سلام
برای تغییر کلید،راهی بجز قطع اینترنت هست؟
Printable View
سلام
برای تغییر کلید،راهی بجز قطع اینترنت هست؟
دوستان kis2013 من بلوک شده
باید چیکار کنم؟؟؟
یعنی چی بلوک شده؟نقل قول:
اگه منظورتون key هست که خب جدیدترین کی رو از تاپیک کلیدهای کسپر دان کنید
دوستان safe run در ویندوز های 64 بیت مشگل داشت حل شد؟
ایا نسخه 2013 سند باکس داره؟
نقل قول:
"از نوع oem بخرم" یعنی چی؟
اگه جای این سوال اینجا نیست ، ببخشید
من میخوام بدونم چه سایت های معتبری وجود داره که ماهانه یا سالانه بین آنتی ویروس ها مقایسه ای انجام بده و بهترین رو اعلام کنه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
در کسپرسکی نسخه 2013 safe run حذف شده. و بجای ان قسمت HIPS و System watcher قوی و بهینه تر شده
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط faraways [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخوام لایسنس kasper sky pure 3 رو از نوع oem بخرم
به 2 نفر دیگه نیاز هست
اگه کسی میخواد بخره پ.خ بده تا جیزییات براش ارسال بشه
ممنون
"از نوع oem بخرم" یعنی چی؟
نسخه oem رو معمولا شرکت های تولید کننده لپتاپ و .. به صورت عمده و فقط سریال نرم افزار رو میخرند که روی لپتاپ های تولیدیشون نصب کنند . ( مثلا همین ویندوز های اورجینال لپتاپ ها یا بعضی هاشون که انتی ویروس اورجینال هستند ) و بعضی از افراد تعدادی از این سریال ها رو از این شرکت ها میخرند .
و به دلیل عدم حمل و نقل و ... قیمت پایینتری دارند
و میشه این سریال ها رو بعد از خرید به ایمیل ساپورت کاسپراسکای ارسال کنید تا اونو براتون تایید کنه که اصل هست .
ما فعلا دو نفر هستیم و به یه نفر دیگه احتیاج داریم . اگه کسی هست پ.خ بده
یکی هم ما رو ببینهنقل قول:
ما هم هستیم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
دو تا از معروف تریناشون :
کد:http://av-test.org/
یه تاپیک هم تویه همین بخش دیدم که نتایج چند سایت دیگه هم فک کنم تو اون تاپیک قرار میدادنکد:www.av-comparatives.org
البته اگه هنوز اون تاپیک فعال باشه
نقل قول:
فايل رو از سرور شبکه کپي کردم.رو سيستم هاي ديگه جواب داده.
پيشنهادي که دوستمون داد رو امتحان کنم.....
سلام دوستان
من از Internet security کسپر استفاده می کنم اوریجینال هم هست و هر روز هم آپدیت میشه
چند وقتیه که وقتی Full scan میزنم یه ذره پیش میره بعدش همون جا می مونه
مثلا وقتی 72 هزار تا فایل رو اسکن کرد (هشت درصد) دیگه تکون نمی خوره
چند ساعت هم صبر کردم ولی اون عدد اضافه نمیشه درصدش هم بالا نمیره و کلا هیچ تغییری نمی کنه
Stop هم نمیشه باید restart کنم کامپیوتر رو !
کسی می دونه اشکال از کجاست ؟؟
باید ببینید سر کدوم مسیر و کدوم فایل گیر میکنهنقل قول:
QUOTE=shahin7580;7586147]فايل رو از سرور شبکه کپي کردم.رو سيستم هاي ديگه جواب داده.
پيشنهادي که دوستمون داد رو امتحان کنم.....[/QUOTE]
ممنون از راهنمايي دوستان.انتي ويروس نصب شد.
سلامنقل قول:
هارد سیستم چک کنید ببنید بد سکتور نداشته باشه
یه گزارش هم با برنامه GetSystemInfo از سیستم تهیه کنید
گزارش در یک فایل زیپ در صفحه دسکتاپ ذخیره میشه اونو اپلود کنید اینجا تا بررسی بشه
لینک دانلود:
کد:http://www.getsysteminfo.com/download/GetSystemInfo.zip
سلامنقل قول:
این فقط یه گزارشه که نشون میده برنامه اسکن شده با چه پکری پک شده و یه سری گزارشهای دیگه چیز مهمی نیست.
دو تا سوال دارم:
1-اینی که میگن کسپر سرعت سیستم رو میاره پایین و سیستم رو کند میکنه ، درسته؟(حتی نسخه ی اوریجینالش)
2-از زبان فارسی پشتیبانی میکنه؟
به طور کاملا محسوس ولی کمتر از مقدار برتری که به دیگر برنامه ها داره!نقل قول:
بهتره فارسی رو بیخیال بشید. آخه چند تا لغت چیه که فارسیشو بخواهید اون هم از منبع نامعتبر؟
خود کاسپرسکی فارسی اوریجینال نداره
شما هم بهره قیدشو بزنید
یعنی شما میگید واقعا سرعت رو میاره پایین ؟نقل قول:
( معنی جمله دومتون چیه ؟ )
دوستانی که کاسپر دارند چند درصد رم و سی پی یو رو میگیره ؟نقل قول:
ولی کمتر از مقدار برتری که به دیگر برنامه ها داره!
من هم متوجه مفهوم این جمله نشدم.نقل قول:
خب ما که کارمون زبان هست فهمیدیم معنیش رو. :n02:نقل قول:
به طور کاملا محسوس ولی کمتر از مقدار برتری که به دیگر برنامه ها داره!
ترجمش به فارسی روان و معیار میشه : میزان کاهش سرعت سیستمش محسوس هست ولی کسپر نسبت به سایر برنامه ها برتری های زیادی داره که به خاطرش صرف میکنه اون میزان کاهش سرعت سیستم رو داشته باشیم. :n01:
نسخه اینترنت سکیوریتی یه مقدار در بوت کاهش سرعت داره در حالت معمول با یه سری از تنظیمات میشه سبکترش کرد و اپشنهایی که به صورت ریل تایم کار میکنن میشه درجه حساسیتشون رو کمتر کرد
اما نسخه pure3 بسیار سبکتر کار میکنه و در بوت هم با برنامه های دیگه میاد بالا حداقل رو سیستم من اینجوری بوده
برتری هاش به دیگر برنامه های امنیتی، جبران میزان افت سرعت رو می کنه.نقل قول:
مهم اینه که اهمیت امنیت بیشتره تا افت سیی پی یو
اگر نخواستید می تونید از اینترنت قطع بشید، بعد کاسپر رو خاموش کنید
پیور 3 نسبت به سکوریتی نکات منفی هم داشته برای شما؟نقل قول:
نکته منفی در پیور ندیدم سبکتر و بسیار نرم تر کار میکرد(نسبت به اینترنت سکیوریتی) و خیلی هم سریعتر بالا میومدنقل قول:
شما رو سیستم خودتون نصب کنیدبهتر میتونید تصمیم بگیرید نگهش دارید یا پاکش کنید .
تنها نکته منفی کلید فعالسازه که بعضی مواقع نایاب میشه.
سلام برادر علینقل قول:
پس اگر در نسخه جدید سبک تر شده ، بنظرت از تنظیمات که دست کار یکه نکردن یا حذف اپشن برای سبک تر شدن؟؟ شاید سورس برنامه رو بهینه تر کردن
فکر کنم نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی هم سبک تر باشه.
تاریخ انتشار نسخه های سالانه کی هست؟مثلا همین 2013 کی ارائه شد؟
------------------------------------
زیر جدول سیستم پیشنهادی برای پیور 3 زده
*ARM is not supported.
منظورش از ARM چیه؟
در این صفحه:
آیا export کردن تنظیمات در سکوریتی و import کردن در پیور ممکنه با مشکل مواجه بشه؟کد:http://www.kaspersky.com/pure?icid=PURE_bnr_hp_GLOBAL#Feature2
-----------------------------------
متاسفانه password manager هنوز با سیستمهای 64 بیتی مشکل داره.
سلام برادر امیرنقل قول:
در بخش تنظیمات من تفاوتی ندیدم و اپشن خاصی هم حذف نشده بود به نظر میاد پیور بهینه تر شده
یه عامل دیگه هم ممکنه دخیل باشه رابط گرافیکی پیور ,هر چی برنامه گرافیکی تر باشه کند تر میشه نسخه اینترنت سکیوریتی گرافیکی تر از پیوره
البته این که میگم سبکترشده بر روی سیستم من اینجوریه دقیقا نمیدونم برروی سیستم بقیه کاربرا چجوریه
در مورد نسخه 2014 هنوز زوده نظر داد چون خیلی از اپشنها غیر فعاله اما تو فروم کسپر اشاره کرده بودن که در نسخه 2014 سبکتر خواهد شد
همین طور که در جریان هستی یه رابط گرافیکی جدید اماده کردن که هنوز تکمیل نشده اما از الان که دارم باهاش کار میکنم احساس میکنم سبکتره حالا باید ببینیم چی میشه.
تاریخ انتشار فکر کنم تو ماه اگوست باشهنقل قول:
arm نوعی معماری میکرو پروسسورهاست که به خاطر ابعاد کم و مصرف انرزی بسیار پایین در تبلتها و موبایلها استفاده میشه
پیور هم برای اینجور cpu هایی ساخته نشده (البته اگه منظور کسپر از arm همین باشه)
آیا export کردن تنظیمات در سکوریتی و import کردن در پیور ممکنه با مشکل مواجه بشه؟
تست میکنم به شما اطلاع میدم البته اگه دوستان میدونن به دوستمون کمک کنن:n01:
سلام
جریان این 2014 چیه ؟
میخواد نسخه kis 2014 بده ؟
برای پیور هم میده ؟ چون فک کنم پیور تازه اومده بیرون ( البته فکر کنم :n02: )
pure 4 ؟
سلام دوستان من همراه لپتاپ یک نسخه قانونی انتی ویروس نود رو دریافت کردم ولی خوب اینترنت سکیورتی نیست میخواستم ببینم اینو من استفاده کنم در کنارش چیزی استفاده کنم برای اینترنت سکیورتی یا نه برم از نسخه های غیر قانونی مثلا کسپر استفاده کنم که اینترنت سکیورتی هم دارن
نسخه بعدی هست که فعلا نسخه های بتا داره توسط کاربران داوطلب آزمایش میشه.نسخه اصلی همونطور که kases عزیز گفتند ماه آگست یعنی حدود 4 ماه دیگه هست.البته پیور که تازه اومده.نقل قول:
اول بستگی به خودت داره که با محصولات کدوم شرکت راحت باشی.اگه شما با نود مشکلی نداری میتونی ازش استفاده کنی ولی نباید در کنارش یک اینترنت سکوریتیه کامل نصب کنی.شما الان فایروال نیاز داری.مثلا یا فقط فایروال کومودو رو نصب کنی یا موقع نصب در اینترنت سکوریتی کسپرسکی،آنتی ویروسش رو نصب نکنی(البته اگه امکانش باشه)تا فقط فایروال نصب بشه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
اولا فکر نکنم تاپیک مناسبی را انتخاب کرده باشید.
دوم این که این بستگی به خودتون داره.
پیشنهاد من بسته به نوضحات شما این دو مورد است :
1- nod32 antivirus + comodo firewall
2- kaspersky internet security
حالا اگر برای nod32 پشتیبانی هم می دهند (که فکر نکنم چون oem است) گذینه 1 مناسب است.
در غیر این صورت گذینه 2 مناسب است
با تشکر
ممنون من پس نود رو میفروشم 2 رو انتخاب کردم الان یه مشکلی دارم کسپر هی خاموش میشه و ویندوز ازم میخواد یکی از فایر وال ها رو روشن کنم من کلا فایر وال ویندوز رو اف کردم نمیدونم چشه که هی خاموش میشه راستی کسپر که با ke ri o مشکل نداره یا یاهو اخه هر وقت اینطوری میشه نت من قطع میشه و از یاهو میپره بیرون
نمی دونم منظورم رو گرفتید هی انتی ویروس و فایروال اتوماتیک خاموش میشن همون لحظه ویندوز ارور میده که اقا روشن کن همون لحظه خودشون روشن میشن بی هیچ دلیلی
باید دید کجای کار و چرا می لنگه. از نو ویندوز نصب کنید و بعد کاسپر رونقل قول:
:| دستت درد نکنه با این راهنمایی جامع!!!! اگر برا هر مشکلی وین بزنیما ...نقل قول:
بجا این راهنمایی میشه بفرمایید چطوری یک نرم رو بلوکه کنم که کسپر نزاره به نت وصل شه
و چطور یک نرم افزار رو کاملا سیف کنم کسپر بش گیر نده
با سلامنقل قول:
حق با شماست.
همیشه نصب مجدد ویندوز اخرین راه حل است.
در setting گذینه application control را انتخاب کنید و بعد گذینه application در این قسمت اگر بخواهید نرم افزاری اجرا نشه به گروه untrusted منتقل کنید و اگر بخواهید گیر نده و کاملا ازاد باشه به گروه Trusted منتقل کنید.
---
در ضمن kasper با هیچ یک از نرم افزار های p%%ro%%xy و از این قبیل نرم افزار ها مانند ke ri o مشکل ندارد و اگر هم به بعضی ها گیر بده با کانفیگ قابل حله.
---
در مورد مشکلتون هم شاید سیستمتون الوده شده باشه. شما ابتدا با نرم افزار زیر یک گزارش از سیستم تهیه کنید و اپ کنید تا بررسی کنم :
* راستی شاید یک هفته نباشم.کد:http://www.getsysteminfo.com/download/GetSystemInfo.zip
با تشکر
lممنونم دوست گلم خدا خیرت بدهنقل قول:
خدمت شما
[HTML]http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=b1b60cbd639c0040c1dfab62e03fb43b[/HTML]
[HTML]http://www.getsysteminfo.com/read.php?file=52aaa61e15b23496526bd7430315b32f[/HTML]
با سلام
خب اینجوری که من متوجه شدم سیستمتون نباید الوده باشه.
مثل این که ke ri o با کسپر incompatible است یا تداخل دارد.
اطمینان داشته باشید که از اخرین نسخه ke ri o استفاده می کنید.
سپس این نرم افزار را trust کنید هم در application control و هم هم در firewall اگر باز هم درست نشد فایروال را در زمان استفاده از این نرم افزار غیر فعال کنید (میدونم کار درستی نیست اما تا زمانی که این باگ وجو داشته باشد مجبورید این کار را انجام دهید).
برای گزارش دادن باگ به کسپر می توانید :
1- اگر لایسنس اصلی دارید می توانید می توانید گزارش این نرم افزار را از لینک زیر انجام دهید :
2- در غیر این صورت مشکل را در لینک زیر مطرح کنید :کد:my.kaspersky.com
3- و باز هم در غیر این صورت صبر کنید تا خودم از طریق شرکت گزارش را برای کسپر بفرستم.کد:forum.kaspersky.com
---
در این مدت مسائل زیر را در نظر بگیرید :
1- از firefox اخرین نگارش استفاده کنید.
2- افزونه no script و BrowserProtect و WOT و adblock plus را نصب کنید.
3- در زمان خاموش بودن فایروال کسپر حتما فایروال ویندوز را روشن کنید.
4- با کسپر اخر هر هفته یک full scan انجام دهید
با تشکر
من دسترسی ها رونقل قول:trust کردم ولی باز خاموش شد
انگاری مثلا نت من قطع شه بعد فایر وال کسپرم خاموش شه
شما مطمینی از کر یو هس؟