ورزشگاه تیم شما احتمالا لایسنس نشده مثل رئال و بارسانقل قول:
Printable View
ورزشگاه تیم شما احتمالا لایسنس نشده مثل رئال و بارسانقل قول:
مگه میشه ؟ گزینه های انتخاب استادیوم و تنظیمات و ... غیر فعالن ! نکنه این نسخه ی اصلیش نیست ؟ دمو با حد اکثر تیم باشه ؟نقل قول:
- [COLOR=#212121 !important]September 20, 2012
[COLOR=#878787 !important]Pro Evolution Soccer 2013, Release date
این تاریخ رسمی انتشار بازی هست ؛ نکنه اینی که ما بازی می کنیم نسخه ی اصلی نباشه ؟؟؟؟؟[/COLOR]
[/COLOR]
نه عزیز کلا استادیوم های خیلی کمی رو کونامی لایسنس کرده،دمو اگه بود مسترلیگ نداشتنقل قول:
نمی خوام پر چونگی کنم یا هرز بنویسم ، ولی یه سری به GAME SPOT بزنید ،اصلا واسه نسخه PC نداره ؛ شایدم من اشتباه می کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پچي نيمده تا الان؟
فکر کنم بخاطر این باشه که بازی هنوز به طور رسمی برای pc ریلیز نشده،شما نگران نباش کلا وزرشگاه های زیادی لایسنس نشدهنقل قول:
واقعاً جالبه! به جای اینکه در مورد گیم پلی بازی صحبت بشه، 3 صفحه فقط دارند در مورد چمن صحبت میکنند!
نه واسه منم کار نکرد باید پچ و دی ال سی رو نصب کنی بعد اینو بریزی تا کار کنهنقل قول:
توی توضیحاتش که اینجوری نوشته بود
بچه ها گزارشگر کدوم زبان هیجان بیشتری به بازی میده؟
توی سایت تموم گزارشگرا رو پیدا کردم ولی نمی دونم کدوم رو دانلود کنم
نظر خودم که ژاپنی هست ولی حجمش بالاست
نقل قول:
حالا شاید یه چیزی شما خوشتون بیاد یکی نیاد ...ولی بیکام ا لجند قسمت بهترین بازیکن اسیا و بهترین بازیکن امریکای لاتین رو هم اورده فقط لیگ های ضعیف برو چون تو لیگ های قوی میزارنت دفاع حتی اگه مهاجم نوک باشی !!!
نقل قول:
میگن عربی باحاله حالا من دانلود میکنم میگم عربی چطوره این جان چمپیون رو اعصابه تا میگه من جان چمپیون هستم میخوام کامپیوتر رو رو سرم خورد کنم !!!1:n24:
بحث من سر دوربینش بود که نمیشه خوب بازی کرد.نقل قول:
حالا شاید یه چیزی شما خوشتون بیاد یکی نیاد ...ولی بیکام ا لجند قسمت بهترین بازیکن اسیا و بهترین بازیکن امریکای لاتین رو هم اورده فقط لیگ های ضعیف برو چون تو لیگ های قوی میزارنت دفاع حتی اگه مهاجم نوک باشی !!!
اره یه ذره سخت شده
لطف کنید آدرس اون سایت رو بنویسید تا بقیه هم استفاده کنننقل قول:
چون جان چمپیون رو اصلا نمیشه تحمل کرد با اون صدای و گزارش مسخره ش
از اون بدتر هم مفسر - جیم بگلین - هستش که صداش انگار صدای زامبی سرماخورده ست :n02:
سلام ، دو تا سوال داشتم
1 . تو تنظیمات دسته برای شوت اون سه حالت چیه ؟؟؟ ( advanced , basic , manual )
2 . توی قسمت گیم ستینگ قبل از شروع هر بازی یه چیز جدید اضاف شده اسمش یادم نیست که 5 حالت داره بدن یه آدمکه قرمز و زرد و اینا ، چی هست ؟؟؟
ممنون
نکته ای که شاید خیلی ها دقت نکردن اینه اگر میخواید دریبل ها از حالت نسبتا شانسی که الان داره به حالت کنترل شده تغییر کنه باید auto feint رو تو تنظیمات خاموش کنید و بعد طبق آموزش زیر میشه مثل فیفا با حرکات ترکیبی RS و LS انواع دریبل ها رو زد:
خب منم بازی رو نصب کردم و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه. افت فریم هم ندارم.
بازی یکم سخت تر شده ولی خوب جالبه. البته با کیبورد یکمی بیشتر سخت تر میشه:n02:
اگر ممکنه بگین که از قابلیت های جدید این نسخه چطوری استفاده کنیم. مثلا Ball control و نحوه شوت زدن و پاس دادن جدید
فیلم های آموزشی داخل بخش تمرینی رو دیدم ولی اکثرا با دسته انجام میدن. و معلوم نیست کیبورد چجوریه.
گزارشگر عربي رو از كجا دانلود كنيم؟
سلام همونطور که می بینید حالا که نسخه نهایی بازی اومده واقعا نشون داده که خیلی پیشرت کرده خیلی از اون چیزهایی که فن های بازی سالها منتظرش بودند الان توی بازی پیاده سازی شده... بازی حقیقتا جذاب و شیرین هست... ایرادات بازی مثل باگ های آفساید گیری یا در هم فرو رفتن شدید بازیکنان چیزهایی هستند که به سادگی برطرف میشن مهم ساختار کلی بازی و برخورداری از یک سری ویژگی هایی هست که سالها ازش محروم بود و حالا PES می تونه که به عنوان یه شبیه ساز قابل قبول از فوتبال واقعی خودنمایی کنه و از اون حالت آرکید و صرفاً گیم که باعث تفریح گیمر میشد و هر جور دلش می خواست بازی می کرد یه آماتور که اصلا گیم بلد نیست بازی کنه 2 ساعت PES بازی می کرد همچین جواب می گرفت از بازی که دیگه ادعاشو نمیشد جمع کرد!!! حالا دیگه از این خبرا نیست و باید خیلی تخصصی و حرفه ای باشی تا بتونی مقابل یه PES باز کار کشته قد علم کنی و این اون چیزی هست که همیشه PES باز های قدیمی انتظارش رو داشتند...
برای دوستانی که ایرادات یا سختی های گیم پلی رو نکات منفی بازی می دونن پیشنهاد می کنم کمی تخصصی تر بازی کنن این بازی که نقطه شروع واقعا امیدوار کننده برای نسل آینده هست.
نکاتی که دیدنشون منو سورپرایز کرد
اضافه شدن مود دروازبانی برای BAL
بهبود سیستم ضربه آزاد و پنالتی
تاثیر روحیه فردی در حین بازی
ببینید کی اینجاست
ابر قدرت دنیای PES داش آرمین گل :دی
من هم دو سه تا بازی انجام دادم بازی یه جوری معتاد کننده شده و خیلی بیشتر از نسخه قبلی می چسبه
فقط حیف که کونامی این تغییر در موتور بازی رو زودتر انجام نداد
انگار پچ اول pes edit اومده
دوستان یه سرچی بزنید لینکشم پیدا کردید بدید به ما:دی
لینک دارم ولی مستقیم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oft98.ir/game/PESEdit.2014.Patch.0.1.rar
فاصله ی بین s و o رو بردارید و دانلود کنید.
توضیحات :
- این Patch تنها به روی PES ارائه شده تیم Reloaded کار میکنه.
- برای نصب پچ پوشه KITSERVER14 که در مسیر نصب بازی هست حذف کنید و فایل پچ رو اجرا کنید
- هنگام نصب آنتی ویروس رو غیرفعال کنید
Features PESEdit.com 2014 Patch 0.1
- Full Online compatibility
- Correct kits for 19 Premier League teams (including 3rd kits) and some National teams
- Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Added 200+ missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
از کجا بفهمم pes من کدوم نسخه ست؟نقل قول:
الان که این پچ PESEdit 2014 Patch 0.1 اومده دیگه نیازی به دانلود آپدیت 1.01 ارائه شده از گروه Reloaded نیست؟!
بفرمایید اینم آدرسنقل قول:
فقط کدوم خوبه ما دانلود کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s-patch.com/category/pes-2014-commentaries
فاصله بین e , s رو بردارید
برو اونجا که بازیرو نصب کردی
فایلی به نام rld.dll هست یا نه
اگه این بود یعنی ریلود اگرم فیلی به نام اسکیدرو بود یعنی اسکیدرو هست کرکتو!
نه نیاز نیست پچ های پیس ادیت دیتا پک های بازی رو هم دارننقل قول:
داداش این پوشه که گفتی KITSERVER14 هست تو محل نصب بازیو من ندارم که؟کرک من از reloaded هست.
دانلودش کن و نصبش کن مشکلی ندارهنقل قول:
این کیت سرور وقتی هست که قبلا یه پچ دیگه دانلود کرده باشی و بخوایی پچ جدید تر بذاری
به نظرتون اینو دانلود کنیم یا صبر کنیم پچ اصلی که گفتن یک مهر میاد رو دانلود کنیم؟
کی گفته داداش؟نقل قول:
2013 اسپانيشش عالي بود فرانسوي هم بد نبود، اسپانيش لاتين هم بعضي موقع ها دو ساعت گلللللللل رو ميكشيد بعضي وقتها هم انگار اصلا نميفهميد كه گلي رد و بدل شده...نقل قول:
دوستان كسي گزارشگر عربي رو دانلود كرده؟؟؟ 2013 عربيش انگار ايراد داشت، با تاخير گزارش ميكرد
دوستان من آپدیت 641 مگابایتی رو دانلود کردم و ریختم توی konami ولی فعال نشده باید چکار کنم ؟
به نظرتون چه زبان هایی رو بگیرم برای گزارشگر ؟
قضیه نسخه اول مهر پچ چیه ؟
سلام اوم گزینه آخری مربوط به چی هست؟ کامپوتر من okزده goodنیستنقل قول:
این دیتاپک چی داره که انقدر حجمش بالا هست بعد این فیس ها که قولش رو داده بودن تو dlc میاد ؟ dlc کی میاد ؟
PES 2014 Commentaries
PES2014 English Commentary
Extract to game folder
Example : C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\Data\
Ingame setting -> Language -> Commentary select English
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES2014 Japanese Commentary
Extract to game folder
Ingame setting -> Language -> Commentary select 「日本語」
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES2014 Italian Commentary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fix
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Extract to game folder
Ingame setting -> Language -> Commentary select Italiano
PES2014 Spanish Commentary
PES2014 Portuguese Commentary (PT-PT)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES2014 French Commentary
PES2014 German Commentary
PES2014 Arabic Commentary
PES2014 Greek Commentary
Tradução-pt-br-pes-2014 by Kirhius :
کسی میتونه ژاپنی و عربیشو مستقیم کنه؟
سلامنقل قول:
حافظه اختصاصی و به اشتراک گذاشته شده ی کارت گرافیک.
توی سافت 98 نوشته بودنقل قول:
یه پچ می دن که خیلی از چهره ها هم درست می شه
حجمش هم حدود 800 مگه ،زمانش رو مطمئا نیستم کی میاد