بله میتونه تندر 90 از کارخانه بگیرهنقل قول:
البته اگر ثبت نام داشته باشن که بعید میدونم
بله میتونه تندر 90 از کارخانه بگیرهنقل قول:
البته اگر ثبت نام داشته باشن که بعید میدونم
سمند LX صفر کیلومتر قیمت 194500000 توماننقل قول:
سمند LX دوگانه سوز صفر کیلومتر 21900000 تومان
سمند LX EF7 صفر کیلومتر 21000000 تومان
سمند LX EF7 پایه گاز سوز صفرکیلومتر 21800000 تومان
قیمت های کارخانه هستن اینا تو بازار حدود 3 تا 4 میلیون تومان قیمت ها بالاترن
سلام روز بخیر
من ۲میلیون دارم میخوام وانت پیکان بخرم،
به نظر شما ایا به این پول اضافه کنم واسه ماشین بهتره؟؟؟؟؟؟ (مثلا ۲ تومن دیگه)؟؟؟؟؟
یا با همون ۲تومن یه مدل پایین بخرم
ممنون میشم نظر بدید
سمند LX EF7 پایه گاز سوز صفرکیلومتر21900000 تومان.نقل قول:
100 تومن ار زون تر نوشتی.
به هر حال افزایش بودجه و خرید خودروی مدل بالاتر میتونه ارزش داشته باشه.نقل قول:
اگر برات مقدوره وانت مدل بالاتر بخر اگر نیست با 2 میلیون تومان هم وانت مناسب فکر نمیکنم پیدا کنید
اما خوب چاره ای نیست
تو لیست قیمت ایران خودرو زدهنقل قول:
سمند LX EF7 پایه گازسوز قیمت 218184000 تومان که من رندش کردم نوشتم 21800000 تومان
درسته دوست من
سمند LX دوگانه سوز معمولی رو نوشتم بودم 21900000 که اصلاحش میکنم
سمند LX دوگانه سوز قیمت 21010000 تومان
بنده قيمتهاي كارخونه رو نخواستم كه ... اونا توي سايت ايران خودرو هستننقل قول:
قيمت بازار چنده؟؟
ضمناً قيمت كارخونه رو فكر كنم همتون اشتباه گفتين
سمند ال ايكس EF7 پايه گازسوز با كيسه هواي راننده - كلاس 6 سمند ال ايكس EF7 پايه گازسوز با كيسه هواي راننده و رينگ فولادي *** فروش فوري دي ماه 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۲۰ روزه (کد : 47247)
نامحدود ۲۲۹,۰۰۰,۰۰۰
سمند LX با رينگ فولادي و كيسه هواي راننده - کلاس 31 سمند LX با كيسه هواي راننده و رينگ فولادي *** فروش فوري دي ماه 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۳۰ روزه (کد : 47248)
نامحدود ۲۰۲,۳۰۰,۰۰۰
سمند SE - كلاس 2 سمندSE با كيسه هواي راننده *** فروش فوري دي ماه 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي دو ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 47249)
نامحدود ۱۷۴,۸۰۴,۰۰۰
لينك به قسمت فروش اينترنتي ايران فرغون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بازار:نقل قول:
سمند EF7 :
23.500.000
سمند LX:
21.000.000
سمند SE:
19.000.000
تبریک میگم به کسایی که قصد خرید سمند رو داشتن! الان 206 V9 شده 44 تومن و مگان 70 تومن و مزدا 3 هم به 100 رسید!!! هر چی به عید نزدیک تر میشیم گرون تر هم میشه. بهتره سریع تر ماشین مورد نظرتون رو بخرید وگرنه باید عید رو بدون ماشین بمونید!
دريك كلام:
پژو ٤٠٥ دوگانه سوز- يا- پژوTU5٤٠٥ ؟؟؟؟؟
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
اگر زياد اهل تردد هستيد و صف گاز خلوت هم نزديك خونتون هست و صندوق هم لازم نداري cng
اگر هم ماشين توي پاركينگ خوابيده و صندوق عقب بزرگ ميخواي tu5
اگه اهل تردد زیاد باشم و صندوق بزرگ هم بخوام و مصرفش مهم نباشه اونوقت :نقل قول:
405 TU5 یا Samand LX EF7 یا Samand LX XU7 ؟؟؟؟؟
به نظره من اول 405 tu5نقل قول:
بعد سمند ef7
در هر صورت پزو 405 با موتور TU5 انتخابش ارجعیت داره.نقل قول:
موتور TU5 به دلیل مصرف سوخت مناسب و قدرت و شتاب مناسب و بازدهی مطلوب
تونسته عملکرد بیشار خوبی رو از خودش به جا بزاره.
تا شرایط برای انتخاب 405 با موتور TU5 باشه خرید 405 با موتور قدیمی
چه بنزینی چه دوگانه سوز صرف نمیکنه خریدش.
یعنی سمند XU7 رو کلا بیخیال ؟؟؟؟نقل قول:
دوست من تا موتورهای جدیدتر با تکنولوژی های پیشرفته تر و بازدهی بهترنقل قول:
چرا بریم سرغ XU7 ؟
بهتر نیست خودرویی انتخاب کنیم که قدرت و شتاب خوب و مصرف سوخت مناسبی هم داشته باشه؟
مهم تر اینکه نرم و خیلی کم سر و صدا تر از موتور XU7 هستن.
گشتاور موتور قدیمی پژو یعنی XU7 از TU5 بیشتره یعنی شتاب بیشتر و وقتی اتاق سنگیرنتر از 206 یعنی 405 بیاد وسط خودشو رو بیشتر نشون میده، موتور TU5 که روی انواع پژو 405 و سمند و پارس گذاشتن همون موتور معروف 206 نیست خیلی ها راضی نیستن مخصوصا اونایی که قبلا تیپ5 داشتن.نقل قول:
سمند با موتور EF7 نسخه بنزینی با سیستم مولتی پلکس نسبت به سمند های ال ایکس بدون مولتی اون سیستم سخنگو و دزدگیر رو نداره درجریان باشید. اما از این موتور هرچی بگیم کم گفتیم فقط مدل 90 به قبل مدلای آخر 90 و 91 رو نخرید که مورد زیاد داشتن از همه بیشتر واشر سرسیلندر
همه این هایی که گفتید ماشین مسافرت و جاده خوبی هستن سیستم ترمز همه یکسانه مخصوصا روی 405 مطمئن تره چون اتاق سبکتر از سمند هستش
بدرود
دوستمون گفتنقل قول:
ولی من خودم 405 با موتور xu7 دارم که سروصداش زیاده و مصرفش هم زیاده
و اینکه موتورهای جدید بهتره از این موتور
بخاطر همین اگه میتونی اول اونا رو بگیری بهتره تا سمند با این موتورو
با نصب موتور TU5 بر روی سمند و پارس و 405 این محصولات بیش از پیش محبوب شدننقل قول:
چون موتور TU5 خیلی خوب تونست جواب بده.
اگر بخواینم از نظر گشتاور فقط نگاه کنیم موتور XU7 برتری رو نشون میده اما اصل موضوع که در ایران برای انتخاب خودرو در نظر گرفته میشه مصرف سوخت مطلوب و بازده مناسب
هست که موتور TU5 به راحتی این انتظارات رو برطرف کرد.
دوست عزيز در خصوص موتور xu7 بايد بگم كه موتور قديمي محسوب ميشه و پيش موتورهاي جديد حرف زيادي براي گفتن نداره. بنظر من كساني كه ازش تعريف ميكنن تجربه رانندگي با موتورهاي جديدتر رو ندارن.كلاً اتاق slx و سمند چيزاي دندون گيري نيستن.حالا اگه موتورهاي xu7 روشون نصب بشه ديگه غوز بالا غوز ميشن. اين ماشينا زماني فروش خوبي داشتن كه رقيباي خوبي نداشتن.نقل قول:
انتخاب بين سمندef7 و 405 tu5 هم بسته به سليقه شماست. از كدوم بيشتر خوشت مياد.
برگ برنده ef7 هم نسبت به tu5 سيستم cvvt اونه. slx بخاطر وزن سبكتر شتاب اوليه بهتري داره و ef7 بدليل 50 سي سي حجم موتور بيشتر و سيستم cvvt كشش بهتري.حداكثر سرعت ef7 هم بيشتره.ضمناً slx يكم ارزونتره . slx رو شايد شما بپسندي اما خيلي ها با ظاهرش كنار نميان.
من جاي شما باشم lx ef7 بنزيني ميخرم.
سلام دوستان
آیا مشکلات سمندهای ef7 جدید حل شده یا نه
که برم یک صفرش رو ثبت نام کنم
ممنون
ممنون از راهنماییتنقل قول:
1 سوال دیگه؟؟
سمند LX EF7 تولید میشه؟؟ صفرش رو کمپانی فکر کنم نداره؟؟ صفرشو بخرم یا مدل قبل از 90
چون دوستمون گفته بود که مدلای 90 و 91 مشکل واشر سر سیلندر دارن
مشکلاتش حل شده اما یه مورد هنوز شانسی هستشنقل قول:
اونم اینکه از وقتی که مشکل رو برطرف کردن مشخص نیست کدوم سری
بوده.
یعنی الان EF7 هایی که دارن عرضه میشن مشخص نیست که اون سری سالم هستن یا خراب
اگر بتونی تا دهه فجر صبر کنی به نظر من با خیالی داحت تر میتونی ثبت نام کنی
مدل های 88 و 89 واقعا عالی هستننقل قول:
و اگر میخوای با خیالی راحت و بدون دغ دغه EF7 بخری مدل قبل 90 رو بخر اما
اگر صفر میخوای به نظر من کمی صبر کن
اگه صفر باشه که خیلی بهترهنقل قول:
ولی امکان داره که تو دهه فجر هم فروش نداشته باشن
معمولا فروشهای ویژه دهه فجر کی شروع میشه؟
به نظرتون برای خرید ماشین صبر کنم یا نه بخرم می خواهم آیا در آینده ارزان می شه تا عید؟
در حال حاضر به فکر پایین اومدن قیمت خودرو نباشید.نقل قول:
اگر خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کردین همین الان اقدام کنید.
بله هنوز توليد ميشه. البته در دي ماه فقط دوگانش براي فروش موجود بوده بقيمت 22.900 .به سايت فروش اينترنتي فرغون ايران سر بزن : ikco.iranecar.com
مال من ef7 مدل 90 هست يكي از دوستام هم 91 داره ... هيچكدوم از اين مشكلا رو نداشتن. بنده نميدونم چند درصد از توليدات سمند ef7 اين مشكلات رو داشتن.
شما براي تحقيقت از منابع موثق تري استفاده كن.از آمار و ارقام دقيق كه مثلاً 3% يا 40% اين محصولات اين ايراد رو دارن. يا حداقل از يه مسئول تعميرات يه نمايندگي بپرس از هر ده تا واشر سرسيلندر سوخته كه برات ميارن كدوم ماشين بيشتر به اين ايراد دچار ميشه.خلاصه اينكه بازار شايعه هميشه داغه
من 100% مطمئنم كسي كه ميگه tu5 و ef7 شتاب اوليه اي كمتر از xu7 دارن حتي يه بار هم با اون ماشينها رانندگي نكردن. اينو خودت امتحان كن.
يادت باشه زماينكه كه 405 بدون abs روي دست ايران خودرو باد كرد خودشون شايعه كردن كه سيستم ترمزش چند جا عمل نكرده و تصادفهاي وحشتناكي درست كرده. مردم هجوم بردن و بدونabs ها رو خريدن و انبار ايران فرغون از اين محصول خالي شد.
ممكنه اينا هم از شايعاتي باشه كه بخوان lx xu7 mux رو كه كمتر كسي زير بارش ميره رو بفروشن
به نظرت مدل بنزینیشو برای فروش میزاره بازم؟؟نقل قول:
من اصلا گاز سوز نمیخوام و بنزینی میخوام چون صندوقش برام خیلی مهمه
اگه ممکنه در مورد هزینه نگهداریشم حدودی بگو که ماهیانه چقدر خرج داره؟؟
ممنون از لطفت
در خصوص اینکه برای فروش میاد یا نه :نقل قول:
من نمیدونم. اما معمولاً این ماشینا یک ماه در میون یا هر سه ماه یه بار برای فروش بودن.چند روز دیگه از سایت شرایط بهمن و دهه فجر میاد, ببین که هست یا نه
در خصوص هزینه هاش:
هزینه هاش بسته به نوع رانندگی و نگهداری شما داره و قطعاتی که مصرف شدن, این قضیه خیلی متغیره.کارکرد ماشین بیشتر از زمان تاثیر گذاره, نوع رانندگی ده برابر بیشتر تاثیر گذاره, توی این تاپیک هم جاش نیست اما خیلی خلاصه میگم با شرایط رانندگی بنده
تا 30هزار تا فقط روغن و فیلتر . تا 50 هزار تا شمع و لنت برف پاک کن .تعویض تسمه در 60 هزار (برای ef7 در صدهزار) تا 70 هزار لاستیک و باطری تبالای 100 هزار تا دیسک و صفحه هم متغیره از 70 تا 120. کلاً قطعات فابریک از یدکیهای موجود بازار بسیار با کیفیت تر هستند و البته وسواس توی تعویض قطعات نتیجه معکوس داره.
بنظر من 405 و سمند (با رانندگی مثل من ) تا 100.000 کارکرد بی آزار هستن و نهایتاً یه تومن تا 1.5 (اکثرش بخاطر لاستیکه)خرج دارن
بنده سمند ال ایکس ef7 پایه گازسوز مدل 90 با یه کاپوت تعویض (بدون تصادف) و بیمه تا برج 3 و کارکرد 58.500 رو برام 19.500.000 قیمت کارشناسی کردن و البته قیمت صفر کیلومترش الان بدون رینگ اسپرت در بنگاه 23.200.000 فی خورده بود.
از تمامی دوستان انجمن بابت پاسخگوییشون توی این هفت سال سپاسگذارم
سلام دوستان بین سمند ef7 و405 slx و تندر 90 کدوم یکی بهتره.
لطفا نگید اینها در حد مقایسه با هم نیستند.
از لحاظ قطعات موجود و مصرف سوخت( فکر کنم L90)
خرج های تعمیر گاه مدومشون بصرفه تر هستن.
همه تو يه رنج خرج و مخارج هستن ولي راحتي سواري سمند از هر دو بهتره ( من همه اين ماشينا رو داشتم ) لطف تندر ايناس ( فرمون نرمتر، گيرباكس نرمتر، ترمز قوي تر و نرم تر) اما راحتي سواري اش به سمند و پژو نميرسه، ضمنا مونتاژ اتاق تندر خيلي بهتره و ديرتر به سر و صدا ميوفته، سمند ازهمه زودترنقل قول:
تندر بازار دست دوم بهتري نسبت به سمند داره اما در مقابل بازار 405 زياد هم سرتر نيست
دوستان دیگه اگه ممکنه نظراتشونوبگن؟
ممنون میشم.
سلام دوستان
تفاوت قیمت خودرو ها از نمایندگی و آزاد چقدر هست ؟
به این لینک یه نگاه بندازین بعضی از خودروها تفاوت چشم گیری دارن ! واقعا همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب من بین این 3 موردی که مطرح کردیدنقل قول:
1 پزو 405 slx بدلیل راحتی مناسب و خوبی که در سفر های جانبی به نسبت تندر میتونه براتون داشته باشه
و اینکه مشکل خرابی و قطعات را در حد ef7 ندارد و کمبود قطعات تندر را هم ندارد
2 تندر 90 :بازار بسیار مناسب با توجه به شرایط و مسائل فعلی و خرابی کمتر به نسبت ef7
3 سمند ef7 که با توجه به شرایط فعلی اصلا خریدش توصیه نمیشه ,خودم از طرفدارای سینه سوخته اشم و به دلایلی فروختم اما سواری بسیار عالی به نسبت 2 مورد دیگر دارد
به خصوص برای جاده و استفاده خانوادگی
اگر سمند ef7 مدل89 و 88 بتونید پیدا کنید که تمیز و خونگی باشه به نسبت مورد های دیگه کاملا برتری داره
سلام دوستان
نظرتون راجع به این موارد چیه؟ (از نظر تو خرج افتادن و ارزش در مقابل قیمت )
مقایسه دو به دو
405glx………86
405glx…….88
.................................................. ..........
V1……..86
V1……..88
.................................................. ..........
V9…….86
V8……..90
از یه طرف دیگه بین هرکدوم از این گروه ها طبق شرایط بالا نمیدونم کدومو انتخاب کنم
فروش v1 چطوره ؟ خوب میخرن؟ اگه خوب میخرن چرا اینقدر اختلاف قیمت داره با v8 ؟
V 9 که( به نظرخودم ) خرجش زیاده!
اگه بخوام مدل پایین بخرم 88-86 glx بیشتر توخرج میوفته یا sd ؟
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
بنظر من اینکه کدوم بهتره بستگی بشما داره... :n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01:
چند نفر هستین ؟ کجا زندگی میکنید و توی چه جور محیطی (پر ترافیک یا ..) میرونید ؟ چقدر مسافرت میرین ؟ از نظر مصرف بنزین با محدودیت اقتصادی مواجه هستید یا پول بنزین براتون مهم نیست؟ قطعات یدکی توی شهرتون گیر میاد؟ قصد دستکاری درش دارید یا نه ؟ و بعد از چقدر استفاده میخواین بفروشینش؟ و ده تا سوال دیگه :n14:
برای همینه یه عده عاشق 206 تیپ 2 و پارس هستن هستن حتی اگه چپی باشه , یه عده عاشق ال 90 حتی اگه فرمونش هم هیدرولیک نباشه و یه عده با ثروت خوب بازم دنبال پراید و 405 !پس اول بخودتون و جیبتون یه نگاهی بندازید بعد به این بازار آشفته و محصولات از رده خارج
برای مقایسه دو به دو بت بگم... حتی سه به سه و چهار به چهار!!نقل قول:
برای کسی که ماشین رو خوب نگهداری میکنه هرچی مدل بالاتر و تمیز تر بهتره . هر دو فاکتور رو همزمان لحاظ کنید... اینکه دیگه حرفی توش نیست
206 مدل پایین هم خرید منطقی محسوب نمیشه مگر برای کسی که فقط 206 میخواد سوار شه
شما بودجت رو بگو و استفادت ... 14-15 میلیون داری یا 25-30 میلیون آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولاً 405 بیشتر خراب میشه اما توی هر بار خراب شدن خرج کمتری روی دستت میزاره که سرجمع فکر کنم کم خرج تر از 206 باشه.
مسلما بین تمام این مورد ها که فرمودیدنقل قول:
هر چی سال ساخت و کارکرد کمتر باشه مناسب تر
با توجه به وضعیت ماشین میشه نظر داد
v9 اصلا ماشین پر خرجی به نسبت v8 نیست .
روی sd همه بیشتر v8 و v2 رو بهتر از بقیه میخرند البته بحث v9 جداست و بخاطر اتوماتیک بودنش مشتریان زیادی داره
کلا خرج 405 به نسبت 206 کمتر هست .اون هم به خاطر فراوانی قطعاتش هست .
شرایط هر کدوم و کارکرد
و ملاکهاتون از خودرو را مطرح کنید تا دوستان بتونند بهتر راهنمایی کنند
ماشین من مدل 90 پارس سال هستش با 16 هزار تا کارکرد .
الان چند میره ؟
در ضمن میخوام از ایران خودرو ماشین بخرم و بعد بفروشمش . به نظر شما چه ماشینی بخرم و تا کی نگه دارم.
ممنون میشم جواب منو بدین .
پارس سال مدل 90 قیمت حدود 24.5 میلیون توماننقل قول:
در حال حاضر محصولات ایران خودرو که الان میفروشه موارد چشمگیری نیستن
اگر تندر 90 یا پزو 405 با متور TU5 باشه میتونی ثبت نام کنی و هر موقع بفروشی سودآور هست