داداش ما خودمون این کاره ایم،همه چیزو چک کردم و هر روش تخصصی ای رو هم بگی تست کردم
این یه مشکل نرم افزاریه که ووواقعا دلیلش رو نمیدونم:n30:
Printable View
داداش ما خودمون این کاره ایم،همه چیزو چک کردم و هر روش تخصصی ای رو هم بگی تست کردم
این یه مشکل نرم افزاریه که ووواقعا دلیلش رو نمیدونم:n30:
نقل قول:
سلام
کانفیگ جدید این لپ تاپ از کارت گرافیک 740 استفاده می کنه.شاید اشتباه درایور رو دانلود کردید.من خودم کارتم 635 هست و درایورشو از سایت انویدیا گرفتم .بدون هیچ مشکلی هم نصب شد.شما بهتره از سایت لنوو بگیری.دو تا درایور هست .جفتشو امتحان کن
تا حالا همچین چیزی نشنیدم.اصلا منطقی نیست وقتی از لپ تاپ کار معمولی می کشید شارژ کمتری نگه داره نسبت به موقعی که با اتوکد دارین کار می کنین!!!!نقل قول:
شاید با عوض کردن ویندوز مشکلتون حل شه.فقط اگه ویندوز عوض کردین هیچی روش نصب نکنید به غیر از درایور ها.بعد امتحان کنید
خب مشکل منم حل شد یه بار گزاشتم 100 شارژ شد و تا 5% شارژش رسید بعد هم زدم به شارژ:n06:
منم همین مشکلو داشتم Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook رو از سایت لنوو نصب کردم درست شدنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه ادرس لینکشو بدین
در ضمن من تازه این لبتاب رو خریدم (Lenovo z500 - G ) تا فردا میرسه دستم یعنی باید ابتدا روش ویندوز نصب کنم و پارتیشن بندی از این جور کارها ؟؟؟!
پارتیشن بندی بلد نیستم اموزشی تو این سایت هست که بتونم از روش یاد بگیرم ( یه ویندوز 8 دارم دان میکنم )
شما باید از همون اول به حرف من گوش میکردید چون برای خود منم همچین چیزی پیش اومده بود.نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین میتونی دانلود کنی lenovo-support- drivers&software بعدشم مدل لپتاپ انتخاب کننقل قول:
واسه منم مودلش پشتش زده 20202 i5 بک لابت هم داره؟
دوستان فرق z500 با z580 تو چیه ؟؟
بچه هایی که با این نرم افزار کارکردن و ازش سر در میارن یه زحمت میکشین چک کنین ببینین آمار و ارقام سیستم من درسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرارت Cpu و Mainboard که عادی هستش و مشکلی ندارهنقل قول:
Z500 نسل جدید Z580 هستشنقل قول:
مثل Y500 که نسل جدید Y580 هستش
و خوب از نظر سخت افزار و طراحی کاملا بروز شده
دوستای گلم مژده
راه حل راست کلیک با دو انگشت توسط یکی از دوستان تو تایپک زیر کشف شد
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=612196&page=4&p=7759183#post36[/HTML]
ضمن عرض سلام و خسته نباشید.......
یه سوال فتی داشتم : ایا امکان داره که همزمان از یک هارد Ssd و Hdd اسفاده کرد ( در لپ تاپ):n13:
یعنی بطور فرض من یک هارد 64g ssd بخرم و در کنار 1t hdd استفاده کنم
البته بعضی جاها گفتن یه کیت هست که میشه این کارو کرد ولی اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم پس اگه
میشه راهنماییم کنید. با تشکر:n12:
سلام عزیز بله در برخی مدل ها به صورت هیبریدی میشه این کار رو کرد که برای ما ایرانیها مخصوصا خیلی به صرفه هستش امانقل قول:
Z500 فک نکنم این قابلیت رو داشته باشه
خوب بالاخره لپ تاپ بدستم رسید ، تمام درایورها رو نصب کردم هیچ مشکلی نبود با اسکرینشم هیچ مشکلی ندارم خیلی خوبه
تنها مشکل این بود که برای سری جدید درایور گرافیک رو اشتباه توی dvd گزاشتن که با دانلود این درایور (البته با فیل..کن دانلود کنید) حل میشه
برای من یه سوالی پیش اومده که چرا توی power option قسمت advanced اسم گرافیک انویدیا آورده نشده؟ البته منظورم این نیست که خبری از انویدیا نیست چون داخل دیوایس منیجر نشونش میده منتاها میخواستم تنظیماتش رو در پاور ببینم که پیداش نکردم هنوز
راستس یه سری یچه ها که مسگفتن صدا میده والا این لپ تاپ از لپ تاپ من که i3ه کم صدا تره (البته تو کارای معمولی، هنوز باهاش بازی نکردم)
اما اگه داخلش dvd باشه بعضی وقتا دی وی دی رام بوق میزنه
دوست عزیز از لحاظ ظاهری باید بگم که z500 خیلی زیباتره.از لحاظ سخت افزار z500 از z580 باز قویتره اونم به خاطر اینکه در z500 گرافیک 740m به کار رفته که به مراتب خیلی قویتر از 630 میباشد.و همچنین اینکه مقدار هارد z500 بیشتر از z580 میباشد که 1tra نسبت به 750 میباشد و این رو هم بگم که باتری z580 شش سلولی هست اما z500 چهار سلولی که به نظر من فرقی نیست چون من قبلا هم یه لپ تاپ با باتری ۶ سلولی داشتم ولی به عقیده خودم هیچ تفاوتی بین باتری ۴ سلولی z500 با لپ تاپ قبلیم که ۶ سلولی بود نیست چون بالاخره برند یزرگی مثل لنوو که بعد اپل مقام دومی را بدست اورده فکر اینجا رو کرده که روی همچین کانفیگ خوبی یه باتری خوب هم بزاره پس جای نگرانی نیست چون باتریش برای من که خوب بوده و در اخر بگم که بروزرسانی های دیگه هم شده که دلیل به گفتنش نیست چون اونها تفاوت چشمگیری نیست.نقل قول:
دوستان گلم من قسمت دوم راهنمای انتخاب و خرید CPU برای لپ تاپ و کامپیوتر را نوشتم امیدوارم بهتون در انتخاب CPU لپ تاپ کمکتون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اموزشی تو سایت هست که بتونم لبتاب رو راه بندازم ((لبتاب Z500 -g )) منظورم اینه که ویندوز رو دانلود کردم بعد اکسترک روی فلش ریختم !!! بقیه کار عم از پارتیشن بندی طریقه نصب از روی فلش و ... رو یاد ندارم لینک اموزشی تو سایت هست ؟؟
راستی را گزینه تشکر تو پستاتون وجود نداره !! (نمیبینمش )چه طوری باید تشکر کنم
دوستان یه لفی می کنین بگین wear Level باتری شما چقدره؟
سلام دوستان بنده قصد خرید z500 دارم.میخواستم از کسایی که این لپ تاپ رو دارن درخواست کنم که تموم نقاط ضعفشو بگن.حتی کوچیکترین ضعف.
محمد جان مال من 100 هستش:نقل قول:
کسی نیست جواب من رو بده؟:n28:نقل قول:
سلام دوستان این z500 جدیدترین مدله .توی یک سایت دیدم z500 چرا قیمتهای متفاوتی داره مگه فرق دارن وکدومشون بهتره تورو خدا زودتر بگید میخوام بخرم ؟
عزیزم نقاط ضعفی که داره ایناست:نقل قول:
1- صفحه نمایشش در کل رضایت بخشه ولی در محیط بیرون صفحه بی صفحه !:n04:
2- داغ کردن بدنه که این مشکل با کول پد حل میشه:n09:
3-باید ببینید نسبت به نیاز شما باتری جواب گو هست یا نه ( در کارهای عادی 4.5 و در بازی 2 ساعت)
نقل قول:
قضیه wear level چیه؟
اگه کسی اطلاعات داره یه توضیح در مورد این برنامه بده
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم داره اشتباه نشون میده.چون Designed capacity رو زده صفر.
حالا اگه 48240 ظرفیت کل باتری باشه،برای شما 38350 تا داره.که به عبارتی Wear Level شما میشه 20%
ممنون از اسکرین شات
باید ببینیم چطوری از باتری استفاده کنیم تا این wear level خیلی بالا نره.دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه 3ماهه خریده ولی wear level رو صفر زده! من هم 3 ماهه خریدم :n30: و 9% شده :n28:
الان بهترین گزینه Lenovo Z500-G می باشد... به چند دلیلنقل قول:
1- کارت گرافیک قدرتمند Gt740 که نسبت به Gt635 برتری کاملی دارد
2- سی پی یو قدرتمند Corei7 3612qm که بنظظر خودم محشره
قیمت های متفاوتی موجود است در مدلهای Corei5 حدود 2200 . تا Corei7 که این مدل قیمتی حدود 2500 تومان دارد
قیمتهای دیگه Corei7 که بالاتر هست به دلیل این است که چون مدلهای قدیمی تر نسبت به G هست و رم 8 دارند که
در مدل G رم 6 می باشد البته با هزینه ای حدود 70 تومن میشه رم را 8 کرد از این بابت مشکلی نیست
و مدل سی پی یو 3632 می باشد که زیاد فرقی با 3612 نمی کند
ببین دوست من بستگی داره شما تا قبل از این لپ تاپ چه لپ تاپی داشته باشین بعضیا اپل داشتن اینو که خریدن نشسنتن زدن تو سرو کله خودشون (واسه این که با یه باطری 6سلولی 12 ساعت جواب میده و...)نقل قول:
بهصیبا هم مثل من اطرافشون مارکهایی مثل ...i5 i3.. (نام نمیبرم تا مارک رو خراب نکنم) بوده و حالا که با z500 که کار میکنم واسه خودم انقلابی در صنعت لپ تاپ میبینم
البته در رده قیمتی خورش بهترش هست3500000-4000000وبالاتر
نقل قول:
نکنه برعکس باشه 0% یعنی خلاص
شروین جان سلام میشه بگید این z500 کلا چند مدل داره ومشخصاتشو کامل بگید وجدیدترینش کدومه تو ایران وایا لمسیشم هست؟نقل قول:
slim بودن یا نبودن چه فرقی داره در مدل z500?
نمیدونم به احتمال زیاد مشکل از برنامه هستشنقل قول:
ممنونم.قیمت کول پد الان چنده؟نقل قول:
باشه.سرعت فن رو با چه برنامه ای بسنجیم؟نقل قول:
من قبلش اصلا لپ تاپ نداشتم.نه دیگه حداکثر بودجم 2200000.آیا تو این قیمت چیز بهتری هست؟ یا همین z500 ی تجربه ی خوب میتونه واسم باشه؟نقل قول:
از 8 نومن به بالا موجود می باشد.. که من به شما Deep Cool N360 را پیشنهاد می کنمنقل قول:
قیمتش هم حدود 50 تومن هست
متاسفانه لمسیش فعلا در ایران موجود نمی باشد....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جدیدنرین مدل موجود)
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3612QM Core i7 2.10GHz UpTo 3.10 GHz - Cache 6 MB
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB
هارد دیسک:1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 635M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
پردازنده:Intel 3632QM Core i7 2.2GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
پردازنده:Intel 3632QM Core i7 2.2GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
پردازنده:Intel 3120M Core i3 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 5400RPM
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 645M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
سلام خدمت تمام عزیزان
عذر خواهی میکنم از اینکه مزاحم شدم
با مبلغ 3 الی 3.5 چه لب تابی بگیرم که خوب باشه
جهت انجام بازی خیلی عالی ، و کارهای گرافیکی
ازتون خیلی خیلی ممنونم
با تشکر:n16: