اتوئو اصلا در حد و اندازه های ابراهیموویچ نیست . به نظرم فقط لاشخوره . پا به توپش اصلا خوب نیست . همون بهتر که نباشه
Printable View
اتوئو اصلا در حد و اندازه های ابراهیموویچ نیست . به نظرم فقط لاشخوره . پا به توپش اصلا خوب نیست . همون بهتر که نباشه
ستاره منچسترسیتی قصد دارد تصمیمی جدی بگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – کارلوس توز گفته در مقاطعی به کنارهگیری از تیم ملی آرژانتین فکر کرده است، چرا که انتقادات بسیاری از این تیم میشد: «بارها به خداحافظی فکر کردم. انتقاد از جهات فوتبالی اشکالی ندارد، اما آنها انتقاداتی تخریبی داشتند که به هیچ دردی نمیخورد.»
توز شاید در راه خوان رومن ریکلمه گام بردارد: «بعضی وقتها بازی برای تیم ملی آرژانتین بیش از آن که لذتبخش باشد دردناک است. آنها میگویند ما اشتیاقی برای پیروزی ندارند و روزنامهنگاران نمیدانند ما برای تیم ملی چه کارها میکنیم.»توز در نهایت از پیوستن اسکار روجری به کادر فنی تیم ملی حمایت کرده است: «مارادونا میخواهد کسی را در کنار خود داشته باشد که با او راحت است.
2009/10/17
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/17/1565772/%D8%AA%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF
شاید به رفیقش رونالدینیو رفته. به هر حال حرف نداره.نقل قول:
حرفهای جنجالی او باعث شده فیفا مداخله کند...
سایت گل – دیهگو مارادونا مربی آرژانتین با پنج جلسه محرومیت روبرو خواهد شد. او پس از پیروزی تیمش مقابل اروگوئه و قطعی شدن صعود به جام جهانی در نشست خبری به شدت به روزنامهنگاران تاخت و حرفهای ناشایستی به آنان زد. او پس از این ماجرا گفته هیچ گونه معذرتی نمیخواهد. سپ بلاتر رییس فیفا هم گفته ماجرا مورد بررسی قرار میگیرد.به نوشته روزنامه آس، حداقل جریمه مارادونا پنج جلسه محرومیت است و او به دلیل نقض ماده 58 قانون انضباطی فیفا شاید مجبور به تحمل جریمههای بیشتری نیز شود.در ماده 58 آمده است: «هر فردی که خود را با حرفها یا کارهایش کوچک کند، به افراد یا گروهی به دلیل نژاد، رنگ پوست، زبان، اعتقاد یا محل تولدش به نحوی اهانت کند یا تبعیض قائل شود که شان انسانی را زیر سوال ببرد، حداقل پنج جلسه محروم خواهد شد و به علاوه از دسترسی به ورزشگاه محروم میشود و جریمه او کمتر از 20 هزار فرانک سوییس (13 هزار یورو) نخواهد بود.»این محرومیتها احتمالا سردرد جدیدی برای مقامات فوتبال آرژانتین به همراه خواهد داشت که اخیرا اضطراب بسیاری در راه رسیدن به جام جهانی تجربه کرده بودند.
2009/10/17
کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2009/10/17/1566534/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-5-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C
داخل معابد فوتبالي که سال آينده قرار است ميزبان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي باشند، ممکن است سلطان جنگلهاي آفريقا ، کريستيانو رونالدو، گرانترين بازيکن تاريخ فوتبال دنيا، وجود نداشته باشد. ستاره پرتغالي رئال مادريد که همه تيمها و شرکتهاي تجاري خواهان عقد قرارداد با او هستند، شايد نتواند در رقابتهاي پلي اف با تيم ملي کشورش به جام جهاني صعود کند.
البته رونالدو تنها ستاره اي نيست که احتمال دارد فرصت درخشش در جام جهاني را در اختيار نداشته باشد. زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم بارسلونا بعد از حذف سوئد از اين رقابتها، از همين حالا غايب بزرگ جام جهاني آينده است و بنزما و ويرا و آرشاوين هم به خاطر حضور فرانسه و روسيه در پلي اف ممکن است هرگز به آفريقاي جنوبي نرسند.
اين اتفاق از نگاه تيزبين کارشناسان دور نمانده است. غيبت ستاره هاي بزرگ دنياي فوتبال در جام جهاني آينده مي تواند به يک مشکل جدي در اين مسابقات تبديل شود. شايد براي اولين بار حتي يک مشکل جدي ارتباطاتي دراين رقابتها ايجاد شود که حتي سيستم فوتبال بين المللي را هم تحت تأثير قرار دهد. فوتبالي که به اين شخصيتها احتياج دارد. چهره هايي که جامعه جهاني آنها را دوست دارند و به شرکتهاي بزرگ تجاري دنيا مرتبط هستند. فراموش نکنيم بازيکناني هم هستند که از سالها پيش در تبليغات معتبرترين برندهاي تجاري حضور دارند و البته مدتهاست که در تيمهاي ملي خود جايي ندارد.
رونالدو و رونالدينيو از برزيل، توتي و کاسانو از ايتاليا، بکام از انگليس که حتماً بايد در اروپا بازي کند تا کاپلو او را به جام جهاني ببرد، جزو اين نمونه ها هستنند. ولي نمي توان اين واقعيت را انکار کرد که بدون حضور سمبلهاي فوتبال جهاني ، يک نوع مشکل ارتباطي بزرگ در جام جهاني رخ خواهد داد و براي همين فوتبال بايد آن قدر مهارت داشته باشد تا در مدتي کوتاه الگوهاي جديدي براي خود بسازد تا با قصه ها و شخصيتهاي جديد، اين خلا³ بزرگ را پرکند. عواقب غيبت اين ستاره ها را در ناکامي اسپانسرها و کاهش تماشاچي و سرمايه گذاريهاي کمتر، مي توان مشاهده کرد. فوتبال بدون اسطوره هايش نمي تواند به دوام خود ادامه دهد و اين ريسک وجود دارد که يک جام جهاني دسته دومي را در آفريقاي جنوبي شاهد باشيم.
از يک سو تيمهاي ملي که در آنها ستاره هايي گران قيمت حضور دارند و در صدر رنکينگ جهاني قرار دارند ايستاده اند و از سوي ديگر پول و تکنيک که هميشه به صورت موازي با يکديگر حرکت نمي کنند، قرار دارند. يک قانون قديمي مي گويد: در فوتبال آنکه بيشتر پول در مي آورد، برنده نيست. برآوردي کلي از سرمايه هاي تيمهاي ملي براساس بازيکناني که درآنها توپ مي زنند، حاکي ازآن است که اسپانيا با سرمايه معادل 510 ميليون يورو از نظر استعدادهاي شاغل در اين تيم، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. در اين تيم هر بازيکني به طور متوسط 20/4 ميليون يورو ارزش دارد. بعد از ماتادورها برزيل با 450 ميليون يورو و متوسط 17/9 ميليون براي هر بازيکن جاي گرفته و فرانسه که در پلي اف جام جهاني حضور دارد با 440 ميليون يورو و ارزشي معادل 17/6 ميليون يورو در مکان سوم رده بندي است. در فهرست ده تيم نخست، انگليس با 420 ميليون يورو، ايتاليا با 400 ميليون يورو، آرژانتين با 390 ميليون يورو و پرتغال با 430 ميليون، آلمان با 290 ميليون ، هلند با 280 ميليون و روسيه با 210 ميليون در رتبه هاي بعدي ايستاده اند.
طبيعي است که در صورت غيبت برخي از اين تيمها، به همين اندازه سرمايه از ورزشگاههاي آفريقاي جنوبي خارج خواهد شد. اما در عين حال برخي از محققان معتقدند که برگزاري جام جهاني بدون ستاره ها هيچ مشکلي پديد نمي آورد. از نظر آنها احتمال غيبت بازيکنان بزرگ حال حاضر دنيا که در تيمهاي ملي ثروتمندي بازي مي کنند، نمي تواند تأثير منفي در جام جهاني داشته باشد. براي اينکه فوتبال عادت کرده که در بطن خود قهرمانان جديد و قصه هاي تازه اي ايجاد کند که مردم به آنها علاقه مند شوند. چه کريس رونالدو در زمين باشد و چه نباشد، ورزشگاههاي جام جهاني مملو از تماشاگر خواهند شد و تبليغات متوجه هيچ ضرر وزياني نمي شوند. توجه به پديده اي همچون جام جهاني به مراتب بيشتر از نيروي تبليغاتي يک بازيکن خاص خواهد بود. حتي شايد بازي بين دو تيم آفريقايي و يا دو کره توجه بيشتري را نسبت به آنچه در ذهن عموم وجود دارد، به سوي خود جلب کند. شايد حتي درآن زمان ديگر کسي به کريستيانو رونالدو يا ايبراهيموويچ فکر نکند. اما واقعاً جام جهاني بدون آنها چه معنا و مفهومي مي تواند داشته باشد؟
دلارام عظيمي
2009/10/18
کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2009/10/18/1567791/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%D9%8A%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%85%D9%88%D9%88%D9%8A%DA%86-%D8%BA%D8%A7%D9%8A%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%88-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%8A%D8%AF
من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي ميكنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي ميكنم نه ديگران.
سايت گل - رئيس فدراسيون فوتبال آرژانتين به دفاع از مارادونا برخاسته. خوليو گروندونا در باره جنجال مارادونا گفت: «اگر اين حركت از يك مربي يا بازيكن ديگري انجام شده بود اينچنين انعكاس پيدا نميكرد و شايد كسي اينقدر به آن اهميت نميداد. همه ميدانند كه مارادونا اخلاقي تند و غيرقابل پيشبيني دارد. با وجود اين او گفته ديگر چنين رفتاري از او سر نخواهد زد و چنين حرفهايي را بر زبان نخواهد راند.» به گفته گروندونا،مسئولان فدراسيون فوتبال آرژانتين قرار است روز سه شنبه با مقامات فيفا در خصوص اين ماجرا صحبت كنند. گروندونا از صحبت درباره اين مساله كه آيا با باز شدن يك پرونده انضباطي براي مارادونا موافق است يا خير، هيچ صحبتي نكرد. او در ادامه حرفهايش افزود: «مارادونا فردي خاص است و شما بايد اين مساله را درك كنيد. البته اين مساله توجيهي براي رفتار او نيست. او البته اعلام كرده بابت حرفهايش متاسف است.»
عذرخواهي مارادونا از زنان جهان
حرفهاي مربي تيمملي آرژانتين پس از ديدار با اروگوئه به حدي زشت بود كه مارادونا را بر آن داشت كه اواخر جمعه از زنان جهان عذرخواهي كند. ولي وي در مورد خبرنگاران ابراز تاسف نكرد. مارادونا در يك مصاحبه تلويزيوني گفت: «درباره كساني كه ميگويند من مغرورم متاسف هستم اما بايد بگويم يك كلمه از حرفهايي كه زدم پس نخواهم گرفت اما من از زنان، مادرم، زنان آرژانتين، زنان اروگوئه و زنان سراسر جهان عذرخواهي ميكنم. ولي تنها از آنان عذرخواهي ميكنم نه ديگران.» مارادونا روز پنجشنبه در گفتوگو با يك شبكه راديويي بدون آنكه از رفتارش در قبال خبرنگاران پشيمان باشد، گفت: «دليلي وجود ندارد كه بخواهم عذرخواهي كنم. همه آنچه من گفتم خطاب به افرادي بود كه مخالف من بودند. قضيه به همين سادگي است. اين حرفها را پس نخواهم گرفت. همه شنيدند من چه گفتم. در نظر من بسياري از خبرنگاران آرزو داشتند چون من مربي آرژانتين هستم ما به جامجهاني صعود نكنيم. به اعتقاد من همه آنها ضدآرژانتين هستند. من هيچوقت رفتار آنها را فراموش نخواهم كرد. ما مشكلات فراواني در كشورمان داريم. هر روز در آرژانتين تعدادي انسان بيگناه جان خود را بدون دليل از دست ميدهند. دزدي در اين كشور بيداد ميكند. هر روز بر تعداد فقراي ما افزوده ميشود اما هيچكس در مورد اين مسائل صحبت نميكند. من يك الگو براي ديگران نيستم. اين پدر و مادرها هستند كه بايد الگوي فرزندانشان باشند. من دوست ندارم كودكان آرژانتين من را الگوي خود قرار دهند. آنچه در آن كنفرانس خبري رخ داد جزئي از رفتار من است.»
كاپيتان سابق تيم ملي آرژانتين در ادامه حرفهايش افزود: «اگر ما موفق نميشديم به جامجهاني برسيم اولين نفري كه قرباني ميشد من بودم. من را مسئول تمام نابسامانيهاي اين كشور ميدانستند اما حتي در آن شرايط هم در برابر آنها ميايستادم چرا كه خودم تصميم گرفته بودم مربي تيمملي آرژانتين باشم. هيچ كس به من نگفته بود اين كار را بكنم. در هر حال به خودم افتخار ميكنم.»
اين مربي 48 ساله در ادامه با انتقاد از كارشناسان فوتبال در آرژانتين گفت: «من براي افرادي كه هنوز در اين فوتبال كار ميكنند و بهجاي آنكه سوالات خود را با منطق مطرح كنند ترجيح ميدهند به صورت طرف مقابل تف بيندازند متاسف هستم.»
2009/10/18
کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2009/10/18/1568039/%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86
مارادونا هم دیگه گندش رو بالا آورده
پايگاه اينترنتي fussballtransfers.com آلمان در بررسي 10 جابهجايي ناكام تيم بايرن مونيخ در10 سال اخير از علي كريمي و وحيد هاشميان نيز به عنوان دو خريد بينتيجهي اين باشگاه مونيخي ياد كرده است.
در اين گزارش با اشاره به خريدهاي بايرن در دو فصل اخير به محافظهكار تر شدن سران بايرن در خرج كردن پولهاي اين تيم اشاره شده و آمده است: «بايرن در شروع فصل جاري 75 ميليون يورو را صرف خريد بازيكنان جديد كرد، اين در حالي است كه مونيخيها در سال 2007 نزديك به 85 ميليون يورو صرف اين كار كرده بودند.»
در اين مطلب نام وحيد هاشميان در مكان دوم بزرگترين خريدهاي ناكام بايرن آمده و دربارهي او نوشته شده است: «اين بازيكن ايراني با به ثمر رساندن 16 گل در فصل 2003-2004 از بوخوم به بايرن مونيخ پيوست. هليكوپتر در 250 دقيقه بازياش براي بايرن نتوانست براي اين تيم گلزني كند. هانوفر هاشميان را از بايرن مونيخ نجات داد و بايرن را هم از دردسر او.»
در ادامهي اين مطلب با اشاره به خريد علي كريمي و قرارگرفتن نام او در مكان چهارم اين فهرست آمده است: «برخي از هواداران بايرن هنگام به خدمت گرفتن اين بازيكن ايراني از تعجب سر خود را تكان ميدادند. شايد حق با آنها بود. مارادوناي آسيا حداكثر در تمرينها شايستهي اين عنوان بود.»
فهرست این بازیکنان به ترتیب زیر می باشد:
1- برنو: اين بازيكن برزيلي در سال 2007 به عنوان يك جوان جوياي نام 18 ساله در ازاي 12 ميليون يورو به بايرن آمد؛ اما در مدت حضورش هيچگاه بيش از نيمي از رقم خرج شدهاش براي بايرن ارزش پيدا نكرد. او نه زير نظر اوتمار هيتسفلد و نه زير نظر يورگن كلينزمان شانسي براي عرض اندام نيافت. حتي در تيم هامبورگ نيز برونو همين وضعيت را تجربه كرد. به اين خاطر سران بايرن در اظهارات خود به اين نكته اعتراف كردند او بازيكني در كلاس ركورد دار قهرماني آلمان نبوده است.
2-وحيد هاشميان: اين مهاجم ايراني كه عضو تيم بوخوم بود در فصل 2004-2003 با زدن 16 گل ، به عضويت بايرن درآمد. اگر تصور شود او در بايرن هم به اين تعداد گل زده، برداشتي نادرست است. در يك فصل "هلي كوپتر ايراني " براي مونيخيها 250 دقيقه بازي كرد و گلي هم نزد. پس از اين هانوفر پيش آمد و هاشميان را با جذب خود از تعهد به مونيخيها رها كرد و البته مونيخي ها هم از معضل خويش دور شدند.
