با سلام خدمت دوستان عزیز
یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید
منزل من یک پکیج دیواری ایران رادیاتور 28000 داره که خرداد ماه امسال وصلش کردم
و تا اول مهر از مدار شوفاژش استفاده نکردم
از اول مهر به بعد که شوفاژ رو روشن کردم تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نبود تمام پرره های رادیاتورها گرم میشد
اما یک ماهی میشه که پرره ای رادیاتور آخرش نزدیک پیچ هواگیری سرده و تا هواگیری نکنی گرم نمیشه
البته بعد تز 2 یا سه روز دوباره همین مشکل پیش میاد البته مراحل هواگیری رو من طبق مراحل زیر انجام میدم
ممنون میشم اگه اشتباهه راهنماییم کنید
1 شوفاژ رو خاموش میکنم و تا پمپ خامشون نشه هواگیری رو شروع نمیکنم
2- اگه درجه فشار آب زیر 1.5 بار بود شیر ابی رنگ زیر رادیاتور رو باز میکنم تا فشار اب به 1.5 برسه
3- تمام شیرهای رادیاتورها رو میبندم
4- از حوله خشک کن داخل حمام شروع میکنم و شیرش رو باز میکنم و پیچ هواش رو باز میزارم تا هواش خارج بشه بعد شیرش رو میندم
5- درج فشار اگه پایین افتاده بود رو با باز کردن شیر کوچک ابی زیر پکیج به 1.5 بار میرسونم
6- و این مراحل رو برای تمام رادیتورها انجام میدم
7- و در آخر پکیج رو روشن میکنم
در ضمن جایی خوندم در نزدیکی پمپ دراخل پکیج یک پیچ کوچک برای خارج کردن هوای داخل پمپ وجود داره
من هم درپوش پکیج رو برداشتم و اون پیچ رو دیدم ولی اون پیچ در حالت باز بود حالا میخوام بدونم اون پیچ باید بسته باشه یا باز
درضمن بعد از هواگیری که شوفاژ رو روشن میکنم و رادیاتورها گرم میشه وقتی شیر آب گرم آشپزخانه یا حمام رو باز میکنم
صدای شر شر اب داخل رادیاتورها شنیده میشه
عکس قسمت اون پیچ بالای پمپ رو هم میزارم لطفا بگید قبل و بعد هواگیری باید چه وضعیتی داشته باشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید