سلامنقل قول:
به نظر من تبلت آیپد نسخه 4 البته مدل های 32 و 64 از همه تبلت های تمامی برند ها بهتر هستن
حالا اگه آندروید می خواید نت10 هست و میتونید منتظر xperia z از سونی بشید.
Printable View
سلامنقل قول:
به نظر من تبلت آیپد نسخه 4 البته مدل های 32 و 64 از همه تبلت های تمامی برند ها بهتر هستن
حالا اگه آندروید می خواید نت10 هست و میتونید منتظر xperia z از سونی بشید.
نت 10 هم قیمت 1770 دیدم !
بچه ها آبپد بهتره یا تبلت؟چه فرقی دارن؟
هر 2 تا تبلتننقل قول:
آی پد 4 مدل 16 گیگ سلولار 2.500 + 500 تومن لوازم جانبی برای قابلیت های جانبی که اندروید داره و آیپد نداره مثل مموری کارت، USB on the go، هزینه راه اندازی بلوتوث و .... میشه 3 تومن، یک اندرویدی با این امکانات و قابلیت ها 2 تومن! بازم میشه همون حدود 50 درصد ارزونتر، البته من نمیگم اپل بده! اپل خوبه واسه پولدارهاش! من خودم اگه توان مالی داشتم اپل میگرفتم اما ملاحظه میکنید به صرفه نیست فقط برای پولدارهاش به صرفه هست!نقل قول:
لینک منبع برای قیمت نسخه 16 گیگ سلولار: d i g i k a l a.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Apple-iPad-4th-Gen-Wi-Fi-4G-16GB
در لینک فاصله ها را بردارید، مطمئناً دیجی کالا خیلی معتبر تر از موبایل-بازار و ... هست.
سلام
نقاط ضعف و قوت تلبت های Asus TF300TG و Samsung Tab2 10.1 نسبت به هم چیه؟
نهایتا کدومو پیشنهاد میدین؟
ببینید دوست عزیز قبلاً هم بهتون گفتم گلکسی تب2 با اون سخت افزار ضعیفش اصلاً بدرد نمیخوره! TF300TG خیلی بهتره از جمله برتری های TF300TG به گلکسی تب2 میشه گفت:نقل قول:
*پردازنده چهارهستهای Cortex-A9 در فرکانس 1.3 گیگاهرتز در حالی که تب2 فقط دوهستهای A9 توی فرکانس 1 گیگاهرتزه یعنی عملکرد پردازشی ایسوس 50 تا 80 درصد بهتره و این خیلی مهمه (در محیط سیستمعامل، اجرای نرم افزارها و ...)
*پردازنده گرافیکی ULP GeForce در فرکانس 416 مگاهرتز که عملکردی تا 50 درصد بهتر از گرافیک PowerVR SGX540 در فرکانس 308 مگاهرتز که توی گلکسی تب2 استفاده شده داره یعنی عملکرد خیلی بهتر توی بازیها.
*دوربین 8 مگاپیکسلی با کیفیتتر همراه فیلمبرداری 1080p در حالی که تب2 دوربینش 3 مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p هست کاملاً برتری ایسوس واضحه.
در آخر هم میتونید تفاوتهایشون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید مطمئناً متوجه خواهید شد که TF300 اصلاً با تب2 قابل مقایسه نیست!
برتری سخت افزاری tf300 کاملا مشخصه.نقل قول:
کیفیت ساختش چطوره؟
بدنه با کیفیتی داره؟ یعنی زود روش خش نمی افته؟
سلام همه چیزش عالیه از قیمت تا کیفیت . بدنه پلاستیکه ولی کیفیت خوبی داره .توی خریدش شک نکنید.اگه یه داک کیبوردش هم بگیرید که بهترین کار رو کردیدنقل قول:
میشه بهترین تبلت با بودجه حداکثر 2200 رو با دلیل بگید. اول گفتم برم سراغ ایپد ولی 16 گیگش خیلی کمه بعد میگم برم سراغ اندروید ولی یکی میگه گالاکسی نوت موقع وبگردی هنگ میکنه من پیشنهاد نمیدم ,واقعا گیج شدم .plz راهنمایی کنید, سیستم عاملو اندازه صفحه برام فرقی نداره فقط کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوب باشه.thanks in advance
اگه بتونید یه آیپد 32 بگیرید که بهترین کاره. اگه نه همون مدل نوت 10 . asus tf700 با داک کیبورد مخصوصش . اگه هم صبر کنید xperia z از سونی و اگه کارت حافظه نخواید میتونید نکسوس 10 بگیریدنقل قول:
سلام دوستان می خواستم یه گله کنم از بعضی دوستان و حرفم اینه که چرا بعضی از ما فکر میکنیم سایتی که ظاهرش قشنگه قابل اعتماد تره در حالیکه همون سایت نجومیترین قیمت هارو میزنه !!!!!
درزم بعضی ها فکر میکنن سیم کارت خور بودن تبلت یه مزیت فوق العاده بزرگ حساب میشه مخصوصا در ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (با این اینترنت فضاییمون) به جای این کار آدم یه مودم wimax میگیره همه جوره استفاده میکنه.
به نظر من برند هایی مثل Samsung vs htc نسبت به سخت افزار گوشی هاشون قیمت بالایی دارن اما در برند LG و Sony اینطور نیست . بازم باید بگم هر برندی یه مزیتی داره (مثلا گوشی های htc جنس بدنه عالی دارن نسبت به بقیه برندها و هم زیبا ترن) اما از نظر قیمت دو برند LG VS SONY مناسب هستن .
الآن در حال حاضر در گوشی ها htc one کولاک کرده ودر تبلت هم مشخصه که برترین کدومه !
دوستانی که میگن محصولات اپل برای کلاس گذاشنته و برای پولداراست !!! باید بهشون عرض کنم که آیپد 4 در بازار جهانی هم قیمت nexus 10 هست و به نظر من 10 میلیون هم باشه میأرزه .
در حال حاضر آیپد wifi 16 gb 1.840 هست , 32 gb هم 2.240 هست که 300 تومن هم لوازم جانبیش میشه که رو هم 2550 میشه .
حالا من که هارد اکسترنال wd 500gb usb 3.0 دارم چرا باید 32 gb بخرم !!! و 400 تومن الکی بشتر بدم !!! خوب 16 gb میخرم . (البته به آیپد usb2 وصل میشه که سازگاره هارد من با usb2 )
من باید برای آیپد 4 کلا (2 تومن) خرج کنم که واقعا به صرفه هست .
در کل کسانی که میخوان واسه خرید صبر کنن باید منتظر ipad 5 vs tablet haye ba gpu tegra 4 vs tablet haye ba gpu qualcomm snapdragon s800 باشن و ببینن رقابت این تبلت هارو و بعد بهترین انتخاب رو بکنن.
الان یه سایت من در نظر دارم که قیمت هارو از اون گرفتم اینم لینکش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت هستش .
امیدوارم کمک کرده باشم به شما دوستان عزیزم .
خیلی ممنون،به نظرتون 32 گیگ کم نیست؟نکسوس 10 کارت حافظه نداره؟خودش چند گیگی هستش ؟ تنوع برنامه در اندروید بیشتره یا ios؟دوست عزیز ببخشید سوالام زیاده.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما میتونی با 16 Gb فقط Applications پر کنی و بقیه موارد مثل فیلم و موزیک و ... رو تو micro sd card یا هارد اکسترنال بریزی که به راحتی با یه تبدیل 30 40 تومنی همه اینا بهش وصل میشه از جمله انواع دوبین دیجیتال و فلش مموری و انواع رم های دیگر .
عزیز من برنامه های که تولید میشه اول برای ios میاد و باید اینو ذکر کنم که ios تقریبا دو برابر android نرم افزار داره و عین اندروید سیستم عاملش همش هنگ نمیکنه رو بعضی از دیوایس ها !!!! و نرم افزار هاش عین ios کرش نمیشه .
عزیز به جای اینکه برید نسخه 32 gb بگیرید برید هارد اکسترنال رو بخرید که 500 gb فضا رو به شما میده که تو همه کارها بدردتون میخوره . قیمتش هم خودتون ببینید .
میتونید همه نرم افزار هاتون رو تو هارد بریزید و هر وقت دلتون خواست از هارد تو آیپدتون نصب کنید به همین سادگی .
کلا لوازم جانبی آیپد در ایران نسبت به برند های دیگه تنوع بیشتری دارن که آدم رو به سوی آیپد بیشتر سوق میده .
inam linke kharid hard external ke Adata brand khobi hast
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این لینک به جای خط تیره ها digikala .com بزارید انگار کلا این سایت با . مشکل داره !!!!!!
بابت توضیحاتتون سپاس دوست عزیز ، من کلا هر دو سیستم عامل اندرویدو ios رو دوست دارم .من حدود یک هفته با ایپد نسخه 4 وای فای کار کردم(برای پسر خالم بود)حقیقتو بخوام بگم کیفیت صفحه نمایشش منو نگرفت ،چون خیلی تعریف شنیده بودم، بعد با خودم فکر کردم ببین کیفیت صفحه نمایش بقیه تبلتها دیگه چیه؟واقعا نمیدونم چون دوروبرم فقط ایپد دیدم تا حالا تبلت اندرویدی ندیدم. من کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه بودجمم که به ایپد مینی میخوره ولی تو سایتا نوشتن که رتینا نداره ،من که زیاد از کیفیت صفحه نمایش ایپد نسخه 4 وای فای خوشم نیومده میترسم این مینی تو ذوقم بزنه. از لحاظ حجمم من عاشق دانلود app هستم زیاد با موزیک و فیلم سروکار ندارم برای همین به نظرم 16 گیگ کمه دوست دارم با خیال راحت دانلود کنم.حالا با توجه به این حرفا شما همون ایپد رو به من پیشنهاد میدید؟خیلی ممنون از وقتی که میذارید و راهنمایی میکنیدنقل قول:
عزیز اگه کیفیت صفحه نمایش آیپد بد باشه پس واسه بقیه تبلت ها مزخرفه !!!نقل قول:
درزم اگه به فکر خریدن آیپد مینی هستید که کاره اشتباهی میکنید اگه تبلت 10 اینچی نیمخواید و تبلتی در حد همون ipad mini مد نظرتون هست nexus 7 google رو بگیرید بهتره (از نظر سخت افزاری برابرن ولی از نظر قمیت 500 تومن nexus 7 ارزونتره) و از نظز صفخه نمایش هم nexus 7 از آیپد مینی بهتره ! (باید منتظر آیپد مینی 2 باشید تا صفحه رتینا رو روی اون ببینید . , آیپد 5 دیگه چه غولی بشه :n13: )
عزیز شما مگه چقدر بازی و نرم افزار همزمان میخواید نصب کنید ؟
با 16 Gb هارد ssd بیش از 10 صفحه میشه application ریخت ! (البته اگه می خواید 10 تا بازی hd بریزید جا کم میارید که هیچ کی یه جا 10 تا بازی hd نصب نمیکنه )
در کل اگه بخواید به خاطر جای بیشتر 32 Gb بگیرید اشتباه محضه (به نظر من)
حالا خودتون تصمیم بگیرید دوست عزیز اگه توان مالی دارید 32 gb بگیرید و اگرنه همون 16 کفایت میکنه .
عزیز اگه کیفیت صفحه نمایش آیپد بد باشه پس واسه بقیه تبلت ها مزخرفه !!!نقل قول:
درزم اگه به فکر خریدن آیپد مینی هستید که کاره اشتباهی میکنید اگه تبلت 10 اینچی نیمخواید و تبلتی در حد همون ipad mini مد نظرتون هست nexus 7 google رو بگیرید بهتره (از نظر سخت افزاری برابرن ولی از نظر قمیت 500 تومن nexus 7 ارزونتره) و از نظز صفخه نمایش هم nexus 7 از آیپد مینی بهتره ! (باید منتظر آیپد مینی 2 باشید تا صفحه رتینا رو روی اون ببینید . , آیپد 5 دیگه چه غولی بشه :n13: )
عزیز شما مگه چقدر بازی و نرم افزار همزمان میخواید نصب کنید ؟
با 16 Gb هارد ssd بیش از 10 صفحه میشه application ریخت ! (البته اگه می خواید 10 تا بازی hd بریزید جا کم میارید که هیچ کی یه جا 10 تا بازی hd نصب نمیکنه )
در کل اگه بخواید به خاطر جای بیشتر 32 Gb بگیرید اشتباه محضه (به نظر من)
حالا خودتون تصمیم بگیرید دوست عزیز اگه توان مالی دارید 32 gb بگیرید و اگرنه همون 16 کفایت میکنه .
اگه بشه با وصل کردن رم میکرو sd به کارت ریدر روی مموری application ریخت که فوق العاده میشه و دیگر هیچ محدودیتی باقی نمیمونه اگه میشه بچه های سایت یه تستی بکنن همه بدونن این کار شدنیه یا نه .
پس ایپد مینی خوب نیس زیاد،میشه راجع به asus tf700 هم توضیح بدین؟و اینکه حدود قیمتش چقدره؟
نقل قول:
عزیز اگه این تبلت پیدا بشه که کمتر جایی پیدا میشه خیلی قیمتش نجومیه و به گرد پای آیپد4 نمیرسه .
درزم این تبلت سه زیر شاخه داره که قوی و ضعیف داره و اون قویه با آیپد مینی برابره و قیمتش از آیپد4 بیشتره :n02:
عزیز شما پست های من تو صفحه های قبل رو بخون کامل توضیح دادم همه چیو اگه به غیر از اون تحلیل هایی که کردم چیزی باقی مونده سوال کن من در خدمتم که به دوستانم کمک کنم با تشکر .
خیلی لطف کردی احتمالا همون ایپد 16 گیگ بخرم اگه هم تو پاساژ وسوسه اندروید منو گرفت میرم سراغ note 10T بازم ممنون:n16:نقل قول:
اولا وظیفم بود کمک به شمانقل قول:
دوما اگه واسه شما قیمت مهمه برو پاساژ قیمت کن اگه بالاتر از 1.850 بود از سایت اینترنتی که مد نظر منم هست خرید کن .
درزم پول واسه تبلت های سامسونگ دادن خیلی زوره !!!!
چون نسبت به امکاناتشون قیمت های فوق العاده نجومی دارن .
نقل قول:
آیپد 4 فقط از نظر سخت افزاری 3 برابر قویتر عمل میکنه در بازی ها و فیلم 1080 در مقابل galaxy not 10.1
شما قیمت ایپد نسخه 4 وای فای 4 جی 16 گیگ رو فرمودید 1850 ؟؟ خیلی کم نیس؟؟تو سایت دیجی کالا زده 2400 .نقل قول:
عزیز من نسخه بدون سیم کارت خور رو گفتم میخوام بگیرم چون سیم کارت بدرد من نمیخوره (چون تو آیپد فقط قابلیت وصل شدن به اینترنت سیم کارت رو داره )نقل قول:
حالا اگه شما میخواید به خاطر سیم کارت 500 600 تومن بیشتر خرج کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه من بودم یه جای شما با این قیمت میرفتم 32 gb wifi میگرفتم که 2.230 هست قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تصمیم با شما هستش هر چی صلاح میدونید .
منم پس از این سایت میگیرم:n02: فقط هنوز خوب نفهمیدم تفاوت 4جی با اون که نداره ،فقط اینه که اون سیم کارت میخوره؟ این سیم کارت به چه دردی میخوره؟فقط برای همین که به اینترنت سیم کارت وصل شد؟اگه اینجوره منم بدون 4جی میخرمنقل قول:
با سلام دوستان با حدود قیمت 800 تومان بهترین انتخاب جهت خرید تبلت چی میتونه باشه که کیفیت تصویر بالا و امکانات کاملی داشته باشه / ممنونم
نقل قول:
اره فقط میشه به اینترنت سیم کارت وصل شد .
سلام دوست عزیز باید به شما عرض کنم که شما با این قیمت در برند های معروف (با سخت افزار معمولی و کیفیت صفحه نمایش معمولی و جنس بدنه خوب ) فقط میتوانید asus memo pad و huawei mediapad 7 lite بگیرید ولی اگه من به جای شما بودم 150 -200 تومن بیشتر میدادم تبلت nexus 7نقل قول:
google میگرفتم (8 گیگابایتش 950 تومنه ! که عالیه قیمتش) که با این رنج قیمت بهترین تبلت بازاره .
شما برند های معروف چینی هم میتونید انتخاب کنید اما تو این مملکت نمیشه به این برندها اعتماد کرد چون خیلی ریسکیه( یه نفر نظر گذاشته بود تو یه سایتی در مورد تبلت های چینی و می گفت این تبلت ها اولش ظاهر خوبی دارن و بعد یه هفته هنگ کردناشون شروع میشه و بعد تبلت میسوزه که باید چالش کنی :n02:)
در ایران فقط تبلت های چینی هواوی (و همچنین Dimo که تبلت نیست بنداز آشغال !!!!) گارانتی معتبری دارن .
حالا تصمیم با شما هست
عزیز سایت آل دیجیتال هم سایت معتبری هست عین دیجیکالا از نظر قیمت کالا هم بین سایت های معتبر بهترین هستنقل قول:
فعلا این سایت ipad 4 16 gb wifi رو تموم کرده اما طی چند روز آینده میاره و ارزش صبر کردن داره در مورد لوازم جانبیش هم باید بگم این هندزفری کیفیت عالی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیف هم
این عالیه که کیبورد هم داره قیمتش و کیفیتش هم عالیه .
قلم
مارک گریفین که توش هیچ حرفی نیس از بهترینهاست تو لوازم جانبی .
اینم محافظ صفحه (بعضی دوستان به خشگیر میشناسن)
اینم کارت ریدر که همه چی بهش میخوره :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تبدیل hdmi واسه وصل کردن تبلت به تلویزیون ها یا مانیتور های دارای پورت hdmi
در مورد فلش مموری باید به شما عرض کنم که برند San disk فوق العاده هست و نسخه ultra این storage device سرعتی برابر با 30 mg/s رو داره !!!!! (و غیر قابل خرید به دلیل قیمت بالاش ,, 64 gb این نوع رم 240 تومنه )
اما بعد san disk برند patroit رم های فوق العاده ای میزنه که خودم میخوام اینو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از لوازم جانبی همشون با ipad 4 16 gb wifi میشه 2.150 !!! که واقعا به صرفه هست .
یه وسیله جانبی هست که فقط انحصاری آیپد هست که فعلا نمیتونم بخرم گرونه اما بعدا میگیرم چون قابلیت های جانبی زیادی داره .
امیدوارم راهنمایی هام کامل بوده باشه با تشکر.
دوستان میخوام تبلت سامسونگ گلکسی پی 6200 بخرم ، میشه لطفا نظرتونو بگید و راهنماییم کنید؛ ممنون میشم.
دوستان میخوام تبلت سامسونگ گلکسی پی 6200 بخرم ، میشه لطفا نظرتونو بگید و راهنماییم کنید؛ ممنون میشم.
در ضمن برام مهمه که قابلیت نصب سیمکارت و مکالمه تلفنی داشته باشه، بیشتر هم برای مطالعه فایلهای pdf میخوام، و ضبط صدای خیلی خوبی داشته باشه.
عزیز اطلاعاتی که دادید کامل نیس خوب واسه شما مهم نیس رو چه صفحه نمایشی کتاب میخونی !!!نقل قول:
اگه رزولوشن کم باشه دلتو میزنه الان این مدلی که گفتید به زور تو بازار پیدا میشه !!!(من چند بار گفتم سراغ تبلت های سامسونگ نرید بابا الکی گرونه !!!!)
شما میخوای با تبلت حرف بزنی ! به خدا با عقل جور در نمیاد کسی که تبلت داره حداقل یه گوشی 60 70 تومنی هم واسه مکالمه و sms تو جیبش باشه بهتره تا بره به خاطر داشتن قابلیت مکالمه و Sms و اینترنت سیم کارت تبلت 500 تومن بیشتر بده !!!!!
خدایی ما ایرانی ها چرا اینجور فکر میکنیم !!!
اگه نظر منو بخوای تبلت 7 inch خیلی کوچیکه واسه کتاب خوندن (قابل توجه شما تبلت 10 اینچ صفحه نمایشش دقیقا 2 برابره 7 اینچه) !!!!
عزیز شما به من سقف هزینتو بگو تا بیشتر راهنماییت کنم.
سلام ممنون راستش این سایت اون مدلی رو که من میخواستم نداشت و من هم عجله داشتم , ایپد 4گ 64 گیگ در نهایت گرفتم آخه اطرافیان گفتن خیلی خوبه که بشه از اینترنت سیم استفاده کرد به خصوص توی مسافرتها با سپاسنقل قول:
با سلام به همه دوستان گرامی
تقریبا از صفحه 160 به بعد این تاپیک رو کامل خوندم(چون تاریخش نزدیک به حال بود) و همه حرفای دوستان رو خوندم
من تبلتی ترجیحا تا 800 تومن میخوام ولی اگر مجبور بشم تا 1،050،000 هم در بالاترین شرایط پرداخت کنم
قیمت Nexus7 با حافظه 8 گیگ رو دیده بودم که تقریبا 1050 بودش ولی وقتی رفتم بازار پیداش نکردم.....
تو این چیزایی که تو این صفحه ها هم خوندم ترقیب شدم که یا nexus7 رو بگیرم یا از برندهای چینی ainol و onda تبلت بخرم
ترجیح میدم سی پی یو Quad باشه برا همینم نکسوس رو انتخاب کرده بودم
بین این گزینه ها کدوم رو پیشنهاد میکنید (از همه مهمتر برام کیفیتش و سایزش بالاتر باشه بهتر و اینکه ساعت کارکرد باتریش هم خوب باشه) و ترجیحا اگه قیمتی هم دارید ممنون میشم بگید:
Nexus 7
Asus memopad فکر کنم که دو هسته ای هستش
Ainol myth/Venus quad-core
onda v812(البته فکر کنم باطریش نسبت به سایزش و سی پی یوش یکم ضعیف باشه!! 4500mAH ؟)onda V972Onda V811
Onda V813
Onda V971
ainol novo 9
ainol novo hero
ainol novo hero II
البته خودم بیشتر بین Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7 موندم. برندهای چینی تحریک کننده هستند ولی خوب نکسوس رو چیکار میشه کرد!!
نظرتون در مورد برند Huawei چی هستش؟
جدای همه این حرفا ainol & onda رو از کجا میشه خرید!؟ من همه علاءالدین و خیابون ولیعصر(پاساژ رضا-پارسیان و ایارنیان) رو گشتم فقط 3-4 تا مغازه بیشتر نداشتن که قیمتاشون هم بالا بود. میشه به سایت های خرید اینترنتی اعتماد کرد؟؟ مثل(فاصله ها رو بردارید تا لینک کار کنه):
ایران شیپینگhttp://w w w. i r a n s h i p p i n g . i r/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-32/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-30/
تبلت هایی که تو پرشین تولز هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o r u m . p e r s i a n t o o l s . c o m/t263217-page140.html
ایران دلیور
http://w w w . i r a n d e l i v e r .com/forum/thread-2278-page-2.html
جدا قیمت هایی که دارن میدن نمیشه تو بازار اینجوری پیدا کرد
در کل نمیخوام تبلتی هم بخرم که بعد یکسال بندازمش اونطرف!!
راستی تو یکی دو تا پست هم دیدم یکی از دوستان گفته بود Nexus صفحه مقاوم داره ولی بعضی از چینی ها ندارند!! منظور ازصفحه مقاوم چی هست؟ همون IPS هستش؟
ببخشید که این همه سوال کردم. ممنون از دوستانی که جواب میدن
سلامنقل قول:
ببخشید من جواب همه سوالاتتون رو نمیدونم فقط اینکه چون برای خودم بهم گفتن از اینترنت خرید نکنم
میخواستم بگم ک خرید تبلت با این قیمت (منظورم اینه ک خرید اینترنتی با این قیمت نسبتا بالا) خیلی کار درستی نیست البته این رو ب من گفتن که این مبلغ رو برای چیزی ک هنوز دستت نرسیده اینترنتی پرداخت نکن
با اینکه من معمولا خرید اینترنتی انجام میدم ولی فک میکنم بهتر باشه بیشتر توی بازار دنبالش بگردید و بعد از اینکه از محصول مطمئن شدید بخریدش
البته درسته ک میگن تا چند روز میتونید برگردونید و گارانتی داره و این حرفا اتفاقا ایمیلش برای خودم هم اومد و وسوسه هم شدم ولی وقتی از مغازه خرید میکنید مطمئن تر هستید و خیالتون راحتتره.
موفق باشید.
امیدوارم بهترین گزینه را انتخاب کنید و از خریدتون راضی باشید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
خودم هم رو این قضیه شک دارم، برا همین میخواستم ببینم کسی تجربه خرید اینطوری رو داره؟
تو بازار هم هرچی گشتم نتونستم از این برندها چیز خاصی گیر بیارم!! فقط میمونه Nexus7 که اونم فقط 32 گیگش گیر میومد که زیر 1150000 نتونستم پیدا کنم!!
نقل قول:
میخواید چجور تبلتی بگیرید؟؟؟
مثلا سیم کارت خور باشه؟رم؟سیستم عامل؟و...
یه ایمیلی برام اومده بود فک کنم q75و q73بود که درباره اش نوشته بود
اگه استفاده تون از تبلت در حد سرگرمی و اینترنت و مطالعه و اینها باشه اینها تبلتای خوبی میتونن باشن و قیمتشون هم خیلی خیلی مناسبه و تا جایی ک من پرسیدم اختلاف قیمتش توی اینترنت با بازار زیاد نیست.