256 مخابرات گنددشون بزنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ربطی به مخابرات نداره کلا ایران با اینترنت مشکل داره مال منم بیشتر موقع ها اینجوری میشه:2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::thumbsdow:thu mbsdowنه بابا خوب بود تا دیروز امروز صبح دیگه 256 هیچوقت 80 -70 نبودش!!!!:puke::puke::puke::puke::puke::puke: :puke::puke::puke::puke::puke::puke::wac::weird::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
پینگ من فقط تو صبح زیر 40 هستش با سرور ایران.
رکورد های مخابراتی !!!! ( 256 دارم)
احتمالا مخابرات داره میره استقبال اینترنت ملی :27:
برای من که مثل همیشه هستشنقل قول:
بله امروز به حول و قوه الهی برای اولین بار به سرعت 2-3 کیلوبایت رسیدیم!:دی با تشکر از فناوری های پیشرفته مخابرات آخه این سرعتها حتی با دایل آپ هم غیرقابل دسترس هست!:27:
بريد خداتون رو شكر كنيد سرعتتون روي 2-3 كيلوبايته.
من 1 هفته است كه هر روز بين 8 تا 15 ساعت قطعي دارم و از ديروز ساعت 1 بعدازظهر قطع شده و فعلا هم وصل نشده.
به 1899 زنگ ميزنم ، چند ساعتي درست ميشه و دوباره از اول.
جهت رفاه حال دوستان و ضد حال بهISP هایی محدود کننده و کم فروش مانند شاتل:
شماره های تماس اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال(تهران)
مدير كل
33292296
معاون
33292297
امور مالي و اداري
33292285-33292230
واحد دبيرخانه
33292210
واحد پايش و مونيتورينگ
33292278
واحد نظارت برسرويس هاي راديويي
33292267-33292268-33292277
واحد نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات
33292296
واحد امور گمركي
88112016
واحد حقوقي
33292247
واحد حراست
33292271
واحد روابط عمومي
33292298
واحد رسيدگي به شكايات مردمي
33292239-33913922-33116591
نمیشه تقصیرو گردن این شرکت ها گذاشت چون دانشگاه ها حتما باید اینترنت خوبی داشته باشننقل قول:
ابلبته سرعت اینترنت دانشگاه هم پایینتر اومده به هر حال لازم هست که اینترنت خوبی داشته باشن
سرعت پایین اینترنت کشور هم به خاطر کم کاری خودشونه نه اینها
در حال حاضر سرعت چقدره؟
بین 5 تا 20 متغیره برای اینترنت 128 ای که Upstream اش روی 159 بسته شده.
پینگ خیلی بالا هم خیلی اذیت میکنه.سرعت اصلا ثابت نمیشه .
سلام
سرعت دانلود من عوض نشده اما امان از باز کردن یک صفحه !!! خیلی خیلی کند شده !!! کسی همچین مشکلی نداره؟؟؟
چرا دیگه این پینگ معروف که میگیم رفته بالا همینه. تا 1800 هم پینگم رفت بالا.
صفحه باز کردن خیلی سخت شده.
دوستان از ساعت 9-تا 11 صبح که من پینگ گرفتم حدود 40-45 بود و از این ساعت به بعد یه تست گرفتم که پینگ شدش 170 بعد کم کم هی میرفت بالا تا حدود 350 شد که تا ساعت 12 شب همینجوری بود و تغیری نکرد. از این ساعت به بعد دیگه خبری ندارم چقدر پینگ رفته بالا. (پیگ از tct.ir)
نمیدونم واسه چیه.
ولی فکر کنم پورت ها رو شیر کردن اینجوری شده یا عوض شدن پرو فایل ها باعث شده.
برای پینگ کردن هم هی تایم اوت میده. گوگل که اصلا باز نمیکنه.
.................................................. .......................
اگه کسی سرویس sock رایگان میخاد بگه تا براتون . لینک برنامه و شماره پورت رو بزارم.
من وایمکس داشتم ، الان مخابرات 256 - الان سرعت من عالیه عالیه عالیه - وایمکس همش قطع بود 12 تا 3 شب - خداییش خیلــــــــــــــــــــــ ی راضیم
خوش بحالت بابا برا من که همه پینگا حتی tct تایم اوت میده. اگه تایم آوت نشه هم دیگه از 800 تا 1800.نقل قول:
معلوم نیست باز دارن چی کار می کنن.به جز این سایت و گوگل ،دیگه هیچ سایتی الآن که ساعت تقریبا 6:45 دقیقه ست ،باز نمیشه.
سرعت بالاتر راحت نمیدن ،لااقل یه پینگ بهتر بدن:19:.البته انگار این دفعه از پینگ نیست،چون کلا هیچ سایتی باز نمیشه ،نه اینکه دیر باز شه.
من که گوگل هم نمی تونم بیارم ولی این سایت و تابنک و می تونم :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
دوستا برا ما که کرجیم هیچ سایتی رو باز نمیکنه
الانم با گوشی اومدم
چرا اینجوری شده...........:41:
والا برا من که یاهو و مسنجرو گوگل و کلا باز نمیشه به جز این سایتو نیک صالحی اسفالتمون کردن اینا ای تو روح موسس و باعث و بانیش ...
من فردا می رم وایمکس می گیرم
خیلی مسخره است که صفحه وایمکس ایرانسل باز نمی شهههههههههههههههههههههههه وااااااااااا :(((((((((((((((((((((((
سلام
من احساس می کنم که سایت هایی که سرور اونها داخل ایران هست باز میشه اما سایر سایت ها باز نمیشه
از همین تریبون این پیروزی غرور آفرین رو به همه هموطنان گرامی تبریک میگم
ما به عنوان اولین کشور تو دنیا تونستیم این کار رو انجام بدیم
مخابرات این کارو میکنه که دایلاپو فراموش نکنید.مثل من که با دایلاپ اومدم!
اینترنت ذغال سنگی هم حالی داره.
آخرین رکورد مخابرات 256 ما سرعت دانلود 3-4 کیلوبایت که الان با پیشرفت ناگهانی خودش تونست کاری کنه که اصلا هیچ سایتی باز نشه :18: با چیلتر نشکن فقط باز میشه سایتا
من 2828 زنگ زدم گفتن یه مشکل سراسری مخابرته که در حال رفعه. جالبه من فکر می کنم با حالت بریج مشکل خیلی کم بود اما با حالت پی پی او ایی اصلا اینترنتی وجود نداشت
دوستان من با دایال اپ اومدم .
این adsl کانکت میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه واسه شما همین طوره؟ :دی
واسه منم همینطوره :((((((((((( بابا من مقاله می خوام گوگل نمی یاد یاهو میل نمی یاد فقط 4 تا سایت بی خود می یاد می خوام چی کار :((((( بجه ها ایرانسل بهتره یا مبین نت؟؟ کدوم زودتر می دن ؟؟:(((((((
انگار مانور بود برا آمادگی ما ،که بعدا هر چی شد جا نخوریم:21:نقل قول:
فعلا که به نظر درست شده،یاهو و گوگل و اینا هم فعلا بالا میان تا بعد که ببینیم چی میشهنقل قول:
من اول فکر کردم دیشبدیگه کلا اینترنت ملی شد ! چون فقط بعضی از سایت ها که سرورشون تو ایران بود باز میشد !
ولی اینو خوندم یکم آروم شدم !!!:
"به گزارش ايتنا رضا تقیپور در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به سایتهای خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسیهای داخلی، این شبکه همچنان از ویژگیهایی برخوردار است."
حالا منظور از اسکلت رو نفهمیدم !
تاریخ خبر 26 دی:
آره ولی با Socks صفحه هم باز میکرد دیشب. ملی شدیم رفت :41:نقل قول:
پینگ من صبح ها هم خوب نیست :
منظورش اینه که دیگه اسکلت شبکه های ملی اینترنت نیست. از این به بعد اینترانته.نقل قول:
یعنی دیگه بانکا و ادارات دولتی و بیمارستانا و .... بازم نیست برای وصل بودن به هم به اینترنت وصل بشن.
الان یاهو میل برای شما باز می شه؟؟؟ گوگل چی؟؟؟؟
اولشه داداش.نقل قول:
من 1 ماهيه كه اينترنت از مخابرات گرفتم. منم 2-3 هفته اول ، مثل خودت حال مي كردم.
اما 1 هفته ايه كه اوضاع وحشتناك افتضاح شده : هر روز بين 8 تا 15 ساعت قطعي دارم.
(الانم با اينترنت محل كارم ، پست ميدم)
فكر كنم به اينترنت حلال ، خيلي نزديك شديم !
2 نكته جالب هم وجود داره :
1) به 1899 ، شركت مخابرات تهران و سازمان تنظيم مقررات هم شكايت كردم. نتيجه اش هم مشخصه ديگه !!!!
2) وايمكس ، منطقه ما رو پوشش نميده و اگه برم اينترنتم رو قطع كنم ، مخابرات خطم رو PCM مي كنه (در نتيجه از هيچ ISP اي نميتونم اينترنت بگيرم بجز مخابرات) كه كاملا قانوني هستش. (ري... توي اين قانون)
هم اينترنت خواهيم داشت و هم اينترنت ملي.نقل قول:
ولي اينترنت رو به همه نميدن.
الان هنوزم راضی هستی؟؟ از چی راضی هستی؟؟ از اینکه نمی تون ی بری گوگل و 4 تا مقاله دان کنی؟؟ یا یاهومیل چکک کنی؟؟ بعضی ها چه حرفا می زنن من افسرذگی مزمن گرفتمنقل قول:
منم راضیم !!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
میدونین از چی راضیم!!!؟ از این که به مودمم نگاه میکنم ومیبینم سریه nهست!!!و تا سرعت 300mb/sرو ساپورت میکنه و دلم قرصه که اگه یه زمانی تکنولوژیش اومد من میتونم استفاده کنم!!!!و اینکه الان چراغاش ثابته!!!!!!!هیچی دیال آپ نمیشه!!!حداقل میدونستی با سرعت نفت وصلی وانتظار بیجا ازش نداشتی!!!!
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
سلام به همه بچه ها.
آقا من ای دی اس ال از مخابرات گرفتم، بعد از 24 ساعت ، چراغ دی اس ال سبز ثابت هست، مودم من هم dlink مدل DSL-2640u هست، اما الان چراغ اینترنت خاموشه، کسی میتونه من رو کامل راهنمایی کنه، تا جالا adsl نداشتم،هیچی بلد نیسم:31:، ممنون میشم فوری کمکم کنین.
راستی با سی دی مودم تا آخرش میرم،اما آخرش که میخواد کانکشن و اینترنت رو چک کنه ارور میده و میگه که یا کانکشن وصل نیس یا اتصالات مودم، آیا هنوز اینترنتش وصل نشده،.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلامنقل قول:
اصلا نگران نباش اینجا مثل خودت هستن!!!!:31::46::10:
شما باید در مرور گرت و اون آی پی که پشت مودمت هست رو بزنی(یوزر وپسورد زیر خود مودمت هست!)بعدش باید بری در قسمت کویک ست آپ در قسمت pppoe یوزر وپسوردی رو که مخابرات بهت داده رو بزنی و سیو کنی اونوقت با هر دستگاهی میشه کانکت بشی فقط حواست باشه که گزینه کد گذاری رو رویهwpa2بزاری ویک رمز مرکب از اعداد و حروف بزاری که خودتم یادت بمونه!!!:5:
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز:10:
همین کار رو کردم،اما دیروز بهم اینترنت اکسس نداد، حالا امروز هم امتحان میکنم:27: