سلام دوست عزیز من صددستگاه هستم . از انتن دهی توی کوی نفت خبری ندارم میتونی زنگ بزنی بخش فروش سوال کنی :n01: فقط سرعت لو ندی که ببندنش :n02: ( شوخی :n12:)نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز من صددستگاه هستم . از انتن دهی توی کوی نفت خبری ندارم میتونی زنگ بزنی بخش فروش سوال کنی :n01: فقط سرعت لو ندی که ببندنش :n02: ( شوخی :n12:)نقل قول:
تماس گرفتم با شرکت. گفتن شهرک نفت آنتن داریم. خونه ما تا شهرک نفت جایی که آنتن هست حدود 2.5-3 کیلومتر فاصله هست. به نظرت جواب میده؟نقل قول:
ببین دوست عزیز باید رادیو رو بذاری اینجوری مشخص نمیشه . ممکن کلی ساختمون تو مسیرت باشه و نذاره امواج برسه به رادیو . بهترین کار اینه بگی خودشون بیان برات تست کنن ببینن اونجا انتن داری یا نه :n01:نقل قول:
سلام.
آقا من بودجهام مشخص شد. دست دوم رو کلا بیخیال شدم. الان دوتا راه بیشتر ندارم. یا امکانیابی کنم اول بعد یه مودم نانو استیشن ۵ نو بگیرم. یا بدون امکانیابی یه نانو بیم ۴۰۰ مدل ماله ایمان رو بگیرم. کلا وضعیت الان جوریه که نمیتونم هم امکانیابی کنم هم نانو بیم بگیرم. شما چی پیشنهاد میدید بچهها؟ لازم به ذکره که اگه من با انعکاس سیگنال هم وصل بشم بهتر از این وایمکسیه که دارم. کامیون رد شه تایماوت میده لامصب.
آیا امکان داره من نانو بیم بگیرم ولی کلا نتونم سیگنال بگیرم؟ ساختمون دو طبقه هستیم، فرهنگشهر، راصد یه دکل داره توو شهرک دانشگاه یه دکل هم داره گلستان.
من نمیدونم فاصله چقدره. لطفا این رو نگاه کنید. من خیابون اصلی فرهنگ شهرم. ببینید تا دکل شهرک دانشگاه و گلستان چقد فاصله دارم لطفا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم زوم کنید دانشگاه ازاد مشخص میشه روبروش زده خیابون اصلی فرهنگ شهر. دره دانشگاه ازاد رو بگیرید بیاید جلو میرسید به وسط خیابون اصلی فرهنگشهر. من اونجام.
نانوبیم بدون امکانیابی یا نانو استیشن ۵ با امکانیابی
وضعیتی دارم انصافا
من الان رفتم بالا پشتبوم. با توجه به زاویههای نقشه ای که سایت راصد داده، کلا دکل گلستان رو به خاطر خونه های چهارطبقه نمیبینم. فقط یه دکل همون سمت شهرک دانشگاه کامل معلومه. ولی نمیدونم اون دکل وایرلس هست یا نه. تنها نشونهاش اینه که یه چراغ بالا سره دکل چشمک میزنه:n02:
دوست عزیز نیاز نیست نانو بیم را خودت تهیه کنی زنگ بزن شرکت وقتی برای امکان سنجی اومدن خودشون بهترین گزینه توی اون شرایط را بهت معرفی میکنند ... اگر اوکی بودی که هیچی همون لحظه برات راه اندازی میکنند میتونی حتی از خودشون رادیو بگیری اگر هم نه شرایط فراهم نبود که فقط باید پول امکان یابی را پرداخت کنی...نقل قول:
از خودشون اصلا نخرید چون اولا براشون مهم نیست شما چی لازم دارید بلکه اونچیزی که موجود دارند رو بهتون پیشنهاد می کنند که معمولا هم نانو ام ۵ هستنقل قول:
دوما قیمت هاشون بالاتر از بازار هست چون خودشون از بازار تهیه می کنند و با سود بشما میفروشند (تنها شرکتی که دیدم قیمت ش با بازار یکی هست رفاتک بود)
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر بخوایم با این دید نگاه کنیم باید گفت بله اما نانو بیم M5-400 را همین شرکت فارا حدود دو هفته پیش من داد 360هزار تومان در صورتی که من در بازار تا 400هزار تومان هم قیمت گرفتم...نکته بعدی اینکه از سال 94 فروش تمام تجهیزات وایرلس و حتی واردات فقط توسط همین شرکت های ارائه سرویس بی سیم انجام میشه و اصلا امکان تهیه در بازار آزاد یا افراد عادی وجود نداره...نقل قول:
میشه لینک خبر يا منبع این قانون رو بدیدنقل قول:
مثل این می مونه که بگن از فردا مودم adsl رو بايد فقط از شركت هاي سرويس دهنده خريد كنيد
اينطور كه مغازه هاي تجهييزات شبكه بايد جمع كنند
آخه چرا میخوان اینکارو کنن؟ غیر از سود بیشتر واسه آی اس پیها چی داره آخه؟
یه حس گندی دارم که میگه دنبال اینن که وایرلس هم مث ای دی اس ال داغون کنن
پ.ن: دیروز توو اوج گرد و خاک وایمکس پنج شیشتا تایم اوت میداد پشت سره هم، امروز دهتا دهتا میده. توو همین زمانی که صرف کردم تا بتونم یه پست بدم اینجا، تونستم کل تصمیمات مهم زندگیمو مرور کنم:n20:
نقل قول:
نوشته که فقط کسایی که دارای پروانه هستند می تونند نسبت به واردات و ترخیص کالا اقدام کنند. وقتی وارد شد تو بازار هرکسی می تونه بفروشه. منظورش اینه که من و شما نمی تونیم با کارت بازرگانی بریم و وارد کنیم
در ثانی مگه الان هر شرکتی می ره خودش وارد می کنه؟ منظورش هم اون شرکت های کله گنده ای هست که میلیاردی وارد می کنند نه جوجه هایی مثل اینا که تو اهواز دارن اینترنت میدن.
کلا این از تصمیماتی هست که پشتش انحصارطلبی برای چندنفر خوابیده. منظور دقیقش هم اینه که فقط خودمون می تونیم وارد کنیم و به کسه دیگه ای مجوز واردات نمی دیم. مثل داستان واردات خودروهای خارجی است که با یه قانون شبیه همین دست همه رو کوتاه کردن و الان تو ایران وارداتش دست دو نفر هست
کلا این موضوع جای بحث داره... کسی نگفت الان هر شرکتی میره خودش وارد میکنه الان شرایط فرق داره سال دیگر هم متفاوت تر میشه... دقیقا مثل قانون واردات خودروهای 2015 بالای 2500سی سی همه جا هست با چندین برابر قیمت در صورتی که با این قانون مسخره واردات نباید داشته باشه... حالا اگر قرار باشه واردات و فروش دست دو نفر باشه یا یک سری شرکت خاص قطعا قیمت ها افزایش پیدا میکنه... همین انحصار طلبی کشور را نابود کرده.نقل قول:
اهواز- داخل ساختمان- طبقه اول
نسل 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 3
کلا بحث سر خرید از مغازه یا شرکت های موجود در سطح شهر هست که تفاوتی در ارزونی و گرونی هنگام واردات نداره.نقل قول:
من بودم بین نانو استیشن و نانو بیم قطعا نانو بیم 400 رو میخریدمنقل قول:
قدرتش واقعا فوق العادست
تنظیمش هم میلیمتریه(در حد دیش ماهواره حساسه تنظیمش)ولی در عوض بردش بالاست
اگر ساختمون بلندی توی مسیر نیست و دکل هم در شعاع 3کیلومتری قرار داره نگران آنتن دهی نباش.
برو رو پشت بوم و محیط رو بررسی کن
تکرار اول :n16:نقل قول:
فکر کنم مخابرات بد نباشهنقل قول:
از بچه های تاپیک مخابرات امارش رو بگیر
سلامنقل قول:
اگر دنبال دانلود شبانه ای دو گزینه بیشتر نداری یکی مخابرات یکی هم لقمان
اما در حال حاضر مخابرات خیلی بهتره به نظر من
مخصوصا که الان یک هفتس سیستمشون قاط زده و ما با این سرعت نامحدود شدیم:n31::n05:
دانلود رایگان شبانه هنوز برقراره؟چه ساعاتی؟نقل قول:
بله از ساعت 2تا6نقل قول:
از کجا معلوم شاید هم گروه ما شدی و نتت نامحدود شد الان ما 9روزه اینترنت نامحدود با سرعت عالی داریم
البته احتمالش خیلی کمه از بین بچه های تاپیک فقط 5نفرمون هم گروهی هستیم و نتمون نامحدوده باید کاربر ویژه ( قدیمی) باشی که بتونی وارد گروه ما بشی:n09::n31:
دکل که بالا پشتبوم معلوم نیست. کارشناس اومد سیگنال راصد رو گرفت. امروز که جمعهاس عصر جوانسیستم بازه؟ یا باید صبر کنم تا فردا؟
من تازه فهمیدم نانوبیم لوله نداره، باید لوله پیدا کنم مشکل اینجاست که نمیدونم لوله رو کجا گیر بدم، درواقع جالولهای از کجا بیارم؟
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که لپتاپ خودم خرابه، یه لپتاپ دیگه هم هست که صاحبش داره میره مسافرت امروز. الان توش موندم با این حساسیتی که نانوبیم داره چطور هی از همکف برم بالا پشتبوم یه سانت تکون بدم هی برگدم پا کامپیوتر. معضلی شده اصن.
پ.ن؛ چجور باید وارد صفحه تنظیمات نانوبیم بشم؟ (وقتی خریدم)
لوله اب یا همون لوله انتن رو از وسایل ساختمانی به متراژی که نیاز داری می تونی تهیه کنی از همونجا هم بست و پیچ بگیر و ...........نقل قول:
فایل تنظیمات نانو بیم رو می تونی از اینترنت و یا از سایت شرکت ubnt دانلود کنی
مرسی.نقل قول:
فایل تنظیمات ینی چی؟ :n03: توو گوگل گشتم نبود فقط کانفیگ نانوبیم رو زده بود. منظورشون از کانفیگ همون تنظیماته؟
واسه اینکه شروع کنه به پیدا کردن دکلها باید فایل تنظیمات و اینا رو بگیرم؟
یه لینک دانلود از فایل تنظیمات هم بدی ممنونت میشم.
والا الان یه فایلی ماله نانوبیم ۴۰۰ از سایت یوبی دانلود کردم نوشته ورژن xw5.5.10، پسوند فایل هم bin. هست. این همونه که شما گفتی؟
اگه آره چیکارش کنم؟ :n02:
خیر یه فایل pdf هست که کانفیگ مودم و طریقه دسترسی به رادیو رو توضیح داده
برای اشنایی با هر قسمت می تونی اسم اون رو سرچ کنید یه سایت wiki.unbt (شبیه این) هست که توضیح داده
پ اون فایلی که دانلود کردم ماله چیه؟ نوشته firmware . اگه به دردم نمیخوره تا پاکش کنمنقل قول:
فريمور راديو است اگه جديدتر از مال راديو هست ميتوني اپديتش كني
شما اول نانو بیم رو تهیه کن بعد ادامه راهنمایی ها رو ما بهتون میگیمنقل قول:
سرویس 2Mb-unlimited
ماهانه 23هزار تومان
البته اگه محدودش کنن شبانه رایگان داره با همین سرعت فعلا 10روزه نامحدوده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوش جونتون.نامحدود نخواستم بابا.همون رایگان شبانه رو داشته باشه با سرعت مناسب کافیه:n02:نقل قول:
256 نامحدود فارا :n01:
رادیو رو خریدم. فقط مونده لوله بخرم. تا چند متر(سانتیمتر) لوله نیاز به مهار کردن نداره؟ ینی از چند متر به بالا نیاز به مهار داره؟ ینی چند متر بگیرم که نیاز به مهار نداشته باشه.
لوله تا 2 متر نیاز به مهار ندارینقل قول:
برو رو پشت بوم یه تستی بزن ببین سیگنال کدوم شرکت رو بهتر دریافت میکنی
سوال
دوستان سرویس 256 نامحدود رفاتک توی تعرفه جدید که مبلغ 60.000 تومان است چه سرعتی رو میده؟؟؟؟؟؟
رادیو رو نصب کردم.
من اگه نخوام از روتر استفاده کنم بازم باید از ترانس رادیو استفاده کنم؟ ینی نمیشه کابل لن رو مستقیم از رادیو به کامپیوتر وصل کنم؟
یه لپتاپ بردم بالا پشتبوم کابل لن رو بهش وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد. نه رادیو روشن شد نه میشد رفت توو صفحه تنظیمات. آی پی استاتیک هم دادم به سیستم ولی بازم پیجش نیومد.
حتما باید از ترانسش استفاده کنم؟؟
دوست عزیز اصلی ترین قسمت را شما وصل نکردی یعنی PoE Adapter... شما چه از روتر استفاده کنید چه نکنید باید این قسمت را متصل کنید تا برق آنتن تعمین بشود و بتوانید به تنظیمات رادیو دسترسی پیدا کنید...نقل قول:
کابل شبکه باید از رادیو به قسمت poe روی اداپتور متصل بشود و یک کابل دیگر به قسمت لن اداپتور و به روتر را یا پی سی متصل کنید.
مرسینقل قول:
pffff اینجوری دیگه نمیتونم بشینم پیش رادیو و با لپتاپ تنظیمش کنم. هی باید برم بالا پشتبوم نیمسانت تکونش بدم برگردم پا پیسی.
چراغهای قدرت سیگنال رو خوده رادیو چقدر دقیقه؟
برای تنظیمات اولیه و پیدا کردن جهت خوبهنقل قول:
مثل انتن موبایله
چراغ ها دقیق هستن اما شما باید از توی کنسول نگاه کنید اونجوری بهتره و دقیق تر میشه فهمیدنقل قول:
راستی نانو بیم 400 رو چند خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