نقل قول:
ببینید به این کار شما میگن با دست پس زدن با پا پیش کشیدن
البته من به کسی چراغ سبز نمی دم؛ بلکه مثلا وقتی می بینم اومدن سر کلاس نزدیکم نشستن، فورا بلند نمی شم برم، بلکه خودم رو کاملا بی اعتنا نشون میدم و فرداش خودم رو دورتر می کنم.
نقل قول:
شما چه جور ادمی هستین ؟ سر سنگینید؟ یا مثل بقیه دوستانتون کمتر دنبال این چیزا هستین؟
خب چه چیز شما از بقیه دوستانتون متمایز تره؟ (درس,ظاهر,وضعیت مالی)
راستش چیز خیلی خاصی ندارم! از نظر مالی متوسط - از نظر درسی و ظاهر فکر کنم یه کمی از متوسط بهترم.
و جدی و سنگین و مودب هستم - نزدیکانم می گن شخصیت جالبی دارم.
نقل قول:
اول ببخشید اینو میپرسم منظورتون از اونها یک نفر هست؟ یا چند نفرن با این نحوه عملکرد؟
راستش ما یه جورایی تو دانشگاه به بچه مثبت بودن و اینا معروف شدیم.. برای همین دخترای که سنگین هستن ازم بدشون نمیاد. (یعنی می خوام بگم اصلا دخترایی که دنبال BF و اینا هستن اصلا از من خوششون نمیاد)
ولی مثلا 6 - 7 مورد اخیرا زیاد به ما نگاه می کردن که 3 - 4 تاییش به پیغام های آخر جزوه و اینا کشیده شد!
نقل قول:
من نظرم اینه که شما اگر تمایلی به اون دختر خانوم دارید (جهت دوستی حالا حتما که نباید قصد ازدواج باشه) اونوقت این مسئله مهم میشه که چکار باید بکنید!
خب، من نه اهل دوستی هستم و نه قصد ازدواج دارم. فقط دلم نمی خواد کسی به خاطر من ناراحت باشه (یه جورایی دلم براشون میسوزه!).
نقل قول:
اینقدر دوره زمونه بدی شده که به مرور متوجه خواهید شد واقعا این مدل به اصطلاح عذاب وجدان ها کلا معنی نمیده
همیشه کسانی که در حق دیگران دلسوزی میکنن متضرر میشن!
تازگیا منم دارم به این نتیجه میرسم... ممنون میشم بیشتر در این مورد توضیح بدید.
نقل قول:
شما اولویتت راحتی و خواست خودتون باشه اون خانوم هم اگر ببینن شما بیخیالید کم کم بیخیال خواهد شد
آخه من هرچی خودمو دور می کنم، اینا بیشتر بهشون ثابت میشه که عجب پسر پاکی هست و این حرفا و بیشتر ازم خوششون میاد و بهم احترام میزارن! من قشنگ حس می کنم بعضیاشون با دیدن من دستپاچه میشن!!