[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنی آلوس: مورینیو داوران را تحت فشار قرار می دهد
این مدافع برزیلی اخراجش در دیدار با رئال در سال 2011 را یک مثال برای ادعایش دانست.
سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، معتقد است که ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با فریادهای پیاپی اش در کنار زمین، داوران را تحت فشار قرار می دهد.
این مدافع برزیلی اخراجش در دیدار با رئال در سال 2011 را یک مثال برای ادعایش دانست.
او در گفتگو با آ.اس، در پاسخ به این سوال که آیا گرفتن کارت قرمز در دیدار با رئال، به خاطر تاثیر رفتار مورینیو بوده است، گفت:" بله. وقتی داور تحت فشار قرار می گیرد، او از این شرایط استفاده می کند. در نهایت، اعتراض کردن روی کار داور تاثیرگذار است.
فکر می کنم در دیدار دیشب مقابل پاری سن ژرمن هم یک خطای خیلی شدید روی من انجام شد؛ مانند خطایی که په په در سال 2011 در ال کلاسیکو روی من انجام داد اما چون دنی آلوس هست، حتما نمایش می دهد.
در نهایت جام قهرمانی چمپیونزلیگ سال 2011 در ویترین بارساست و من هم یک مدل از آن را در خانه دارم. این مهم است."
او همچنین این اتهام را که بازیکنان بارسا خیلی به داور اعتراض می کنند، رد کرد و گفت:" طوری حرف می زنند که انگار ما حق اعتراض نداریم. اگر ما اعتراض کنیم، همه می گویند ما بچه های نِق نِقو هستیم اما ما احمق نیستیم."
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریکلمه: اینیستا کارهایی می کند که هیچ کس دیگری نمی تواند
این ملی پوش سابق آرژانتینی که در زمان حضورش در نوکمپ، در کنار اینیستا بازی کرده بود، معتقد است که این ملی پوش اسپانیایی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیاست.
سایت گل- خوان رومن ریکلمه، هافبک سابق بارسا، هم تیمی های سابقش از جمله آندرس اینیستا را مورد ستایش قرار داد.
این ملی پوش سابق آرژانتینی که در زمان حضورش در نوکمپ، در کنار اینیستا بازی کرده بود، معتقد است که این ملی پوش اسپانیایی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیاست.
او در گفتگو با رادیو مارکا گفت:" اینیستا کارهایی می کند که هیچ کس دیگری نمی تواند. او واقعا بی نظیر است."
ریکلمه که بین سال های 2002 تا 2005، دوران ناامید کننده ای در بارسا داشت، قدرت تیم فعلی آبی و اناری ها را تحسین کرد و گفت:" بارسلونا تیم فوق العاده ای است و بازیکنان بی نظیری در اختیار دارد. به نظر من، وقی آبیدال بازی می کرد، بهترین مدافع چپ دنیا بود. بارسا همان طور بازی می کند که تمرین می کند. آنها فوق العاده هستند.
هروقت مسی در بازی های آرژانتین، برای 10 دقیقه صاحب توپ نمی شود، ما فکر می کنیم که بد بازی می کند. ما انتظار داریم او دائما صاحب توپ شود. مسی بی نظیر است و همیشه خوب بازی می کند. من دیدن بازی های بایرن مونیخ را هم دوست دارم. آنها هم مانند بارسا، تیم فوق العاده ای هستند. من سبک بازی آنها را دوست دارم."