اره این رو تو 12 فهمیده بودم ولی عمل نمیکنه....تنظیمات دسته هم مشکل نداره:n28:نقل قول:
Printable View
اره این رو تو 12 فهمیده بودم ولی عمل نمیکنه....تنظیمات دسته هم مشکل نداره:n28:نقل قول:
پاک بشه لطفا ...
مرسی سامیار:n01:نقل قول:
همینه دیگه بعضی موقع ها میبینی با یه سری تاکتیک جواب نمیده تیم یا ترکیب عوض کن همین دکمه ها رو بزن ببین میشه یا نهنقل قول:
جل الخالق بازم نشد :|نقل قول:
این دیگه چجور مشکلیه من دارم اخه :n27:
یکی از دوستان من پچ 3 را دانلود کرده قراره بده بهم ولی من نمیدونم برای نصب پچ باید چیکار کرد ؟؟؟ چه برنامه ای میخواد ؟؟؟
چطوری باید بریزیم تو پوشه بازی ؟؟؟؟ لطفا یه راهنمایی کلی کنید ! ممنون
هیچ کاری نمیخواد بکنی! پچو نصب کن تو محل نصب بازی!نقل قول:
اینم فایل راهنمای پچ: (راستی امروز پچ 3.1م اومد!:n02:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب بنده رو نمیده ؟نقل قول:
دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درمورد سوال دوم : چندماه پیش یکی از دوستان یه برنامه ای گذاشته بود که قفل اون قسمت سوم داخل Items را باز میکرد و میتونستی
برای هربازیکن 3تا قابلیت بزاری ..... تو همین تاپیک هست .....
پ.ن : بفرما دوست عزیز اینم لینک اون برنامه ای که قفل سوم Items را باز میکنه
بعد از کلی گشتن بالاخره پیداش کردم :n02:
لطفا یکی جواب من را هم بده :n14:نقل قول:
سلااااااااااااااااام.
پچ جدید عرضه شد:
لینک مستقیمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم:
پیروزی رئال رو تبریک میگم 100 بازی به این بازی ها:دئ
موفق باشید.
من پچ 3.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.
Unable to find version of runtime to run this application
همه ران تایم ها رو نصب کردم. دات نت 1 تا 4 هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
باید چکار کنم لپتاپم به شدت داغ میکنه و وقتی 20 دقیقه بازی میکنم هی وسط بازی تیک میزنه
من الان بازی رو پاک کردم یادم نیست دقیق ولی این رو بخون متوجه میشی:نقل قول:
اییییییییییی دمت گرم مشکلم حل شدنقل قول:
من بدون این قسمت اصلا نمیتونم بازی کنم... مثل اینکه مثلا دکمه ی سرعت رو بگیرن
بازم ممنون دوست عزیز
سلام دوستان من یه مشکلی دارم........
من اول بازیو دان کردم از P30 DOWN LAOD نسخه RELOADED رو نصبش کردم بعد پچ قبلی رو که 1 گیگ بود دان کردم ریختم هیچ مشکلی نداشت حالا این پچ جدید رو ریختم بازی اجرا میشه بخوبی ولی وقتی میام بیرون ازش و دوباره میخوام برم داخل پنجره پچ رو که باز میکنم گیم رو ران کنم یهو میزنه پچ جدید ریلیز شده دانلود کنید و دیگه هم بازی رو اجرا نمیکنه.
من الان چیکار کنم کمک؟
پچ 3.1 رو نصب کردم
چرا چهره بالوتلی عوض شده ؟
دوستان دیگه هم یه خبر بدن بی زحمت
دوستان پچ 3.0 دقیقا چه چیزهایی اضافه میکنه ؟؟ توی توضیحاتش نوشته لیگ آلمان و آرژانتین و سری ب و . . . اضافه میکنه
ولی دوشنبه رفیقم همین پچو ریخته بود تو لپ تاپ فقط دورتموند اضافه شده بود تازه اونم لباس و پرچمش درست نبود ......
کسانی که این پچو ریختن بگن چه لیگ هایی اضافه میشه ؟؟؟ چه بازیکن هایی میاد تو تیم ها ؟؟؟ ممنون
همه اینایی که توی این لیست نوشتهنقل قول:
چون من نصب کرده بودم درست بود و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم
الانم 3.1 رو نصب کردم که نمی دونم چرا بالوتلی چهرش تغییر کرده
عکس :
ممنون جلال جان :n12: فقط یه سوال دیگه : درکل اگه فقط و فقط پچ 3.0 را بریزم تو مسیر نصب بازی ، همه این چیزهایی که نوشته میاد یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟؟نقل قول:
آخه تو این فایلی که دادی نوشته برای اضافه کردن سایر لیگ ها مثلا سری ب و بوندس لیگا و . . . باید از Selector استفاده کرد !
این پچ کامله فقط برای اضافه کردن لیگ ها باید از انتخابگر پچ استفاده کنی (selector)نقل قول:
ممنون . اگه میشه لینک این برنامه هم بدین ...... :n16:نقل قول:
سلام دوستان پنجشنبه هفته آینده پس از مدت ها انتظار دیتا پک جدید در راهه...
طبق گفته کونامی در تاریخ هفتم مارس دیتا پک جدید شامل اعمال تغییرات ترانسفر زمستانی بعلاوه کفش های جدید قراره که عرضه بشه
نقل قول:نیاز به کار خاصی نیس برای بعضی تغییراتش باید از این سلکتوره استفاده کنی ( عکسا روببین ، تو عکس دومی توضیح دادم!) : :»نقل قول:
من الان تو pes خیلی پیشرفت کردم تو مسترلیگ ! فصل اول نایب قهرمان لیگ اسپانیا بعد از بارسلونا و جام حذفی با برد بارسلونا قهرمان ...
الان کلی بازیکن خریدم ... مثل سیلوا و آگوئرو و ...
قدرت رونالدو شده 105 :n02:
مشکل فقط دفاعم هست که بازیکن 98 مثل تیاگو سیلوا خیلی راحت دیریبیل میخوره... وقت کنم حتما تصاویر بازی ام رو میزارم ...
آقا من مشخصلت کامپیوترم اینه
CPU : Intel Pentume Dual Core 1.8 GHZ
RAM : 1GIG
Graphic : Gainward Nvidia 8500 GT. 512 DDR2 . 128 Bit
میخوام بدونم میتونم این بازی رو روون اجرا کنم بدون مشکل ؟؟؟؟ فقط زود جوابمو بدید . ممنون .
مشخصات برای اجرای مناسب:نقل قول:
cpu:2.4ghz/ram:2gb/hard drive:3gb
video memory:512mb
vga:geforce 6600/radeon x1600
اگه مطابقت داشته باشه حتما اجرامیشه
با این سیستم میتونی در حالت نرمال و 1024 *648 بازی کنی (اگه ویندوزت اکس پی باشه خیلی بهتر هست)نقل قول:
اساتید بازی میخوام بازیکنی مثل دروگبا رو تیم باشگاهیش در لیست بازی نیست رو ترنسفر کنم ولی نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم البته تیم ملی ها هم در لیست ترنسفر موجود نیست که از اونجا کمک بگیرم
چرا تیم ملی ها هست! یکم برو سمت راست تر و تو قاره آفریقا برو از اونجا هم توی تیم ملی ساحل عاج دروگبا رو add کن تو گالاتاسرای یا هر تیم دیگه ای...!نقل قول:
سلام دوستان
من و یه عده الاف مثل خودم تو این بازی مشکل داریم، دوست هم نداریم نسخه فارسی (یعنی همون گزارش مزدک میرزایی) رو بخریم که مشکلمون حل شه :n02:
همگی نسخه اولیه بازی رو داریم، ولی مشکل اینجاست که یعد از کمی بازی کردن یهو از بازی در میاد، بیشتر اوقات وسط دو نیمه از بازی در میاد. اگه Patch یا Crack سالم رو برام لینک کنید خیلی خیلی خیلی ممنوووون میشم :n12:
با سلام
از ورژن 2010 تا حالا هیچ پچی رو به بازی اضافه نکرده ام ولی PESEdit.com 2013 Patch 3.2 که بیادش، دانلود و نصبش خواهم کرد. چون قراره که لیگ ترکیه هم بهش اضافه بشه + DLC جدید:
PESEDIT announce the addition of Spor Toto Süper Lig for PES 2013 Patch 3.2, to be released this weekend.
15 new Turkish teams are added for PESEdit.com Patch 3.2 to complete the full 18 teams league together with Besiktas, Fenerbahce and Galatasaray. Konami's new DLC 4.00 will also be included to allow Online Play with all the latest transfers and boots.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش و گیمر باشید...
سلام دوستان
قبلا من از خود بازی دیتا پک رو دان میکردم ولی دیگه نمیتونم لطفا لینک اخرین پک رو قرار بدید.
با سپاس فراوان:n16:
دوستان این بازیکنا که خسته میشن ، یعنی فلش بنفش میشن رو به پایین :n30: باید یا بزارمشون ذخیره یا تعویضشون کنم که دوباره سرحال بشن ؟ :n19:
بعضی وقت ها اگه بازی بهشون ندی خوب و سرحال میشن ولی فکر کنم این آمادگی ها همش شانسی باشه ! یعنی به هیچ چیز ربط نداره جز شانسنقل قول:
من تو ML یه بازی کل تیمم بنفش بود ، از ترکیب اصل بگیر تا نیمکت :n02: ولی بازی بعدی همه نارنجی و سبز شدن !
بازیکن های بنفش را ثابت بازی نده بلکه دقایق آخر بیار و باهاشون خوب کار کن تا امیدوار بشن :n02: بازم میگم فقط به شانس بستگی داره
البته نظر شخصی منه
فردا دیتا پک 4 میاد یه 2 روز دیگه هم صبر کنی آخرین دیتا پک رو خواهی داشتنقل قول:
نقل قول:فکرکنم اگربازی رو ببری روحیه بازیکنان درست میشه هم چنین بهشون استراحت بدی... خودم دقیق متوجه نشدمنقل قول:
نقل قول:نه ، اصلاً شانسی نیست ...نقل قول:
باید بازیکنات فرمشون بالا باشه (اونی که عددش تا 8 بیشتر نمیشه)
در ضمن تو مسترلیگ هم باید با یه تیمت حدود 1 فصل بازی کنی (حتی اگه فرمشون 8 هم باشه) تا با فرم خوب بیان ...
دوست من منتظر شنیدن این جمله از یه نفر بودم که شما زحمتشو کشیدی :n02: هونطور که گفتم من با یووه ML میرفتم ...... برو تو بازی فرم بازیکن های یووه را ببیننقل قول:
زیادیاشون 7 و 8 هستند ! ولی زیادی بازی ها همشون بنفش بودن .... واسه همین میگم شانسی هست و به فرم و . . . ربطی نداره
همین بحث را من با برادرم داشتم ..... وقتی میخواستیم بازی کنیم آمادگی ها را میذاشتیم رو حالت Random ... بعد میرفتیم داخل ترکیب میدیدم بازیکن های یووه که فرم های خوبی دارن همه سبز و بنفش هستند ولی میلانی ها همه آماده بودن
بعد یه بار میومدیم بیرون و دوباره میرفتیم داخل میدیدیم قضیه برعکس شد :n02: بخاطر همین میگم همش شانسه !!!!!
دوستان گیمر پروفشنال!!! به من بنده خدا یه پچ فیکس کننده بدین :( اون بالا توضیح دادم مشکلم چی بود!!!