده است و ممکن است در آینده تبلیغات کمی (به صورتی که آزاردهنده نباشد) در برنامه نمایش داده شود.
بروزرسانی جدید آنها امکاناتی چون Mt.Proto و امکان ورود با چنداکانت را فراهم نموده است .
اما این نسخه با نسخه های قبلی تفاوت اساسی دارد که لازم دیدم اون رو به دوستان متذکر بشم .
با توجه به آنالیز هایی که انجام دادم از این نسخه به بعد اطلاعات شما در اختیار نهاد های تبلیغاتی قرار می گیرد و همینطور تبلیغاتی را در آینده داخل برنامه مشاهده خواهید نمود و این گروه سیاست درامد زایی خودش را از حالت فروش نسخه های برنامه به حالت فروش اطلاعات کاربران تغییر داده است.
محتوای مخفی: آنالیز انجام شده
علاوه بر ارسال اطلاعات به سرور تبلیغاتی در آینده احتمال پخش تبلیغاتش اعصاب خوردکن از مبوگرام وجود دارد.
بنابراین اطلاعات احتمال سرقت اطلاعاتی ، فروش آنها و همینطور مزاحمت های تبلیغاتی در برنامه مبوگرام از این به بعد وجود خواهد داشت و من استفاده از آن را از این پس پیشنهاد نمیکنم .
سلام
دوستان میخوام یک مخاطب رو از لیست مخاطبین تلگرام حذف کنم اما نمیشه ! شمارشو از مخاطبین گوشی حذف کردم . اما تو مخاطبین تلگرام قابل رویته !!!!! خواهش اکمک کنید :n03:
از منو داخل خود برنامه تلگرام میتونید وارد بخش مخاطبین تلگرام بشید و بعد از ورود به صفحه پروفایل شخص مورد نظر اون رو از مخاطبین تلگرام حذف نمایید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب تلگرام حتما باید اندروید یا ios باشه مثلا گوشی نوکیا 3310 3g میشه تلگرام نصب کرد یا مثلا سامسونگ قدیمی که سیستم بادا داشتن؟
اگه این گوشی مروگر وب داره میشه از تلگرام نخسه وب ، یعنی وارد وب سایت تگرام شد . زیاد اطلاعاتی ازش ندارم ولی فکر کنم اینطور بشه روی 3310 استفاده کردنقل قول:
ممنونم از راهنمایینقل قول:
تا حالا به مرور گر وب فکر نکرده بودم اگر از نسخه دسکتاپش استفاده کنم چطوری باید با لیست تلفنها دسترسی داشته باشم؟
نمیدونم . نخسه دکستاپ نرم افزار داره فکر کنم . سرچ کنید . من فقط از نخسه موبایل استفاده میکنمنقل قول:
روی اون علامت سه خط بالا سمت چپ برنامه کلیک کنید و منوی باز شده Contacts را انتخاب نمایید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من نمیتونم وقتی که داخل تلگرام هستم اسکرین شات بگیرم؟؟؟
در سکرت چت اجازه اسکرین شات داده نمیشه به کاربرها ، یا اگه کاربر مخاطب شما اجازه اسکرین شات را در تنظیمات سکرت چت بازکرده باشه ، در زمان گرفتن اسکرین شات ، این موضوع داخل چت نوشته میشه و به اطلاع مخاطب شما میرسه .نقل قول:
نقل قول:
در حالت عادی یعنی وقتی داخل سیکرت چت نیستم هم نمیتونم اسکرین شات بگیرم
ی گزینه ای تو بعضی نسخه ها داشت برای اسکرین شاتنقل قول:
برای خودم پیش اومده بود که برداشتم تیک رو
الان هر چی میگردم نمیببنم
----
پیدا کردم
قسمت قفل و گذرواژه رمز ورود تعیین کنین
بعد از اینکه فعال کردید
زیر قسمت رمز اجازه عکس گرفتن میاد اون رو تیک بزنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوستان العان بهترين نسخه تلگرام براي ويندوز چي هست كه بدون شبيه ساز هم بشه روي ويندوز باهاش كار كرد؟