سلام دوستان می خواستم بپرسم این سیستم جدید فیلترینگ بر روی تکنولوژی ابری آنتی ویروس ها هم اثر گذاشته آخه من از webroot استفاده می کنم که اون هم بدون اینترنت درست کار نمی کنه:n13:
سلام دوستان می خواستم بپرسم این سیستم جدید فیلترینگ بر روی تکنولوژی ابری آنتی ویروس ها هم اثر گذاشته آخه من از webroot استفاده می کنم که اون هم بدون اینترنت درست کار نمی کنه:n13:
سلامنقل قول:
خیر مشکلی نبوده و بعید میدونم فیلترینگ ارتباطی با سرور های بروز رسانی آنتی ویروس ها داشته باشه
البته اگر موردی بود حتما اطلاع رسانی میشد
موفق باشید
سلام.
آقا این USB Disk Security جقدر احمقه! من فکر میکردم دنبال ویروسهای اتوران و اینجور چیزا میگرده ولی ظاهرا هر فلشی که فایل اجرایی داشته باشه رو نابود میکنه! مثلا فلش بوت ریکاوری نورتون رو هر دفعه بزنی سریع فاتحش رو میخونه!!!
به نظر من آنتی ویروس که دارای فایروال هست بهتر از هرچیزه. مثل ناد که حجم کمی میگیره و آپدیت خوبی داره.
من که راضی ام.
واسه منم فایلهای autorun و setup ویندوز رو که روی فلش ریخته بودم به طور کامل حذف کرد! برنامهی جایگزین نداره؟:n21:نقل قول:
منم همینو میگم نسبت به حجم و آپدیت خیلی خوبه البته اگه رفیق عزیزم xman681ناراحت نشه:n02:نقل قول:
(xman:نود ضعیفه:n25:)
من که فعلا ازش راضیم آخه هر آنتی نصبیدم یه مشکلی داشت ولی اینو نسبت به بقیه فعلا ترجیح میدم مخصوصا که رایگان هم هس:n08:
خود نود رو قسمت فلشش رو اتومات اسکن بزن و آپدیتم باشه دیگه درسته:n11:
بیشتر واسه دلخوشیه - نصب نکنه آدم راحتره - خودم امتحانش کردم - کلا مشکل دارهنقل قول:
تو لیست هستش که با اون مثلثهایی که بالای لیست میتونی فرقش رو با بقیه بدونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .
من یک آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی مطمئن و سبک می خواهم که مشکل آپدیت و لایسنس زیاد هم نداشته باشه . در حقیقت نمی خواهم سیستم خیلی کند بشه .
تا حالا از کسپر 2011 استفاده می کردم و با تریال ریستر به راحتی هر ماه آن را ریست می کردم و راضی بودم ولی الان مدتی است ( حدود یک هفته ) که امکان دریافت لایسنس تریال یک ماهه وجود نداره و نمی دونم مشکل از کجاست . ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشنهاد من به شما:نقل قول:
نورتون اینترنت سکوریتی 2013
برای لایسنس هم میتونید تاپیک زیر درخواست بدین تا دوستان واستون سریال بفرستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lممنون از پاسختون . یعنی به نظر شما نورتون سبک تر از کاسپره ؟نقل قول:
لایسنس هایی که دوستان می گذارند چه مدت اعتبار داره ؟
با تشکر
بله نورتون از ورژن 2010 به یعد بسیار سبک شدهنقل قول:
165 روز فکر کنم
نقل قول:
آره سبکه ولی فکر کن نزدیک 200 مگابایتی رو حتما باید آنلاین دانلود کنی و آفلاین هم فایده ای نداره
بسیار ممنوننقل قول:
دانلون 200 مگ اگر برای یکبار باشه مشکلی نیست
ایمنی نورتون بخوبی کاسپر هست ؟
avira freeنقل قول:
بدون لایسنس و کرک
آپدیت بسیار سریع با حجم کم
عدم کاهش سرعت سیستم و اینترنت
فوقالعاده قدرتمنده میتونید تست کنید تا باور کنید
آره همینم خوبه و برای فایروال هم ویندوز کنترول فایروال کنارش باشه که این نرم افزار فایروال ویندوز تقویت میکنه با سیستم عامل هم مچ هسنقل قول:
بنظرم از کسپر بهتره خیلی رونترهنقل قول:
کسپر دائما اسکن میکنه تازه یکی میگفت از اسکن زیادش بعد از چند سال هاردتو باید عوض کنی :n02:
بنظرم 360 بهتره مخصوصا که 120 روزش رایگانه وقتی با کسپر مشکلی نداشتی از نظر سرعت اینکه دیگه چیزی نیست
نقل قول:ممنوننقل قول:
ویندوز فایروال را باید از کجا فعال کنم ؟ این فایر وال نیاز به آپدیت نداره ؟ تو ویندوزهای کرک شده خوب کار می کنه ؟
360 همون نورتونه ؟
با تشکر
1-Windows 7 Firewall Control 5.2.15.14 یک ابزار امنیتی قدرتمند برای کاربران ویندوز 7 می باشد که فایروال ویندوز 7 را کنترل و قوی تر می کند و امکان هیچ نفوذی را به داخل ویندوز نمی دهد و هر اتفاقی که رخ دهد را به کاربر اعلام و هشدار می دهد .نقل قول:
2-Windows Firewall Control 3.9.1.2 سیستم عامل های مایکروسافت هم اکنون به صورت پیش فرض از یک فایروال قدرتمند مخصوص به خود به صورت رایگان بهره می برند اما متاسفانه آن ها از رابط کاربری چندان ساده ای برای ایجاد قوانین برای ارتباطات برنامه ها و ...بهره نمی برند و در برخی از مواقع برای انجام این پیکربندی ها کار کمی پیچیده می شود. Windows Firewall Control یک برنامه کوچک بسیار مفید می باشد که عملکرد فایروال ویندوز را گسترش می دهد و دسترسی سریع به گزینه های پراستفاده فایروال ویندوز را در پنجره هایی مرتب و ساده فراهم می کند. این برنامه بعد از اجرا در سینی ویندوز قرار می گیرد و به کاربران امکان استفاده راحتر و آسان از فایروال ویندوز را می دهد بدون اینکه زمان های زیادی را برای کار با فایروال ویندوز صرف کنند.
فایروال فکر نکنم نیاز به آپدیت داشته باشه البت سازندش شاید بخواد یه تغیراتی روبده تو ورژنای جدیدش با کرک ویندوزم اصلا کار نداره
نورتون 360
نقل قول:نقل قول:بسیار ممنون از توضیح کاملتوننقل قول:
در مورد xp چطور . آیا ویندوز فایروال کنترل برای ایکس پی هم داریم ؟
در مورد نورتون ظاهرا این شرکت ایران را تحریم کرده و مستقیم از روی سایتش نمیشه دانلود کرد . در مورد آپدیت ها چطور . بعدا به مشکل نمی خوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اکسپینقل قول:
سایت منبعWindows 7 Firewall Control 5.2.15.14
Windows Firewall Control
البت کرک و کیجن میخوان
نورتو دانلود و رفتن به سایتش رو تحریم کرده :n01: شایدم آپدیتشم یه روزی تحریم کنه که زیادم دور از انتظار نیستش :n02: ولی میشه از آپدیتا بکاپ گرفت
برای دانلود و روش بکاپ به تاپیک خودش برین
من به سایتش مراجعه کردم . نوشته که ویندوز ایکس پی را ساپورت نمی کنه !!نقل قول:
نکته دیگه اینکه یک جایی هم ذکر کرده که با Avira WebGuard. و Avast! Web Shield ممکنه ناسازگاری داشته باشه ! آویرا فری وب گارد هم داره ؟
خیر، آویرا فری وبگارد ندارهنقل قول:
به نظر من آویرا فری+فایروال ویندوز کار شما رو راه میندازه
من خودم اینکارو کردم امنیت سیستم فوقالعاده بالاست و مشکلی هم نداشتم!
دوستان در کنار آویرا آنتی ویروس رایگان چه فایروالی رو پیشنهاد میکنید که امنیتش بالا باشه و مثل کومودو دردسر نداشته باشه؟ :n02: چون رو سیستمی که میخوام نصب کنم طرف زیاد وارد نیست که پیغامها جواب مثبت یا بلاک کردن بده.
کدوم یکینقل قول:
Windows 7 Firewall Control 5.2.15.14 خوب نیست؟
اون دوتا که شما گفتی تو نسخه پولیشونه
اوست که هیچی آپدیت نمیشه
آویرا فری تو سایتش نوشته چی داره
اگه خواستی نود بریز
برای شما که اکسپی داری فکر کنم بهتر باشه سرعتت رو هم نمیگیره
نود ایند پوینت بریز قسمت سرورش هم فعاله رم کمتری هم میخوره
در حقیقت من 2 تا سیستم دارم . لپ تاپم که کمی قدیمی و کنده و ایکس پی داره و یک پی سی که قوی تره و سون داره . البته امشب روی لپتاپ اویرا فری را ریختم تا ببینم چطوره . در مورد پی سی هنوز تصمیم نگرفتم . اگر فلش به سیستم وصل کنیم آویرا بصورت اتوماتیک درخواست اسکن نمیده ( در مقایسه با کاسپر ) که این خیلی خوب نیست . حال اگر فایلی منتقل بشه همون موقع تشخیص میده یا نه ؟نقل قول:
نود را قبلا داشتم ولی تو کلیدهاش مشکل داشتم و احساس کردم ایمنی خیلی خوبی هم نداره ! الان نمی دونم چطوریه .
هر جور دوست دارینقل قول:
8 رو بریزی از 7 خیلی بهتره
نود تو ورژن جدیدش بهتر شده اگه از 4 استفاده میکردی بیشتریا بخاطر 4 از نود بریدن
هم یه وبلاگ هر روز کلید میزاره
هم یه نرم افزار هس فارسی که کلید ها رو خودکار تو نود میزاره
دانلود آفلاین از نود مگیره و...
نود هم اتومات فلش رو اسکن میکنه
سلام پدرام جان ، دلیل اینکه من دیر جوابی در پی پست شما میزنم بخاطر این بود که فضای انجمن از جوی که ایجاد شده خارج نشود.نقل قول:
در مورد بلاک کردن و بلاک نکردن کسپر موقع استفاده از یک برنامه پروک*سی این مشکل دیده شده ، که میشه راه کارهایی برای این کار ایجاد کرد ، بعنوان نمونه من با کریو تا الان استفاده نکردم و فکر کنم چون پرو*کسی جدیدی هست باید برای بیشتر فایروال ها مشکل ساز شده باشه ، البته یک حدس هست.
در مورد بلاک کردن برنامه ، کاربری که با Pro*xifier استفاده می کند می تواند توسط این برنامه ، برنامه مورد نظر رو بلاک بکنه در تنظیمات خوده پرو*کسی فایر در این قسمت : Profile \ Proxifications Rules برود و پروسه برنامه مورد نظر را اضافه بکند و برایش قوانینی توسط این برنامه بسازد.
در ضمن مخرب اگر دسترسی ان به اینترنت قطع شود ، دیگه حکم ویروس رو نداره بلکه به عنوان یک برنامه باید دید ، چون کاربر عاقل و بالغ نمی اید یک مخرب رو برای تست در محیط اصلی و اسیب پذیر ویندوز تست بکند ، چون این کار کاربر یک حماقت هست به عنوان یک کار تست ، یه داستان کوتاهی می خواندم در مورد اینکه یک دختری میرود پیش یک قاضی و از دوست پسر خود شکایت می کند برای اینکه دوست پسر به دخترک تجاوز کرده ، که اخره ماجرا قاضی با یک روش به دختر می فهماند که تو نمی گذاشتی که او به تو تجاوز بکند ...این داستان نقل این تست کاربر هست ف تو می دانستی این فایل مخرب هست نباید در سیستم نگه داری می کردی.و در سیستم اصلی تست بکنی.
و حال در مورد تست مخرب باز این به کاربر بر می گردد که تست ایشان برای نتیجه گیری بوده یا چیز دیگری ، بنده منکر این نمی شوم که کسپرسکی باگ نداره چرا دارد و مشکلات این نرم افزار در نسخه 2013 به اوج خود رسیده است .
اگر کاربر بیاید در گروهی که مد نظر هست که در تنظیمات Application Control قرار دارد و اسم گروه Low Restricted نام دارد با تغییر دادن چند گزینه به حالت Blocked می توان جلو باگ فایروال هم گرفت چرا که اگر کاربری با پرو*کسی فایر یا کریو باشد و برای تست مخرب اجرا بکند یا یک مبتدی برای کار با سیستم به اشتباه بروی لینک کلیک کند و مخربی رو بجای کرک یک نرف افزار دانلود بکند و اگر اجرا بشود ، چون کاربر این قسمت رو روی حالت Blocked قرار داده است مخرب نمی تواند در ریجستری به قسمت WinSocket دسترسی داشته باشد تا به اینترنت وصل شود حتی اگر کاربر با پرو*کسی به اینترنت کانکت باشد.
در ضمن کسپرسکی تنظیمات بازی دارد برای راحت بودن کاربر و جدایی از اینکه تنظیمات کسپرسکی هر کدام پشتوانه یک تنظیم دیگری هستند.
چنان چه اگر کاربر گروه Low Restricted رو تغیر ندهد و همان لحظه به اینترنت وصل باشد به همراه یک برنامه پرو*کسی مانند کریو یا فایر اگر مخرب توانست به سرور وصل شود باز نمی تواند اطلاعاتی از سیستم به سرور انتقال بدهد چرا که مخرب اگر در لیست سیاه باشد که دیلیت می شود و اگر در لیست ناشناخته ها باشد در لیست Low Restricted میرود و با تنظیمات پیشفرضی که برای این گروه هست مخرب نمی تواند اطلاعات حساس سیستمی رو ارسال بکنه.
جدای از این که دوستان اگر قصد تست مخرب رو دارند ، حتما د رمحیط مجازی یا سندباکس شده این کار را انجام بدهند و نقل این نشود که کاربری مخرب صفر کیلومتر اجرا بکند برای تست سوییت خود و انتظار داشته باشد که مخرب صد در صد توسط سوییت مهار شود ، چرا که اگر این کار را انجام بدهد و مشکلی برای سیستم بوجود امد مقصر اصلی خوده کاربر هست نه یک سوییتی که توسط بشر ساخته شده.
فکر بکنم زیاد حرف زدم :n06:
موفق باشید
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira
نظر شخصی من: نمره از 10نقل قول:
دیتابیس و هوش مصنوعی:
بیت دیقندر :9
کسپرسکی:8.5
ایست:8.5
آویرا:8
رفتارشناسی:
بیت دیفندر:9
کسپرسکی:9
ایست:7
آویرا:7
قابلیت ها و امکانات:
بیت دیفندر:8
کسپرسکی:9.5
ایست:9
آویرا:7
تاثیرگذاری بر روی سرعت سیستم:
بیت دیفندر:7.5
کسپرسکی:7
ایست:9
آویرا:8
در مورد پیشتیبانی از کاربران ایرانی تقریباً همه خوب هستند
هوش مصنوعی و دیتابیس :نقل قول:
کسپر:7.5
اویرا:6
ایست:7.5
رفتار شناسی:
کسپر:8
اویرا:8.5
ایست:7
قابلیت ها و امکانات:
کسپر:8
اویرا:8
ایست:9.5
پشتیبانی:
کسپر:9.5
اویرا:8
ایست:9.5
من بیت دیفنر رو نزاشتم چون لایقش نمی دونم و از همه اینا میانگین 7 میگیره....
برای من سخته که 10 بدم....
ممنون از دوستان اگر افراد دیگری هم هستند لطفا نظرات خودشون رو بدن چون این چهارتا جزو بهترینها هستند
خدا رو شکر یکی پیدا شد نود رو جزو بهترینها دونست:n02:نقل قول:
البته فکر نمیکردم jolan همچی نمره ای به ای ست بده:n02:
دوستان اکثرا اینجا نود رو ضعیف میدونن
بستگی به سیستمت هم داره و کاری که میخوای باهش انجام بدی هم داره
بعضیا یکارایی دارن که نمتونن با آنتیهایی که سنگین هستن کار کنن
آویرا و نود سبکن البه آویرا فری بهتره از سکروتری چون وبگردی کم میکنه
نود اصلا آنتی ویروس بدی نیست و اتفاقا به نظر من یکی از قوی ترین ها استنقل قول:
تنها نقطه ضعف نود اینه که سیستمت ویروسی بشه نود کاری نمیتونه بکنه ولی کارایی اون در جلوگیری از ورود ویروس به سیستم خیلی بالاست
مشکلی که وجود داره اینه که ما ایرانی ها نمیدونیم چطور از نود استفاده کنیم خیلی وقت ها کاربران نود آنتی ویروس رو غیرفعال میکنند و به دنبال سریال برای نود در اینترنت میگردن که این خودش یعنی یک خطر بالا برای ویروسی شدن !
بازم میگم نمراتی که بالا داده شد فقط نظر شخصی و تجربه من در استفاده از این آنتی ویروس ها است و من به پست پایینی خودم با اینکه مخالفش بودم تشکر زدم چون به هر حال اونم نظر شخصی ایشون است
و از طرفی دیگه نمره های بالایی که به سوئیت ها دادم منظورم اینه که اینها فرق چندانی از نظر قدرت باهم ندارن و تقریبا در یک سطح هستند و این کاربر است که باید طریقه کار کردن با آنتی ویروسش رو بلد باشه
برای مثال به این تست نگاه کنید,در اسکن اولیه ویروس ها نورتون فقط 6 ویروس از یک آرشیو 45 تایی ویروس ها رو میشناسه ولی کاربر چون کار با آنتی ویروس خودش رو بلده این آمار رو با قابلیت های دیگه نورتون به 35 میرسونه
سلامنقل قول:
سپاس
این که گفتی ویروسی بشه سیستم -نود نمیتون کاری کنه منظورتو میشه بیشتر توضیح بدی
با windows aik و نود میتونی یک دیسک نجات درست کنی که اگه هر سیستمی ویروس حاد شد رفع بشه
یه بار وقتی میخواستم ویندوز پاک کنم و نورتون داشتم یه ویروس رو اجرا کردم با اینکه آپدیت بود
نورتون هم هیچی -بعد پشت سرهم اخطار تو ویندوز اومد و کل ویندوز به فنا رفت
البته از یه جا خونده بودم اگه مخربی بتونه سیستم سونار نورتون رو دور بزنه دیگه کاری از نورتون بر نمیاد
گذاشتن پسورد برای آنتی ها ربطی به جلوگیری از دور زدن سیستم سونار توسط ویروس داره؟ یعنی میتونه جلوی از کار افتادن آنتی توسط ویروس و ... رو بگیره؟نقل قول:
یعنی وقتی به هر دلیلی سیستمی که نود روی اون نصب باشه و ویروسی بشه نود کار چندانی از دستش برنمیاد در حالی که بقیه آنتی ویروس های معروف مثل کسپر یا بیت دیفندر در این زمینه بهتر عمل میکنن, میتونید یه سر به انجمن اورژانس سیستم آلوده بزنید تا بیشتر متوجه منظورم بشیننقل قول:
این تست هم شاید واستون جالب باشه
انجمن ما از این ویروس ها به شدت استقبال میکنه :دینقل قول:
یه بار وقتی میخواستم ویندوز پاک کنم و نورتون داشتم یه ویروس رو اجرا کردم با اینکه آپدیت بود
نورتون هم هیچی -بعد پشت سرهم اخطار تو ویندوز اومد و کل ویندوز به فنا رفت
البته از یه جا خونده بودم اگه مخربی بتونه سیستم سونار نورتون رو دور بزنه دیگه کاری از نورتون بر نمیاد
من تا ویروس رو بررسی نکنم نمیتونم در مورد پست شما نظری بدم
سلام :نقل قول:
گذاشتن پسورد فقط و فقط برای جلوگیری از دسترسی دیگران به کانفیگ انتی ویروسه و هیچ ربطی به امنیت سیستم نداره
این که دوست عزیزی گفت اگه سیستم ویروسی بشه نود کاری نمی تونه بکنه باید بگم وقتی ویندوز بالا بیاد سیستم اسکن می شه و ویروس از بین می ره. ولی اگر سیستم آلوده شده باشه و ویندوز بالا نیاد،با
Rescue Disk
سیستم اسکن میشه و ویروس از بین میره.
برای اینکه کمتر به خاطر مشکلاتتون سردرگم بشین بهتره با شرکتی که ازش آنتی رو تهیه کردین تماس بگیرین تا پشتیبان دقیق تر راهنمائیتون کنه.
راه های دیگه ای مثل اسکن در سیف مود هم هسنقل قول:
ولی خب هر کسی نظری داره
یکی میگه ضعیفه یکی میگه تو یه جا یا چند جا مشکل داره و ...
هر کسی هر چیزی دوس داره نصب کنه:n09: