یعنی خواهر باید اینجوری بنویسیم => خاهرنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه که
من کتاب هام مال پارساله. تو جدید ها تغییر کرده؟
Printable View
یعنی خواهر باید اینجوری بنویسیم => خاهرنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه که
من کتاب هام مال پارساله. تو جدید ها تغییر کرده؟
ديشب يبار نفسم گرفت دوباره سر جلسه گرفت! و فقط تونستم عمومی ها رو جواب بدم مجبور شدم خونه بيام
اعصابم يکم خرد شد!
اوايل سال دفتر برنامه ريزی رو يه هفته پر کردم و از تأثيری کمی و کيفی روی مطالعه و برنامه ريزی اين دفتر متحيرم بودم کلی انگيزه برای ادامه ی اين دفتر داشتم اما پس از آزمون اول که نشون مشاور مدرسه دادم همچين تو حال من زد که تا الا" ديگه پرش نکردم اما از فردا ميخوامن شروع به نوشتنش کنم و تحت هيچ شرايطی ترکش نکنم و از اينکه اين مدت ننوشتم پشيمانم
اين پشتيبان نقطه چين با اينکه ساعت مطالعه ام خوب بود اما حسابی با مقايسه و بررسی های سطحی نگرانه بدون توجه به علت درصد ها حال منو حسابی گرفت!
تا حالا از دفتر برنامه ريزی استفاده کردين يا ميکنين؟ چه تأثيری داشته؟ نظرتون چيه؟
از اواسط مهرماه تا الا" خيلی مريض بودم به خاطر وقت هايی که ميتونستم حسابی درس بخونم و از درس لذت ببرم:35: اما با رنج و مريضی گذشت واقعا" دپرس ام
هنگامی که بيمارستان ميرم و دکترها ميمونند چکار کنند بيش از مريضی ناراحت درس ها هست:37::37::37:نقل قول:
يه سؤال دارم بدجور ذهنمو مشغول کرده:
متأسفانه تا الا" به علت بيماری علی رغم سعی و تلاش و اراده ام نتونستم اون طور که بايد درس بخونم
احتمال ميدم برخی مباحث نيم سال اول بمونه
حالا سؤالم اينجاست که اين مباحث رو که بايد مطالعه کنم؟
با فرض اينکه نيم سال دوم بتونم ماکسيموم مطالعه رو با کيفيت بالا داشته باشم ضمنا" اکثر مباحث نيم سال دوم رو تابستون مطالعه کردم
دوستان خواهشا" اين سؤال رو جواب بدين برام خيلی مهم هستشاگر به آدرس اکترونيک مجله ميل بزنم جواب ميدهند؟ حالا يکی دو هفته ديگه
یه سوال:ثبت نام کنکور ازاد 91 کی شروع میشه؟؟
نقل قول:
ديشب يبار نفسم گرفت دوباره سر جلسه گرفت! و فقط تونستم عمومی ها رو جواب بدم مجبور شدم خونه بياماعصابم يکم خرد شد!
اصلا مهم نیست که تا حالا آزمونت اونجوری که خودت میخوای نشده،دوباره شروع کن.فردا یه روز دیگه است.دفعه ی قبلی که رفتم قلمچی پشتیبانم میگفت یه شاگردی داشتم پارسال این موقع ها ترازش 4000 بود ولی تا آخر سال خودش رو به 7000 رسوند.از این نمونه ها خیلی زیاد هست،پس دوباره شروع کن و سعی کن اینبار اشتباهات گذشته ات رو تکرار نکنی.نقل قول:
اوايل سال دفتر برنامه ريزی رو يه هفته پر کردم و از تأثيری کمی و کيفی روی مطالعه و برنامه ريزی اين دفتر متحيرم بودم کلی انگيزه برای ادامه ی اين دفتر داشتم اما پس از آزمون اول که نشون مشاور مدرسه دادم همچين تو حال من زد که تا الا" ديگه پرش نکردم اما از فردا ميخوامن شروع به نوشتنش کنم و تحت هيچ شرايطی ترکش نکنم و از اينکه اين مدت ننوشتم پشيمانم
اين پشتيبان نقطه چين با اينکه ساعت مطالعه ام خوب بود اما حسابی با مقايسه و بررسی های سطحی نگرانه بدون توجه به علت درصد ها حال منو حسابی گرفت!
تا حالا از دفتر برنامه ريزی استفاده کردين يا ميکنين؟ چه تأثيری داشته؟ نظرتون چيه؟
منم مثل شما هیچوقت به طور مداوم از این دفتر استفاده نکردم ولی همون چند روزی که دفتر رو پر کردم واقعا به تاثیرات این دفتر پی بردم و قصد دارم دوباره شروع کنم به پر کردنش(از فردا)
یه چیزی بهت میگم سعی کن تو این 1 سال حداقل بهش توجه کنی : به حرف مفت اطرافیانت توجه نکن!!!
مشاورای مدرسه اکثرا چیزی از کنکور نمی فهمن،همچنین اکثر آدمای اطرافمون که همش میخوان یه جوری ما رو راهنمایی کنن...نقل قول:
يه سؤال دارم بدجور ذهنمو مشغول کرده:
متأسفانه تا الا" به علت بيماری علی رغم سعی و تلاش و اراده ام نتونستم اون طور که بايد درس بخونم
احتمال ميدم برخی مباحث نيم سال اول بمونه
حالا سؤالم اينجاست که اين مباحث رو که بايد مطالعه کنم؟
با فرض اينکه نيم سال دوم بتونم ماکسيموم مطالعه رو با کيفيت بالا داشته باشم ضمنا" اکثر مباحث نيم سال دوم رو تابستون مطالعه کردم
من اصلا نمیخوام جواب این سوالت رو بدم فقط میخوام بهت بگم که اگه الان شروع نکنی ، بعد عید که به کنکور نزدیکتر میشیم همش به خودت میگی که اگه از آذر شروع میکردم میتونستم رتبه ای که میخوام رو بیارم....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاری کن که بعدا حسرت روزایی که گذشت رو نخوری
به جون عزیزترین آدم واسم تو این دنیا که پشت کنکور موندن خیلی سخته، سعی کن همین امسال به اون رتبه ای که میخوای برسی...
اینا رو هم بخونید،امیدوارم بهتر تصمیم بگیرید:11:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5250670&postcount=352
تراز 8000 اوردن توی کنکور چقدر درسخوندن میخواد؟
انقدر! :دینقل قول:
اصلا اینجوری قابل گفتن نیست که! چه جور درس خوندنی؟ با چه بازدهی؟ با چه پایه ای؟ و...
راستی دوستان این کارت علاقه مندی همون دانشگاه ازاده یا ....
و کسی از فرزندان شاهد رفتن دنبال سهمیه یا همون کد رهگیری چون من میرم میگه هیچ ازمونی برای شما وجود نداره
............................
جدیدن اینجوری شدن ولی ازمون قبول می کنن:5: چون خودشونم همینجوری مینویسن:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
علاقه مندی شامل پیام نور و غیرانتفاعی هاس.نقل قول:
سلااااااااااااااااااااام
من برگشتم ! ( البته فقط برای امروز:31:)
کارنامه کانون همین الان اومد ( داغه داغه!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خستگی این دو هفته از تنم در اومد:8:
امروز هم تا آخر شب هستم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم بعدش دیگه میرم تا..................................کنکور نمیام:31:
(الان که داشتم پست ها رو نگاه میکردم دیدم هیچکدوم از بچه های قدیمی نیستن! خیلی خوشم اومد:27:)
برای یه دانش آموز متوسط منظورمه.نقل قول:
برای یادگیری درس جدید باید وقت زیادی بذارم. ولی درسایی که قبلا خوندم رو با زمان کمی یاد میگیرم
دوســتان برا ثبت نـام تو بند 9 نوشته کد عنوان دیپلــم یعنی چی ؟
سلام !
این آزمون بسی آزمون خوبی بود ! :دی
بلاخره به یکی از بزرگترین اهدافم رسیدم ! اونم تراز بالای 7000 بدون اینکه تمام درسا رو جواب بدم ! :دی
این آزمون با کمال افتخار عربی و هندسه پایه رو سفید جواب دادم !
چون 2-3 نفر پیغام خصوصی داده بودن شب کارناممو میزارم . (الان کامپیوتر ندارم)
تا اونموقع فعلا این درصدام :
دیف 82
ریاضی پایه 70
تحلیلی 80
گسسته 30
هندسه 1 - 3% (من نمیدونم این 3% از کجا اومده ! من اصلا هندسه رو نزدم ولی اگه میخواستم بزنم هندسه 2 میزدم که خونده بودم ! عجب)
فیزیک3 47
فیزیک پیش 78
شیمی پیش 70
شیمی 3 - 90 ! (من به این نتیجه رسیدم تنها کسی که تو این آزمونا شیمی 3 میزنه منم ! شدم 47 کشور ! :دی )
======= خوب این اختصاصی بود ! با توجه به اینکه تراز اختصاصیم حدود 7400 شده بود خودتون تصور کنید عمومیا رو چیکار کردم ! تصور کردید ؟ ایناها :
ادبیات پیش 58
ادبیات 3 60
عربی 2% (همون سفید ! :دی)
دینی 3 - 33
دینی پیش - 53
انگلیسی - 93
خوب زیان رو که فاکتور بگیریم درصد بالای 60 نداشتم :دی
من متاسفانه این آزمون برنامه راهبردی اختصاصیم گم شده بود ! بابام بلاخره دیشب وقت کرد یکی برام گرفت . واسه همین با وجود اینکه قول داده بودم به بعضیا این آزمون رتبه بیارم نشد . مثلا من این آزمون نزدیک 12 ساعت مثلثات خوندم ! فک میکردم میاد . یا به من گفته بودن فیزیک 3 تا وسط جاری میاد کلش اومده بود .
گسسته نمیدونم چرا اینجوری شد :( من گسسته ام خیلی قویه سر این آزمون انگار هرچی گراف خونده بودم کامل پریده بود !
عمومیام مثل همیشه ... اولا ترم اول ادبیاتو مبحثی کار میکنم این یعنی تستای درآمد و املا و لغت و اینا پر ! دوما عربی رو نرسیدم بخونم ! زوره ؟ :دی سوما دینی رو هم نرسیدم ! دینی پیش رو فشرده یه نگاهی کردم ولی دینی 3 هیچی .
همین دیگه !
پینوشت : هدفن !:دی جان شدیدا تبریک ! چند وقتیم هست که اسمت شده پای ثابت مجله ! مطمئنم به هدفت میرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ايول بابا تو كي هستي؟
عجب كارنامه اي بابا دمت گرم كلي حال كردم وقتي كارنامت رو ديدم چه درصدايي زدي ها به خصوص رياضي كه مهمترين درس بچه هاي رياضي هستش جالبه كه هم عمومي هات و هم اختصاصي هات بالاست فك كنم اگه اينجوري ادامه بدي يه رتبه خيلي خوب تو كنكور بياري اميدوارم اينجوري درس خوندنت رو ادامه بدي و حتي بيشتر بخوني به اميد موفقيتت در كنكور 91:46:
راستي رتبه كشوريت چند شده؟ ترازت چطور؟
بچه ها یه نگاهی به این بندازید،اگه کسی میتونه plz help!!!
[[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6689154&postcount=1041
اقا مام داریم می ریم دیگه این که نشد زندگی هی افت تراز :31: باید خیلی قبل تر از اینا این کارو می کردم
ممنون از همه کسایی که کمکیدن
پیروز و سربلند باشید
بای تا سال بعد تا یاد بعد
من گفته بودم امشب ! بعد الان یادم افتاد امروز قراره کنکور ثبت نام کنم !
پیسی رو سریع آوردم .
اینم کارنامه :
تراز و رتبه و اینا رو نمیگم ! نپرسید :دی
در ضمن ! من قول داده بودم تا نفر 1 شهر نشدم حداقل کارنامه نزارم ولی خوب یه سری خیلی تهمت زدن .
راستی ! اون 3 % هندسه 1 رو هم الان معلوم شد از کجا اومده ! یکی از بچه ها برام زده بود ! من نمیدونم چجوری ولی خیلی بی در و پیکره قلمچی ما ...
الان دارم به این فکر میکنم کاش هندسه رو میزدم ! :دی
بچه ها من حال ندارم دفترچه به این عظمت رو بخونم ! کسی نمیشه خلاصه اشو بگه من چیکار کنم واسه ثبت نام ؟ 46 صفحه است یه روز خواستیم استراحت کنیما
هدفون جان تبريک ميگم خسته نباشين
يه سؤال دارم: شما از کلاسور ارزيابی و خلاصه نويسی استفاده ميکنيد؟ نظرتون چيه؟
آقا محمد اگه ميشه شما هم جواب بده
اگه ميشه بقيه هم جواب بدند
ميخوام بعدا" افسوس ننوشتن اين کلاسور رو نخوردم خلاصه نويسی هم ميکنم البته پس از تسلط
کلاسور آره همیشه مینویسمنقل قول:
خلاصه نویسی هم نه زیاد! فقط تو هندسه تحلیلی جداگانه نت برمیدارم، ولی چیزایی که هایلایت میکنم و علامت میزنم ، خلاصه است دیگه! همونا رو میخونم
من راستشو بگم کلاسور ارزیابی ندارم !نقل قول:
هدفون جان تبريک ميگم خسته نباشين
يه سؤال دارم: شما از کلاسور ارزيابی و خلاصه نويسی استفاده ميکنيد؟ نظرتون چيه؟
آقا محمد اگه ميشه شما هم جواب بده
اگه ميشه بقيه هم جواب بدند
ميخوام بعدا" افسوس ننوشتن اين کلاسور رو نخوردم خلاصه نويسی هم ميکنم البته پس از تسلط
تا حالا تو کل آزمونایی که دادیم خیلی کم پیش اومده سوالی رو واقعا بلد نباشم . فوقش 5-6 مورد . تو 99 درصد سوالا میرم خونه میبینم سواله چقدر راحت بوده و من به خاطر سوتی یا خستگی یا استرس غلط جواب دادم
ولی خلاصه نویسی چرا ! معجزه میکنه خلاصه نویسی ! من هر تیپ سوالی رو طبقه بندی کردم تو آخر خلاصه نویسی هر درس دارم ! مثلا اگر سوالی X را داد و Y را خواست اینجوری عمل میکنیم ...
از معجزات این خلاصه نویسی بگم ! من همونطور که گفتم این آزمون برنامه راهبردی نداشتم ! بعد دیشب که پدرم گرفت یهو دیدم ای داد بیداد :دی شیمی 3 کل فصله ! تحلیلی هم از فصل یک هم میاره ! دیدم دیر شده و وقت تست زدن نیست و فقط یه دور خلاصه هامو خوندم .
حالا قضیه خودم هیچی
یکی از بچه ها هست کارش خیلی درسته چند باریم اسمش رفته تو مجله ... یه دفتر داره هر وقت میبینیم دستشه میگیم این رتبه میاره و میاره هم واقعا ! :دی دفتر خلاصه نویسیشه !
ولی خور من اصل خلاصه نویسیم برای اختصاصیا بوده و نه عمومی ! دینی من گاج رو دارم آخرش خلاصه همه درسا رو داره که واقعا عالیه ! عالی ! هر آزمون اونو خوندم بالای 70 زدم ! :دی
ادبیات نه ! همیشه میشینم از اول میخونم گاج رو ! چون سرعتم زیاده مشکلی پیش نمیاد برام . هر پایه کل گاج رو تو 8 ساعت میخونم .
عربی چرا ! به شدت ! تنها درسیه که یه دفتر جدا دارم براش ! و تنها درسیه که غلط هامو هم مینوسم ! البته صورت سوال و اینا رو نه ولی آخرش یه لیست دارم مثلا اینجوری : آزمون 18 ام - فلان کلمه مونث معنویه ! آزمون 9 ام - این کلمه در این جمله خبره !
الان یه چیزی فهمیدم همه جام داره میسوزه:31:
ظاهرا اون شیمی پیش ضمیمه اجباری نبوده، من زدمش
البته مطمئن نیستم،شما خبری ندارید؟
دقت نکردی منم نزدمش ؟ :دینقل قول:
الان یه چیزی فهمیدم همه جام داره میسوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اون شیمی پیش ضمیمه اجباری نبوده، من زدمش
البته مطمئن نیستم،شما خبری ندارید؟
نه اختیاری بود !
ولی چون زدیش و ترازش شده 8000 و خورده ای یعنی کار خوبی کردی که زدیش چون ترازتو آورده بالا
وای!نقل قول:
ای کاش نمیزدم(سوالای وقت گیریم داشت انصافا) وقتشو میذاشتم رو بقیه!
بچه ها کنکور زبان همه برای زبان تخصصی فقط امتحان زبان انگلیسی میدن ؟ حتی کسایی که میخوان زبان فرانسه بخونن ؟
سلام و خسته نباشید من مشکلاثی داشتم که نتونستم زودتر شروع به خوندن کنم ولی حالا تصمیم گرفتم که شروع کنم می خواستم بپرسم در این مدت به نظر شما چه کتاب های را بخونم و یا حذف کنم که رتبه خوبی بیارم سال پیش هم کنکور دادم ولی رتبه خوبی نیاوردم
اساتید منم همین مشکلو دارمنقل قول:
کلی کتاب دارم و وقتمم کمه و تازه میخوام شروع کنم
تازه دی امتحانات پیش دارم
بگم البته من حضوری درس نمیخونم و یه مدت بنا به مشکلاتی از درس دور بودم
لطفا دوستان یه وقتی بذارن و بگن ما چیکا کنیم
دعاشون میکنیم
منون
دوست خوبم سلام....نقل قول:
سوالی که شما دارید جوابش تو یه پست نمی شه داد.... اما خب...
شما مسلما تا الان وقت خوبی رو از دست دادید اما نگران نباشید... خوشبختانه فرصت برای جبران هست.
مسلما چون شما یه مدت از درس دور بودید باید از کتاب های آموزشی استفاده کنید.شما نگفتید چه رشته ای هستید.ولی خب سعی کنید برای هر درس فعلا بیش از یکی دو تا کتاب استفاده نکنید چون دچار سردرگمی میشی....
نه! موقع ثبت نام کنکور یه فیلدی هست که میپرسه زبان تخصصی چی میخواین امتحان بدین.زبان فرانسه انگلیسی ایتالیایی و چند تای دیگست که باید هرزبانی که دوست دارین و انتخاب کنین.اگه زبانی غیر از انگلیسی انتخاب کنین سر جلسه همون دفترچه مربوطه رو میگیریننقل قول:
به میبینم که هدفن هم دوباره شرفیاب سایت شده :31:
نمی دونم چرا دیدمت حس پست دادن اومد
امروز ترازم شد 7701 ... با ضریب رشد +2 ... این ضریب رشد رو اگه بشه همیشه مثبت نگه داشت خیلی خوبه ...
بدرود
که خودم هنوز ثبت نام نکردم ولی برای دوستم که ثبت نام کردم و سپس رمز کارت جدید رو برای شرکت در کنکور زبان وارد کردم ؛ هیچ جایی برای انتخاب گرایش کنکور زبان وجود نداشت . فقط شماره پرونده و رمز برای اضافه کردن کنکور زبان وجود داشت که اضافه کردیم.نقل قول:
ولی انتخاب زبان خارجی برای کنکور اصلی وجود داشت و برای ایشون هم زبان انگلیسی رو انتخاب کردم .
من خودم میخوام زبان فرانسه انتخاب کنم اگه امکانات ثبت نام همینطوری باشه دیگه ممکن نیست که بشه انتخاب کرد
یعنی دیپلم چی دارین الان؟نقل قول:
کدهاشو از دفترچه نگاه کنین بنویسین مثلن:
تجربی هستین یا ریاضی یا انسانی یا کاردانشو فنی حرفه ای که کد این مثلن هست 13 و یا سایر:11:
نقل قول:
آفرين بر شما واقعا خوشحال ميشم ميبينم افرادي مثه شما رو تو اين تاپيك كه تراز به اين خوبي دارن من كه پارسال كنكور دادم و هيچ وقت نتونستم ترازم رو بالاي 6500 بيارم ولي به هرحال خدارو شكر رتبه بدي رو توي كنكور نياوردم و رشته خوبي هم تو شهرم قبول شدم اميدوارم كه ترازتون توي زندگي و همچنين توي ازمونا خوب باشه و بهتر هم بشه
به اميد موفقيت شما و بقيه دوستان توي كنكور 91:46:
شما فعلن برگه ی آخر دفترچه رو تا جایی که بلدین پر کنین بقیه شو همینجا بپرسین :11:نقل قول:
رشته ریاضی اگه میشه بیشتر راهنمایی کنیدنقل قول:
ایول !نقل قول:
همیشه جویای تراز هات هستم( تو سایت کانون:31:)
آقا ما رفتیم
بای بای:11:
من رشتم ریاضیهنقل قول:
از نظر کتب کمک آموزشی تکمیلم چون از سال 87 فک کنم با این تاپیک همراهم
ولی خیلی دلهره دارم
دانش آموز خوبی بودم اما با این وقفه نمیدونم از کجا شروع کنم
اصلا میشه واقعا یه نتیجه خوب گرفت اونم ازالان تا کنکور؟
بیشتر تو چجوری خوندن و چی خوندن موندم
امتحانات پیش 2 ام دی ماه دارم
پدرم به هیچ وجه قانع نمیشه که استفاده از سهمیه برای کنکور حق منه :13:
اینطور پیش بره باید بدون سهمیه ثبت نام کنم برای کنکور :41:
برای ورود دانشگاه صنعت نفت رتبه چند میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا کسی جواب مارو نمیده؟؟ یه تاریخ خواستیما...:19:نقل قول: