مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6نقل قول:
Printable View
مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6نقل قول:
سلام
آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود:n13:
بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟نقل قول:
دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9
attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟
یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)
کدوم بهترین ؟
ممنون
این عکس از مشخصات خیلی خوبی برخوردار هست.اون مشخصاتی که شما میگید هم خوبه ولی نویزش بیشتر از این خط هست.الان این نویزش 12 هست 1.10 حساب میکنه مقادیر رونقل قول:
بدون اسپلیتر هم دانلود شبانه من سرعتش از 60 بیشتر نمیشه و به گفته مدیر فنی پارس آنلاین باید بیشتر باشه.نقل قول:
خودش گفته اگه مشکل حل نشه تیکت میزنه به تهران تا مشکلو حل کنن ؛ اگه درست نشه خط رو تخلیه میکنم.
نقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده؟؟ به پست همه جواب داده شد غیر از من!
اولا دوست عزیز کیفیت خط تلفن شما خیلی بده چون حداکثر میزان سرعت شما میتونه 2.5 مگ باشه که برای یه خط تلفن خیلی بدهنقل قول:
ثانیا اون کندی اینترنت رو هم که میگید هم میتونه از نت باشه و هم از نویز شما باشه (نویز چون میزان ارور های CRC و... ) میره بالا باعث ایجاد اختلال تو کیفیت نت میشه
سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه:n02:
مشخصات مودمم هم اینه:
Downstream Upstream SNR Margin : 4.0 6.6 db Line Attenuation : 51.9 48.9 db Data Rate : 1458 251 kbps Max Rate : 2016 254 kbps POWER : 18.3 10.3 dbm CRC : 5847 1
بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم:n26:
از ورودی مخابرات تست گرفتین؟نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
با سلام
lمشخصات خط من
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 21.5 6.5 Attenuation (dB): 30.0 14.2 Output Power (dBm): 19.6 12.4 Attainable Rate (Kbps): 17580 1239 Rate (Kbps): 8191 1243
قطع و وصلی زیاد دارم..خیلی هم از شرکت پیگیری کردم، آخر علت مشخص نشد فقط گزینه تعویض مودم را انجام ندادم هنوز،
نظر دوستان
کیفیت خط خوب به نظر می یادنقل قول:
تا 17 مگ می کشه
و رو 8 مگ بسته شده
+
لینک میره؟
حذف شود ........
بگو upstream برات کم کنن احتمال 90% درست شهنقل قول:
کیفیت خطت خیلی خوبه نباید مشکلی داشتی باشی.ببین اسپلیتر سالمه یا نه+از دم در هم تست بگیر ببین قطعی داری یا نه+سیم ورودی مخابرات به ساختمون رو تمیز کن ببین سیاه یا اکسید شده یا نه.نقل قول:
اگر مشکلت ادامه داره طبق گفته دوستمون آپلودت رو کم کن البته اگه آپلود برات مهم نیست بیار روی 700 Kbps
دوست عزیز. من که میگم نویز افتاده رو خط. قبلا این مشکل رو نداشتم. 128 محدود 3 گیگ قبلا می گرفتیم که سرعت دانلودم همش روی 200-270 بود. که برای سرعت 2 مگ که گفته بودند فکر کنم بد نباشه. جدیدا اینطوری شده. طرف از شرکت اومد تست کرد. گفت روی خط نویز افتاده. مودم رو برده بود همون محل کنتور و جایی که سیم تلفن اومده تو حیاط رفت تست کرد. گفت اونجا مشکلی نداره. تو خونه این مشکل وجود داره! باید چیکارش کنم؟ و اگه قرار به تعویض سیم تلفن باشه خبر ندارید حدودا چقدر میشه؟ و آیا هر برقکاری می تونه انجامش بده یا نیاز به اینه که طرف از adsl و اینها سر در بیاره؟نقل قول:
آقا چه جوری میشه متوجه شد؟
من مودمم هوآوی مدل hg521
مودم چراغ lan همش چشمک میزنه یعنی نویز داره؟
شما باید از تنظیمات مودمتون عکس بگیریننقل قول:
نه چراغ لن باید چشمک بزنه چون در حال دریافت و ارسال اطلاعات هستش.
قطعی+افت سرعت+نوسان سرعت عوامل نویز هستن
برو تو تنظیمات مودم و از سمت چپ Status و بعد WAN رو انتخاب کن. از صفحه یه عکس بنداز بذار اینجا تا دوستان بگن وضعیت خطت چطوره.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
پرش لینک زیاد دارم
Device Infoنقل قول:
Statistics
ADSL
طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
میرم فقط این اطلاعات رو داره:n03:نقل قول:
مثل tp-link مشخصات خط رو نداره
ADSL Connection (DownStream/UpStream) : 10240 / 1535
دوستان. باید التماس کنم که من رو هم کامل راهنمایی کنید؟نقل قول:
نقل قول:اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.نقل قول:
برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.
خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.نقل قول:
اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهترهنقل قول:
ممنون. همه اینها رو خود طرفی که از طرف شرکت adsl اومده بود چک کرد. گفت احتمالا سیم تلفن رو برای ارزون تر شدن از کنار یه سیم برق رد کردند و برای همین نویز افتاده. مودم رو هم برده بود سر خط تلفن تو حیاط چک کرده بود. گفت اونجا مشکلی نداره. بعد گفت سیم باید عوض بشه. حالا طرف راست گفته یا دروغ میگه و اینها رو نمی دونم. شما نمی دونی هزینه تعویض سیمش حدودا چقدر در میاد؟ در کل هزینه سیم و دستمزد برق کار کلا با هم؟نقل قول:
ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!نقل قول:
اینم از شانس ماست!نقل قول:
از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!
هم میتونید دوسیم ورودی به خونه که یکی برای تلفن و یکی برای مودم میره رو به هم اتصال بدین بعد از طریق پریز و دوشاخه متصلش کنید به سیم مخابرات.یا دو طرف سیم ورودی به خونه برای مودم و تلفن رو سوکت بزن و یه دوشاخه 2سوکت دار بخر و به اون متصلش کن و بعد هم در نهایت به سیم مخابراتنقل قول:
احتمالا باید تو همون منو باشه چون جای دیگه ای نیستنقل قول:
حسین جان ممنونم ازت. من که درست متوجه نشدم. فکر کنم بهتره بسپارمش به یه برقکار! میگم نمی دونمی حدودا هزینه اش چقدر میشه؟ متری حساب می کنند؟ اگه آره، متری چقدر حساب می کنند؟
===
راستی یه چیز رو خواستم بگم. شاید مشکلم رو مشخص بکنه! ما موقعی که خط تلفن گرفتیم تا چند مدت (چند ماه) adsl بهمون نمی دادند و می گفتند امکانش رو نداره. بعد خود مخابرات یه نفر رو فرستاد یه دستگاهی به کار بردند (اسمش رو نگفت) که تونستیم adsl بگیریم! یعنی الان از دو تا خط (دو تا واحد) یکیش قابلیت adsl رو داره! برای پایین هم گفتیم. به ما گفتند هزینه اش زیاد میشه. نمی تونیم!! گفتند خواستی برو خونه نفر طبقه بالایی! از اون استفاده کن!
سلامنقل قول:
خوب کاری که نداره من همین کار کردم یک سیم (از همین سیمهایی که گوشی تلفن وصل میکنید به پریز) میگیری از دم در روکار میکشی تا پای مودم و اون سر دیگرو با اون ابتدا سیم کشی تلفن که دم در هست 2 تارو باهم وصل میکنی به سیم ورودی تلفن و تمام فقط سیمی که روکار میکشی کنار سیم برق نباشه یا زیر فرش رد کردی پایه مبلی چیزی روش نباشه و به پریزی که گوشی تلفن وصل میکنی اسپلیتر وصل کن من 20 متر از این سیمهارو با 2 تا سوکت خریدم 3500 تومان اگر سیم بهتر خاستی خوب سیم بهتر بخر
موفق باشی
هیچ کی این مودمو نداره؟
ِd-link 2770 L
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. فقط یه مشکلاتی هست. اینکه خط تلفن خونه طرف مال من نیست. اون هم نمیخواد سیم روکار بیاد تو خونه. خونه پنجره PVC داره. یعنی رو کار بخواد بشه باید یه قسمت پنجره سوراخ بشه که اونطوری دیگه پنجره بسته نمیشه! اینطوری هم بشه خونه شون پارکته یعنی کف خونه شون کامل فرش و یا موکت نیست که اینطوری هم شد از زیر فرش رد بشه! سیم برق و کابل ست و اینها هم تو مسیر مودم هست! شانسم این مشکل پیش اومده، حل شدنش هم یه چیزیه در حد ماموریت غیر ممکن!نقل قول:
خوب یا مرکزتون هنوز سرویس نت نیومده یا اینکه خطتتون پی سی ام هست یعنی اشتراکی که این هم تاثیر داره البته اگه مخابرات بتونه رو این خط ها سرویس بده چون امکانش نیست.ولی شما چون از دم در تست کردین و مشکلی نداشتین منتفی میشه وهمون داخلی حساب میشه.نقل قول:
والله تو شهر ما متری میگیرین شما اگه خودت سیم بخری کاری نداه.سیم رو بخر من یه جورایی راهنماییت میکنم.سیم هم از 500 تومن هست تا 1500 هر متر منظورم بود
نه. PCM نیست. اگه پی سی ام بود ما تنها می تونستیم فقط از مخابرات adsl بگیریم. ولی من الان از شاتل سرویس داریم. اینی که میگی یعنی سیم باز هم از داخل دیوار رد میشه؟نقل قول:
چجوری میشه عکس گرفت از دسک تاپ؟
راحت ترین راهش اینه که دکمه print screen (prt sc) رو بزنید و بعد داخل یه برنامه مثل paint پیست کنید و بعد تنها همون قسمتی که مد نظرتونه رو کراپ کنید. راحت ترین راهش همینه!نقل قول:
با دکمه ی print screen بعد تو paint دکمه های Ctrl + V رو بزنید سیو کنید...نقل قول:
دوستان این مشخصات فعلی خط من هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میزان نویز و .... طبیعی هست؟
خطت خوبه مشکلی نیستنقل قول: