PESEdit.com 2012 Patch 2.0 - Released! #22/10/11
دوستان پچ جدید منتشر شد :
نقل قول:
New Features
- New balls: A lot new balls to select + unlocked OMBs for CL, EL, Ligue 1, La Liga etc., in total 38 balls (see video for details)
- New boots: Nike T90 Laser IV, Nike CTR Maestri II, Nike Legend IV + WEPES Heritage white-white
- New faces: Falco, Jose Enrique, Rudy
- New kits: 1860 München, Aachen, Almeria, Atletico, Betis, Bochum, Braunschweig, Chelsea, Duisburg, Düsseldorf, Espanyol, Hamburg, Granada, Hoffenheim, Levante, Liverpool, Malaga, Racing, Rayo Vallecano, Real Sociedad, Sporting, Stuttgart, Villarreal
- New league: Npower Championship including all correct team settings, kits etc. (available trough selector)
- Stadium names for Ligue 1, Eredivisie, Championship
- Other: Corrected all boots for La Liga + EPL + 2. Bundesliga
DOWNLOAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر زحمت مستقیم کردنش رو بکشه :10:
آموزش شیوه ی دفاع کردن در بازی Pro Evolution Soccer2012
خب از اونجایی که تقریبا همه ی دوستان توی دفاع کردن در این بازی مشکل دارن ، و با توجه به این که بارها و بارها توضیح دادم ، لازم دیدم که 1 بار به صورت کامل توضیح بدم
بهترین راه واسه یاد گرفتن دفاع کردن در این بازی تمرین کردن در قسمت Training > Training Challenge هست .
توی این بخش به قسمت Defence بروید .
اونجا روی تصویر بهتون توضیح داده اما از اونجایی که بعضی از دوستان متوجه نشدن یا حالا به هر دلیل دیگه من این دو عکس رو گذاشتم تا از روی تصویر توضیح بدم
همون طور که توی عکس زیر توضیح دادم با زدن ضربدر میشه توپ رو از حریف گرفت اما این حالت همیشه هم جواب نمیده ، پس بهترین کار اینه که زمانی که بازیکن حریف میخواد شروع کنه به دریبل زدن و توپ کمی ازش فاصله میگیره با زدن ضربدر توپ رو بگیرید ( تجربه شخصیم میگه که زدن مربع هم کارسازه )
اصلا نیازی نیست که شما بی دلیل برید روی پای بازیکن ، اجازه بدید زمانی که اون داره بهتون نزدیک میشه و در لحظه ای که شروع میکنه به دریبل روی پای بازیکن برید .
عکس زیر هم در مواقعی ای است که بازیکن هم تیمی دیگری کنار شما باشد
همون طور که روی عکس توضیح دادم با نگه داشتن ضربدر و R2 بازیکنی که نشانگر روش باشه جلوی بازیکن حریفتون سد میکنه و در همون زمان شما با زدن مربع هم میتونید بازیکن هم تیمیتون و به سمت بازیکن حریف بیارید تا اون بازیکن حریف رو پرس کنه و توپو ازش بگیره ( اکثرا جواب میده اما اگر هم بازیکنتون دریبل خورد حداقل خیالتون راحته که یه بازیکن دیگه هست که ساپورت کنه )
تموم توضیحاتی که بالا دادم واسه انجام شدن فقط و فقط و فقط به هوش ، دقت و سرعت عمل خودتون بستگی داره
دوستانی که توی دفاع کردن مشکل دارن بعد از تمرین کردن بازی هاشون رو روی یه درجه پایین تر مثل پروفشنال شروع کنن تا به این شیوه جدید عادت کنن ( اصلا هم افت کلاس نیست ، من خودم وقتی بازی اومد 10تا بازی اولم رو روی رگلار و پروفشنال بازی کردم اما الان همش دارم سوپر استار بازی میکنم )
امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم
تمرین یادتون نره
تهیه : محمدحسام ( ..Parsa..)