[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::16::n08:
Printable View
پشت ماشین مسی دیگه از کجا اومد؟
اگه موضوع واقعیت داشته باشه غیر از بی کلاسی و صدمه به شخصیتش چی رو نشون میده؟
--------------------------
تجربه این چند سال نشون داده که فقط مربیان درجه یک در مادرید موفق میشن به همین خاطر به اینده خوشبین نیستم.:n37:
شما را به مشاهده گزارش تصویری حضور رافائل بنیتس در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دعوت می کنیم:
_____------__________----________________________________
کاپیتان تیم فوتبال رئال مادرید به پیشنهاد باشگاه والنسیا برای پیوستن به این تیم پاسخ منفی داد.
رافائل بنیتس امروز رسما به عنوان مربی تیم فوتبال رئال مادرید معرفی شد و از فصل آینده سکان هدایت این تیم پر حاشیه را بر عهده خواهد گرفت.
رافائل بنیتس سرمربی جدید رئال مادرید اسپانیا بر این باور است که کار کردن در رئال مادرید با دیگر باشگاه ها متفاوت است.
لطفاً بدون منبع شایعه درست نکنین.نقل قول:
این اتفاق در شهر Saint Tropez کشور فرانسه، ساعت چهار صبح کنار کلوپ شبانه Le Quai اتفاق افتاد، نه مادرید! مسی متاهل، پدر یک فرزند، که درگیر تست دوپینگ هست، اونجا؟!
قسمت های بی منبع شما حذف میشه.
هنوز منبعی معتبر در مورد فروشی بودن رونالدو ندیدین چیزی نوشته باشه ؟ توی اینستاگرام کلی عکس از رونالدو با پیراهن PSG منتشر شده
بنیتس مربی خوبیه از نظر من ؛
هرچند اخراج کارلتو اشتباه بود ولی اومدن بنیتس به جای کارلتو اشتباه نیست
آرمان هم چند ص پیش توضیح مفصل داد در موردش ؛ و کلا مربی ای هست که تیم رو به اون فرم بازی رئال مورینیو نزدیک تر میکنه و البته ساختار دفاعی بهتری حتی نسبت به مورینیو میتونه پدید بیاره
در کل من بسیار امیدوار هستم به ورود رافا به تیم
ازین خبرا نیست...نقل قول:
ظاهراً بنیتز دنبال یکی هست تا با خروج خدیرا جاش رو بگیره و پشت سر کروس رو پر کنه. به گزینه های ایارا و کاسمیرو هم زیاد اعتقادی نداره.
مویس: مطمئن هستم فصل بعد بیل ستاره ی بزرگ رئال می شود. سعی کردم او را از تاتنهام به منچستر بیاورم، اما پیش از این قلبش را به مادرید برده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی جدید کهکشانی ها کار خود را با تغییرات آغاز می کند.
طرفداری- به گزارش AS، به نظر می رسد رافائل بنیتز قصد دارد در رئال مادرید تغییرات زیادی ایجاد کند و در ابتدا قصد دارد سیستم بازی تیم را از 3-3-4 به 1-3-2-4 تغییر دهد. اتفاقی که کارلو آنچلوتی عقیده ای به آن نداشت و همیشه از مثلث BBC در نوک پیکان حمله این تیم استفاده می کرد.
اما با این تغییر سیستم چه تغییراتی در بازی رئال مادرید ایجاد خواهد شد؟ مهم ترین موضوع در این تغییر سیستم تغییر جایگاه کریستیانو رونالدو در زمین است. وی که در ترکیب آنچلوتی در پست وینگر چپ به میدان می رفت، در تیم بنیتز به شماره 9 و مهاجم هدف تبدیل خواهد شد و با این اتفاق او آزادی و فضای بیشتری برای حرکت در زمین خواهد داشت. او که سال ها در پست وینگر چپ بازی می کرد، همیشه با حرکات انفجاری اش به داخل می زد و همین باعث کاهش انرژی وی در اواخر فصول می شد اما در سیستم جدید، او دوندگی کمتر و مفیدتری خواهد داشت و بیشتر نفش تمام کنندگی دارد. با این اتفاق کریم بنزما دیگر مهاجم فیکس کهکشانی ها نیست و به صورت چرخشی در پست شماره 9 برای رئال توپ خواهد زد.
رافابنیتز در ناپولی نیز از این ترکیب استفاده می کرد و هیگواین در پست شماره 9 و پیش وی کایخون، همشیک و مرتنز به میدان می رفتند که به نظر می رسد در مادرید در فصل آینده این 3 بازیکن بیل، کروس و هامس خواهند بود.
ستاره باشگاه پورتو در فصل اخیر، دوباره به رئال مادرید بازگشت.
طرفداری- به گزارش وب سایت باشگاه رئال مادرید، کاسمیرو دوباره به این تیم بازگشته است. این هافبک بیست و سه ساله برزیلی، فصل موفقی را در پورتو سپری کرد و سران مادریدی تصمیم گرفتند با پرداخت 7.5 میلیون یورو، او را دوباره به تیم بازگردانند.
این مبلغ طی بند بازخریدی که رئال در قرارداد کاسمیرو گنجانده بود، پرداخت شد.
یادم هست زمان مورینیو، چند بار رونالدو رو آورد به نوک حمله (نقش شماره ۹)، اما عملکرد رونالدو به شدت کاهش پیدا کرد و در نهایت دوباره برش گردوند به پست وینگر. در واقع رونالدو وقتی از رو غریزه ی خودش جاش رو عوض میکنه و به داخل محوطه جریمه میاد بیشتر گل زنی میکنه تا وقتی که بهش میگی فقط تو همون محوطه جریمه بمون. مخصوصاً که حرکت های رونالدو برعکس بقیه، مثل ایسکو، نیاز به فضای زیادی داره تا از قدرت بدنی و سرعتش استفاده کنه.
ظاهراً بنیتز از باشگاه خواسته تا به ناواس بگن واسه فصل بعد روش حساب میکنه و باید بمونه. ابتدا تصور می شد که با آمدن احتمالی دخیا، کاسیاس و دخیا هستن که سر ثابت بازی کردن می جنگن اما با این درخواست بنیتز، و نامعلوم بودن برنامش برای کاسیاس، آینده ی کاسیاس همچنان مبهم و نامعلوم میمونه. هرچند خودش طی صحبت های اخیرش گفته که میمونه.
در هفته های اخیر، رسانه ها خیلی سعی کردن تصویر رونالدو رو خراب کنن، طوری که مجبور شد در نهایت این پیغام ویدئویی رو برای هواداراش بفرسته:
نقل قول:
سال سختی بود، اما شما همیشه حضور داشتین، که نشون میده چقدر (بهم) وفادارین.
من هرگز درباره زندگی خصوصی ام صحبت نمی کنم، اما میخوام ازین فرصت استفاده کنم و بگم که در هفته های اخیر بعضی از نشریات صحبت هایی درباره ی من کردن. اینکه یه دوست دختر جدید دارم، این کار رو کردم، اون کار رو کردم... تنهام بذارین! تنهام بذارین تا کارم رو بکنم، تا مثل هر سال کارم رو به خوبی انجام بدم. سعی نکنین تصویر من رو خراب کنین، چون که نمی تونین.
سایت گل از قول La Sexta ادعا کرده که دی ماریا از وکیل خودش، مندز، خواسته که اونو به رئال مادرید برگردونه، اما رئال این پیشنهاد رو رد کرده.
یاد روبینیو افتادم... یادش بخیر فکر میکرد از رونالدو بهتر هست و رئال حق نداره اونو به عنوان بخشی از پول انتقال رونالدو به منچستر بده :دی
.نقل قول:
.
دی ماریا بازیکن خوبیه :n02:
استایل بازیش رو دوست دارم ،:n12:
یوونتوس آماده فروش آرتورو ویدال
به نظر میرسد یووه می خواهد ویدال را به فروش برساند.
به گزارش وبسایت نود، کوریر دلااسپرت مدعی شده است که باشگاه یوونتوس در نظر دارد در تابستان ویدال هافبک
شیلیایی خود را به فروش برساند.
ویدال مشتریان زیادی دارد و گفته می شود، رئال مادرید و آرسنال از جدی ترین باشگاه هایی هستند که نسبت به
جذب این بازیکن تمایل نشان داده اند. قیمت او ۴۰ میلیون یورو برآورد می شود.
من هر جوری فکر میکنم نمیتونم ویدال رو تو رئال تصور کنمنقل قول:
در حال حاضر فکر نکنم همچین بازیکنی به درد ما بخوره، فکر کنم تیم به یک هافبک دفاعی خوب و تخریبی بیشتر نیاز داره تا دست مربی برای تغییر تاکتیک بیشتر باز باشه
برای مارتین اودگارد، ستاره جوان نروژی رئال مادرید، سه پیشنهاد از تیم های لالیگا رسیده و ممکن است رئال با انتقال قرضی او موافقت کند
به گزارش ورزش11، اودگارد که زمستان گذشته پس از کشمکش های بسیار، با رقم ۴ میلیون یورو به رئال پیوست، در آخرین بازی فصل این تیم با حضور در میدان، به جوان
ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید بدل شد. این ستاره ۱۶ ساله که قرار است همراه تیم اول باشگاه، به اردوی پیش فصل چین و استرالیا برود، امیدوار است که بتواند رافا بنیتس
را متقاعد کرده و در لیست بازیکنان تیم اول رئال برای فصل بعد قرار بگیرد.
طبق ادعای AS، ویارئال، مالاگا و بتیس، تیم هایی هستند که علاقمندند این بازیکن را بصورت قرضی به خدمت بگیرند و مدیران رئال هنوز در این مورد تردید دارند.
دیگر ستاره جوان رئال که زمستان گذشته با رقم ۳٫۹ میلیون یورو از مایورکا خریداری شد، یعنی “آسنخیو”، وضعیتی متفاوت با اودگارد دارد. او ماه جولای همراه تیم زیر ۱۹
ساله های اسپانیا باید در مسابقات اروپایی حاضر شود و به همین دلیل نمی تواند در اردوی پیش فصل رئال مادرید حضور داشته باشد.
طبق همین گزارش، آسنخیو به احتمال فراوان به یک تیم لالیگایی قرض داده خواهد شد تا تجربه حضور در سطح اول فوتبال اسپانیا را به دست بیاورد.
رئال مادرید همچنان در صدر رنکیگ یوفا،
حتی نیاوردن جام و یک سگانه دیگه از تیم بارسلونا هم نتونست رنکینگ رئال رو تغییری بده...
+
کلاً به صحبت های غیرحرفه ای پیکه عادت کردیم، اما نکته ی جالب عدم توجه بازیکنان به حرف های اون هست.
ایسکو، راموس و کاسیاس حتی حاضر نشدن درباره صحبت های اون، جلوی رسانه ها صحبتی بکنن. تنها کارواخال تو اظهار نظری گفته که «صحبت های پیکه رو توهین آمیز نمی دونم. بهشون تبریک میگم.»
در مورد آرتور ویدال بر طبق روزنامه ها ظاهرا رئال با مبلغ 40 میلیون یورو اونو می خواد
ولی حالا معلوم نیست این حقیقت داشته باشه یا نه
خدیرا هم که رسما اعلام شد که به یوونتوس پیوست
توی سیستم های 1-3-2-4 که معمولا بنیتز کار می کنه نقش هافبک دفاعی خیلی زیاده و بعیده همزمان کروس و مدریج رو توی هافبک دفاعی استفاده کنه و حتما یه نفر سومی که هافبک دفاعی تخصصی باشه باید در کار باشه
بازیکنی مثل پوگبا می تونه همچین نقشی رو داشته باشه ولی حالا ویدال هم اگه بیاد بد نیست و حداقل یه بازیکن box to box هست که هم از لحاظ دفاعی خوبه هم هجومی
ولی خب در کل پوگبا با هر قیمتی هم باشه خیلی بهتر از بازیکنای دیگه توی این پسته و آینده هم برای این بازیکنه
حالا برام جالبه که بنیتز می خواد با چه ترکیبی کار کنه
به نظر می رسه ترکیبش با کارلتو متفاوت باشه و همزمان همه هافبک های هجومی رو استفاده نکنه
اگه قرار باشه فرضا کروس رو به اضافه یه هافبک دفاعی دیگه در کنار هم بذاره و مدریج هم یه خط جلوتر در این صورت اگه فرض بگیریم رونالدو چپ باشه از بین خامس ، بیل و ایسکو باید یه بازیکن سمت راست بازی کنه و دو تای دیگه نیمکت باشن!
این احتمال هم وجود داره رونالدو رو مهاجم نوک بذاره تا همچین چیزی پیش نیاد یا حتی همیشه کروس و مدریچ رو همزمان استفاده نکنه
گویا کاسیاس بخاطر توافق رئال مادرید با دخیا رسما از رئال جدا شده و احتمال فصل بعد رو در لیگ جزیره توپ می زنه.
از آرسنال، لیورپول و فنرباغچه به عنوان مقاصد بعدی اش یاد شده.
پیکه که به همراه بقیه بازیکنان اسپانیایی، در اردوی تیم ملی حضور داره، از سوی تماشاگرا هو شد. ظاهراً به محض پا به توپ شدن پیکه، تماشاگرا اون رو بخاطر اظهار نظر جنجالیش در جشن قهرمانی بارسلونا هو می کردند.
دل بوسکه هم بعد از تمرینات در کنفرانس مطبوعاتی درباره اظهار نظر پیکه گفت: حرف بدی نزد، فقط یکم شوخی بچگانه.
این نشون میده هوادارا کم دارن از اون حباب کهکشانی های پر سر و صدای فلورنتینو خارج میشن و این حرف واقعا حرف بسیار تکاندهنده ای هست : 1 میلیارد یورو و هنوز هم بارسا جام ها را میبرد !نقل قول:
1 میلیارد یورو هزینه و هنوز بارسا جام ها را می برد
چیزی که هیچوقت پرز متوجه نشد و نمیشه اینه که ستاره ها تیم نمیسازن صرفا ، نمیشه اول بازیکن بخری بعد مربی بیاری ! اینطوری کار نمیکنه ! شما مربی ای مثل مورینیو رو میاری که از اون لشگر پیرمردای اینتری ، یه قهرمان استثنایی میسازه و وقتی میره از اینتر کسی نمیتونه کارش رو تکرار کنه ؛ بعد همون مورینیو رو از دست میدی اینجا
کارلتو رو میاری و قهرمانی اروپا رو میاره ، بعد اخراج میشه بخاطر فصل بدون جام بدون در نظر گرفتن مصدومیتها و نیمکت ضعیف هرچند تقصیراتی هم متوجه کارلتو هست
سر چیزای مسخره هلندی ها مث اشنایدر و فان در فارت رو میندازیم بیرون و چند برابرشون پول میدیم بابت بازیکنهای دیگه ، کانالس رو میاریم و میسوزونیم ، موراتا رو از دست میدیم و همینطوری سلسله ی اشتباهات تکرار میشه و در نهایت باز هم این بارساست که جام ها رو میبره !
اونچه که در این تیم باید عوض بشه نوع نگاه مدیریتش هست نه مربی و بازیکن
رفتن کاسیاس جدی شده متاسفانه
رئال بدون کاسیاس رو نمیتونم تحمل کنم من یکی
مثل اینکه پدر کاسیاس مخالف این هست که کاسیاس از رئال جدا بشه !
محتوای مخفی: !
واقعا احمقانه ترین تصمیم رئال در تاریخش میتونه همین جدا شدن کاسیاس باشه. اونم در شرایطی که هرچی در طول فصلگل خورد همش تقصیر مدافعان بوده. نمیدونم سهامداران رئال کیا هستن که پرز هر تصمیمی دلش بخواد میگیره و صداشون درنمیادنقل قول:
من نمیدونم منبع این خبر کجاست، چون مثلاً مارکا گفته تو این چند روز هیچ صحبتی بین باشگاه و کاسیاس نشده، و آخرین بار هم بنیتز تماسی باهاش داشته...
همه دارن میگن کاسیاس باید بمونه، اما میدونیم که پرز کار خودش رو میکنه، مگر اینکه بنیتز محکم پشت کاسیاس بمونه.
به شخصه، من هم کاملاً مخالف جدا شدن کاسیاس هستم، هرچند که باشگاه فراتر از یک بازیکن هست و دیده شده گاهی با رفتن ستاره یا اسطوره ی تیم، تیم حتی نتایج بهتری هم گرفته.
رئال بدون کاسیاس هم رئال خواهد بود، اما کاسیاس تنها در رئال. «کاسیاس» هست.
رئال با امثال دی استفانو و کاسیاس و رائول و هوگوسانچز و ... تونسته بشه رئال. جایگاه ستاره هایی مثل رونالدو در باشگاه باید خیلی بالا باشه چه برسه به جایگاه بازیکنایی که لوگوی رئال حساب میشن.
امثال کاسیاس و رائول بخشی از رئال مادرید هستند ولی پرز به هیچ وجه نیست.
===
این پست اول رو ویرایش کنین آدم اسم کارلتو رو میبینه از پرز عصبانی میشه
خوب دیروز شبکه 3 بعد از ظهر مصاحبه ی کاسیاسو در پی اعلام خداحافظیش از رئال پخش کرد که خودش گفته از رئال جدا مشه....
حیف که جامی نداشتیم تقدیمش کنیم....
حیف که بازی آخری نبود که همه برنو ازش درست حسابی قدر دانی کنن....
یکی رفت ....یه تیـــم هست.....:n12:
این حرف بسیار پرت و پلا هست. باید به این ها گفت با امثال پدرو لئون و غیره نمیشد دسیما رو برد. و جالبه چرا خرید های بارسا به چشم نمیاد... دوتا از بهترين مهاجم های دنیا رو خریدن...اونها هم هزینه می کنن و ما هم باید هزینه کنیم و می کنیم. مگه همین بیل فصل قبل دو گل منجر به جام نزد برامون؟نقل قول:
نمیشه گفت سیستم پرز بی نقصه! ولی این حرف از اون حرفهای زرد هست.
خب با درخشش و هتریک بهترین بازیکن سال جهان، پرتقال تونست، با حدود ۳۰ دقیقه ۱۰ نفره بودن، ارمنستان رو ۳-۲ شکست بده و حاشیه امنیت خوبی تو صدر گروهش بدست بیاره.
گل سومش وحشتناک بود! اگر اشتباه نکنم ۵۳ گله شد تو پیراهن پرتغال.
نقل قول:
وحید وحید وحید :|
مگه ما چقدر به پدرو لئون بازی دادیم آخه ؟ کانالس چی ؟ منکر حرفت نیستم که باید ابزار داشت برای قهرمانی ولی بحث سر بازیکنهایی هست که راحت از دست دادیم و هزینه هایی که هدر میره مثل همین کانالس و لئون و ایارا و ...
هزینه وقتی نتیجه میده که موفقیت در پی اون باشه ، تفکر حاکم روی باشگاه این شده که هرچی بازیکن خوبه بخریم حتما قهرمان میشیم ! این درست نیست ، همون کهکشانی های قبلیمون هم بعد از دلبوسکه خیلی تیم نبود ، اون اسمهایی که هر کدوم رو هواپیما هم نمیتونست یدک بکشه مثل بکام زیدان فیگو رونالدو و ... من یکی یادم نمیاد یک دوره ی مداوم و مشخص یکدست بوده باشن و رئال بی نوسانی رو درست کرده باشن طی یک بازه ی زمانی طولانی
الان ببین بارسا سوارز رو خرید و نیمار رو ، نتیجه این شد که سه گانه رو گرفتن و احتمالا جامهای بعدیشون هم در راهه و شاید بتونن کار تیم پپ رو تکرار کنن
اینکه هرسال کلی بازیکن بخری و سال بعد بریزیشون بیرون وکلی بازیکن دیگه بخری که درست نیست که !
وقتی مورینیو و کارلتو نمیتونن با این سیستم نتیجه بگیرن باور کنید این سیستم و نگاه ایراد داره ؛ خرید و هزینه کردن خوبه به شرطی که جام برامون بیاره ، حالا کاری به اتفاقات ندارم که با خوش اقبالی زیاد دسیما رو تونستیم ببریم والا تا دقیقه ی 93 ما یک بازنده بودیم
تا ابد هم به امثال لئون و کانالس بازی می دادیم هیچ پخی نمی شدن...کما اینکه تو تیمهای بعدی شون هم نشدن.نقل قول:
نمیشه توقع داشت همه خرید ها عالی از کار در بیان! یه موقع حتی زلاتان رو هم می خری ولی خرید بدی میشه. خرید امثال ایارا که تو تیمهای کوچیک و بصورت مقطعی چیزی کمتر از درخشش داشتن، بله اشتباه بود ولی شما ببین کروس رو میایم عالی می خریم...خامس رو ببین نباشه تیم فلجه...باید اینا رو می خریدیم...حتی به نظرم کم خریدیم:n02: اگر هم نمی خواستیم بخریم باید قبلی ها رو با یکم حقوق بیشتر حفظ می کردیم.
در مورد دسیما اتفاقا ما با بد اقبالی محض تا دقیقه 93 بازنده بودیم. ما تو تمام بازیهامون خوب بازی کردیم. تیمهای بزرگی رو خیلی قشنگ حذف کردیم و در بازی فینال هم غیر از گلی که رو اشتباه فردی خوردیم، اتلتیکو رو کشته بودیم!
نه ما خوش شانس نبودیم...ما بد شانس بودیم که تا دقیقه 93 مثلا 3-1 جلو نبودیم.
این فصل رو هم با بدشانسی های پی در پی و مصدومیتها از دست دادیم، بعلاوه ضعف در یارگیری اول فصل. اتفاقا چون کم بازیکن خریدیم، یا زیاد بازیکن از دست دادیم این فصل موفق نبودیم.
در کل هیچ سیستمی بدون نقص نیست...پرز هم تو بعضی زمینه ها موفق بوده...همینکه بدون فرار مالیاتی و مشکلات تیم رو اداره کرده و اگر اشتباه نکنم رئال رو به با ارزش ترین تیم دنیا و پر درآمدترینشون تبدیل کرده و خرید های خوبی هم کرده در مجموع، نمیشه گفت بد بوده.
یعنی دسیما فقط یه بازی جلوی اتلتیکو بود؟؟ فینال ها تک بازی هستن و اونم در خانه بی طرف و کلا چیزی تو مایه های 50-50 حساب میشن با این حال گل راموس از ارسال کرنر بود که اون فصل خیلی خوب روی ارسال های ایستگاهی کار کرد و کاملا یه کار تاکتیکی بود.اگه دقیقه 93 اتلتیکویی ها گل به خودی میزدن و بعدشم سه تا دیگه گل بخودی میزدن یا از آفساید میخوردن میشد اتفاق ! بخش عمده ای از دسیما صعود از گروه بود به اون صورت تخیلی و همچنین حذف کل بوندسلیگا اونم 4-0 با بایرن تو خونه خودش بودن و به فینال رسیدن خودش موفقیتی بود که در کل اروپا فقط 2 تیم قادر بهش هستن هرسال.اینا هم هیچیشون اتفاق نبود. این که دورتموند یه گل میزد ما حذف میشدیم رو قبول ندارم چون اگه پاسی که دی ماریا انداخت اگه به رونالدو میرسید کلا بازی برگشت منتفی بودنقل قول:
وقتی مورینیو و کارلتو نمیتونن با این سیستم نتیجه بگیرن باور کنید این سیستم و نگاه ایراد داره ؛ خرید و هزینه کردن خوبه به شرطی که جام برامون بیاره ، حالا کاری به اتفاقات ندارم که با خوش اقبالی زیاد دسیما رو تونستیم ببریم والا تا دقیقه ی 93 ما یک بازنده بودیم
مرد رکورد شکن...
اگر اشتباه نکنم ۱۱ گل هم تو بازی های دوستانه زده، که اونا حساب نشدن...
بازیکنان رئال در لباس فصل بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لباس اصلیه؟ بیشتر شبیه گرمکن ه انگار
امروز بکهام تو اینستاگرامش این تصویر رو که قهرمانی سال 2007 لالیگا رو نشون میدن قرار داد و زیر نوشت :
” هشت سال پیش در چنین روزی لالیگا را در شهر و تیمی بردم که عاشقش هستم … ممنون از شما به خاطر خاطره هایتان!”
نظرسنجی: در صورت ترک مادرید توسط کاسیاس، بهترین گزینه برای کاپیتانی کیست؟
1. سرجیو راموس (74.8%)
2. کریس رونالدو (14.3%)
3. لوکا مودریچ (4.9%)
4. رافائل واران (1.9%)
5. مارسلو (1.6%)
6. په په (1.5%)
7. سایر (1.0%)
منبع: Goal.com/en
نظرسنجی نباید بزارن به نظر من . کاپیتانی بر مبنای سابقه هست
اگه سابقه راموس با رونالدو یکی بود نظر میسنجیدن
Sent from my iPhone using tapatalk.
مخالفم شدید !!!نقل قول:
درسته سابقه گزینه اصلی در کاپیتانی هست
ولی جنب و جوش کاپیتان یکی از گزینه های اصلی هست !
یکی از بیشترین عیب هایی که تو دوران کاسیاس میشد ازش گرفت همین مورد بود !
موقعی که گل میخوره انگار دنیا خراب شده !
کلا دادی و بیدادی هیچ خبری نیست !
بازی یووه و رئال رو فقط باید نگاه میکردید !
اربده هایی که بوفون میکشید کجا حرف های کاسیاس کجا
لاکردار یه جور داد میزد فکر میکردی الان رگ گردنش پاره بشه !!!!!
تو اون گزینه ها به نظرم رونالدو میتونه گزینه بهتری باشه
هرچند راموس هم گزینه فوق العاده ای هست
ولی رونالدو خیی موارد نشون داده در جریان بازی اگه تیم عقب بیفته و راضی نباشه به شدت رو تیم خودشو خالی میکنه
و حتی بعضی مواقع که خودش جلو میکشه و بازیکنا کمکش نمیان داد و بیداد میکنه !
در دوران مورینیو هم یه سری کاپیتانی بهش داده شده بود !
راموس گزینه خوبیه ولی اون عصبانیت ها و فشار هایی که رونالدو تو زمین میاره به بازیکن ها رو نداره !
کاپیتان باید تیمو یه تنه جمع کنه
وقتی کاپیتان مثل شکست خورده ها میمونه بقیه تیم نابوده !
چیزی که در رونالدو اصلا وجود نداره -- در واقع چیزی به اسم شکست در رونالدو معنی نمیده ! تا ثانیه آخر مایه میزاره !
بازی برگشت با شالکه خودش گویای همه چیز بود
سر هر مسئله ای یه دادی میزد !
رونالدو سر گل خوردن های رئال هم عصبی میشد
از اون طرف کاسیاس 3 تا خورده بود ولی فقط زیر لب یه چیزی میگفت !
کاسیاس کلا تو هر بازی 1 گل میخوره انگار همونجا قراره بازی تموم بشه و رئال بازنده هست !
روحیه جنگندگی یکی از گزینه های اصلی کاپیتانی هست که به نظرم همین گزینه باعث میشه رونالدو به کاپیتانی نزدیکتر باشه !
چرا خریدها رو انجام نمیدن ، البته هنوز خیلی فرصت مونده ولی خب هر چه سریعتر بگیرن بازیکنای جدید رو بهتره و میتونن با تیم بیشتر تمرین کنند و وقف پیدا کنن
این خرید دخیا هم داره کش دار میشه و هر روز یه شایعه براش میسازن و حالام میگن منچستر 30 میلیون + دخیا رو میده و راموس رو میخواد
راموس که حتما باید تو رئال بمونه ، دخیا هم بیاد خوبه ولی یه سری شایعه دیگه وجود داشت که دخیا گفته در صورتی میام که کاسیاس بره ، اگه اینجوریه به شخصه نظرم اینه نیاد بهتره :n02: البته دخیا دیگه اومدنی هست ، فقط امیدوارم کاسیاس بمونه
تو خط حمله هم باید بازیکن خوب بخره تیم ، جناب کریم زیادی بهش خوش میگذره تنهایی بدون یه رقیب برای فیکس بازی کردن
+
ایگناسیو زوکو ، بازیکن سابق رئال مادرید در مورد شرایط فعلی تیم صحبت کرد و گفت که “بازیکنان به شکل بدی از رئال جدا می شوند.”
مدیر انجمن پیشکسوتان رئال با اشاره به شرایط بازیکنانی مثل رائول، هیرو و حالا کاسیاس و راموس گفت :” شنیده ام که چنین شرایطی به صورت مداوم تکرار می شود. بازیکنان به شکل بدی بازنشسته می شوند.”