خیلی خوب و فراتر از انتظار بود برام ... : دی
من تا دیروز فک می کردم رد میشم اما الان ناراحتم چرا 20 نشدم . لول
Printable View
خیلی خوب و فراتر از انتظار بود برام ... : دی
من تا دیروز فک می کردم رد میشم اما الان ناراحتم چرا 20 نشدم . لول
گلابی بود جدا دینی
من جمعا ۸ تا سوال بلند جواب بلد بودم که از ۴ تا بلند جوابی که داده بود ۴ تاشم اومد:n19:
حالا دیگه باید انتگرال و بخونم.
تا جالا نخوندم
کسی بارم بندی 5فصل اول زیستو داره
در حد انتظار. ردش کردم رفت! امتحان نهایی قابل پیشبینیه. امتحانهای بعدی هم که خوندن نمیخواد. الان نهایتش دیفرانسیل سوال میاد حد ایکس وقتی به 2 میل کنه چنده!نقل قول:
چطور دادی امتحان رو؟
من نمیدونم این دین و زندگیه یا ادبیات...همش لغات مترادف!
ستمگران ، ظالمان و مستکبران و...
بکوشیم و تلاش کنیم!
ایمان و اعتقاد!
ولی شما خیلی به سوالا دقت کردی! من اصلا یادم نمیاد چی بود!
کسی نمیدونه؟نقل قول:
آیا الان اصلا میشه با شماره پرونده وارد چیزی شد؟
دقیقا. تستاشم هم همینه مثلا پرسیده طبق این آیه کیا به هلاکت میرسن؟ تو دوتا گزینه گفته کافران تو دوتای دیگه گفته مشکران :n02:نقل قول:
الان دیگه امکان ویرایش وجود نداره اما ...ندونن بهتره بعدا برای انتخاب رشته و ...اعلام نتایج ...استفاده میشه.نقل قول:
دوستان دیگه هیچ حرکت خاصی برای ثبت نام کنکور نباید انجام بدیم ؟ مثلا چک کردن اطلاعات اینا ؟!
کارت ورود به جلسه رو کی باید بگیریم ؟!
کسایی که دسترسی به نرم افزار تخمین رتبه گزینه 2 دارن ممنون میشم اینو تخمین بزنید.... اگه عکسش رو بذارین که دیگه خیلی بهتر میشه :n16:
ادبیات:60 عربی:40 دینی:80 زبان انگلیسی:80
زمین شناسی:0
زیست:50 شیمی:60 فیزیک:20 ریاضی:80
منطقه 2
فصل 1 ===> 1.5نقل قول:
2======>1
3===>0.5
4=======>0.5
5======>1.5
کارت ورود به جلسه رو قبل از کنکور باید بگیری :n09:نقل قول:
نقل قول:
يعني نوبت اول 5 نمره ..؟ من چند صفحه پيش سوال كردم اين دوستمون كه امضاي كراوات دار داره (!!) گفت اينطوري نيست ...
نوبت اول 5 نمره ، نوبت دوم 15 نمرهنقل قول:
رفيق گلم ...اشتباه كردي اين يه قلم رو ...و به بنده هم اشتباه راهنمايي دادي البته ..االان كه نيگاه كردم امتحان دين و زندگي (نهايي ...همين امتحان ديروز ) 15 - 5 بوده ...نهايي زيست سال گذشته رو هم كه ديدم 15 -5 بود ..نقل قول:
براي امتحانات نهايي سال سوم بارم توزيع ميشه ولي انگار واس پيش اين شكلي نيس ...دقت كن حاجي ...
دوستان سنجش چطور بود؟
فیزیکش خوب بود
شیمش خیلی زدن تو کاره نکات حفظی:n02:
زیستش 80 زدم:n03: یک نکته نبود که بلد نباشم دیگه با خودم عهد کردم ، دستم رو هم داغع کردم یادم باشه تا وقتی گزینه ای رو رد نکردم گزینه ای رو انتخاب نکنم:n02:
شرمنده عمو ولی تو یک وبلاگ نوشته بود :| منم با توجه به اون گفتم... :n29:نقل قول:
فیزیکش قشنگ سخت بود.
سوالات وقت گیر سنگین داشت!
اون سوال تعادل گرمایی،فریزو،۲۴ ساعت!
اینا سخت نبودن ولی عددا ناجور بود!
شیمی هم مسبت به قبلی راحت تر بود و خوب بود.
من ادبیات از خودم که آزمون میگیرم خوبه نسبتا ولی تو سنجش خیلی کمتر از انتظارم میشه :n13:
شما ادبیات رو چقدر زدید؟؟
اصلا خوب نیست اینجوری .. سوال های ساده با محاسبات سخت :n27: . آدم حرصش در میاد طراح به خودش زحمت نمیده عدد های درست و حسابی انتخاب کنه .نقل قول:
خطی سازی هم که از کاربرد مشتق حذف شد اما تو سوالات بود !
پشیمونم که چرا قلمچی نرفتم :n15:
دوستان من تجربی سوالای فیزیک پیش و با اول و با بعضی از سوما رو زدم اصلا محاسباتی نداشت:n02: .فقط فیزیک 2 گرمت و اینا مه حوصله نداشتم وقت بزارم...
شیمی امون هم همینطور بود استوکیومتری هاش:n02: ...
پس با این حساب امسال ریاضی تستای فیزیکش محاسباتی زیاد داره شک نکنید ...
چقدر سخت بود دیفرانسیل...رــِــدم توش:(
این امتحان بود؟
هربار سرمو از رو برگه بلند کردم دیدم بچه ها دارن همدیگه رو نگاه میکنن
20 دقیقه اول که فقط در و دیوارو نگاه کردم اخرشم یه خورده سوالا یادم اومد نوشتم
انتگرال هی منتظر بودم یه سوالی شبیه کتاب بده که انتگرال های زیر را محاسبه کنید که دیدم e و غیره داره پاشدم اومدم بیرون
اصلا sgn چی هست؟:n02:
جدی داری میپرسی؟:n02:نقل قول:
اصلا sgn چی هست؟:n02:
چرا پیشبینیهای من همیشه اشتباه درمیاد!
البته دیفرانسیل سخت نبود. ولی اونقدرها هم آسون نبود.
امتحان 6.5 میشم
جمع نمرات هم به 100 نمیرسه
تک ماده رو میتونم استفاده کنم ؟
سوال 7این حل غلطه ؟
من با یه روش دیگه رفتم
با توجه به قانون که اگه داخل قدر مطلقصفر بشه نقطه بحرانیه
من از xفاکتور گرفتم و نشون دادم که در 2 و صفر نقاط بحرانیه.
همچین قانونی تو کتاب نداریم . اون واسه حل تست هست عزیز ..نقل قول:
شما باید مشتق چپ و راست 2 رو حساب می کردید بعد با توجه به اینکه حداقل یکی ازونها متناهی هست و برابر هم نیستن گوشه داریم ...
جالبه ادامه ی این سوال از فرمولی سوال داده که تو کتاب درسی اشتباه نوشته شده :n27:
ما یه رشته مزخرفی درس میخونیم (علوم و معارف اسلامی)
امروز امتحان عربی داشتیم
خوب انسانی ها یه کتاب امتحان میدن ما دو تا کتاب یعنی کتاب انسانی ها + مبادی العربی
سوال های ما در حد افتضاحی سخت بود !
سوال مربوط به انسانی ها فقط باید جا خالی پر میکردی + 2 یا 3 تا حل کردنی ( شاخ غول شکستن ):n02:
این انصافه واقعا ؟؟؟
من فرمول کتابو نوشتم برا تانژانت 2 به دست اومد:n04: الان باید به کی بگم کتاب فرمولش اشنباه ؟:n30:نقل قول:
نه دیگه شما اگه از فرمول کتاب می رفتی بدست میاوردی منفی چهار سوم . در حالی که زاویه حاده هست و میشه چهار سوم ...نقل قول:
سوالای دیفرانسیل امروز خیلی ساده و مسخره بود ، من که 20 دقیقه ای نوشتم پا شدم رفتم !
یه سوال بود که گفت مساحت زیر نمودار رو بدست بیارین ( برگه سوال رو پاره نمیدونم چند بود ، فک کنم 2 یا 3 ومی از آخر بود )
جا زیاد نزاشته بودن ؟
من یه انتگرال زدم تو نصف خط بدست اومد ! فکر میکنم باید از سیگما بدست میاوردم ولی خب تو صورت سوال نگفت چیجوری بدست بیارین که !
سلامنقل قول:
اگه منظورش انتگرال معین می بود ( که نبود ) مینوشت انتگرال معین زیر را حساب کنید + اینکه انتگرال معین y = x^2 در حل شلغم هست آخه چرا باید تو امتحان بیاد : دی
خب آخرش باید چی مینوشتیم؟ سیگما؟نقل قول:
اتفاقا منم تعجب کردم برای یه انتگرال ساده این همه جا خالی گذاشته بود! به دوستام هم گفتم گفتن نکته انحرافیه:n09:
برای اون سوال که گفته بود ثابت کنید گوشه هست و تانژانتش رو بدست بیارین ، من اول یه تابع چند ظابطه ای نوشتم و تابع چند ظابطه ای مشتقش رو هم نوشتم و مشتق چپ و راست رو بر اساس حد اون نقطه نوشتم که شد 2 و -2:n26:
تانژانت هم با فرمول |'m-m/1+mm' | بدست آوردم:n26:
درسته عایا؟:n02:
از روش سیگما باید حلش میکردی ....نقل قول:
آره درسته . کلید رو دیدم مثل اینکه فرمول لازم نبود مینوشتی 4/3 کافی بود .
سوال 8 رو هم به یه صورت دیگه نوشتم اینطوری:بعد دیگه کلا ادامش ندادم یادمه تو یه جا دیدم (تو جزوه یکی از معلمای کنکور) یه سوال تو مایه های همین رو با یه همچین روشی رفت نمیدونم حالا این بشه یا نشه . دیگه خواستم جواب خالی نمونه
sgn * x
بعد با قانون (مشتق اولی در دومی و +مشتق دومی در اولی ) دوبار از این معادله مشتق گرفتم
یکی از بچه ها هم میگفت یه همچین روشی هست
کسی میدونه یه همچین روشی اصلا هست یا نه ؟
سوال چهار رو هم این طوری حل کردم:
از x یه فاکتور گرفتم و یکبار 0 و یکبار 1رو در معادله قرار دادم تا a به دست بیادش
بعد جواب هرچی شد بین اون دو جواب گرفتم.
به این روش هم نمره ای تعلق نمیگیره ؟
اخه نگفته n چقدره که!نقل قول:
در کل خیلی امتحان بدی بود برام...کل مدرسه ما داغون بودن:دی
خب بچه ها ، فکر میکردم خوب دادم ، الان پاسخ نامه نهایی رو دیدم ، به نظرتون تک ماده بزنم یا جفت ماده ؟ :n09:
بچه ها شایعه شده امتحان ساعت 8.30 سوالاش لو رفته نمیدونم تا چه حد درست باشه همین حالا یکی از بچه ها بهم گفت.اگه اینطور باشه باید امتحان تکرار بشه درسته ؟
گقته مساحت ( یعنی دقیق ) پس باید n به سمت بی نهایت میل کنه .نقل قول: