سلامنقل قول:
درسته من هزینه نکردم ولی دلیل نمیشه که امتحانش نکرده باشم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
درسته من هزینه نکردم ولی دلیل نمیشه که امتحانش نکرده باشم
یه سوال این یعنی چی؟یه مودم رای فای!؟
یه بحثی ک اینجاست اینه ک همراه اول میتونه از اینترنت رایتل استفاده کنه یا نه؟؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مودم رای فای یعنی همون مودمی ک سیمکارت میزارین توش و یه اکسس پوینت وای فای ایجاد میکنهنقل قول:
به نظرم اسمش من در اوردی رایتله
دقیقا :n09:نقل قول:
Sent from my iphone using Tapatalk
تا حالا دیدی شاه بدبختی بتونه تو کشور دیگران امپراتوری راه بندازه !نقل قول:
ببینید دوست عزیز تعصب هر اپراتوری را دارین به من هیچ ربطی نداره...نقل قول:
اما الان با رومینگ هر چند موقتی اما رایتل رو خیلی جلو میندازه و به نظر من بازم میگم به نظر من بهترین اپراتور میشه
بعد از راه افتادن رومینگ الان توپ تو زمین دو اپراتور دیگه است باید دید چقدر میتونن سریع تر، ارزونتر و باکیفیت تر 3G رو راه بندازن
بعد بهتر میشه در مورد رایتل قضاوت کرد
بعد فقط سیمکارت خوبه؟فقط با سیم کارت کار میکنه؟
بله با سیمکارت کار میکنه فقط...نقل قول:
به نظرم خیلی چیز خوبیه و ارزش داره...
اولا من رو هیچ اپراتوری تعصب ندارم این کار واقعا مسخره استنقل قول:
بعد هم جمله من کاملا منطقیه وقتی همه چیز دست اپراتور های دیگه باشه راحت میتونن کیفیت رایتل رو تحت تاثیر قرار بدن همون کاری که بانک ها تو شبکه شتاب می کنن و بانک مرکزی هم فقط در حد حرف باهاشون برخورد میکنه
به هیچ وجه توصیه نمیشه!نقل قول:
رای فای! یه مودم 3G وای فای دار هست که اینترنت 3G سیمکارتو از طریق وای فای شیر میکنه. من اکثر برندها رو تست کردم هیچ کدم نه باطری خوبی دارن نه کیفیت کارکردشون خوبه (مثلا" برند Tenda وقتی قطع میشد تا مودمو کلا" ری استارت نمیکردی کانکت نمیشد! باطریشم 2 تا 3 ساعت بیشتر کار نمیکرد. ال سی دی هم که نداشت). با هزینه کمتر میشه یه گوشی آندرویدی ارزون سامسونگ خرید که هم یه گوشی کامله هم همین قابلیت رو داره خیلی هم استیبل تر و با کیفیت تره باطریشم اصلا" قابل مقایسه نیست.
با تشکر
علاوه بر موردی که این دوست مون گفتن اکثر روتر ها و مودم های ADSL جدید پورت 3G دارن و براحتی میشه نسل 3 رو بصورت وای فای شیر کرد
من برند دیلینک دو تست کردم خوب بود....نقل قول:
البته زیاد باش کار نکردم....
درسته...اما مزیت این مودم اینه ک باطری داره و همراه خودتون میتونید ببرید اما این مودم ها این قابلیت رو ندارننقل قول:
یه سوال؟ رومینگ فعال بشه بازم میشه از 3g رایتل استفاده کرد؟ مگه همراه اول الان تری جی شده؟ ا سخت افزار 2g همراه اول چه جوری میشه سیمکارت رایتل 3g رو پشتیبانی کرد؟؟
من اصلا قرا نیست مودم رای فای رایتل رو بخرم:n02:برنده شدم خواستم ببینم اگه خوبه نگه ـش دارم اگرم که نه ردش کنم بره:n02:؟
من امروز تست کردم رایتل به شبکه همراه اول وصل میشه دیتا هم کار میکنه اما به ایرانسل هنوز خیر.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
من امتحان کردم به همراه اول وصل شد ولی 3g به gprs همراه اول تبدیل شد. برای شما هم همینطوره؟
سلام.نقل قول:
بله همینطوره چون تجهیزات 3G رو همراه اول نداره. :11:
Sent From My SM-G900H
سلام به همه دوستان عزیز
آقا من یه مسئله ای با این رایتل دارم
اون هم این هستش که من یه طرح یک مگ به دو گیگ ترافیک خریدم
و حداقل ده ساعت مکالمه تصویری توی اسکایپ داشتم
و چندین ساعت هم مکالمه صوتی داشتم
و خب دانلود اپلیکیشن هم داشتم مثلا شاید حدود صد یا دویست مگ
اما از طرح من 1150 مگ ترافیک باقی مونده
قضیه ش چیه؟؟؟
چرا اینقدر کم از ترافیکم کم کرده
نکنه بعدا قراره اذیتم کنن؟؟؟
این مسئله خیلی اذیتم میکنه و ذهنم رو بدجوری مشغول خودش کرده
سلام.نقل قول:
شما توی سایت (صفحه کنترل حساب)نگاه کن هرچی نوشته باقی مونده ترافیکی هست که دارید و مشکلی هم نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
تعرفه رومینگ هنوز نیومده اما قطعا یکم بالاتر از تعرفه عادی خواهد بود.
خب همیننقل قول:
مشکل همینه دیگه
اعتبارم کمتر از یه گیگ کم شده
در حالیکه این عید ها من مثل فیلم her 2013 با اسکایپ و اینترنت رایتل مکالمه تصویری داشتم و رفیقم رو یه سفر مجازی به قم بردم
خب تو این چند روز حداقل ده ساعت مکالمه تصویری داشتم
قضیه چیه که کمتر از یه گیگ ازم کم کرده؟؟
اگه مصرفش اینقدر کم باشه می ارزه که خب
من ماهی بیست و سه تومن میدم همه جا نت پر سرعت ذاشته باشم
دمش گرم
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
فکر نکنم این طور باشه. برای من همیشه دقیقا همون مقداری رو که مصرف میکنم کم میکنه نه بیشتر نه کمتر.نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله دقیقا همینطوره و عرض بنده هم همین بود.:11:
Sent From My SM-G900H
سلام
دوستان اگر در نقطه ای از شهر اینترنت ایرانسل سرعتش مثلا 5 کیلو باشه اگر به رایتل و رومینگ ملی هم وصل بشیم همون 5 کیلو هست یا می تونه بیشتر باشه؟
کسی تست کرده؟
سلامنقل قول:
راستش فكر نمي كنم ربطى بهم داشته باشند. من قبلا با ايرانسل و همراه اول تست كردم سرعت هاشون خيلى فرق مى كرد فكر كنم رايتل و ايرانسل هم سرعت هاشون فرق داشته باشه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من تست کردم شما به شبکه اینترنت رایتل وصل میشید اما با edge نه با 3g اما نسبت به خود همراه اول و ایرانسل کیفیت بهتری داره پینک 128 و سرعت دانلود 32 کیلوبایت را به شما می دهد.
من مشکلات جدی پیدا کردم
1.سیمکارت هدیه ک ثبت نامش کردم کد پیگیری پست رو بهم داده اما وقتی تو سایت پست میزنم مینویسه گزارشی برای برای این مرسوله ارسال نشده است...مشکل چیه؟
2. طرح راینواز تو قسمت محصولات من برای من نیست برای شما هست؟
3.تو قسمت بسته های اینترنت فقط حرفه ای 1 ماهه 4 گیگ و یه هفته ای هست اما حرفه ای 2 گیگ و پایه ها نیستند...مشکل چیه؟...البته تا 7 تیر بسته حرفه 2 گیگ دارم.
اگر صبر کنید تو سیستم پستی میاد.بسته فرستاده شده ولی تو سیستم معمولا دیر میاد یکمنقل قول:
:D:):):):o:):):)سلام.نقل قول:
توی حالت 3Gهم این سرعتی که میفرمایید رو به خیلی ها نمیده اونوقت با gprs این سرعت و پینگ رو میده؟!!! (یکی از اون خیلی ها خود من هستم که با تعرفه امگ این سرعت رو ندارم)
Sent From My SM-G900H
من سرعت رو میگیرم ولی پینگ 128 خارج رو ابدا !! ولی پینگ داخل 120 :n02:نقل قول:
هنوز درست طرز کار رومینگ رو متوجه نشدم
قراره اپراتور دوم بصورت یه پل واسط عمل کنه یا اینکه هر جا اپراتور اول سیگنال نداشت اپراتور دوم خدمات بده؟
(البته بنظر مورد اول معقول تره)
رومینگ اینجوریه که هر جا اپراتور میزبان از سرویس دهی عاجز باشه مشترک به صورت خودکار (در صورت تنظیم بودن گوشی روی انتقال خودکار ) روی اپرانور میهمان منتقل میشه و از شبکه استفاده میکنه و اپراتور میهمان موظفه که برای مشترک میهمان هم مثل مشترک های خودش خدمات ارائه بدهنقل قول:
شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدننقل قول:
قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید
این وسط همراه اول پورسانت جابجایی اش رو میگیره
دقیقا مسئله این هست که آیا وقتی ما از ایرانسل استفاده می کنیم همون سرعتی رو میده که از رومینگ رایتل برای اتصال به ایرانسل استفاده می کنیم؟نقل قول:
کسی می تونه دقیقا این تست رو انجام بده؟
بنده تست کردم . اگر شما با رایلتل به ایرانسل یا همراه اول وصل شید اینترنتتون نسل دوم خواهد بود . هنوز تجهیزات این دو اپراتور از نسل سوم پشتیبانی نمی کنند .نقل قول:
از رایتل بری روی همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3g تبدیل به فاجعه gprs میشه که یعنی عملا اینترنت رایتل روی رومینگ فعلا تعطیله
یعنی وقتی تست از اسپید تست می گیرید سرور ایرانسل رو نشون میدهنقل قول:
اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی