بله سوییچ میکنهنقل قول:
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2
Printable View
بله سوییچ میکنهنقل قول:
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2
منم 8.1 نصب کردم. اینو بگم که سوئیچ کردن ارتباطی به ویندوز و لپتاپ نداره. بهترین درایور رو از سایت amd بگیرید، نسخه 14.4 ، برای اینتل از سایت hp دانلود کنید.نقل قول:
به طور 100 درصد سوئیچ میکنه
ممنون از جوابنقل قول:
تو ویندوز 8 معمول بود که فقط ای ام دی رو نصب کنیم ولی شنیدم تو 8.1 باید هر دو درایور ای ام دی و اینتل رو باهم نصب کنیم.
این دو که لولویتی نسب به هم ندارن که هرکدام زودتر نصب بشن؟
من 8.1 رو نصب کردم ولی باز تو درایور مشکل دارم
درایور اینتل رو که فایلشو میریزه ولی بعدش اتفاقی نمیوفته ینی نصب نمیشه
درایور ای ام دی هم کامل نصب میشه ولی وقتی وقتی تو دسکتاپ کلیک راست میکنی هیچی نصب نشده
سلامنقل قول:
تا درایور اینتل درست نصب نشه درایور AMD هم کار نمیکنه
اینتل رو از سایت خودش گرفتم و نصب شد الان! ای ام دی رو هم از سایت اچ پی نصب کردم
اسلیپ حله!
فقط این فیفا کار نمیکنه! دوستانی که فیفا 14 رو رو 8.1 بازی کردن میشه بگین چه جوری اجراش کردین؟
رو ایکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!
بدجوری کارم گیره
دوستان من این مشکل هم حل کردم =D
برای اجرای فیفا :
1)به قسمت search ویندوز بروید و عبارت bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff را وارد کنید
2)روی فایل بیدا شده کلیک راست کنید و run as adminastor را انتخاب کنید و سبس ok را بزنید.
3)کامبیوتر را ریستارت کرده و سپس بازی را اجرا کنید
خیلی وقت بود این 8.1 همیشه دردسر بود برام!
بالاخره دیشب خودم نصبش کردم! خودم با اسکایپ اکتیوش کردم درایوراشو دقیق پیدا کردم فیفا رو هم سوئیچ کرم!
دیدم بعضا میگفتن سوئئیچ میکنه اسلیپ نداره یا اسلیپ داره سوئیچ نمیکنه =D
سلام.من 4540s دارم ولی اینگار کلا بلوتوث نداره.هر چی درایور نصب میکنم میگه دستگاه وجود نداره ! ویندوز من سون 64 بیتی هست. ممنون میشم کمکم کنید.
ویرایش : مشکل بلوتوث حل شد.
حسگر اثر انگشت چه جوری فعال کنم یا باهاش کار کنم ؟
از سایت hp مدل لپتاپ رو انتخاب کنید و درایور Validity Fingerprint Sensor رو دانلود و نصب کنید.نقل قول:
تو صفحه دانلود درایورها، نرم افزار HP Protect Tools Security Manager رو هم دانلود کنید.
خیلی ممنون.
در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.
من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)نقل قول:
اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
موفق باشید.
این که باتری در بیارید واسه لپتاپ های قدیمی هستنقل قول:
وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
من خودم دو ساله 4540 دارم یک درصد هم فرسودگی نداشته باتری لپتاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون.
شما موقع استفاده از برق باتری رو در نمیاری ؟نقل قول:
یه سوال دیگه : شما معمولا از باتری استفاده میکنی یا از برق ؟
تشکر.
درسته، بنده هم عرض کردم زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشهنقل قول:
همچنین سی پی یو و کارت گرافیک سمت چپ و هارد دیسک هم سمت راسته، پس هیچ گرمایی به باتری نمیرسه اما خارج کردنش فقط به این دلیله که احتمال آسیب دیدگیش رو به صفر برسونیم
چرا معمولا درمیارم به جز اوقاتی که کار مهمی داشته باشم مثل انکود کردن فیلم یا وقتایی که احتمال بدم ممکنه برق قطع بشه.نقل قول:
معمولا اگه به برق دسترسی داشته باشم حتما از برق استفاده میکنم و باتری رو درمیارم، مخصوصا وقتایی که بازی میکنم. در ضمن اگه به برق دسترسی نداشتید هیچ بازی ای رو باز نکنید چون بعضی از تنظیماتش تو کنترل پنل ای ام دی به هم میریزه.
من یه بارم باطری رو در نیوردم :دینقل قول:
من همیشه از برق استفاده میکنم مگر هفته ای یکی دو بار که دانشگاه مثلا تو جایی که پریز نباشه مجبور باشم بدون شارژر روشن کنم لپتاپ رو اونم در حد 20 -30 درصد از ظرفیت باطری
هیچ وقت هم موقع بازی بدون شارژر استفاده نمیکنم چون موقع بازی ظرفیت باطری به شدت و با سرعت بیشتری خالی میشه و این به باطری ضربه میزنه
سلام
منم حدود 4 ماهه که لپ تاپ رو خریدم ، تا بحال باتری رو در نیاوردم ، همیشه هم توی برقه ، معمولا هم هفته ای یک بار تا 10 یا 20 درصد حالی میکنمش دوباره میزنم به برق و تا بحال که درصد استهلاکش صفر بوده
من روزی معمولا یک ساعت و یا دو ساعت بازی میکنم که در اونصورت دما حدود 70 درجه میاد بالا
یکی از مهمترین دشمن های باتری گرما هست اگر لپ تاپ خنک باشه عمر باتری طولانی تر میشه
دوستان لپتاپ من با گارانتی یکساله سریر هست.حالا میخوام گارانتیشو چک کنم.سریال دستگاه رو از کجا بدست بیارم ؟ زیر لپتاپ فقط یه برچسب داره که اونم چیز خاصی ننوشته شده روش.
سلامنقل قول:
لپ تاپ بنده هم گارانتی سریر هست ، هم روی شارژر ، و هم روی باتری و هم پشت لپ تاپ لیبل داره ، وی لیبل ها یه کد هست ( هر 3 تا لیبلی که گفتم شماره روش یکی هست )
برو تو سایت سریر سرویس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت تاییدیه پشتیبانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مشخصات رو بزن و کدی که رویلیبل هست رو هم وارد کن خودش جواب میده بهت
اگر هم ثبت نشده بود با خودشون تماس بگیر ( مثل خودم ) اونجا بهت میگن که تحت گارانتی هست یا نه و از چه تاریخی شروع شده
زیر لپتاپ، باتری رو دربیاری معلومهنقل قول:
سلام به همه دوستان و استادهای عزیز.
من یه 4540s گرفتم، ولی مشکل سوییچ نکردن گرافیک است.
تا حالا چند بار گرافیک رو از سایت اینتل و هم ati گرفتم و نصب کردم، ولی حل نشده. چند بار هم ویندوز عوض کردم، ولی سوییچ نمی کنه. خیلی باهاش کلنجار رفتم اما نشده.
اگر امکان داره لطفا اساتید، مشکل را راهنمایی کنید، ممنون می شم.
ویندوزتون چیه؟نقل قول:
معمولا درایور سایت amd برای کارت گرافیک و برای اینتل هم نسخه ای که سایت hp گذاشته بهترین کارایی رو دارن
ویندوز من 8.1 است.
از سایتش دانلود کردم ، اما درست نشد.
سلام دوستان . خسته نباشید
فیفا 14 رو نصب کردم روی 4540 اما لگ داره .
میدونم مشکل از کانفیگ لپ تاپ نیست .
چیکار کنم لگش برطرف شه . کرک ورژن 4/5 رو تست کردم . مشکل پابرجاست .:n03:
سلام.نقل قول:
تنظیمات سوئیچ رو انجام دادی؟
دایرکت نصب کردی؟
Sent from my C2305 using Tapatalk
سلام بچه ها من تو ابدیت کارت گرافیک مشکل دارم کلا همه ی درایور ها ی کارت گرافیک رو باک کردم ولی حالا که ابدیت 14.4 رو ماله amd میخوام نصب کنم نصب میشه ولی اتفاقی نمی افته
فیفا 14 که قدیمی شده! من یادمه نسخه 3DM رو نصب کردم با کرک ورژن 3 اجرا شدنقل قول:
اول قبلی رو از کنترل پنل آنیستال کن بعد جدیده رونصب کننقل قول:
سلام من یه برنامه ای نصب کردم و در هنگام اجرا ازم خواست کارت گرافیکو آپدیت کنم و بعد از آپدیت گرافیکم تغییر کرد و رنگ ها رو خیلی مرده نشون میده آپدیتو پاک کردم ولی درست نشد درایور قبلی رو هم که مبخوام نصب کنم میگه چون ورژن جدید بالاتره نمیشه!چیکار باید کرد؟
از کنترل پنل کلا آنیسالش کن چیزی از درایور بقی نمونه بعد، همون نسخه قبلی رونصب کننقل قول:
همین کارو کردم ولی متاسفانه نشد!نقل قول:
سلام. لپتاپم کلا با بلوتوث مشکل داره. درایور های زیادی نصب نمیشه. یک درایور دارم به اسم Ralink که وقتی میخواد به دستگاه متصل بشه 2 دقیقه ای طول میکشه.
اگه میشه یک درایور خوب و سازگار معرفی کنید .ممنون.
همه درایورهایی که سایت اچ پی میذاره خوب کار میکنن. خودم درایور بلوتوث رو از اونجا گرفتم. اگه نشد از این برنامه استفاده کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهی هست واسه کارت های amd. اسم گرافیکت رو تگفتی ولی اگه همینه تو سایتش یه برنامه ای هست که درایور رو پاک میکنه. خودم یبار استفاده کردم ویندوزو داغون کرد بالا نمیومد همش صفحه آبی میومد! اگه میخوای امتحان کن ولی قبلش حتما یه ری استور پوینت درست کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من وقتی بازی کالاف گوست رو تصب میکنم میگه که باید کارت گرافیک ابدیت باشه من الان یک درایور جدید برای گرافیک لبتاپبم میخوام که 2 گیگ 7650m هست ممنون میشم لینک درایور جدید رو بهم بدید
با تشکر از دوستان گلم ویندروزم 7 64 بیته
سلام دوستان .
من نمیتونم با موبایل فایلی رو به لپ تاپ انتقال بدم .توی موبایل ارور unable میده .
از همون اول این مشکلو داشتم .اما از روی لپ تاپ به راحتی فایل انتقال میدم به موبایل .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )
خیلی ممنون بازم