از پرینتری که پرسیدی کمتر کسی رو دیدم استفاده کنه در ضمن منم میخوام یه پرینتر بگیرم بیشتر به HP تمایل دارم فروشنده بهم 1005 و 1006 رو پیشنهاد داد ولی مثل این که ایراد زیاد میده منم میخواستم نظرت رو راجع به 2055 و 2035 بپرسمنقل قول:
Printable View
از پرینتری که پرسیدی کمتر کسی رو دیدم استفاده کنه در ضمن منم میخوام یه پرینتر بگیرم بیشتر به HP تمایل دارم فروشنده بهم 1005 و 1006 رو پیشنهاد داد ولی مثل این که ایراد زیاد میده منم میخواستم نظرت رو راجع به 2055 و 2035 بپرسمنقل قول:
دلیلش فقط قیمت بالاست که زیاد هم بالا نیست ولی از هرکی میپرسی میگه برادر مارک اداری سخت جونیه!
حالا نظر اساتید درباره این سه پرینتر چیه از لحاظ خدمات و قیمت شارژ و کیفیت ساخت و کار:
1- SAMSONG CLP-315 :
CANON LBP-5000 :-2کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=980
HP 1215 :- 3کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1507
وکد:http://www.poooyesh.ir/products/product.php?id=125&sort=2&thispage=1
قیمت شارژ کامل هر 4 تا رنگ برای پرینتر HP-1215 چقدر درمیاد؟
برای اون مدل کنون چطور؟
متشکر
عجب ! تاپیک به این پرباری کسی الان نیست جواب بده!!!
درود بر بزرگواران
پرسشي داشتم:
بنده ميخواهم در محيط داس (هم كامند پرامپت و هم خود داس) پرينت بگيرم.
ولي مشكل من پورت يو اس بي هست.
زيرا داس پورت يو اس بي را نميشناسد.
چطور ميتوانم اين كار را انجام دهم؟
لطف نموده و مرا راهنمايي فرماييد.
شما باید یه پرینتر قدیمی که Dos رو پشتیبانی میکنه داشته باشید...نقل قول:
منم يك ژرينتر دارم به خاطر مخارج بالاي تعمير خودم بازش كردم و فيلم فيوز و قلطك كاغذ كش را عوض كردم ولي هنوز چراغ زرد داره چشمك ميزنه كمكم كنيد
خواهش مي كنم......
09364525454
با يكي كمكم كنه من يك پرينتر hp 1200 دارم چراغ زرد روشنه اما پرينت نميكه
خدم بازش كردم فيلم فيوز و قلطك كاغذ كش را عوض كردم
كمك براي نحوه درست بستن پرينتر هزينه را ژرداخت ميكنم اگه تماس بگيريد
09364525454 سعيد
یه pdf توی پستهای قبلی (فکر کنم ص 100 تا 150 باشه ) هست که مطالعه اون شاید راهگشا باشهنقل قول:
راستی هزینه چیو میپردازی ...!!!:18::18::18:
ضمنا دو تا از اساتید بلا منازع این انجمن جناب nima1394 ,senator_f هستند که اگه پیداشون بشه مشکلتونو
موردی حل می کنند . :20::20:
نبود کسی؟نقل قول:
لااقل بگید کدومش رو میشه راحت خودمون شارژ کنیم ؟؟؟!! و پودرش موجوده!
سلام
پرینتر من اچ پی سه کاره است
مدل اف 300
مشکل من اینه که پرینترم از فایل pdf پرینت نمی گیره اما از فایل ورد پرینت می گیره
لطفا کمک کنید.
کسی میدونه اینا تو ایران پیدا میشه یا نه؟ به چه قیمتی؟:
کد:http://www.ink-refills-ink.com/printer/Canon+LBP5000+Toner/13207/?src=gpsearch&gpprod=Canon+LBP5000&gptype=bulk
راهنمایی خرید پرينتر جوهرافشان چندكاره زیر 100 تومان
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من میخوام برای یک آموزشگاه پرینتر و اسکنر بگیرم زیر 100 تومان هم میخوام هزینه کنم اسیکنر میخوام جون باید عکس شاگردان رو اسکن کنم و بغصی اوقات هم ممکنه عکس در ابعاد a4 رنگی پرینت بگیرم و بیشتر هم پرینت سیاه سفید میگیرم اونم نه زیاد مثلا فرمی با کارت امتحانی چیزی بخوام از سیاه سفید پرینت میگیرم
اول آیا پرینتر و اسکنر جداگانه بخرم بهتره اگه هست لطفا مدل و مشخصات و قیمت رو بگین همینطور گارانتی
دوم آیا اسکنر ccd زیر 60 -70 تومان داریم اگرم کمتر شد بهتر
سوم اگر پرينترهاي جوهرافشان چندكاره که اسکنر داره بگیرم چی این با صرفه تره با جدا جدا دستگاه ها رو بگیرم
من خودم چند مدل پرينترهاي جوهرافشان چندكاره دیدم
HP F2280 = 65000
Canon Pixma MP-140 =68000 تومان
HP F2235 = 62000 تومان
Canon Pixma MP-190 = 79000 تومان
نظرتون راجب این 4 مدل بالا چی بود کدام بهتره آیا مدل دیگه هست پیشنهاد بدین
در ضمن هزینه های بعدی برام مهم مثل خرید کاتریج با شارژش
در کل هر برندی که کارایی بهتر و هزینه های لوازمش ارزون تر یاشه رو معرفی کنید
الان پیش خودتون میگید میگه چقد میخوای پول بدی این همه چیز میخوای با هم
جوهر افشان نگیر به درد سر می افتی...نقل قول:
تو برنامه Adobe Reader هنگام گرفتن پرینت مدل پرینترت رو هم انتخاب کن...نقل قول:
حداقل بیشتر توضیح بدین میگین جوهر افشان نگیر پیشنهاد رو بگیننقل قول:
در ضمن مگه من با این بودجه کم چاره ای به جز جوهر افشان دارم
من يك مشكل دارم با پرينتم و اون اينه كه وقتي كه پرينت ميگيرم حاشيه ها رو طبق تنظيمات برنامه word انجام نميده .
مثلا حاشيه ها رو من اينطوري تنظيم كردم : بالا 3 cm ، پايين 2.5 cm ، چپ 2 cm و راست 3 cm ولي وقتي پرين ميگيرم حاشيه هايي كه روي كاغذ بعد از پرينت هست اينطوره : بالا 2.7 cm ، پايين 4.1 cm ، چپ 2.7 cm و راست 2.8 cm !
مي خام بدونم كه دليلش چيه ؟ مخصوصا اين تفاوت زياد در سمت چپ و پايين كاغذ ؟ چون براي كاري كه من ميخوام حاشيه ها بايد حتما دقيق باشند .
البته در تنظيمات پرينتر در موقع چاپ كاغذ را A4 گذاشتم و پرينتر هم hp 2035 هست .
بله من هم تایید میکنم ... درحال حاضر خرید جوهرافشان کاملا اشتباهه...نقل قول:
هزینه ی شارژ،تعمیر و نگهداری جوهرافشان خیلی بالاست ...الان با 75 تومن هم میشه یک پرینتر لیزری خرید ...
جوهرافشان استهلاک بالایی داره ...
شما میای صرفه جویی کنی درحالی که هرینه های جانبی جوهرافشان پدرت رو درمیاره ...
من خودم 3 سال هست جوهرافشان دارم و الان میدونم جوهرافشان یعنی چی ....:21:
دوستان خوب همش شما میگین هزینه جوهر افشان بالاست خوب من هم قبول میکنمنقل قول:
من 100 تومان پول بیشتر ندارم شما هم حداقل بگین پرنتر رنگی لیرزی که گفتید 75 چه مدلی هست از چه برندی و اسکنر ارزون و خوب ترجیحا ccd معرفی کنید
ممنون میشم هرچه زودتر بگین
در ضمن هزینه های لیرزی چقدر هست مثلا جوهرش
با خرید جوهرافشان میدونی چه اتفاقی میفته ؟نقل قول:
یکدوره تا زمانی که جوهر داره ازش بخوبی استفاده میکنی و موقعی که جوهرش تموم شد اونموقع میفهمی که شارژ کردنش هم فایده ای نداره و باید کارتریج نو براش بخری و میبینی کارتریجش به اندازه ی قیمت خود دستگاه (البته یه کم کمتر) هستش ...
شما پولت رو جمع کن و هر وقت که پول بیشتری داشتی اونموقع یک دستگاه خوب بخر ....
یا وام بگیر!:46:
خلاصه با 100 تومن دستگاه جالبی نمیتونی بخری ...
در ضمن یک مشکل مهم که به پرینترهای جوهرافشان وارد هست اینه که باید بطور مداوم ازشون استفاده بشه...مثلا اگر دوسه هفته هیچ پرینتی نگیری احتمالش زیاده که جوهرت خشک بشه و مجبور بشی کارتریج جدید بگیری ... مثلا من خودم کارهام اینطور هست که ممکنه یکماه هیچ پرینتی نداشته باشم و سرماه یکدفعه بخوام 300 صفحه پرینت بگیریم اونوقت هست که میری سراغ پرینتر و میبینی کار نمیکنه و جوهرش خشک شده ...از طرفی اگر بخوای الکی پرینت بگیری تا جوهرت خشک نشه رسما یعنی اینکه داری پولت رو میریزی دور ...نقل قول:
اصلا 1 سوال دیگه ارزون ترین و کم خرج ترین پربنتر لیرزی رنگی چنده که ارزش خریدن برای کارمن رو داشته باشه همین طور ارزون ترین لیزری سباه سفیدنقل قول:
در ضمن ارزون ترین اسکنر هم بگین
دوستان لطفا نام برند ومدل رو بگین
پرینتر جوهر افشان فقط جوهر های کارخونه درست کار میکنند بعد شارژ پشت سر هم ایراد میدند.در ضمن برای تحقیق بیشتر میتونی به این سایت مراجعه کنی...نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/
اولا برنامه MS-Word اونقدر دقیق نیست که حاشیه ها رو چند سانت تنظیم کردی رو کاغذ هم همونو بده در ضمن اندازه کاغذ های A4 رو هم چک کن ببین دقیق هستش...نقل قول:
نقل قول:
HP 1005 قیمتش 95 تومن هست ...
درضمن از من یک نصیحت هیچوقت دنبال ارزونترین نباش (در مورد همه ی اجناس و حتی اگر به اندازه ی کافی پول نداشتی) چون بعدا کلی هزینه های جانبی رو دستت میذاره ...
اين كه نميشه تمام دنيا دارن با word كار ميكنن :Dنقل قول:
بله اندازه كاغذ A4 هست .
سلام.
من یه پرینتر می خوام که رنگی باشه و کیفیت خوبی داشته باشه،چند کاره هم باشه خوبه ولی زیاد مهم نیست
قیمتش تا 180 تومن اینا باشه.
بعد راجع به پرینتر های لیزری رنگی یه سؤال داشتم که دقیقا" قیمت کارتریج هاشون چنده چند تا کارتریج دارن و به صرفه هستن برای پرینت نسبتا" کم؟
با تشکر
راستی نظرتون درباره ی Canon MP-540 چیه؟
سلام فکر نکنم برنامه جدا وجود داشته باشه این برنامه ای رو که می خوهید تو درایور پرینتر رو که نصب کردید موجود هست.نقل قول:
در ضمن این برنامه ها طرز کار شون به این صورت هست که بر اساس تعداد پرینت که گرفتین مقدار جوهر رو تخمین می زنه به قول یکی از دوستانم توی کارتریج که شناور نگذاشتن تا مقدار جوهر رو نشون بده پس همیشه امکان خطا و اشتباه وجود داره و ممکنه مقدار جوهر داخل کارتریج رو از مقدار واقعی کمتر یا بیشتر نشون بده.
سلامنقل قول:
این ها تجربه بنده در طول مدتی هست که از دو پرینتر لیزری سیاه سفید و یک پرینتر سه کاره رنیگ جوهر افشان استفاده کردم.
اول از همه باید بگم که بر خلاف تصور اکثر دوستان پرینتر جوهر افشان هزینه بسیار کمی داره و اصلا هزینه بسیار بالایی نداره البته اگه درست انتخاب کرده باشید.
هزینه شارژ پرینتر جوهر افشان به این صورت هست که شما یک بار کیت شارژ رو می خرید به دلیل وجود یک دستگاه هواگیری داخل اون که حدود 8 تومن هست از اون به بعد جوهر ها رو می خرید و خودتون شارژ می کنید.
هزینه هر جوهر 100میلی 4 تومن که اگه یه پرینتر داشته باشید که چهار رنگ سیاه و قرمز و زرد و آبی داشته باشه میشه 4 تا 4 تومن که میشه 16 تومن.
حالا توجه داشته باشید در هر بار شارژ شما فقط 2 میلی جوهر به هر کدام از رنگ ها می ریزید که تقریبا 50 بار با هر رنگ رو می تونید شارژ کنید.
آیا به صرفه است یا نه؟ این رو هم بگم با هر کارتریج پر (منظور سیاه سفید و رنگی) 200 تا 300 صفحه متن می تونید بزنید.
در ضمن شارژ اون هم خیلی ساده است و بعد از یاد گرفتن طریقه اون می تونید در عرض 5 دقیقه کارتریج ها رو شارژ کنید.
در ضمن مدل هایی هستم که شما با استفاده از تانک های جوهری که به اون وصل می کنید دیگه نیازی به شارژ ندارید مثلا یه مدل ایپسون چند کاره که قیمت اون 60 تومن هست قیمت تانک ها هم 50 تومن و مستقیما بعد از تموم شدن جوهر ، جوهر رو تو تانک می ریزید که این هم خیلی ساده هست.
در مورد پرینتر لیزری باید عرض کنم که نوع رنگی اون ها اگر بخواهید درست حسابی واستون کار کنه باید قیمت بالای 500 تومن بدید وگرنه بقیه ارزش نداره و همچنین شارژ اون ها بسیار گرونتر و همچنین خیلی دشوار هست و کار هر کسی نیست مثلا شارژ هر کارتریج رنگی اون ها از 12 تومن تا 20 تومن متغیر هست.
که می تونید تا 2000 صفحه با اون متن بزنید.
در مورد چند کاره هم توصیه بنده اینه که شما توجه کنید تو همه چیز این جوری هست که وقتی یه چیزی همه فن حریف ساخته می شه همه کاره و هیچ کاره هست شما سعی کنید پرینتر و اسکنر جدا بگیرد چون عملکرد اون ها بهتر هست.
ولی توصیه من برای شما این هست که اگه پرینت رنگی براتون مهم نیست یه لیزری سیاه و سفید و یه اسکنر معمولی بخرید خیلی به صرفه تر هست.
گول این چند کاره ها رو نخورید.
این درسته که بعد از یه مدت کارتریج جوهر افشان کار نمی کنه و قیمت اون هم گرون هست ولی به اندازه یه پرینتر نیست قیمت کارتریج سه رنگ حدودا20 تومن و سیاه هم در همین حدود ولی خوب بهتره این رو هم بگید بعد از چه مدت خراب میشه؟نقل قول:
بابا ماشین و ساختمان هم یه عمری داره چه برسه به کارتریج من که دو سال و نیم هست که دارم استفاده می کنم تا حالا هم شارژ کردم و هیچ مشکلی به وجود نیامده.
درضمن مگه این اشکالات تو پرینتر لیزری وجود نداره:
یه روز درام خراب میشه یه روز مگنت اشکال پیدا میکنه یه روز فوم رولر یه روز بلید پاره می شه که اگه خوش شانس باشی تو بازار اون ها رو پیدا کنی قیمت هرکدوم از اون ها 6 الی 8 تومن هست در ضمن برای پرینتر های تازه ای که خودش هم خیلی ارزون هستند اگه به غیر از درام یکی از اون قطعات خراب بشن باید یه کارتریج نو بخری چون عمرا نمی تونی قطعاتش رو پیدا کنی. که کارتریج هم از 50 الی 60 تومن متغیره.
تازه بعد از 3 سال استفاده یهو می بینی که پرینتر کار نکرد می بری پیش سرویسکار می گه لیزرش خراب شده 80 تومن پول لیزر هست ( دقیقا مشکلی که برای من با پرینتر لیزری 1200 hp پیش اومده)
اون وقته که پرینتر رو بی خیال می شی و یه پرینتر نو می خری.
1 سوال حالا که پوبم نمیرسه که لیزری رنگی بگیرمنقل قول:
و پرینت رنگی هم نیاز دارم یا پرینتایی که میگیرم رنگی که میگرم برای بچه های آموزشگاه هزینه جوهر رنگی رو راحت در میارم حتی پول خود پرینتر
پس فکر کنم لا جوهر افشان مشکلی نداشته باشم
حالا 1 سوال با این پول چی پیشنهاد میدی
هم چندکاره رو بگو چه مدل و چه برندی
هم اسکنر جدا و هم پرینتر جدا بخوام چه مدل و برندی
خودم تو چند پست قبل چند مدل چند کار رو نوشتم شما اونا رم بررسی کن ببین کدام بهتره
این هم مشکل نیست شما هر دو هفته یک بار یه پرینت متن خیلی جزئی توی یه کاغذ باطله بزن مگه پول اون چقدر می شه که می گید دور انداختن پول هست؟؟؟؟؟؟نقل قول:
EPSON- CX4300 حدود 60 تومن هست که با تانک جوهر که روش بسته میشه 110 تومن میشه.نقل قول:
پیشنها من این پرینت هست چون واسه یکی از دوستهام که ویدئو کلوپ داره این رو خریدم و کار اون هم اینه که با این پرینتر آلبوم فیلمها را چاپ می کنه.
یه ساله که مثل سگ ازش کار می کشه و تا حالا آخ هم نگفته.
ولی بارهم می گم اگه کار رنگی زیادی نداری لیزری سیاه و سفید تک کاره بخر.
این تفکر هم که دنبال ارزون بودن کار اشتباهی هست طرز فکر خوبی نیست.نقل قول:
شما ببین آیا کاری که با یه پرینتر ارزون می کنید در مقابل قیمت اون ارزش داره یعنی می تونه در مقابل هزینه ای که کرده اید بعد از پایان عمرش اون مقدار پرینت که کردید براتون ارزون تموم شده یا نه؟؟؟؟؟:46:
نقل قول:
خوب اگه این طوریه همون مدل EPSON رو بگیر به صرفه هست.
بر فرض اینکه به قول دوست هامون اگه بعد از دو سال خراب شد شما تا اون زمان هزینه 4 تا پرینتر رو درآوردید.
یکی دیگه می خرید (پس اینجا پول 3 تا پرینتر تو جیبتون می مونه:31::20::46:)
در ضمن توصیه بنده به تمام دوستانی که جواب سوالاتشون رو نگرفتن این هست که بهتره یه کم حوصله به خرج بدید و این تاپیک رو از اول بخونید.
اگر این کار رو که یه کم زمان بر هست رو بکنید دیگه هیچ مشکلی تو خرید یا حتی عیب و یابی و تعمیر پرینتر و شارژ اون نخواهید داشت.
تو پست های قبلی در مورد بسیاری از مطالب بجث و نتیجه گیری شده.
اختلافایی که تو میگی میلیمتری اند...این اختلاف های میلیمتری هم همیشه هستش برنامه اتوکد که نیست...در ضمن بعضی از کاغذ های A4 هم چند میلی اینو اونور میزنند....نقل قول:
این که میگی انتخاب درست...من یه پرینتر جوهر افشان HP داشتم با DPI4800 ساخت مالزی هم بود فقط جوهر های کارخونه درست کار کردند بعد شارژ مدام ایراد میداند اگه یه سر به مراکز فروش پرینتر بزنید کارشون شده فقط شارژ وتعمیر کارتریج چاپگر های جوهر افشان...(البته به گفته خودشون)نقل قول:
اگه یه پریتتر لیزری رنگی ارزون قیمت میخوای یا Canon یا Samsung بگیر...نقل قول:
اگر درست شارژ بشه هیچ مشکلی از لحاظ کیفیت چاپ نداره عین قبلی چاپ می کنن.نقل قول:
علت اینکه کیفیت بعضی از پرینتر ها پائین می یاد این هست که:
اون فردی که شارژ می کنه ناوارد و ناشی هست و گند می زنه به کارتریج بعد هم تقصیر ها رو سر جوهر اصل و یا بدل می اندازه.
جوهر رو که می خرید توجه کنید که مال اون پرینتر باشه مثلا جوهر hp رو واسه Epson استفاده نکنید.
جوهر رو که می خرید به تاریخ انقضای اون توجه کنید که تاریخ گذشته نباشه چون خاصیت اون از بین میره.
بعد شارژ حتما درست هواگیری کنید.
بیش از حد و ظرفیت کارتریج جوهر نریزید تا بعد از شارژ جوهر از کارتریج به بیرون تراوش کنه و گند بزنه به پرینتر.