فایل رو لطف میکنی بدی..نقل قول:
آخه تو error به فایل خاصی اشاره نمیکنه!
ممنون میشم بهم بدی فایل رو :46:نقل قول:
H:Autoplay\Docs\setup.exe is not a valid Win 32 Application
Printable View
فایل رو لطف میکنی بدی..نقل قول:
آخه تو error به فایل خاصی اشاره نمیکنه!
ممنون میشم بهم بدی فایل رو :46:نقل قول:
H:Autoplay\Docs\setup.exe is not a valid Win 32 Application
دوستان یه راه حلی پیش پای ماهم بزارید تورو خدا!!!
بفرمایید اون فایلی که میگفت نیستش
دانلودش کنین و بریزین تو محل نصب بازی و X:\Windows\System32 (ایکس یعنی درایوی که ویندوز نصبه)کد:http://www.mediafire.com/?au0a6h0wb3c08wo
اگه خواست Replace کنین لازم نیس(معمولا موقع کپی تو System32 بیشتر این اتفاق می افته)
امیدوارم مشکل حل بشه
سلام
مشکلات بازی رو هم اینجا باید بگیم؟
من چون دیدم نوشته مشکلات اجرا اومدم اینجا بپرسم
مشکلم جایی هست که البشیر رو که زخمی هست می بریم سوار یه هلی کوپتر می کنیم
یعنی دوستمون اینکار رو می کنه و ما هم به بقیه یه مدت تیراندازی می کنیم ولی وقتی که می خواهم وارد هلی کوپتر بشم نمی
زاره یعنی بقیه سوار می شن ولی منو نمی زاره ....
من خودم فکر می کنم باگ بازی باشه
ممنون
نه باید اونا رو پشتیبانی کنی که برن سوار بشن بعد که می خواد پاشه می زاره بری سوار شینقل قول:
آقا بازیوو نصب کردم به همراه dirext و کرکشم کپی کردم اما وقتی رو ایکن بازیش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
ram 4
cpu :core i 7
grafic Gforce 310 512mg
سلام ..آقا من بازیو نصب کردم ...dx ش هم ریختم یه کرک هم که تو dvd خودش بود رو یختم ولی وقتی رو آیکن بازی کیلک میکنم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه این گرفتن صدا تو بازی از چی هست؟ بازی به طور کامل انجام میشه ولی صداش صدا به صدا میشه یه بار همینطوری تمومش کردم صداشو قطع کرده بودم کسی میدونه مشکل صدا تو پی سی من میتونه از چی باشه؟ میخوام دوباره با صدا بازی کنم
سلام سلام سلام
اقا این بازی لا مذهب رو نصب کردم پدرسوخته ها چه فحش هایی به فارسی می گفتن اینکه من بازیش کردم تو تریلرها جور دیگه بود سرباز بودن دشمنا فارسی هم حرف نمی زدند حالا که بازی میکنم صد و هشتاد درجه تغییر کرده چند تا ارازل و اوباش اوردن سر خیابون باید بکشیم شبیه به بازی گشت ارشاد میمونه بیخیال این حرفها داستانش رو نمیدونم چجوریه اخه با مشکل روبرو شدم و انگلیسیم خوب نیست قضیه چیه دوباره به ما ایرانی ها چی ماسیدن
خوب از مشکلم بگم
من وقتی بازی میکنم با افت فریم روبرو میشم وقتی خارج میشم وارد میشم درست میشه اما دفه بعد یا مراحل جلوتر باید همین عمل رو دوباره تکرار کنم امونم رو برید ه
یک کرکی پچی چیزی بدید تا بکشم این امریکایی (بوقققققققققققققققققققققق ) رو
متشکرم
سلام بچه ها
کسی والپیپر عکس زیر رو داره؟
اگه دارید لطفا آپ کنید...
خیلی باحاله......:31:
[HTML]http://pgame.ir/files/uploads/1310675051.battlefield-3-wallpaper-battlefield_3_by_pissmyra-d3b8zb3.png[/HTML]
بچه ها اینو ببینید
This fix will allow Windows XP users to play Battlefield 3. Currently BF3 can only be played by users who have DX10 or 11. With this fix, BF3 can be played by users that have DX9 on XP SP1,2 or 3. You must have DX9 in order to play this game! Enjoy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من نتونستم تست کنم چون سایتی که توش آپلود کردن ایرانو ساپورت نمی کنه می خوام ببینم اصلا ممکنه کار کنه یا نه یا اگه کسی می تونه با یه لینک دیگه همین رو برای دانلود بذاره ممنون می شم .
سلام دوستان
من فایل های rar بازی رو اکسترکت کردم وقتی فایل ستاپ رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
بعد که اوکی میکن این ارور میاد :کد:http://up9.--------.com/images/vugcb02f4hhsdbbkxng.jpg
ودیگه اتفاقی نمیافته!کد:http://up9.--------.com/images/jo702hd5to2twtwrcu38.jpg
ویندوز 7 64 بیتی دارم!
فایل dll مربوط رو دانلود کردم دستی ریختم تو system32 اما مشکل حل نشد!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
درود
سلام من بازی را او اوایل نصب کردم و بازی کردم
اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد
هر دو کرک ریلودد و رازور را هم امتحان کردم
بازی تو پرکسس تکس منیجر هست اما بالا نمیاد
شما در ابتدا حتما++ visual c رو نصب کن(احتمال اصلی خطا):نقل قول:
اگه بازم اخطار داد ایندفعه DX رو آپدیت کن:کد:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=29
کد:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8109
اول از همه برای اطمینان تمام متعلقات همراه بازی رو نصب کن(DX,visual c,...)و دقیقا بازی رو از روی آیکون اصلی توی پوشه_ِی بازی اجرا کن ببین درست میشه...من حدس میزنم یه نرم افزار لازمه بازی رو شما نصب یا آپدیت نکردی!نقل قول:
من مشکل پبدا کردم.
بازی رو خریدم.4تا دیسکه.نیاز به کرک و ... هم نداشت خودش همه چیش ردیف بود.فقط موقع نصب چندتا ارور داد که ignore کردم.
شب هم بازی رو تا وسطهای مرحله kaffarov! رفتم و دیگه خوابم گرفت.
الان هرکاری میکنم اصلا بازی رو برام باز نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه صفحه سیاه میاد که تا ماس رو کلیک میکنم از صفحه میاد بیرون و یه اروری مینویسه که در عرض کمتر از ثانیه غیب میشه و من نمیتونم بخونم که چی مینویسه
از دیشب هم کامپیوتر روشن بوده و نه ری استارت شده که اتفاقی بیافته نه برنامه ای نصب کردم نه تغییری دادم نه هیچی.
کسی میتونه کمکم کنه؟ من میخوام بقیشم بازی کنم.
-----------
امروز ویندوزم رو عوض کردم .قبلی سون بود و کلی اشکال داشت دوباره Xp SP3 ریختم. اینبازی بتلفیلد روی XP اجرا میشه؟
من چه کرکی بریزم که با مشکل روبرو نشم؟
سلام دوستان. من توی یک مرحله گیر کردم. مرحله ای که توی فرانسه هستی و وارد پارکینگ میشی. بعد از اون وارد ساختمون اصلی میشی . یه جایی هست که بازی ذخیره میشه و یه check point هست. که دوستت دم راه پله می ایسته و ما باید از راه پله بالا بریم بریم طبقه بالا. من دم در می رم . آیکون هدف که باید اونجا قرار بگیری هم هست ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه. البته یه بار دیگه همچین مشکلی بود که مجبور شدم بازی رو از check point قبلی برم ولی این یکی از اول مرحله هم که رفتم باز همینجوریه. کسی میتونه کمک کنه
برادر من دوتا فایلی که ارور میداد در موردش رو دستی ریختم تو پوشه ای که بازی رو توش اکسترکت کردم و ارور رفع شد!نقل قول:
اما وقتی رو بازی کیلیک میکنم اتفاقی نمیفته؟! vs C++ رو هم ریختم!
وقتی هم که کرک رو کپی میکنم این ارور رو میده :
فایل های پشت ارور هم فایلهایی هستش که بعد اکسترکت بهم داده! یعنی من هنوز بازی رو نصب نکردم!!!کد:http://up9.--------.com/images/7aiulze4uwp0495fir0.jpg
از اکسترک یک ضرب این فایل ها رو داد بعدشم این ارور ها!
شما vc++ 2010 ,2008, 2005 رو نصب کردی؟؟!!نقل قول:
اگه حتی مشکل از نرم افزارهای بالا هم نباشه ولی ریختن اینگونه فایلها به صورت دستی کاری از پیش نمیبره و در برخی مسئله رو پیچیده تر میکنه به نحوی که اگه بین فایلهای اجرایی که شما ریختی همخوانی وجود نداشته باشه یکی از عواملش یا اخطارهای عجیب هست یا در اکثر مواقع اینه که اتفاق خاصی هنگامی که شما روی آیکون بازی کلیک میکنی نمیفته!!
شما تموم فایلهای رو که ریختی پاک و نرم افزارهای بالا رو دوباره نصب کن ببین حدس میزنم بایددرست شه...
ولی اگه بازم رفع نشد ایندفعه سایت زیر ببین آیا نرم افزار ارائه شده('گزینه fix error now) میتونه به صورت هوشمند ایرادت رو برطرف کنه:
کد:http://www.fix-all-dll-errors.com/msvcr100.dll/
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
خیر این بازی روی XP اجرا نمیشه دوست من!!نقل قول:
dx نصب هستنقل قول:
vc2005 تا 2010 نصب است
vcg 285.38 آپدیت است
pb نصبه
dotNet نصبه
لیست برنامه های من ببینید چی کم داره
بتلفیلد 3 رو نمیبینم :31:نقل قول:
open alنصب نیست انگار نیازی به نصب بودنش هست نمیدونم
دوستان منم 13.5 گیگ دانلود کردم کرک bf3 به حجم 32 مگ رو جایگزین خود bf3 به حجم 49 مگ کردم کار نمیکنه چرا؟؟
خود فایل اصلی bf3 رو که اجرا میکنم پنجره ی چک کردن آپدیت آنلاینی باز میشه و ارور اتصال میده.
چرا اینجوریه؟
گرافیک انویدیا آپدیته و هر چی آپدیت برای ویندوز هفت x64 از جمله دات نت فریمورک و.. مورد نیازه نصبه.
اگه راهی نیست بیخیالش شم..
سلام دوستان مشکل من حل شد دستتون درد نکنه!
فایلهایی رو که دستی ریخته بودم دلیت کردم از تو فولدر. بعد گرافیک ، directx ، vs2005 2008 2010 همه اینا رو آخرین ورژنش رو نصب کردم! بعد کرک رو کپی کردم!
بازی اجرا شد!
جالبه اینجا 40تا پست زدن هنوز همین مشکل منو دارن !!!
بازم ممنون از همگی که راهنمایی کردین خدا خیرتون بده!!:31:کد:http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/45/7668790.page
به قول دوستمون اصلا battlefield 3 توی بازیهای نصب شده شما نیست که!!!....ببین قضیه چیه؟؟!!نقل قول:
ولی یک نکته_ی خاص هم اینجاست که شما موقع نصب و کرک بازی باید آنتی ویروست رو خاموش میکردی اگه اینکار رو نکردی بازی رو پاک و دوباره نصب کن و تا توی بازی نرفتی روشنش نکن ببین جواب میده...
در ضمن اگه حیانا nod32 به فایل خاصی گیر داده باشه حتی بعد از خاموش کردنش هم اجازه اجرای اون فایل رو نمیده به خاطر همین حتما آدرس محل نصب بازی رو عوض کن....
++
ضمنا نرم افزار open al هم تقریبا یه نرم افزار لازم برای اجرای بهتر بازیها(مخصوصا در حوزه audio)هست اونم نصب کنی ضرر نداره همچنین اگه بتونی درایور گرافیکت رو هم به ورژن 285.62 به بعد ارتقاء بدی خیلی بهتره(البته توی این اجبار خیلی خاصی نیست!)
گرافیک آبدیتهنقل قول:
openall را اگه میتونید لینک بدید
بعد بازی به صورت نصب فشرده رار بود و داخل اینجا نمیاد اما من همین دیویدی را اجرا کردم
دفعه ی قبل هم آنتیویروس روشن بود ولی مشکلی نداشت
اما داخل قرنتینه را دیدم چیزی پاک نکرده
خوب نبودن battlefield 3 به خاطر اینه که بازی unzip شده پس مشکلی نیست...نقل قول:
فایل open al رو میتونی از اینجا دانلود کنی:
بازم برای اطمینان کارهایی رو که من گفتم انجام بده...کد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم :41:
آقا من بازیو نصب کردم.اول ارور دی ال ال میداد که دانلودشون کردم و درست شد.
اما حالا وقتی بازیو رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته اما تو تسک منیجر بازی میاد و مقداری از سی پی یو رو هم می گیره!!!
تا حالا تو عمرم با هیچ بازی اندازه این مشکل نداشتم .
حیف که بازی قشنگیه
مشکل من نداشتن دیویدی بازیه وگرنه دباره نصب میکردم openall هم درست نکردشنقل قول:
مشکل شما همون مشکل منه رفع شد خبرت میکنم اگر بازی را داری انتیویروس را آف کن بعد نصب کن ببین درست نمیشهنقل قول:
دوستان بازی رو روی ویندوز xp نصب نکنید. اجرا نمیشه، گرافیک رو آپدیت کنید (از وبسایت سافت گذر) اگه فایلی رو آنتی ویروس پاک کرد اونو بزارید تو استثنائات، اگه سوالی بود در خدمتم
با سلام
این بازی رو لپ تاپم اجرا میشد ولی کند بود و صدا مشکل داشت، بد از update کاتالیست به ورژن 11.11 دیگه اصلاً بازی باز نمیشه و ارور استاپ ورکینگ میده، دلیلش چی میتونه باشه؟
با تشکر،،
آقا ما آخر نفهمیدیم با این مشکل صدا باید چی کار کنیم.
میشه یکی توضیح بده؟
من پیشنهاد میدم یه نسخه بلک بکس دانلود کن و بنصب، خیلی خوبه، بهتره سبک هم هست. برای وقتت هم صرفه جوییه
دوستان ما که کلاً بیخیال این بازی شدیم.13.5 گیگ دانلود کردیم اجرا نمیشه.هیچوقت بتلفیلد با ما راه نیومد اینم از شانس ما.میخوام همین حالا بزنم پاکش کنم:13:
دوستان من بازیا اجرا میکنم بعد از چند دقیقه تو بازی قفل میکنه.
vga ati radeon hd 4650
ram 4
cpu core due 2 2.8gh t9600
notebook sony fw 490 dfb
من گرافیکما آپدیت کردم.ا کجا بفهمم آخرین ورژنه؟
دوستان کرک جدید نیومده ؟
من چند مرحله بازی میکنم بعد اگر یک وقت دیگه سیستم رو روشن کنم و بخام بازی کنم بازی در مرحله لود مراحل گیر میکنه
چند روز بعد ش بازم میاد
جریان چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا من همش می افتم از مترو میمیرم که !!
تو همون مرحله اول که از قطار آویزون میشم هی میگه space رو بزن منم میزنم
ولی آخرش می افتم پائین میمیرم :41:
کسی میدونه اونجا رو باید چطوری رد کنم ؟!!!
دوست عزیز شما افزونه های بازی رو نصب کنی مشکلت برطرف میشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی Task manager رو هم باز کن تو سربرگ processes دنبال فایلی به نام bf3.exe بگردید رو ش راست کلیک کنید بعد گزینه Set Affinity در پنجره باز شده تیک گزینه Cpu 0 را بزنید تیک بقیه هم بردار بعدش ok کن برو داخل بازی توجه : قبل از هر دفعه اجرا کردن بازی این کارو باید تکرار کنی
:13: