از نظر کیفیت برتری با کدوم هست ؟نقل قول:
Printable View
از نظر کیفیت برتری با کدوم هست ؟نقل قول:
هزینه ای که بکنی خیلی بیشتر رو کیفیت اثر داره تا حالت وایسادن هدفون رو گوش
ولی خوب نوع وایسادن هدفون تو حالت صدا تاثیر داره یا بهتر بگیم ... چطوری بگم مثلا هدفون های کیلیپ مثل سونی که خودم صفحه قبل گذاشتم عموما بم ضعیفی دارند وبقیه اندازه ها و حالت ها هم مثل این حالت های خودشون رو دارند.....
خوب........پس با این حساب ، هرچی شما بگید :دی
فقط یه هدفون معرفی کنید که بدر راک و متال بخوره
سلام
ایرفون تا 60 70 تومن برای سونی واکمن سری x چی پیشنهاد میدید ایرفونه خودش گم شد :41:
akg
یا creative
اینا چطوریاست ؟ :
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=11393&listby=
دوستان یه چنتا مدل هم به ما پیشنهاد بده با اون شرایط که پیج قبل گفتم ممنون میشم.. یه مدل امتحان شده باشه که تست شده باشه بهتره
زیاد مال نیست فکر نکنم خوب باشهنقل قول:
--------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
سلام دوستان
امروز ۲ مدل MONSTER رو تست کردم مدل
Beats by Dr. Dre Tour Mobile In-Ear
که صداش افتضاح بود حیفه ۱۹۰ تومن پول که بدی واسه این گوشی نه بیس داره نه وضوح یک AKG k319 گرفتم که با اینکه in ear نیست اما صداش خیلی بهتره
مدل
Beats Studio by Dr. Dre - Hi-Def Noise-Canceling Over-Ear
رو هم گوش کردم صداش خوب بود اما نه اندازه ۳۹۰ تومن من خودم با 205 تومن AKG K142HD گرفتم به مراتب بهتر بود هم صدای بهتر هم وضوح بالاتر بیس مثل هم بود
من هم اون ها رو چند بار تست کردم افتضاح بود برام مشخصه که اصلی نیستند همین طور audio tecnica و crysen و حتی یه بار هم creative aurvana live ای کاش یه نظارتی به این بازار بلبشو بود چرا کریتیو که دو تا نماینده داره باید همچین شرایطی تو بازار داشته باشه .این همه هزینه میکنند تا یه مقدار فروش داشته باشند یک کمی هم به بازار نظارت داشته باشند تا .........
دوستان راهنمایی لطفا بین این همه مدل چی بگیرم ؟
برا پاپ کدوم بهتر هست بیس نرم و دیتیل قابل قبول (دوتاش که باهم نمیشه )
soundmagic mp21
یا
skullcandy titan
یا هر چی فکر میکنین خوبه
حالا یه سوال دوستان یه هدفون close میخوام بگیرم بین ۲ تا مدل موندم نظرتون کدومه مدلی که بیس قوی تر و کیفیت بهتر داشته باشه کدوم مدل هست بنظرتون:
1- AKG 518 DJ قیمت 110
2- CRATIVE aurvana live قیمت 110
AKG 518 DJ دارم صداش خیلی بم هست
CRATIVE aurvana live گفتی قبلا کلی سرچ کردم این هدفون با یکی از هدفون های موفق denon یکی هست و هردوشون رو فاستر درست کرده.
ولی حواست باشه اگه خواستی بگیری از اون کریتیو هایی که من تست کردم نگیری!!
حتما از یه مغازه معتبر و مطمئن بگیر.
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
این همه هدفون چرا به soundmagic چینی گیر دادی برند بهتر نبود؟!نقل قول:
شما بگو چی بگیرم ؟نقل قول:
تا 30 دلار چیز بهتری سراغ داری ؟
نقل قول:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
سلام دوست خوبم فکر کنم هیچ کسی مثل شما نظراتش حرفه ای نیست
منم ۲ تاشو تست کردم بنظرام صدای AkG 518 DJ یکم بم بود ولی بیس خوبی داشت قوی تر از این AKG K142 HD هم بود کلا DJ ها بیسشون قویه این خصوصیات اصلیشونه CRATIVE auravana live هم تست کردم اون صدا بنظر بهتر بود موافقی دوست عزیز فقط چون باهم تست نکردم میتونی بهم بگی بیس کدوم قوی تره ؟ و اینکه creative auravana live از creative auravana DJ بهتره از نظر بیس و وضوح؟
نقل قول:نه هدست میخوام، این مدلی:نقل قول:
سلام
دوستان هدست خوب تا این قیمت چی پیدا میشه؟
یک هدست 17 تومنی 2 سال پیش خریدم Creative اما پلاستیکش خیلی زود شکست!
هدست خوب میشناسین که پلاستیک مقاومی داشته باشه نسبتا؟ قیمت تا 35 اینا
پلاستیک دور سرش منظور بود...نقل قول:
کد:http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2007/08/otto-digital-headset.jpg
چیزی پیشنهاد میشه؟
قربونت برم امیدوارم لایق این حرف ها باشم.
من خودم چیز زیادی نمیدونم بیشتر حرف های این و اون رو تو این سایت های خارجی نقل قول میکنم.
والا من این creative auravana live که تست کرده بودم خیلی مشکوک بود اونی نبود که به نظرم باید باشه ولی 518 dj یه ایراد داره اون هم این که 2 متر سیم داره اگه بتونی جوری استفاده کنی که این 2 متر قطع نشه خودش یه هنره!!
فکر کنم اگه سنهایزر HD 25-1 II بتونی بگیری 110$ خیلی بهتر باشه یه بار با یکی از دوستان که هر دو رو داشت مشورت کردم این رو گفت:
نقل قول:
well first of when u listen to two one after the other the differnce is obvious...the fiio e5 is not on the same level as the T3
the T3 adds more sound stage and clarity while enhancing the lower freqs.and by lower freqs i dont mean that it just gives more bass..no,it just doesnt let lows sink in the back..
the sennheiser ie7 are great ..simply cant ask for more...
now bare in mind that ive never heard any other high end IEM's only other high-end headphones like the senn hd 25.
i have stopped the race of searching for the right IEM's...they have an amazing detail level and soundstage without leaving behind the great bass...
i got them for 234$ (us) so its a great deal i think...i would buy them again
نقل قول:
i still have my akg k518LE...only i now use them at home on my computer...
but on the go i use the ie7...
the ie7 are alot more accurate than the k518..and dont forget that u are comparing an IEM to cans and still the ie7 are way better
کد:http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/professional_headphones-headsets_headphones_502188
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
نقل قول:این خوبه؟!کد:http://www.farassoo.com/product/headset/fhd-370.htm
ببین دوست من این ها اطلاعات بازاری هست که مغازه دار بهتر میتونه راهنمایی کنه بهتره شما بری از مراکز خرید مربوطه از چند مغازه بپرسیی مطمئن باش به نتیجه مطلوب تر و منطقی تری میرسی.
بودجت کمه بیشتر از cx300 فعلا به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
همینکه شما دوست عزیز به سوالات بچههای دیگه جواب میدین خودش جای کلی تشکر دارهنقل قول:
منم خودم دوست دارم سنهایزر رو اما مساله اینه که اینجا پیدا نمیشه و آدمم نمیتون اعتماد کنه اصل یا نه
حالا میخوام بدونم خود شما باشی و بیس واست اول از همه و بعد هم وضوح مطرح باشه انتخابت کدومه؟
1-creative auravana live
2-creative auravana dj
3-akg k518 dj
من خودم سومی رو دارم راضی هم هستم .
و بلاخره اون موقع که گرفته بودم هر دو این مدل تو بازار بود ولی خوب این که دارم رو ترجیه دادم آخه گرفتن دو هدفون نزدیک به هم کمی....
اگه مثلا akg702 گرفته بودی میگفتم خب 518 بگیر بد نیست کمی مکث کنی شاید اگه از یه برند دیگه بگیری بهتر باشه من هم بیشتر تحقیق میکنم اگه به نتیجه ایی رسیدم حتما بهت میگم.
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
نقل قول:اصل موضوع $$$$$$$$$ رو نگفتی و مورد استفاده(با پلیر میخوای استفاده کنی با چه وسیله ایی)نقل قول:
حالتش چه طوری باشه؟!
full size ,close,clip,backside,ear bug,earphone,,.......
والا دوست عزیزم یعنی من الان چون هدفونم HD هست از بالاترین وضوح بر خوردار هست و از اونور چون semi-close هست یعنی اگه هدفون open بذارم میگم چقدر شبیه هدفون خودمه اگه هدفون close بذارم باز میگم تفاوت آنچنانی نمیکنه .... راستی می خوام حتما 32 اهم باشه
منم خودم نظرم اینه که مارک متفاوتی بگیرم اما یه چیزی باشه که حداقل یه توافت مثبت با این هدفونی که دارم بکنه مثلا یا باس خیلی قوی تر یا جنس صداش دل نشین تر باشه
ولی داداش در کلّ با اولویت بیس نظرت رو چه مارکی هست که اینجام باشه و چه مدلی؟ این سنهایزر هم خیلی بعیده آورد باشه یا بار جدید بیاره ...
اتفاقا آورده میده340 تومن؟!
به نظرم کمی زیاده
فعلا همون 3 گزینه معقول به نظر میاد یه چند روز سرچ میکنم شاید به نتیجه بهتری رسیدم که یه دفعه شرمنده نشم.
پس بار جدید آورده؟ اصل هست حالا ؟نقل قول:
نمیدونم ایشالا که باشه میدونم الان ie8 و این مدلی که گفتم موجود داره.
32 اهم می خوام که این 70 هست... ولی یکی از این 3 تا رو طبق نظر شخصیت بگو که بیس بالاتریم داره...ممنوننقل قول:
ok,........
منتظرم داداشنقل قول:
راستی این Creative Aurvana live دامنه فرکانسیش خیلی عجیب غریبه 30000 - 10 اگه دقت کنید یعنی همین محصول رو اگه سنهایزر میزد فکر کنم قیمتش نجومی میشد
طبقه دامنه فرکانسی بنظر باید خیلی بیس عمیق و تریبل شم دقیق باشه و از این نظر از ۲ تا دیگه بهتر باشه ...فقط موندم بیسش از Creative Aurvana DJ بیشتره یا نه ...
آره یه چند ساعت پیش برای اولین بار دیدم ولی خوب به این مشخصات خیلی نمیشه اعتنا کرد باید کمی دقیقتر برسی کرد.
راستی چرا به جای خرید هدفون یه AMPLIFIER PORTABLE خوب مثل IBASSO T3 نمیگیری؟!
چون اگه میخوای برای کوون بگیری اتفاقا کوون تنها پلیری هست که تو امپدانس های بالاتر مثل 60-100 بهتر جواب میده بر عکس بقیه برند ها فقط احتیاج به کمی تقویت داره.
نقل قول:آقا یکی کمک کنه لطفا :whistle:نقل قول:
sennheiser cx500 نظرتون رو بفرمایید؟
300 و 400 هم هست فقط 400 سیمش دو تیکه است که فک کنم برا من زیاد جالب نباشه
آقا سریع میخوام آدرس فروشگاههای که سنهایزر دارن تو دوبی رو بهم بدین ... راستی اونجا دیگه حتما اصل یا بازم ممکن تقلبی بندازن ... و گارانتی اصلی دوبی واسه سنهایزر هم اگه کسی میدونه چیه بگه بهم ...مدل HD 595 رو می خوام بگیرم ...شما حدود قیمت اونجاش رو میدونین؟
ممنون از عزیزانی که کمک میکنن
فروشگاه های زیادی پیدا کردم مثل:
کد:http://dubaiaudio.com/
ولی خود نمایندگی رو نه حدود یک سال پیش با این خبر روبرو شده بودمکد:http://www.jumbocorp.com/prd_listing.asp?bbrd=80
کد:http://www.inavateonthenet.net/article.aspx?ArticleID=28639
یه ایمل بزن به این آدرس زیر بپرس مثل ایمل زیر:کد:http://www.digitalproductionme.com/article-1856-sennheiser_opens_middle_east_branch/
, To Whom It May Concern
If possible please give me information about your Dubai Representative
sincerely
دوست عزیزم من یکی از دوستم داره میره که هیچی از هدفون نمیدونه باید آدرس و مدل رو بهش بدم تا بتونه بگیر واسه همین کمک خواستم امشب داره میرهنقل قول:
آدرس یک یا چند تا فروشگاه که اصلی میفروشن میخوام فقط و اینکه بدونم اونجا ممکنه تقلبیشم بندازن بهش یا نه؟
اینجا مثل اینکه جز شما کسی منو کمک نمیکنه ممنونم بابت این موضوع
اگه بتونی آدرسی چیزی واسم گیر بیاری و یا سوال کنی ممنونت میشم من زبانم خیلی خوب نیست نمیتونم این کارو انجام بدم استاد اگه زحمتی نیست ممنون میشم این لطف در حقم بکنی...ممنون
نمیدونم دوستمون این ادرس رو دادن یا نه ولی اینم یه نگاه بندازنقل قول:
با اجازه منم یه میل میزنم اگر جواب گرفتم بهت میگمکد:http://www.yellowpages.ae/profile/ODg4MDEwMTQ5/Sennheiser-Middle-East.html
واقعا ممنون آدم به داشتن دوستانی مثل شما افتخار میکنه...منتظرمنقل قول:
آقا فقط یه سوال این آدرسها که دادین جنسشون اصله بنظرتون چون اینجور که دیدم نمایندگی دیگه نداره اونجا سنهایزر؟ نظرتون چیه؟
خواهش الان فرستادم فقط دفتر middle east تو انگلیس هست !!!نقل قول:
حالا امیدوارم جواب بدن سنگ رو یخ نشیم :31:کد:http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/0service-partner?Open&country=Middle%20East
در مورد اصل بودن دبی نمیدونم والا اگر اروپایی جایی بود میگفتم اره دبی رو نمیدونم
یادم رفت ایمیلی که قرار بود اون متن رو بفرستی رو بگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما بفرست عموما کمتر از یک روز جواب گو هستند.
والا من انگلیسیم خوب نیست شما زحمتش رو بکشید ممنون میشمنقل قول:
ok, فرستادم
خوب خوشبختانه جواب دادنقل قول:
Our headphones can be found in Jumbo Electronics, Virgin, E4U and more - my recommendation would be to try the Virgin and Jumbo stores in the Mall of the Emirates.
همون طور که مشخصه گفته توی فروشگاهای virgin و E4U
توصیه کرده از JUMBO , VIRGIN که تو همه مال ها هست میتونی تهیه کنی
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید