تقریبا اگه 50 نفری جمع بشیم سهم هرکدوم دو سه هزار تومن میشه واسه خرید اکانت . اگه کسی موافقه اعلام وجود کنه !
Printable View
تقریبا اگه 50 نفری جمع بشیم سهم هرکدوم دو سه هزار تومن میشه واسه خرید اکانت . اگه کسی موافقه اعلام وجود کنه !
این کرکرها چقدر کثیفن از ea پول گرفتن دیر کرک رو بیرون بدن
الان رفتم تو سایت اسکیدرو نوشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
یعنی چی؟ما که سواد انگلیسی نداریم؟!
دوستان چند صفحه پیش گفتن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):نقل قول:
FIFA 14 با EA Origin عمیقا یکپارچه شده (سیستم امنیتی ADDM / CRFD) یه همین دلیل کرک شدن زمان بر است .
کرک به زودی در دسترس خواهد بود....
تا ساعاتی دیگر اسکیدرو .....
و بالاخره کرک منتشر شد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال اسکیدرو تو کریر مود خراب میشد ریلودد کی میاد ؟
لامصب این اولتیمت تیم تا میری جلو و میخای بازیکنی رو بخری میگه ارتباط با سرور قطع شده واقعا میره رو اعصاب...کسی هست که داره اولتیمت بازی میکنه؟
البته میتونیم به جاش یه اکانت بخریم که فیفا 14 توش نصبه و سریع تا بلاک نشده بازی رو نصب اجرا کنیم تا کرک بیاد .نقل قول:
ولی میتونیم دائمی هم از این روش استفاده کنیم . هر چند من خودم احتمالا تا چند ماه دیگه ارجینال بگیرم .
کرک اومده؟
این دوستمون لینکی که گذاشتن درسته؟
بله کرک اومده ولی خودش نوشته چند تا باگ وجود داره که با پچی که به زودی میدن رفع میشه
میتونین لینکو بدین
ما که دی وی دی بازیو نداریم. شما فکر کنم از اینترنت دانلود کردید درسته ؟ فعلا که هیچ فروشنده ای فیفا نداره. با اینترنت زغالی هم نمیشه دانلود کرد . کرکو میخوام چیکار :n14:
من کرک رو گرفم ولی وارد بازی نمیشه...البته فایل اگزه ورژن 1.2.0.0 هست و بازی خب ورژن اولیه...فک کنم نیاز باشه آپدیت هم نصب کرد تا اجرا شه...درسته؟!!
کرک بازی با لینک مستقیم :
رمز عبور:کد:http://dl.download.ir/Download/2013/October/Game/PC/Fifa%2014%20Crack%20%5BDownload.ir%5D.rar
محتوای مخفی: رمز عبور
کرک کار نمیکنه سره کاریم :n02:
گذاشتم دانلود بشه///کار میکنه؟
ارور Stop working میده؟!! :n02:
پس اگه اینطوره چرا سایت اسکایدرو گذاشته؟من متوفق کردم دانلودو پسنقل قول:
مال من نسخه ی بدون نصب هستش ها
کرک مال کدام گروهه ؟!
نه پیغامش اینه :cracked by BP@3DM
دوست عزیز مال همه نسخه بدون نصب هست نسخه ای دیگه نیومده که اصلن:n02:
نقل قول:
کرک مال کدام گروهه ؟!
اسکیدرو
نه دوست عزیز من میزنم OK میره داخل بازی می=ره بیرون بی تربیت!!:n02:
باز جا شکرش باقیه برا شما چیزی میاد!!! واسه من کلا وقتی اجراش میکنم چیزی نمیاد!!! :n02:
کرک رو دانلود کردم یه سری مشکلات داره اما میشه بازی کرد
دارم بازی میکنم با کرک 3DM
مشکلی ندیدم هنوز
کدوم قسمت دقیقا مشکل داره؟
کرک 3DMچیبهنقل قول:
سلام
دوستان کرک گروه اسکیدرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا برا من هیچ واکنشی نمیده کلا!!!
کرک 3dm? شاید منظورشون همون نسخه بازی هست که همه دارن و گروه 3dm داده
OH OHنقل قول:
این کرک خیلی مشکل داره :n02:
وسط بازی میپره بیرون
همون کرکی که نوشته روشنقل قول:
cracked by BP@3DM
بیخیال دان نکن اینو وضعش خرابه
چجوری بازی میکنید اونوفت واسه ما اصن تو بازی نمیره ! :n04: همه یه نسخه رو دانلود کردن دیگه چه فرقی میکنه آخه ؟
خدا لعنت کنه این EA رو هر سال سر این قضیه FIFA ما رو تا مرز سکته میبره:دی
ولی خوب خدا رو شکر ایندفعه هم به خیر گذشت...بازی کرک شده فقط مونده رفع ایرادات که اونم فکر کنم طی دو سه روز دیگه درست شه!
کرک 3DM با اپدیت 2 گیگیش قابل اجراست!
SKIDROW هم رکش روی نسخه ای که از بازی روی نت اومده ( 3DM) لیک کرده بود اجرا نمیشه
واسه منم میره تو بازی ولی وقتی تیمها رو انتخاب میکنی و میخواد بره تو بازی میپره بیرون
---
این آپدیت 1 که تو سایت اسکیدرو نوشته uploading همون آپدیت رسمی ea ئه؟!
یعنی اون نسخه 3dm رو الکی دانلود کردیم؟ :n02:نقل قول:
باید نسخه ریلیز شده اسکیدرو رو دانلود کنیم یا اینکه همون آپدیت 2 گیگ که شما میگین پیدا میشه؟ :n30:
روحانی مچکریم.......(به خاطر کرک)
کرک که برای ما کار نکرد ! :n27:
کرک سایت دانلود دات آر !!! کار کرد من دارم به خوبی بازی میکنم. اسم فایلو هم عوض نکردم
stop working میده...
توجه کنید:
کرک رو به Fifa 14.exe تغییر اسم ندید
نمیدونم چرا کرک رو به نام اصلی تغییر میدیم بازی اجرا نمیشه
کرک رو به هر اسمی جز fifa 14 تغییر بدید بازی اجرا میشه و همه جزئیات بازی رو هم میتونید ببینید
اما وسط بازی بهرحال میپره بیرون !!! :n02:
کرک ها هیچ فرقی ندارند فقط چون برای download.ir اسمش همون fifa 14.exe نیست کار میکنه :n02:نقل قول: