شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....نقل قول:
Printable View
شما اگه كيفيت فيلم برداري ان 93 رو ببيني ديگه هر گز نميگي اگه بخواد بهتر كنه مگه....نقل قول:
سلام.نقل قول:
r4ea031 & R4ed001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
دوست عزیز شما اگه به صفحات قبل مراجعه کنید جواب سوالهایتان رو می بینید ولی من در اینجا توضحات مختصری رو برای شما میدم:نقل قول:
در جواب اولین سوالتون باید بگم که نمی دونم باید تو شیراز بگردین تا پیدا کنین ولی اگه تو تهران بودید تو خیابون جمهوری رجیستر شدش رو می فروختند.
در جواب سوال دوم باید بگم که اگر گوشبتون رجیستر نباشه اصلا نمی تونید باهاش کار کنید . گوشی شما باید رجیستر باشه یا اینکه به صورت دستی ( قاچاقی ) رجیستر شده باشه !
در جواب سومین سوال باید بگم که باید شماره سریال های کارتون گوشی و پشت گوشی و توی خود گوشی با هم دیگه مچ باشند ( اولی و دومی رو با چشم می بینید و سومی را با وارد کردن کد #06#* از چپ به راست )
چهارمی سوالتون رو هم خودتون فکر کنید و ببینید که باید آیا همی طور باشه ؟
و در آخر هم تو این فروم بگردید و اگر می خواهید گوشی نو بخرید به نکات گفته شده توجه کنید که گوشی کار کرده رو بهتون نندازند !
تا بعد ...
یه سوال دیگه هم داشتم.
این ویژگی macro چیه؟
من که هر چی روشنش میکنم هیچ فرقی رو نمی بینم !
نقل قول:
يکي از نمايندگي هاش تو ملاصدراست موبايل اپادانا
يکي ديگشم که اطلسي هست موبايل کاکتوس
با گارانتي حدوداي 330 هست که ريجيستر اصله يعني گمرکش پرداخت شده ريجيستر دستيشم از 248 تا 265 اينجاها هست
اگه ريجيستر نشده باشه هم که اصلا کا ر نميکنه خط
گوشي که ريجيستر اصل باشه يعني گمرکيشو دادن و به غير از با گارانتي من ديگه جور ديگه سراغ ندارم که اصل باشه ريجيستر اصل= گمرکي داده شده=پول بيشتر
آره داداش با برنامه اینکارو انجام دادم پس اشکال از اینهنقل قول:
دست درد نکنه
لطف کردی
با سلام وتسلیت اربعین من توشب با گوشی عکس گرفتم عکس خیلی روشن شد بدون فلش خیلی تیره لطفا میشه طریقه عکس برداری درست روبا این گوشی توضیح بدید ممنون
دوست عزیز و رضا جاش شما اگه یه سرچ کوچولو کنید تاپیکی پیدا می کنید که دقیقا درباره ی نحوه ی استفاده از دوربین بحث شده...پس دوباره گویی نمی کنم...فقط جواب شما رو بدم که حالت macro برای زمانی هست که شی مورد نظرت برای عکس در فاصله ی کمتر از 30cm باشه و کاملا هم تاثیر گذاره:)نقل قول:
شاد باشید:rolleye:
نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم کهنقل قول:
شاد باشید:)
خب من هم با توجه به گفته شما گفتم دیگه.این گفته ی شماست:نقل قول:
نه مال شما اخرین ورزن نیست...من که اخرین ورزن رو به شما گفتم که
شاد باشید
نقل قول:
r4ea031 & R4ed001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
خوب معلومه چون n93 بدون شک بهترین فیلم برداری رو داره منظور من این بود اگه بخاد در حد n70 یا 3250نقل قول:
یا هم قیمتای خودش نه n93 که بهترین فیلمبرداری رو میکنه
راستش خودم هم به شک افتادم....می تونی بری سایتtopsony.comنقل قول:
اخه اخرین ورزن رو این معرفی کرده:R4EA031 & R4ED001 ...فکر کنم منظورش اینه جفت این دو ورزن اخرین ورزن ها هستن...اخه مگه می شه دو ورزن با هم بدن بیرون؟؟:blink: !!!عجیبا غریبا...
اگه چیزی دست گیرت شد به منم بگید...چون مال من چنج شدست زیاد تو این خط ها نبودم و نیستم:sad:
براي جاوا هنوز ويروسي نوشته نشده.نقل قول:
کسی تا حالا مشکله قطع شدن آنتن با 810 نداشته
یعنی همینطوری آنتن صفر شه
بعد اگه یه اس ام اس بفرستی دوباره وصل شه!!؟:blink:
من که تا حالا نداشتم .
نمی دونم مشکل چیه - فلش کردن یخورده بهترش کرد (فقط).
من دو تا نکته رو می خواستم بگم که فکر کنم تا به حال تو این تاپیک گفته نشده . خیلی هم به درد می خوره !!!
1- خیلی ها نمیدونن که وقتی مبایلو به کامپیوتر وصل میکنیم و گذینه ی انتقال فایل رو انتخاب می کنیم برای کندن usb باید اول روی درایو ایجاد شده روی کامپیوتر راست کلیک کنیم و گذینه ی eject رو انتخاب کنیم بعد usb رو در بیاریم وگر نه احتمال داره به مموری یا خود گوشی آسیب برسه .
2- اینو من تازه کشف کردم و خیلی برام جالب بود . می دونستید که وقتی یک بلوتوس برای شما داره میاد شما هم می تونید هم زمان به دیگران فیلم یا موزیک بلوتوس کنید !!! نمیدونید ؟ باشه میگم ! قتی یک بلوتوس برای شما داره میاد گذینه ی والکمن رو بزنید و بعد موزیک یا ویدئوی مورد نظرتون رو به مقدار کافی انتخاب و از گذینه ی more و send و بعد bluetooth می تونید ارسال کنید ...
یک خواهش هم دارم همه ما که تو کلوپ 810 هستیم طرفدار پرو پا قرص این گوشییم . پس لطفا " بجای تعریف و تمجید بی خودی ( امیدوارم به کسی بر نخوره ) و سوالای صد من یک غاز نکته ای رو که فکر می کنید تا به حال توی کلوپ گفته نشده رو بنویسید ...
ممنون ...
گوشیه قبلیه منم همین جوری بودنقل قول:
خب چیکارش کردی ؟ درست شدنی نبود نه؟نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر.
شما زحمت بکشی 4 تا صفحه قبل و بخونی بد نمی شه به خدا:blink: ...اگه به جوابت نرسیدی ما مخلصتم هستیم;)نقل قول:
راستی کسی می دونه بجز تم اکولایزر تم دیگه ای هم برای w810 هست که تیپ منو ها رو عوض کنه ؟؟؟
این گوشی تا چه حد برنامه ها رو اجرا میکنه؟
فایل های sys رو اجرا میکنه؟
اگه منظورتون sis هست بايد بگم خير...
اين گوشي تمامي برنامه هاي تحت جاوا رو ساپورت ميكنه.
با این حساب برم سراغ نوکیا یا همین w810 رو بگیرم؟ تا چه حد این برنامه ها به درد می خوره؟نقل قول:
راستی آنتن دهیش رو هم می تونید با نوکیا مقایسه کنید؟
ممنون
به نظر من و 810 بگير ....نه به خاطر اينكه بگم سوني اريكسون از نوكيا بهتره ( چون من با هر دوشون حال ميكنم و از هر دو برند هم گوشي ميگيرم) اما 810 واقعا گوشي هست كه خيلي بيشتر از قيمتش مي ارزه...
در مورد برنامه هم يه سر به تاپيك برنامه هاي جاوا بزن اونوقت ميبيني كه برنامه براش زياده....
اگه گوش دادن به موسيقي با كيفيت بسيار بالا ( با هندز فري) و دوربين خوب (بين 2 مگا پيكسلس ها-عالي) برات اهميت داره بدون شك همينو بگير.
در ضمن انتن دهيشم خوبه ...يعني براي من با گوشيهاي ديگم فرقي نمي كرد.
انتن دهی که فرقی نداره دیگه قدیم بود که می گفتن فقط نوکیا:happy: حتی بعضی وقتها میان می گن که سونی اریکسون از نوکیا بهتر هست که بدتر نیست:blush: در مورد برنامه...خوب چی بگم هر چی باشه جاوا هست دیگه...اگه تصمیم گرفتی که 810 بگیری باید به خودت بقبولونی که گوشیت سیستم عامل نداره و هر برنامه ی که عشقت بکشه روش نصب نمی شه...من اگه بخوام از تخربم در مورد برنامه ها بهت بگم....می تونم بگم مهمترین برنامه هایی که برای جاوا طراحی نشدن اینا هستن:تبدیل موبایل به وبکم(برنامه هایی طراحی شده اما با اطمینان می گم همشونو تست کردم...فقط عکس می گیرن به جای فیلم برداری!!!:sad: )-منشی-playerنقل قول:
اما خوب تو گوشیای سیمبین این برنامه ها راحت پیدا می شن...اما نکتش اینه که سیمبین هم مشکلات خاص خودش رو داره...سرعت کمتر و قابل ملاحظش نسبت به گوشیای تحت جاوا-هنگ کردن های خیلی بیشتر
شما باید ببینی چه مهیار هایی برای انتخاب گوشی دارین بعد با توجه به این صحبت ها خودت باید تصمیم بگیری
اها..حرف از 810 زدی پس به نظر می رسه تو قیمت های 300 دنبال گوشی هستی...با این حساب حتما از قبل یا بعد این گوشی رو با گوشیه 3250 مقایسه خواهی کرد..بگذار خیلی خلاصه چند تا نکته بگم..چون وقتی منم وقتی می خواستم گوشی بگیرم دوست داشتم کسی باشه بهم بگه......بگذریم
2350 نوکیا کمی از 810 گرون تر هستش...اخرین قیمتم که 1 هفته یا بیشتر بود حول و حوش 350 بود جالبیش اینکه مثلا از ان 70 جند تومنی گرون تر شده بود:blink: از نظر ظاهر به نظر من خوشگلترینه گوشیای نوکیاست:) من که بد جوری شیفتش شدم:rolleye: اما....اما میگن چون این گوشی پایینش حالت چرخشی داره هنگیش زیاده..من خودم همین حرفا رو شنیدم که بر خلاف میلم بی خیالش شدم...یا اینکه میگفتن اصلا یه جورایی قطعی داره:blink:
در مورد 810 هم که از زیبایش نگم بهتره..چون خودت دیگی دیده:)
دوربین صد در صد برتری با 810 هست
و صدا باید بگم کیفیت از 810 و بلندی صدا از 3250 هست...بنا بر این واسه اینکه هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تجربه کنی جفتشونو بخر:laughing:
تو بلندی صدا 3250 واقعا تو نوکیا اگه برتر نباشه جز برترین هاست...حتی گویا صداش از ان 73 هم بیشتره
ضمن اینکه 810 امکانات والکمنی داره که تو هیچ نوکیایی نمیتونی تجربش کنی
اگه قیمت بالاترم خواستی بگو ...چون کمی بالاتر انتخابای کاملا بهتری می تونی داشته باشی که خدای همشون دبلیو 850 هست;) :)
شاد باشید:)
يه سوئال فني
اگه من گوشيمو با اين نوارهاي تبديل به پخش اتومبيل يا پخشهاي خونگي وصل كنم مشكلي واسه گوشيم پيشم مياره يا نه؟
اگه با اين اف ام ترنسميتر هاي معمولي اين كارو كنم چي؟
با سلام چون واقعا گشتن 195 صفحه با اين سرعت پائين اينترنت خيلي مشكله.
اگر لطف كنيد و بفرمائيد چطور فرق 810 ساخت مالزي يا چيني را از هم تشخيص داد ممنون
از اونجایی که سازنده این نوارها معمولا شرکت هایه معتبر نیستن پس امکان داره که امپدانس این نوار مغناطیسی با امپدانس خروجی گوشیت مطابقت نداشته باشه بنابراین این باعث ضعیف شدن گوشیت میشه.نقل قول:
فرستنده هایه اف ام خوبن ولی یه مقدار از کیفیت صدا می کاهن ;)
سلام
دوستان من امروز توي اخبار ديدم كه در مورد فيلم 300 كه بد جوري نژاد ما فارس ها و ايراني ها رو خشن نشون داده بود اين فيلم رو حتما ببينيد
من در اين مطلب نظر خودم رو به عنوان يه فارس و ايراني اعلام كردم
نظر شما چيه؟؟؟؟
بابا دمت گرم. خیلی مرام گذاشتی!نقل قول:
اما اگه از نظر برنامه مشکل فقط همین سه تایی باشه که گفتی 810 رو فک کنم ترجیح بدم!
یک سوال ، فلسفه چرخیدن زیر این 3250 چیه؟ برای چی می چرخه؟
عزیزم این جا که جای این چیزا نیستش که !!!نقل قول:
به انجمن متفرقه سر بزن
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=32[/HTML]
چرا از بچه هایه تاپیک Nokai نمی پرسینقل قول:
حتم دارم کلی جواب خواهند داشت :happy:
عزيز دستت درد نكنه مشكلم حل شد.نقل قول:
دادم با 4 تومان با نسخه cxc 1250317 r4ce012 عوض كرد . :happy:
حالا ديگه mega bass داره ميتركونه. :blink: :blink:
خيلي آقايي:happy:
سلام
يه مشكل براي من پيش اومده
گوشيمو تازه گرفتم (1 ماه)
ضربه هم نخورده
چند روزه خود به خود خاموش ميشه بدون هيچ پيغامي
كمكم كنيد
باتریتو درار و دوباره بزار . اگه درست نشد که احتمالا نمیشه باید فلشش کنی .نقل قول:
5 هزار تومنی تو گلوش گیر کرده.
چک کن ببین اتصالات باطری به گوشی تمیز باشه (می تونی با دستمال و الکل تمیز کنی)نقل قول:
اگه نشد شاید با فلش درست شه (اگه ایراد سخت افزاری نبوده باشه)
سلام
ميخواستم بدونم همه گوشي هاي w810i ها pin kode شون يکيه؟
همون کدي که وقتي موبايلو روشن ميکني دو گزينه داره که يکيش فقط موسيقيه و يکي ديگه کار به گوشي( يادم نيست) ميخوام وارد گوشي شم ولي کد ميخواد
چه جوري ميشه کدو پيدا کرد
گوشي خودم نيست!!!!!!!!!!!!