دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟
و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
Printable View
دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟
و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!نقل قول:
اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...
اولا باید بگم که تا جایی که میتونی مخزن هارو پخش بذار تا یکی پنجاه درصد میزنه نتونه کل منابعتو ببره! اینجوری اتک هم کمتر میزنن بهت!نقل قول:
معمولا کینگ رو نزدیک مخزن دارک بذاری بهتره! توی وار هم نزدیک یکی از هوازن ها بذاری خوبه!
البته یه کار هم مبشه کرد ،اینکه کینگو نزدیک کلن کاستل بذاری و کاستلت هم هیلر بگیری! اونوقت وقتی بهت حمله بشه هیلر به کینگ جون میده و خلی دیرتر میمیره!
مرسی جمال جان...نقل قول:
نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم:n16:
خواهش میکنمنقل قول:
نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!
منم با آرچر بربر لول 5 می رم واسه لوتنقل قول:
اسپل ببرم دیگه نمی صرفه
مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیونقل قول:
اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟
اگه کانکتش کرده باشی از ادامه ش میارهنقل قول:
دوستان من هر کاری میکنم ایکس مود برام کار نمیکنه
کلش ورژن7.65.5
ایکس مود ورژن 2.0.1
برای منم کار نمیکنه نمیدونم چرانقل قول:
تو ورژن جدید کلش کلا ایکس مود کارایشو از دست داده شاید تو ورژن جدید ایکس مود درست بشهنقل قول:
برا من كه داره به خوبي كار ميكنه.البته بعضي وقتا از كار ميوفته كه با خاموش روشن كردن گوشي درست ميشه.نقل قول:
من رو آیفون خیلی راحت استفاده میکنم.نقل قول:
توی فیسبوک ایکس مود هم بعضی ها گفتن براشون کار میکنه و بعضی ها هم با همون ارور چهار گزینه ای مواجه شدن
فکر کنم ورژن جدید ایکس مود روی اندروید مشکل داره
به شما هم توی 4 روز دو تا جم باکس داد ایا ؟ : l:n36:
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
مگه اینکه شما براتون یه جم باکس اومده باشه ،بعد حالا ممکنه ندیده باشین یا اینکه خودتون دست نزدین و چند روزی تو مپتون مونده ،بممکنه دو هفته یا ده روز مونده باشه تو مپتون ،بعد که برداشتی چهار روز بعدش یکی دیگه اومده ....
زمانشو دقیق نمیدونم اما فک کنم تقریبا هر دو هفته یه بار میاد ...
شما یه جوری مطمعن حرف میزنید انگار خودتون توی سوپرسل کار میکنید :n02:نقل قول:
من تازه کارگر چهارم رو گرفتم در نتیجه جم هام کمه و حواسم بهش هست ...و کاملا مطمعنم تو این 4 روز 2 تا جم باکس زدم .
این دو تا جم باکس هم دو طرف کاملا مخالف در اومده که مطمعن باشم همون نیست ...
در کل به دوستانی که تا یه حرف عجیب میبینن میگن شایعه پراکنی نکنید بگم که شاید بعضی وقتا واسه بعضی ها اتفاقای خاصی بیفته توی بازی ....
برای من که شخصا تا حالا نشده. همونطور که دوستمون گفتن برای من هم حدودا 10 تا 12 روز یکبار جم باکس داده شده. ( دقیق چک نکردم تا حالا که چند روزه )نقل قول:
راستی یه چند وقتیه در لیگ سیلور ( بخصوص سیلور یک ) لوت و مپهای خاموش به شدت زیاد پیدا میشه. حداقل برای من که اینطور بوده :n10:
امیدوارم تکراری نباشه اما ی سری سایتا حک کلش رو گذاشتنو با قیمت 5تومن میفروشن
کسی تاحالا گرفته؟میخوام ببینم واقعیه یا نه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من نزدیک یه ساله دارم بازی می کنم و بخام نخام به صورت تجربی زمان در اومدن جم باکس دستم میاد!نقل قول:
تا حالا برای من یا بچه ها ی کلن پیش نیومده این اتفاق! و چون دوره ی مشخصی هم داره امکان این اتفاق خیلی کمه!
برای من فقط یه بار بعد از اینکه جم باکس رو برداشتم یه روز بعدش یکی دیکه دقیقا همونجا برام اومد! واسه اینکه ان جم باکس قبلی دو هفته ای دست نخورده مونده بود ...برای شما هم احتمالا همین اتفاق افتاده ....اگه هم نیفتاده نوش جونت
بله برای من اتفاق افتاده دقیقا یکی دو هفته پیش بود مثلا شنبه یه جم باکس داد که زدم روز بعدش هم یکی دیگهنقل قول:
چیز غیر طبیعی نیست
هر دو هفته یه جم باکس میده حالا ممکنه واسه شما پشت سر هم بیافته
تو این مطلب هم آمار جم دادن های بازی رو نوشته انتهای مطلب هم نوشته
Normally, we have a Gem Box (25 Gems) every 2 weeks
دوست عزیز چیزی به نام هک برای این بازی وجود نداره، این بازی روی سرور اجرا میشه و مثل بازی های افلاین نیست که بشه هکش کرد!نقل قول:
اگه هم حتی هک بشه زود شناسایی مبشه و کاربر بن میشه ...
پس دنبال اینجور چیزا نرید کلا
البته منم وقتی تازه شروع کردم دوست داشتم یه عالمه جم رایگان بدست بیارم و هی دائم تو گوگل سرچ میکردم ولی بعدا فهمیدم که نه اینطوریا نیست و نمیشه ...
صد درصد کلاهبرداریه یعنی حتی یک درصد هم شک نکنیدنقل قول:
یه سری نسخه های بازی هست که همه چی نامحدوده ولی توی سرورهای دیگه ای هستن و سرورهای خود بازی نیست احتمالا از اینا باشه که فایده هم نداره
سرورهای سوپرسل امنیت فوق العاده بالایی دارن اگرم کسی بتونه هک کنه به سرعت متوجه میشن و طرف رو بن میکنن گول این سایتهای ایرانی رو نخورین که اکثرا کلاهبردارن
سلام
قبل از رفتن به تاون هشت لازمه که همه دیوارا هفت بشن یا نه؟!
یعنی دیوار رو چقد تو اولویت بزارم و بعد تاون رو اپگرید کنم؟
ممنون
سلام
دوستان اکانت کلش دوستم از دیروز بالا نمیاد! اون قسمت لودینگش پر میشه ولی بالا نمیاد، اینترنتشم مشکلی نداره، مشکل از چی میتونه باشه؟؟
فقط امروز رفت یه اکانت دیگه با همون جیمیلش ساخت، اکانت جدیده بالا میاد، ولی قبلی هنوز بالا نمیاد.
با فیـ****شکن هم امتحان کرد ، درست نشد
نقشه خوب برای حفظ منابع و همینطور برای دفاع برای town hall 9 سراغ دارید؟
بله خیلی لازمه.تمام سعیتون رو بکنید که قبل از تموم شدن ساخت تاون 8 تمام دیوار هاتون هفت بشه.نقل قول:
این عکس آنتن دیگه خیلی آزار دهنده هست
واقعا خیلی رو مخه.نقل قول:
نقل قول:
مخصوصا توی وار!!
من خیلی الکی چند تا از اتک های وارم رو به همین خاطر باختم .کسی راه حلی نداره؟(البته به جز هیتلر شکن چون اونم همیشه جواب نمیده)
سلام مشکل از نسخه ی بازی هست که مشکل داره،چند روز پیش دوباره به بعضی کاراکتر ها حساس شده و اکانت بعضی دوستان وارد بازی نمیشه! شما بازیتون رو باید حذف کنین و جدیدترین نسخه رو از گوگل پلی نصب کنید،مشکلتون به همین سادگی حل میشه!نقل قول:
با فیلتر شکن هیچ مشکلی نداره! فقط بعضی وقتها ممکنه خوده فیلترشکن اتصالش قطع بشه که روزی یکی دوبار بیشتر این اتفاق نمیفته!نقل قول:
ضروری نیست و بخودتون بستگی داره اما از من میپرسی اره حتما همه رو 7 کن!نقل قول:
دیوار تو اتک های زمینی مهم ترین نقش رو داره! 100 درصد زدن مپایی که دیوارشون بالاس از طریق زمینی کاره هر کسی نیست!
نقل قول:
مخصوصا توی وار!!
من خیلی الکی چند تا از اتک های وارم رو به همین خاطر باختم .کسی راه حلی نداره؟(البته به جز هیتلر شکن چون اونم همیشه جواب نمیده)
راه حل داره
دی ان اس گوگل رو بزنید
8.8.8.8
8.8.4.4
وای وای گوشی رو کانکشن بزنید آپشن رو نشون بده وارد کنید حل میشه
رو مودم ست کنم چی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا ربطی به اینا ندارهنقل قول:
dns پیش فرض من همیشه همین دوتاس داخل تنظیمات مودم هم ست کردم ولی بازم مشکل پابرجاست
این مشکل دقیقا از عید شروع شد زمانی که قضیه چیلترینگ هوشمند رو راه انداختن:n21:
راه حلش هم همانا استفاده از چیز شکن هست
مشکل فیلترینگ ۱۰۰٪ درسته فقط باید آی پی تغییر کنهنقل قول:
سلام.
کسی از آپدیت جدید بازی خبر داره؟
کیه میاد؟چیا اضافه میشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk