كسي نست بم بكه ؟؟
Printable View
كسي نست بم بكه ؟؟
باو این سرور اصلا کار نمیکنه چی هی میگید عالیه!؟
من كه اصلا توو login نميشن يكي بم ياد خب بخاد بلد
يادم رفته جطوري بايد login كرد :n28:
من یه پست فقط درباره کد های بازی زده بودم (یادتون هست ؟) به اونجا مراجعه کنید .
باشه حالا که اصرار دارید میگم :
register pass pass/
login pass/
به جای pass هم پسوردتون رو بزنید
دیشب که سرور ران بود لگ هم نداشت :n13:نقل قول:
باو این سرور اصلا کار نمیکنه چی هی میگید عالیه!؟
نامردا ماین تنهایی؟
ما هم هستیم ها
را افتاد به ما هم بگید
سرور خرابه
مزخرفه تا رفتم تو ریختن سرم همه چیز رو بردن لگستان هم هست
دوستان عزیز آسیا گیم امون ر...ده :n02: باید یه کارایی کنم این طوری نمیشه :n10::n09::n19:
اقا تا فكر كردين كه بيشتر سرور هاي ايرني بجز بحران مالي زود باباي مي كنن
فك اوون كسي كه مواد لازم باسه سرور رو مي فروشه يه حق باز تام عياره
مهران جرا از يه جاي ديكه مواد لازم سرور رو نميخره ؟؟؟
يه نظريه ديكه
شايد كسايي كه با كامبيوتر ويروسي وارد سرور ميشن سرور خراب ميشه
آسیا گیم هر وقت دوست داره سرورو ران میکنه دوستان :n02:
ولی خداییش اون روز اصلا لگ نداشت وقتی من رفتم :n04:
یه پیشنهاد :n13: یکی که سرعت بالایی داره چند تا نتورک توی همچی بزنه بریم بازی کنیم من خودم امتحان کردم با چند تا از دوستام اصلا اگ نداشت (اول داره ولی بعدش خوب میشه ) :n02:
به نظر من این بهترین کاره :n03:
سرور درست شد ؟؟
سرور ما عملی نیست براش مواد بخریم دوست عزیز :n02::n09:نقل قول:
بعدشم آقای دانش مند شما انقد نظریه میدی خسته نمیشی ؟ =))))))))))))) اگه این طوری بود تا الان باید کله سیستم ها حتی با آنتی ویروس ، ویروس داشت :))))))))))))))))))))نقل قول:
__________________________________________________ ___________________
آقای پروفسور اگه یه کم هم دقت کنی پست هات یه دونشم مفید نیست -.- به جایی اینپست های الکی نمیدونم سرور درست شد اینا هم برو یه کم پست مفید بده -.-:n09:
تازه آخرین پست مفید اتم اینه یعنی اولی و آخریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این هم نه عملیه نه شدنی و توی پست های اول تاپیک نگا کنی ما همه در بارش بحث کردیم دوست عزیز :n09:
به این آدرسی که دوست عزیزمون داد رفتم آقا امیر اون کاری که شما میگی شدنی نیست اگه این کارو بکنی همه ی بازیکنا رو شبیه اسکینی که گزاشتی جای اسکین اولیه میبینی :n02:
برای اینکه اسکینت عوض بشه تا فقط خودت اونطری بشی 2 تا راه بیشتر نداره یا اصل بازی رو بخری با اینکه یه کار دیگه بکنی :n02:
که من از راه دوم اسکنیمو عوض کردم که پولی هم نیستش البته اینو یه خارجی بهم یاد داد ولی از اونجایی که دوست دارم شما هم بدوند چطوری میشه اسکینو عوض کرد بهتون میگم :n02:
اگه تو بعضی سرور های خارجی رفته باشید میبینید که بعضی هاشون اسکین دارن. خب !!! اونا حتما اصل بازی رو خریدن :n01: برای همین تونستن عوض کنن اسکینشونو اما اگه اسم اون کسایی که اسکین دارن رو رو خودتون بزارید و به اینترنت هم وصل باشید متوجه یه چیزی میشید :n02: اونم این که اسکینتون شبیه اون یارو شده :n04: برای اینکه اون اسم تو بازی آنلاین اسکین داره و هر کسی اسمشو بزاره شبیه اسم کسی که اسکین داره شبیه اون میشه :n02:
حالا برای اینکه واضحه تر بفهمید این اسم ها رو امتحان کنید ببینید اسکینتون عوض میشه یا نه البته باید به اینترنت هم وصل باشید : :n02:
GK11 - GK99
این دو تا رو امتحان کنید :n05:
بعضی وقت ها هم از شانس بعضی ها اسمشون دقیقا شبیه اسم کسی هست که بازی رو خریده مثل چند تا از دوست های من :n04:
ebi
sadra
این دوتا اسم هم امتحان کنید :n05:
من برای اسکین هم یه سایت میشناسم که پره اسکینه و اگه اسم اسکینو رو خدت بزاری شبیه اون میشی که البته دیگه نمیتونم سایتشو بگم فعلا با همینا حال کنید :n02:
تشکر هم یادتون نره :n16::n01::n02:
اينو خودم ميدونشتم با اجازه شمانقل قول:
عزيز دل بابانقل قول:
هر بست مفيدي ميدم توو سايت بازيسنتر هست نه اينجا
اينجا فقط باسه اين كه سرور درست شده يا نه ميام :n07:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ما چنین کاری انجام نمیدیم
سرور MineCraft مشکلاتی داشت که الان حل شده و آنلاین هست
آدرس جهت اتصال به سرور: mc.asia-game.ir
دوستان یه سوال :
1 ساعت بازی کردن ماینکرفت چقدر از اینترنت رو میبره ؟؟؟
بچه ها دستتون درد نکنه سرور عالیه پینگش هم حرف نداره فقط اگه می خواین پولیش کنین همین الان این کارو بکنین
من که حاضرم پول بدم :n05:
دوست عزیز ساعت الان 6:15 زقیقست و باز هم سرور خاموشه ، دیروز هم که 5 6 دفعه رول بک کردین هی :|نقل قول:
سلام
دوست عزیز ما چنین کاری انجام نمیدیم
سرور MineCraft مشکلاتی داشت که الان حل شده و آنلاین هست
آدرس جهت اتصال به سرور: mc.asia-game.ir
خوب دوستان عزیز :n01: آسیا باز هم آف شد :n02: برای سلامتی حاج آقا lizard.tiny یه سلوات بلند ختم کن :n09:
نیم ساعت داخلش بودیم تازه داشت حال میداد که اف شد :|نقل قول:
چرا اینقدر مسخره بازی در می یارن؟
به 1.4.7 آپدیت کنید
چیزایی که اضافه شده :
دیود - سنسور خورشیدی (تو روز نور جذب میکنه تو شب نور میده ) و ...
لینک دانلود آپدیت :
http://assets.minecraft.net/13w01b/minecraft.jar
اگه 1.4.7 کنیم میتونیم به سرور اسیا گیم وصل شیم ؟ فکر کنم ورژنش فرق داره درسته ؟!نقل قول:
اینایی که میگی رو چجوری میشه ساخت ؟
نمیدونم آسیا گیم هم باید آپدیت کنه این ورژن snapshot هستش 1.4.7 معمولی هیچی اضافه نشده ولی تو این هست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشدار : دوستان با ورژن 1.4.7 Snapshot نمیشه به سرور های 1.4.7 معمولی وصل شد :n03:
پس 1.4.7 معمولی را از لینک زیر دانلود کنید :
http://assets.minecraft.net/1_4_7/minecraft.jar
ولی در عوض با 1.4.7 معمولی میشه به سرور های 1.4.6 هم وصل شد :n02:
اشکال نداره قید سنسور و دیود و ... رو زدیم :n02:
بابا ما گفتیم حداقل 1 روز ماین کرافت میزنیم یعنی گناه کردیم !!!!! با این اینترنت &#$%@ نمیشه یه سرور 20 نفره ایرانی درست و حسابی ران کرد ! سرور های خارجی ظرفیتشون 200 نفره ! هیچ مشکلی هم ندارن :angry:
اسن بكين مشكل سرور جيه ؟؟
کسی میتونه اموزش تغییر اسکین رو بزاره ؟؟
یه سوال گ نداری ک میزنی ؟ مثلا بخوای بگی کارم گیره چی میگی ؟ :n02:نقل قول:
داداش می خوای اسکین عوض کنی ؟ برو بازو بخر :n01: قابل شما رو نداره 26.95 $ هستش :n02: نمیخوایی بخری اسکینتو عوض کنی ؟ اسم یکی دیگرو بزارنقل قول:
Mehran
Nima
God
Goblin
ebi
Samkio
Turrent
و خیلیای دیگه :n09:
[QUOTEیه سوال گ نداری ک میزنی ؟ مثلا بخوای بگی کارم گیره چی میگی ؟ :n02:
][/QUOTE]
كيبوردم عربيه اين حرف رو نداره
خب ميكم كارم كيره ديكه
يا admin من جي كفتم !!!!
توو رو خدا يه وقت لو ام ندين
من شنیده بودم میشه اسکین بازی کرک شده رو تغییر داد :n13: البته اونی که اینو گفت خودش نتونست اسکین عوض کنه :دی
خب سرور درست نشد
بس صب ميكنيم
شاید این جمعه ران شود .....شاید....
اللهم اجعل السرور اسیا گیم لنا اما شاکرا اما کفورا
با سلام امروز ویدیو مسابقات Hunger games رو برای شما دوستان قرار می دم این ویدیو رو از دست ندید در آینده از این مسابقات در ایران خواهیم داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی برا خودش مسابقه بده ؟:دی اصلا 1 سرور ایرانی داره؟سرور های خارجی که اصلا نمیشه وصل شد !!!نقل قول:
کی میگه نمیشه وصل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n27: شما اصلا تا حالا امتحان کردی ؟؟؟ که میگی نمیشه وصل شد ؟
من :دی اره یه عمره دارم امتحان می کنم به زور میشه ریجیستر کرد بعد هم که هر چی زور میزنی میری عقب تر تو نیم ساعت یه درخت نتونستم ببرم !نقل قول: