نقل قول:
کروش ادامه داد: «شما یک زمانی یک مرغ دارید یک تکه از بالش را به شخصی میدهید. اینجا اتفاقی نمیافتد. اما وقتی فقط یک ران مرغ دارید و آن ران مرغ را با آن شخص تقسیم میکنید باید از شما تشکر کند. او حق دارد اظهار نظر کند اما نباید بیاحترامی کند. آخرین خطابم به ایشان این است که قبل از اینکه ما به کره برسیم چوی باید از ایرانیها، هواداران فوتبال ایران و هواداران فوتبال کره عذرخواهی کند. مطمئن هستم ایشان احترامی که بین بازیکنانش داشته را از دست داده. من خوشحالم قبل از اینکه بازی ایران کره شروع شود میخواهم یک پیراهن تیم ملی ازبکستان را بخرم و به چوی هدیه بدهم. دوست دارم اگر جرات دارد این پیراهن را تنش کند. آقای چوی برای گروه مربیان بینالمللی مایه ننگ است. این مسئله هیچ ربطی به فدراسیون کره و بازیکنان کره ندارد. هیچ ربطی به هواداران کره ندارد. آنها بازی ما را انداختند در شهر اولسان. جایی که طبق قوانین بینالمللی نباید بازی آنجا برگزار شود. اما فدراسیون ایران و کره طبق توافقاتی که انجام دادند موافقت کردند بازی انجام شود. من یک بار دیگر میگویم بهتر است برای آقای چوی قبل از اینکه ایرانیها برسند عذرخواهی کند. یک پیشنهاد دیگر هم دارم. اینکه استعفا دهد.»
تشبیه مرغی رو هم خوب اومده ، یعنی بضاعت میزبانی ایران همین یک ران مرغ بوده که در اختیارشون قرار داده شده:n02: خدا رو شکر که بضاعتمون بال مرغ نیست!