3-توبياس رائو: در سال 2003 او به عنوان بهترين دفاع چپ خوشآتيه آلمان معروف بود. بايرن بابت او 2.3 ميليون يورو به ولفسبورگ پرداخت كرد؛ اما مثل اين كه بايرن براي او، يك شماره بزرگ بود. پس از تحمل مصدوميتهاي اوليه، رائو بطور پيوسته عضو ثابت نيمكت ذخيرههاي تيم بود. او كه اينك 27 ساله شده، كار و حرفه ديگري دارد و در حال انجام تحصيلات عاليه است.
4-علي كريمي: زماني كه بايرن داشت او را جذب مي كرد، برخي از هواداران تيم سرشان را ناباورانه تكان داده و فكر مي كردند حق بايرن جذب وي بوده است؛ اما "مارادوناي آسيا " حداكثر در تمرينات متناسب با آوازهاش عمل كرد.
5-ميشائيل وايزينگر: با پولي كمي از نورنبرگ آمد و آنگونه كه انتظار مي رفت، عصاي دست نشد. وي كه با بايرلوركوزن كارش را شروع كرده بود، به مهرهاي ثابت براي نيمكت ذخيرههاي بايرن تبديل شد. وي در مجموع دو دوره حضورش 270 دقيقه براي بايرن مونيخ بازي كرد.
6-مارسل يانسن: بابت اين ملي پوش؛ بايرن 12 ميليون يورو پرداخت كرد. يانسن بيشتر با سانترهايش باعث تضعيف خط دفاع تيم شد. البته با حضور در هامبورگ به همان بازيكن قدرتمند سابق تبديل شد.
7-سيرياكو اسفورسا: اين هافبك بازيگردان سوئيسي در سال 2000 از كايزرسلاترن به بايرن بازگشت و با دورهاي از مصدوميتهاي پرتعداد و مستمر روبرو شد. چون مدت حضورش در ميدان كم بود، از لحاظ فني قدرتش به چشم نيامد.
8-لوكاس پودولوسكي: پودولوسكي يا همان پرنس پولدي، با اين خيال از كلن به بايرن آمد كه خط حمله اين تيم را تسخير كند؛ اما او فقط سايهاي بود از پودولوسكي زمان حضور در كلن. بعد هم پس از سه فصل حضور در مونيخ ،خودش را از گرد و غبار ناشي از چنين حضوري خارج كرد و به خانه نخست بازگشت.
9-خوزه ارنستو سوسا: اين آرژانتيني در تابستان سال 2007 در ازاي 6 ميليون از كشورش به مونيخ نقل مكان كرد. وي كه آن زمان 22 سال داشت و از جمله بااستعدادترين هافبكهاي وقت آرژانتين به شمار مي رفت، در بايرن امكان درخشش نيافت.
10 - تيم بوروسكي: از نقطه نظر روحيه، بايرن براي بوروسكي با اعتماد به نفس خوب بود اما از لحاظ فني او در مونيخ تحت نظر كلينزمان حداكثر ذخيره طلايي(ژوكر) براي برخي دقايق حساس بازي بود كه بعد حتي با ورود ونگال، عذر وي نيز خواسته شد. به اين خاطر "تانك مستحكم " تنها پس از يك فصل حضور در بايرن، به خانه سابق خود در وردربرمن بازگشت.
در پايان مطلب نيز آمده است: «حتي فردي همانند اولي هوينس هم همواره در خريد بازيكنان به درستي عمل نميكند. شايد در آينده نام بازيكناني همچون گومس، پرانيچ، برافهايد و تيموشچوك در اين فهرست قرار بگيرد.»
اون موقع که کریمی رفت بایرن گفت ارزو دارم از این طریق به ریال مادرید برم حالا هم که سر از استیل اذین در اورد
موفق باشید
از قبل گفتن کبوتر با کبوتر , باز با باز
درست کریمی و هاشمیان بازیکنان خوبی بودن اما نه در حد بایرن مونیخ
وند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.
سايت گل - اگر کسي فکر کند که مي تواند از فابيو کاپلو سرپيچي کند، بلايي بر سرش مي آيد که تا عمر دارد آن را فراموش نخواهد کرد. حتي بازيکنان تيم ملي انگليس هم متوجه اين موضوع شده اند.
نشريه اخبار جهان در گزارشي فاش کرده که يکي از بازيکنان تيم ملي اين کشور، در جريان اردوي هفته گذشته اين تيم به طور پنهاني سرميز يک پيامک فرستاده و خشم مربي ايتاليايي تيم را برانگيخته است. واکنش دون فابيو به اين سرپيچي او از قوانين رايج در اردو پرتاب يک گلدان با عصبانيت به سمت ديوار بوده است!
اين اتفاق هنگام اردوي تيم در اوکراين و قبل از مسابقه دو تيم رخ داده است. در اين گزارش به اينکه اين بازيکن چه کسي بوده اشاره اي نشده است. شخصي که اين ماجرا را براي رسانه ها تعريف کرده مدير برنامه هاي بازيکن خاطي بوده است.
او ماجرا را اين طور تعريف کرده است: «بازيکنان مشغول غذا خوردن و در دو ميز تقسيم شده بودند. مربيان هم سر يک ميز ديگر نشسته بودند. ناگهان کاپلو ديد که يکي از آنها به طور پنهاني مشغول پيامک زدن و تلفن همراهش را زير ميز پنهان کرده است. قبل از اينکه ديگران متوجه اين موضوع شوند، کاپلو از جايش بلند شده و يک گلدان را به سمت ديوار سالن پرتاب کرده است. او سر بازيکنان داد زده و گفته که فقط يک ساعت از آنها براي غذا وقت خواسته و نمي خواسته که در اين مدت حواسشان را به چيز ديگري پرت کنند و از تلفنهاي همراهشان استفاده کنند.»
همه بازيکنان که از واکنش عصبي او تعجب کرده بودند، سرجايشان خشکشان زده و سکوت کرده اند. بازيکنان تيم ملي انگليس به قوانين کاپلو عادت دارند. نمايش تيم در اوکراين واقعاً شوک کننده بود. همه او را عصبي ديده بودند ولي هرگز کسي از مربي ايتاليايي خشونتي در اين حد نديده بود. بقيه غذا در سکوت کامل صرف شد و حتي همه از اينکه به چهره خشمگين دون فابيو نگاهي بيندازند هم ترس داشتند.
کاپلو کاملاً منظور خود را در مورد اينکه چه کسي در اردو به بقيه دستور مي دهد، به آنها فهمانده بود. او بارها گفته که تلفن همراه همه بازيکنان موقع غذا خوردن بايد خاموش باشد و از آنها مي خواهد که همه اين قانون را رعايت کنند و به موقع سر ميز حاضر شوند. بازيکنان بايد لباسهاي رسمي مخصوص تيم را که فدراسيون دراختيار آنها قرار داده بر تن داشته باشند و کروات را هم فراموش نکنند. در رختکن تيم مي توان با آي پاد موزيک گوش کرد ولي صحنه هايي مثل کنسرت گذاشتن و ترانه سرايي با صداي بلند ممنوع است.
دانيال صدقي
در هتل هم هيچ کس حق ندارد با دمپايي لاانگشتي راه برود، براي اينکه دون فابيو تحمل اين چنين لباس پوشيدن بازيکنان را ندارد. با اينکه او از روز اولي که هدايت تيم ملي انگليس را در دست گرفته، هزار بار اين قوانين را به آنها ديکته کرده، ولي هنوز سرپيچي از دستورهاي سفت و سخت او در اردوي انگليس رايج است و شايد اين پرتاب گلدان يک بار براي هميشه به منزله اتمام حجت کاپلو با ستاره هاي خودسر تيم ملي انگليس بوده است.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1569956/%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%84%D9%8A%D9%84-%D8%A8%D9%8A-%D8%A7%D9%86%D8%B6%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%8A-%D9%8A%D9%83-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D9%83%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%DA%AF%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D8%AF
سايت گل – همانطور كه پيش از اين وعده داده بوديم ، با توجه به استقبال شديد كاربران از نظرخواهي سايت گل درباره اينكه طرفدار كدام تيم ايراني هستيد، اين نظرسنجي با فرمتي تازه روي سايت قرار گرفت تا هركس تنها يك بار حق راي داشته باشد.
اگر همين حالا به قسمت پايين صفحه اصلي سايت مراجه كنيد، يك نظرسنجي كليكي (Poll)مشاهده خواهيد كرد كه با 11 گزينه شاهين بوشهر ، استقلال ، پرسپوليس ، تراكتورسازي ، سپاهان ، ملوان ، استقلال اهواز ، نساجي مازندران ،نفت آبادان،ابومسلم و ساير تيمها در انتظار راي شماست.
براي راي دادن حتما بايد در سايت گل عضو شويد كه كاري ساده و بدون دردسر است و شما تنها با انتخاب يك اسم و كلمه عبور عضو سايت خواهيد شد. درباره نام تيمها هم بايد به اين نكته توجه كنيد كه اين اسامي از نظرسنجي قبلي و با توجه به استقبال كاربران از ميان آرا گلچين شده است. بنابراين اگر شما طرفدار يك تيم كم هوادار هستيد پيشاپيش مارا خواهيد بخشيد. اين نظرسنجي با زمان پايه يك هفته آغاز به كار مي كند و شايد مهلت آن تمديد شود. حتما دوستان خود را هم در جريان بگذاريد.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1569885/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%AA%D9%8A%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%83%D9%86%D9%8A%D8%AF
اين مهاجم مقابل والنسيا به دليل احتياط بازي نکرد...
سايت گل – پپ گوارديولا گفته که زلاتان ايبراهيموويچ ممکن است سهشنبه به ميادين بازگردد. او در بازي ملي که با پيراهن سوئد انجام داد مصدوم شد و مقابل والنسيا به دليل احتياط به ميدان نرفت. اين در حالي است که تيم به حضور او نياز داشت تا بتواند دروازه حريف را بگشايد. گوارديولا گفته عجلهاي براي بازگرداندن او ندارد و پزشکان ترجيح دادهاند او روز سه شنبه مقابل روبين کازان بازي کند: «با پزشکان صحبت کرديم و آنها گفتند بهتر است احتياط کنيم و او را مقابل والنسيا بازي ندهيم. بايد ببينيم او ميتواند سهشنبه بازي کند يا نه؟ او درد حس ميکرد و ترجيح داديم ريسک نکنيم.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/19/1569560/%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%87%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%85%D9%8A%DA%A9%D9%86%D8%AF
علی رغم پوزش خواهی رسمی سرمربی شیاطین سرخ از آلن ویلی داور بازی یونایتد – ساندرلند، اتحادیه فوتبال انگلستان به محرومیتی سنگین برای مربی کهنه کار می اندیشد ...
سایت گل – به گزارش شبکه اسکای اسپورتس، کمیته داوران اتحادیه فوتبال انگلستان خواستار محرومیتی 5 جلسه ای برای فرگوسن شده است. سرمربی شیاطین سرخ طی مصاحبه ای جنجالی پس از بازی یونایتد و ساندرلند، آلن ویلی داور بازی را به عدم آمادگی بدنی متهم کرد و ضعف داوری را عامل اصلی تساوی دو- دو با ساندرلند دانست.
با واکنش شدید اتحادیه داوران لیگ برتر، فرگی مجبور شد تا با عذرخواهی رسمی از آلن ویلی جو ملتهب بوجود آمده را آرام کند اما رئیس کمیته داوران این پوزش خواهی را کافی ندانسته و خواستار جریمه سنگین محرومیت 5 جلسه ای از همراهی تیم برای وی شده است. تصمیم گیری برای این موضوع بزودی توسط اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام خواهد شد. درصورت درنظر گرفتن چنین جریمه ای، فرگوسن اولین مربی لیگ برتری خواهد بود که دچار چنین محرومیت سنگینی شده است.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1569554/%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A2%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86
سايت گل - قرعه كشي مرحله پلي آف جام جهاني 2010 در اروپا انجام شد و تيم هاي به ترتيب زير با هم به رقابت خواهند پرداخت:
پرتغال – بوسني
ايرلند – فرانسه
يونان – اوكراين
روسيه – اسلووني
اين قرعه كشي در حضور كارلوس كرش سرمربي پرتغال ماتياز كك، سرمربي اسلووني، چيرو بلاژويچ (بوسني) و آلكسي ميخائيلي چنكو (اوكراين) و البته ژرار اوليه مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه برگزار شد.
بازي رفت روز 14 نوامبر و بازي برگشت روز 18 نوامبر برگزار خواهد شد. اين تيم ها در رده بندي فيفا جايگاه هاي متفاوتي دارند. فرانسه 9 ، پرتغال 10، روسيه 12 و يونان 16، اوكراين 22، ايرلند 34، بوسني 42 و اسلوني 49 هستند. فكر مي كنيد كه كدام تيم شگفتي آفرين اين مرحله باشد.
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/19/1570634/%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%D9%83%D8%B4%D9%8A-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D9%BE%D9%84%D9%8A-%D8%A2%D9%81-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%8A%DA%86-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF
بارسا باید آماده پرداخت 2 میلیون یورو به اتوئو باشد...
سایت گل – ساموئل اتوئو 2 میلیون یورو غرامت از بارسلونا خواهد گرفت. مهاجم کامرونی اینتر از زندگی در ایتالیا لذت میبرد اما گفته از این که او را مجبور به ترک نوکمپ کردند ناراحت است و میخواهد درصدی از مبلغ انتقالش به اینتر را دریافت کند.بارسا بر این عقیده است که تنها بازیکنانی که بین باشگاههای اسپانیایی جابجا میشوند حق اعتراض دارند اما اتوئو موضوع را به دادگاه برد و خوسه ماریا مسایس، نماینده او میگوید: «اتوئو در این نبرد پیروز خواهد شد. فکر میکنیم حق ادعای 2 میلیون یورو به عنوان بخشی از قرارداد انتقال اتوئو به اینتر را داریم. این حق ماست که ادعا کنیم و اگر این گونه نبود به پیش نمیرفتیم. در حال حاضر نمیدانیم چه میشود ولی به نظرم اوضاع عالی خواهد شد چون ما در این پرونده راست میگوییم.»
2009/10/19
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/19/1571119/%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A6%D9%88-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF
گابریل میلیتو بازیکن آرژانتینی بارسلونا پس از اتمام دوران طولانی مصدومیت به تمرینات بلوگرانا بازگشته است ...
سایت گل – براساس گزارش شبکه اسپورت اسپانیا، گابریل میلیتو دفاع میانی بارسلونا بزودی برای بازی در تیم اول بارسا آماده خواهد شد و پس از 18 ماه زجرآور دست و پنجه نرم کردن با پارگی رباط صلیبی زانوی راست خود به میدان باز خواهد گشت. آخرین باری که میلیتو با بارسلونا ظاهر شده بود در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان دو فصل پیش در ورزشگاه اولدترافورد در مقابل منچستریونایتد بوده است. از روز دوشنبه این هفته بازیکن 29 ساله آرژانتینی تمرینات پا به توپ خود را آغز کرده است اما پپ گواردیولا با توجه به هشدار پزشکان تیم از فشار آوردن به میلیتو در تمرینات پرهیز کرده و نمی خواهد برای بازگشت سریع وی به تیم اصلی عجله کند.
2009/10/20
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/20/1571626/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7
توره ميگويد تيمش بايد در نوكمپ پيروز شود اما بازي برگشت در روسيه دشوار است...
سايت گل – بارسلونا به زودي دو ديدار مقابل روبين كازان برگزار ميكند و يحيي توره گفته بايد در اولين ديدار كه سهشنبه شب در نوكمپ برگزار ميشود هر سه امتياز را از آن خود كند. البته اين بازيكن اهل ساحل عاج ميداند روبين تيم آساني نيست: «اين قبيل تيمها ميتوانند به ما آسيب بزنند. بازي مقابل تيمهاي روسي بسيار دشوار و خطرناك است و بايد تمركز بسياري داشته باشيم. ما دو بازي بعدي خود را مقابل روسها برگزار ميكنيم و بايد در نوكمپ پيروز شويم. مقابل دينامو كيف ديديم كه اين قبيل تيمها چقدر ميتوانند دردسرساز باشند و ما نميتوانيم آسودهخاطر بازي كنيم. گذشته از اينها، هر تيمي به دنبال شكست بارسلونا است و مربي هميشه ميگويد بايد تلاش كنيم تا از تمركز دست برنداريم.» توره انتظار دارد تيمش امشب پيروز شود اما نگران بازي برگشت است: »در روسيه مشكلات بيشتري خواهيم داشت. آن جا سرد است و دردسرهاي ديگري نيز براي ما دارد. اما با توجه به تيمي كه داريم، ميتوانيم در خانه آنها نيز پيروز شويم.»
2009/10/20
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/20/1572285/%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%A7-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
دروازهبان قرمزها ميگويد نيازي به تكرار بازي نيست...
سايت گل – پپه رينا دروازهبان ليورپول به يك شبكه تلويزيوني اسپانيا گفت كه مايك جونز، داور ديدار با ساندرلند اشتباهي جدي و وحشتناك مرتكب شده است. در اين بازي ضربه دارن بنت، مهاجم ساندرلند پس از برخورد به يك بادكنك منحرف شد و وارد دروازه ليورپول شد. رينا ميگويد: «مهار يك توپ كار دشواري است و حالا تصور كنيد دو توپ در زمين باشد! اين اشتباه فاجعهبار داور بود كه سرنوشت بازي را رقم زد.» اين گل عجيب چهارمين شكست ليورپول در ليگ را رقم زد و رينا درباره دليل پذيرفتن آن ميگويد: «توپ يك لحظه بين گلن جانسن و بادكنك بود و در آن لحظه توپ را گم كردم. اين بدترين اتفاقي است كه ميتواند براي يك دروازهبان روي دهد. البته اول از همه بادكنك قرمزرنگ حركت كرد و همين باعث شد حواسم پرت شود. اين برخورد باعث شد توپ كاملا تغيير مسير دهد.» رينا ادامه ميدهد: «اول خيلي اعتراض نكردم، اما اگر ميدانستم قانون در اين باره چه ميگويد اعتراض بسياري به داور ميكردم. اما ديدم داور با كمكش صحبت كرد و او گفت كه توپ به بادكنك نخورده است. به اعتقاد من هم بازي نبايد تكرار شود اما بايد اعلام شود كه اشتباه داور بد بوده است.»
2009/10/20
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/20/1572274/%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%A2%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1
مربيان انتظار دارند ستاره فرانسوي ارزش خود را نشان دهد...
سايت گل – كادر مربيگري رئال مادريد درباره ميزان تلاش و تعهد كريم بنزما، مهاجم فرانسوي اين تيم ترديد دارد. بنزما در هفت بازي براي مادريد سه گل زده اما نمايش او بسيار كمتر از آن چيزي بوده كه تصورش ميرفت. گفته ميشود او در ليست مهاجمان به جايگاهي پس از رائول و گونسالو ايگواين سقوط كرده است. مهاجم فرانسوي در چهار بازي اخيرش با رئال تعويض شده و اين در حالي است كه در بازي مقابل وايادوليد در اين هفته، ايگواين به جاي او به ميدان آمد و يك گل زد و نمايش درخشاني هم داشت. مانوئل پلگريني مربي رئال مادريد از تلاش و سختكوشي ايگواين و رائول كهنهكار بسيار بيشتر راضي است. اين خريد 35 ميليون يورويي در ديدار چهارشنبه مقابل ميلان در تركيب ثابت قرار ميگيرد، چرا كه ايگواين اندكي مصدوم است. بنزماي 21 ساله كه چهار سال تجربه حضور در ليگ قهرمانان را دارد بار سنگيني را روي دوش خود حس ميكند.
2009/10/20
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/20/1572462/%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
اوه, تا دقیقه 80
محتوای مخفی: نتیجه
International Clubs - UEFA Champions League, Group F
Barcelona - Rubin Kazan
تموم شد:
محتوای مخفی: نتیجه نهایی
کد:http://livescore.goal.com/?page=json_details&matchid=1148762&language=en
این گل اولی روبین کازان خیلی قشنگ بود ... چرخش توپ خیلی عجیب بود!
احتمالا یکی از گلهای برتر جام میشه ...
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم.
سايت گل - رونالدینیو خاطرات بسیار خوبی از سانتیاگو برنابئو دارد.او از معدود بازیکنانی است که با پیراهن بارسلونا در این استادیوم توسط تماشاگران رئال مورد تشویق قرار گرفته است.پیش از او یکبار دیهگو مارادونا اسطوره آرژانتین در برنابئو تشویق شده بود.
در پیروزی 3 بر صفر بارسلونا مقابل رئال مادرید در فصل 2005 - 2004 ستاره برزیلی کاتالانها آنقدر خوب بازی کرد که پس از بهثمر رساندن سومین گل بارسا هواداران رئالمادرید از جایگاه خود برخاستند و یکصدا به تشویق رونالدینیو پرداختند. رونالدینیو اکنون با پیراهن میلان در سانتیاگو برنابئو باید به مصاف رئالمادرید برود.
این بازیکن برزیلی که این روزها در شرایط چندان خوبی بهسر نمیبرد در آستانه دیدار حساس میلان با رئال گفت: برنابئو استادیومی است که من در آن کارهای زیبایی انجام دادهام اما اکنون من شرایط متفاوتی را تجربه میکنم. به رئال مادرید باید احترام فراوانی گذاشت چراکه آنها یکی از بهترین تیمهای جهان هستند اما در هر حال ما برای کسب پیروزی مقابل آنها به میدان خواهیم رفت. ما چهارشنبه دیداری بسیار بزرگ مقابل رئال داریم. ما باید به اشتباهاتمان در دیدار مقابل رم نگاه و سعی کنیم آنها را در این دیدار تکرار نکنیم و بالعکس نقاط قوتمان را تقویت کنیم. بازی ما مقابل رم به پایان رسیده اما این بازی نکات بسیار سودمندی برای ما داشت.
رونالدینیو درباره شرایطش هم گفت: در حال حاضر خوبم. پس از چندین روز تمرین خوب در تعطیلی لیگ از نظر فیزیکی کاملا احساس آمادگی میکنم. از لحاظ تکنیکی و روحیه هم وضعیت ایدهآلي دارم. میخواهم در ادامه فصل هم به همین شکل به کارم ادامه دهم. دوست دارم همانند بازی با رم که چهره ای تهاجمی داشتم و باعث خوشحالی هواداران شدم در ادامه هم همینطور باشم. در دیدار مقابل رم مشخص شد من و پاتو میتوانیم زوج خوبی برای هم باشیم. من در عین بازی کردن در کنار مهاجمان بزرگ دیگر میلان یعنی اینزاگی، هونتلار و بوریلو هیچ مشکلی ندارم اما در مورد پاتو باید بگویم بازی کردن در کنار او را دوست دارم. او سرعت بالایی دارد و من هم میتوانم به او کمک کنم، ما زوج خوبی برای هم خواهیم بود.
من میدانم برای هر گلی که به ثمر میرسانم 10هزار دلار به افرادی که به این پول نیاز دارند، کمک میشود و این مساله انگیزههایم را برای گلزنی بیشتر و بیشتر میکند. من از کمک کردن به نیازمندان لذت میبرم. هنوز بازیهای فراوانی تا پایان این فصل باقیمانده و میلان هم بدون شک در ادامه فصل بهتر از این خواهد شد. من مطمئن هستم میلان خیلی زود خودش را به جمع مدعیان کسب اسکودتو خواهد رساند. در مورد شایعاتی هم که درباره من وجود دارد باید بگویم وظیفه من رفتن به زمین و خوب بازی کردن برای تیم است. در اینجا میخواهم از سیلویو برلوسکونی که من را به میلان آورد و در ادامه هم به من اطمینان کرد، تشکر کنم. تعریفهای او انگیزههای مرا برای حضور بهتر در میلان تشویق میکند.
2009/10/21کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2009/10/21/1574434/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA
مربی ایتالیایی میگوید تمرکز نکته کلیدی است…
سایت گل – کارلو آنچلوتی مربی چلسی میگوید دفاع تیمش روی ضربات ایستگاهی باید تقویت شود. آبیها در بازی این هفته مقابل استون ویلا روی دو ضربه کرنر دو گل خوردند و آنچلوتی دوست ندارد ببیند این اتفاق در لیگ قهرمانان هم روی دهد: «باید بهتر شویم. چون وقتی در یک بازی خوب باشید اما در شش ثانیه حواستان پرت شود نتیجه بدی به دست میآورید.»
آنچلوتی از پتر چک، دروازهبان تیمش هم دفاع کرده است: «پتر در وضعیت خوبی است. او رویکردی فوقالعاده دارد. او ریسکهای بسیاری متحمل میشود چون دوست دارد بیرون بیاید و توپ را بگیرد. گاهی اشتباه میکند اما من هم دوست دارم او برود و توپ را در هوا بگیرد.»
آنچلوتی انتظار دارد دیدار با اتلتیکو مادرید دشوار باشد: «در این هنگام کار آنها هم سخت است چون پورتو هم شرایط خوبی دارد. با این حال هنوز چهار بازی مانده و آنها بخت صعود به صدر جدول را دارند.»
2009/10/21کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/21/1574432/%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%88%D8%AF
جالب بود باحال باخت......!!!
از شکست بارسا، نمیتوان به فرمول های کلی و همیشگی برای غلبه بر این تیم رسید اما چند نکته ظریف هست که به کمک شان میتوان تیم گواردیولا را تحت تاثیر قرار داد.
تبانی ؟
چند ساعت پس از پایان بازی رابین کازان-بارسا،شایعه ای عجیب رسانه های اسپانیا را فرا گرفت؛«بارسا تبانی کرده بود.» بازیکنان و مربیان بارسا در دفاع از خود پرسیده اند «چه سودی از این باخت نصیب ما میشد؟» موضوع این یادداشت اما شایعه تبانی در قزاقستان نیست.بررسی کلیات فنی است.
یک تیم تکنیکی،سه تیم فیزیکی
ظاهر گروه برای بارسا ساده بود؛اینتر و دیناموکیف و رابین کازان.در حالت عادی بارسا باید به راحتی 80 درصد پوئن ها را جمع کند و سرگروه شود،اما یک نکته مهم این وسط وجود دارد.اینکه شاخصه اصلی هر سه تیم همگروه بارسا،بازی فیزیکی شان است و تیمی که تکنیکی و ظریف باشد،بهترین آنتی تز برای مغلوب کردنش،کشیدن بازی به جنگ های فیزیکی است؛کاری که چلسی در نیمه نهائی فصل گذشته انجام داد و حالا دیناموکیف و رابین کازان انجام میدهند و بارسا را به ناکامی نزدیک میکنند.
یک مقابل یک؛هرگز
مقابل تیمی که تکنیکی است،یعنی در یک مقابل یک ها قوی عمل میکند؛باید بازی را به دو مقابل یک بکشانید.یعنی با دوندگی زیاد و قدرت فیزیکی مطلوب،اجازه ساخته شدن یک مقابل یک را به بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا و مسی ندهید چه اینکه آنها به راحتی بازیکن مقابل را جا میگذارند اما اگر در فضاهای مختلف،دو بازیکن را مقابل بازیکن صاحب توپ بارسا داشته باشید،آن وقت کار بارسا سخت خواهد شد.این کاری بود که رابین کازان با دوندگی و فهم هندسی مطلوب،در بازی با بارسا انجام داد و کمتر اجازه داد بازیکنانش در موقعیت های یک مقابل یک،دریبل بخورند و جا بمانند.
بگذارید جلو بیایند
مقابل تیمی با سبک بازی بارسا،اصلا نباید از جلو و حتی از یک سوم میانی پرس زد.چرا؟ چون اگر لایه های دفاعی شما متراکم نباشد و از عقب دفاع نکنید،همان مشکل آیتم قبل ایجاد میشود؛اگر بارسا از میانه میدان عبور کند،آن وقت عناصر تکنیکی اش میتوانند مقابل مدافعان باقی مانده،موقعیت یک مقابل یک را بسازند و ایجاد فرصت های خطرناک کنند.کار دفاعی مقابل بارسا باید از یک سوم دفاعی آغاز شود؛کاری که فشار ذهنی زیادی به تیم شما وارد میکند چه اینکه شما اغلب اوقات توپ و حریف را نزدیک به محطوه جریمه خود می بینید؛اما تحمل این فشار و ساختن برتری عددی در اطراف محوطه جریمه بیشتر تولید موفقیت میکند تا بازی خوشبینانه و اجرای پرس از زمین حریف؛کاری که منچستر در فینال فصل گذشته انجام داد و قمارش اصلا جواب نداد.
بارسائی که جلو افتاده،بارسائی که عقب می افتد
بارسائی که گل اول را میزند،با بارسائی که گل اول را میخورد،تفاوت روحی و فنی زیادی دارد.بارسا اصولا تیم جنگجوئی نیست.مهمترین دلیلش هم عادت به داشتن توپ است.هرچه شما بیشتر توپ داشته باشید،کمتر برای به دست آوردنش می جنگید و به تدریج عادت جنگیدن برای به دست آوردن،در خون تان کمرنگ میشود.به همین دلیل بارسا اگر جلو بیفتد،متوقف کردنش بسیار سخت است جه اینکه گرفتن توپ از آنها و حمله کردن بهشان،سخت است اما اگر گل اول را به بارسا بزنید،چون صفت جنگندگی در این تیم رقیق است،میتوانید با تمرکز قوی،به نتیجه خوب نزدیک شوید.رابین کازان گل اول را زده بود.
اهمیت تغییر
مهمترین دلیل معاوضه زلاتان و اتوئو،دور ماندن بارسا از رخوت و رکود بود.اتفاقا وقتی شما قهرمان می شوید،نیاز بیشتری به تغییر دارید چه اینکه تکرار موفقیت،با همان بازیکنانی که قبلا آن موفقیت را کسب کرده اند،سخت است.گواردیولا هم با همین ذهنیت درست،زلاتان را با اتوئو عوض کرد اما زلاتان با فلسفه فوتبال بارسا چندان همخوانی ندارد.نه اینکه او در بارسا ضعیف باشد.نه.مسئله اینجاست که دینامسیم بازی او در حد اتوئو نیست و تیم را خیلی به حفظ توپ و تک ضربه هایش وابسته میکند.درحالی که در بارسا،قرار نیست هیچ بازیکنی توپ را زیاد نگه دارد.زلاتان در اینتر مورینیو که فوتبال را دفاعی بازی میکردف.ظیفه داشت توپ را در زمین حریف و پشت به دروازه حریف کنترل کند و با تاخیر و تعلل،فرصت بالا آمدن مدافعان و هافبک های اینتر را فراهم کند اما حالا او دارد در تیم بازی میکند که اغلب اوقات صاحب توپ است و در زمین حریف هم مستقر شده است.پس دیگر زلاتان مهاجمی برای تغییر فاز از دفاع به حمله نیست،بلکه باید با دینامسیم و سرعت بالای حرکت با توپ و بدون توپ،ایجاد موقعیت را «تسریع» کند؛کاری که در تخصص اتوئو بود و در وجود زلاتان پررنگ نیست.البته هیچ وقت جابجائی بازیکنان،با هدف «تکرار برنامه های قبلی» صورت نمی گیرد.این اشتباهی است که خیلی ها از جمله کارشناسان فوتبال هم میکنند.مثلا می گویند کریک نتوانسته جای روی کین را پر کند،یا می گفتند آنری کجا،آدبایور کجا...یک تیم فوتبال در طول پروسه چند ماه یا چند ساله با مجموعه بازیکنانش،به فرمی از بازی میرسد و پس از جدائی ستاره یا چند بازیکن مهم و جذب مهره های تازه،دوباره حرکت خود را آغاز میکند تا به فرمی تازه برسد.این مثل شخصیت پردازی برای اجرای نقش توسط بازیگر می ماند؛چیزی که کمتر جنبه فیزیکی و بیشتر جنبه روانی دارد و دیده نمیشود.همانطور که فرم بازی یونایتد با کریک،متفاوت از سبک بازی آنها در زمان روی کین بود و اتفاقا فرم تازه،موفقیت ساز هم شد؛بارسا هم با زلاتان دارد از موقعیت a در فصل گذشته،به موقعیت b در این فصل حرکت میکند.مهم این است که بر اساس داشته هایش این حرکت را ادامه دهد و با فرم b هم موفق عمل کند.
فرزاد حبیب اللهی
2009/10/21کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/21/1574874/%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%82%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
ستاره سابق میلان،درباره همبازیان سابقش اظهارنظر کرده است.
گل - ستاره برزیلی رئال مادرید، چند ماه پس از جدائی از میلان، به این شهر بازگشته تا مقابل تیم سابقش به میدان برود. در آستانه این بازی حساس، خبرنگاران ایتالیائی سوالات جالبی از کاکا درباره همبازیان سابقش پرسیده اند:
زیباترین بازیکن میلان چه کسی بود؟ خودم
زشت ترین؟ گاتوزو
اگر قرار بود،با یک نفر همبازی شوید،کدام بازیکن را انتخاب میکردی؟ گاتوزو
کدام بازیکن استعداد ذاتی در فوتبال داشت؟ کلارنس سیدورف
خسیس ترین بازیکن؟ دیدا چون هیچ وقت نزدیک تولدش که میشد، چیزی به ما نمی رسید.
2009/10/21کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/21/1575227/%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B2%D9%88-%D8%B2%D8%B4%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%AE%D8%B3%DB%8C%D8%B3
من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.
سايت گل ـ آندرس اينيستا ستاره بارسلونا از تمام شكستهاي اين تيم غصهدار ميشود. اما باختي كه بارسا مقابل روبين كازان روسيه متحمل شد، به عقيده اينيستا جنس ديگري دارد. او ميگويد: وقتي تيم نميتواند پيروز بشود همه ما ناراحت ميشويم. من هميشه آرزو ميكنم همه بازيها را 5 ـ0 ببريم. خب، حالا بايد براي انجام دادن اين كار تمركز كنيم. اگر ما روبين كازان را ميبرديم در ليگ قهرمانان موقعيت خوبي پيدا ميكرديم اما به هر دليلي اين اتفاق نيفتاد و حالا ما بايد قويتر از قبل به صحنه برگرديم.
به عقيده اينيستا بارسا دوباره از بازي روز يكشنبه مقابل رئال ساراگوسا آغاز خواهد كرد. او ميگويد:«مطمئنم همه ما در فرم خوبي خواهيم بود و اين بازي را ميبريم.»
اينيستا درباره شرايط فيزيكي خودش هم چنين ميگويد:«من هنوز صددرصد آماده نيستم اما به زودي به فرم خوب خواهم رسيد. همه ما به پيدا كردن ريتم مناسب براي بازي نيازمنديم.»
2009/10/22کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2009/10/22/1576656/%D8%A7%D9%8A%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%82%D9%88%D9%8A%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D9%8A%D9%83%D9%86%D8%AF
گل پیرلو چطور بود؟ چرخش داشت؟ دینقل قول:
رافا بنیتس از ماکلان لیورپول، پیام های امیدوارکننده دریافت کرده...
یکی از مالکان لیورپول در آستانه بازی این تیم با یوانیتد حمایت خود را از رافا بنیتس اعلام کرده. ژیلت می گوید:«نتایج ما ناامیدکننده بوده وطبیعی است که خود بنیتس هم ناراضی باشد اما باید به سرمربی خود اعتماد کنیم.» «با این حال ما در این بحران کنار هم هستیم و باید این روزها را پشت سر بگذاریم.» «ما با بنیتس برنامه بلند مدت داریم و او را مربی مناسبی برای بیزینس خود میدانیم.این احساسی است که مطمئنم هیکس هم به رافا دارد.» ژیلت ابراز امدیواری کرده لیورپول یکشنبه با شکست یونایتد به جاده موفقیت برگردد.
2009/10/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/22/1576769/%DA%98%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
به گفته رییس یوفا، ستاره آرژانتینی تمامی جوایز بزرگ فردی را تا انتهای سال فتح خواهد کرد.
سایت گل – میشل پلاتینی، رییس یوفا گفته لیونل مسی، ستاره بارسلونا در این سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا برگزیده خواهد شد. او که در سانتیاگو برنابئو حضور داشت تا بازی رئال مادرید با میلان را تماشا کند گفت: «در حال حاضر بیش از همه از بازی آن آرژانتینی که در بارسلونا حضور دارد خوشم میآید. مسی را بسیار دوست دارم و به نظرم تا آخر سال به عنوان بهترین بازیکن دنیا و اروپا انتخاب میشود. او سالی فوقالعاده را سپری کرده، مانند کریستیانو رونالدو در سال گذشته و به نظرم باید این مساله باید مورد تایید همه قرار گیرد.»مسی تاکنون جایزه بهترین بازیکن اروپا از سوی یوفا را دریافت کرده و امیدوار است در دسامبر دو جایزه دیگر توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن دنیا از سوی فیفا را بگیرد.
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/23/1578173/%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
مربی تحت فشار است اما بازیکنان از او حمایت میکنند.
سایت گل – گونسالو ایگواین پس از شکست رئال مادرید مقابل میلان به دفاع از مربی تیم برخاسته است. رئال در تابستان 250 میلیون یورو خرج بازیکنان جدید کرد و به این ترتیب انتظارات در سانتیاگو برنابئو بسیار بالاست. رئال با مانوئل پلگرینی، مربی جدیدش چند پیروزی نه چندان متقاعدکننده به دست آورد و سپس به سویا و میلان باخت و این باعث شد بسیاری در تواناییهای او تردید کنند. با این حال ایگواین میگوید: «البته که او شایسته مربیگری ماست. به همین دلیل است که او را استخدام کردند. او همچنین تیم کاملی در اختیار دارد. ما باید فرم خود را در طول دیدارها حفظ کنیم و این بستگی به ما دارد. البته آن قدر خوب هستیم که بتوانیم به این دستاورد برسیم. ما در لالیگا تنها یک امتیاز تا صدر جدول فاصله داریم و در لیگ قهرمانان صدرنشین هستیم. توانستهایم چندین پیروزی بسیار مهم در خارج از خانه به دست بیاوریم و به همه نشان خواهیم داد میتوانیم هر رقیبی را ببریم.
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/23/1578163/%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
او میگوید تیمهای لیگ قهرمانان نباید بیش از درآمدشان خرج کنند.
سایت گل – میشل پلاتینی رییس یوفا بار دیگر گفته پرداخت 94 میلیون یورو از سوی رئال مادرید برای خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد اقدام خوبی نبوده و باشگاهها نباید بیش از درآمدشان خرج خرید بازیکنان جدید کنند. او میگوید: «قبلا به فلورنتینو پرس گفتهام. به نظرم مبلغ خرید رونالدو باورکردنی نیست. به نظرم این که باشگاهی 200 میلیون یورو صرف خرید بازیکنان جدید کند ظالمانه است. اما اگر یک باشگاه این پول را داشته باشد کاری از دست ما برنمی آید. فلورنتینو پولش را دارد. ما می گوییم بیش از درآمد خود خرج نکنید. من نمیتوانم این قانون را به فدراسیونهای فوتبال کشورها اعمال کنم، اما میتوانیم از تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان بخواهیم حسابداری درستی انجام دهند. طبق قوانین حسابداری، نباید بیش از درآمدتان پول خرج کنید.»پلاتینی همچنین فاش کرده روسای میلان و اینتر و اتلتیکو مادرید، رقیب همشهری رئال مادرید از این طرح حمایت میکنند: «امروز دنیا درگیر بحران مالی است و مالکان باشگاهها میلیاردها دلار خرج کنند. سیلویو برلوسکونی و ماسیمو موراتی از من خواستهاند چارهای بیندیشم. انریکه سرسو رییس اتلتیکو مادرید هم میگوید باید در این زمینه قانونی وضع شود.»
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/23/1578169/%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D9%84%D8%AE%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7
او میگوید تیمش به دنبال رقم زدن چندین فصل رویایی است.
سایت گل – آندرس اینیستا هافبک بارسلونا گفته صحبت از بحران در بارسلونا، واکنشی افراطی به نمایشهای اخیر این تیم است. او همچنین گفته تیم باید تلاش کند و موفقیتهای فصل قبل را تکرار کند تا همه آنها را تیمی بسیار بزرگ ببینند.بارسلونا هفته پیش ابتدا در خانه والنسیا یک تساوی بدون گل کسب کرد و سپس در خانه شکستی شگفتانگیز مقابل روبین کازان متحمل شد. اینیستا می گوید: «صحبت از بحران خیلی زود است. من تساوی در خانه والنسیا را شکست نمیدانم. باخت در خانه در لیگ قهرمانان شکست بود اما در فوتبال این مسائل اتفاق میافتد.»او ادامه میدهد: «فصل پیش خوب بودیم اما باید از صفر شروع کنیم. ما یک فصل رویایی داشتیم و حالا به دنبال چندین فصل رویایی هستیم تا تبدیل به تیمی تاریخی شویم.»او درباره نامزدی کسب توپ طلا هم میگوید: «خوشحالم چون به تلاش من ارج نهادند.»
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/23/1578819/%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86
گل: ديهگو مارادونا مربي آرژانتين گفته پنج سال است مواد مخدري مصرف نکرده است. او همچنين گفته از حرفهاي بيشرمانهاش پس از ديدار با اروگوئه پشيمان نيست. سخنان ناشايست او باعث مداخله فيفا شده است. مارادونا پس از صعود تيمش به جام جهاني حرفهاي عجيبي زد و به روزنامهنگاران به شدت توهين کرد و سپس حرکات بدي انجام داد.
منتقدان گفتند او به عادات سابقش بازگشته ولي او حرف ديگري ميزند: «پنج سال پيش مواد مخدر را کنار گذاشتم و ديگر زندگي شبانه هم ندارم. زندگي من شده تيم ملي آرژانتين.
من همه چيز خود را براي اين تيم گذاشتم، چه به عنوان بازيکن و چه به عنوان مربي. اگر صعود نميکرديم ديگر هيچ حرفي نميزدم.
درباره توهينها هم بايد بگويم که از زنان عذر خواستم و گفتم که آن حرفها احساسات من بوده است. اما از زدن آنها پشيمان نيستم. به هيچ وجه.»
حرفهاي مارادونا ميتواند جريمهاي بسيار سنگين براي او در پي داشته باشد.
مدیر کاتانیا بار دیگر دعوای لفظی را آغاز کرده است...
سایت گل – پیترو لوموناکو مدیر اجرایی کاتانیا دعوای سال گذشته با ژوزه مورینیو مربی اینتر را احیا کرده است. لوموناکو همان فردی است که فصل پیش گفته بود: «باید با چماق به دهان مورینیو زد». او حالا در آستانه دیدار کاتانیا با اینتر در سنسیرو گفته است: «به نظرم او در این فصل نشان میدهد که او بهتر از آن که عمل کند حرف میزند. او یکی از بهترین تیمهای اروپا را دارد و آن گاه این طور با آنها نتیجه میگیرد. با این حال خوشحال میشوم اگر اینتر در لیگ قهرمانان از گروهش صعود کند، هر چند که نتایج اخیر نشان میدهد شرایط این تیم به گونه دیگری است! مورینیو باید به پیروزی فکر کند اما تنها دوست دارد حرف بزند. در ایتالیا او را بیش از هر چیز دیگری به دلیل حرافیهایش میشناسند.»حرفهای فصل پیش لوموناکو باعث واکنش مقامات کالچو شد. او میگوید: «قبول دارم که حرفهای تندی زدم. البته برای آنها جریمه هم شدم. اما مورینیو با این که همیشه درباره همه حرف میزند، هرگز جریمه نمیشود.» او در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است با مورینیو قهوه بخورد گفت: «البته که نه. من چه نکته مشترکی با او دارم؟»
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/23/1578784/%D9%84%D9%88%D9%85%D9%88%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D9%86%D8%AF
مربی توپچیها می گوید تیمش در حال پیشرفت است..
سایت گل – آرسن ونگر مربی آرسنال امروز در جلسه عمومی سالانه سهامداران آرسنال شرکت کرد. هنگامی که او پا به جلسه گذاشت همه سهامداران ایستادند و او را تشویق کردند. ونگر که به تازگی جشن تولد 60 سالگیاش را برگزار کرده در یک سخنرانی گفت که تیمش در آینده نزدیک شرایطی عالی خواهد داشت و دوران بیجام بودن آرسنال به زودی به پایان میرسد: «میدانم که چهار سال است جامی نبردهایم، اما همواره بسیار به فتح جامها نزدیک بودهایم و اعتقاد دارم این تیم این فصل به یک عنوان دست خواهد یافت. من این حرف را برای خوشحالی شما نمیزنم و کاملا به آن اعتقاد دارم. این فصل آماده قهرمانی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان و البته دو جام حذفی و اتحادیه هستیم.»ونگر درباره دو روش اصلی اداره باشگاهها در فوتبال امروز هم سخن گفته است: «یک روش این است که افرادی که منابع مالی نامتناهی دارند و به دنبال تراز کردن حسابهایشان نیستند باشگاهها را کنترل کنند و روش دیگر این است که اتحادیه اروپا تلاش کند روی مخارج باشگاهها نظارت داشته باشد. به نظرم روش دوم اتفاق خواهد افتاد
2009/10/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/23/1579121/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D9%82%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%AF
هر انسان موفقی دارای ویژگی های منحصربفردی است که می تواند در شرایطی با شخصیت خاص دیگری شباهت داشته باشد. مربیان بزرگ دارای کاراکترهای متفاوتی هستند و از دید هواداران و کارشناسان افرادی ویژه تلقی می شوند ...
ویژگی مربیان بزرگ سایت گل – موقعی که تصمیم به نوشتن این مطلب گرفتم، بازی لیورپول و لیون را می دیدم. درست سه شنبه شب گذشته بود. لیورپول بداقبال که با لشگری از مصدومان دست به گریبان است، هم اکنون باخت های متوالی در اروپا و لیگ برتر را تجربه می کند اما به نظر من چوب بی تدبیری رافائل بنیتس را بیشتر می خورد. چرا؟! بدلیل اینکه سیاست های خرید و نقل وانتقالات وی بسیار اشتباه بوده است. شما فقط به مورد خرید رابی کین در فصل قبل نگاه کنید. کین با بیست میلیون پوند به آنفیلد آورده شد ولی در نیم فصل با 10 میلیون زیان خالص به تاتنهام پس فرستاده شد. فروش آلونسو به رئال اشتباه بود و ... اما بدترین شکل ماجرا وقتی است که هواداران لیورپول می بینند، بهترین بازیکنان شان بدون جانشین هستند یا حداقل بازیکنی که تا حدی بتواند غیبت آنان را جبران کند وجود ندارد. بنیتس درست مانند مهندس عمرانی است که خلاقیتی در طراحی و ساخت بنا ندارد. اگر شانس و اقبال با او بود و مصالح خوب و کارگر زبده در اختیارداشته باشد، می تواند ساختمان را بسازد و در غیراینصورت نمی تواند کاری پیش ببرد و درمواقع بحرانی انگار مغزش هنگ می کند. دقیقا در چهره وی می توانید درماندگی را بوضوح ببینید. البته نباید از سیاست های کلان یک باشگاه در سطوح مدیریتی آن نیز غافل شد. در مقابل، آن شب لیون را دیدم با مربی گمنام برای اهالی فوتبال ولی با شخصیتی بارز. مردی که در هر حالت بدنبال تغییر وضعیت تیم خود بود و نمی خواست بازنده باشد. حرص می خورد، تعویض می کرد، تغییر تاکتیک می داد و خلاصه هرکاری برای برون رفت از بن بست شکست انجام می داد و خوشبختانه در این راه موفق هم شد. کلود پوئل مانند مهندس تازه کار یا غیرمشهوری است که می خواهد خود را در کارش مطرح کند و در این راه مبارزه می کند. هر انسان موفقی دارای ویژگی های منحصربفردی است که می تواند در شرایطی با شخصیت خاص دیگری شباهت داشته باشد. مربیان بزرگ دارای کاراکترهای متفاوتی هستند و از دید هواداران و کارشناسان افرادی ویژه تلقی می شوند. بنابراین می توانیم هر مربی را با شخصیت خاصی که در ذهن داریم مقایسه کنیم و در نتیجه شباهت هایی را مشاهده می کنیم که گاه حیرت انگیز است. شباهت ها، تخیل، واقعیت اکنون کمی با استفاده از تخیل و واقعیت می توان کاراکترهرمربی را حدس زد. چند مربی بزرگ را نویسنده این یادداشت تشبیه می کند و بقیه را به ذوق شما خواننده گرامی می سپارد:
سرآلکس فرگوسن (منچستریونایتد): پیرمرد اسکاتلندی مرا به یاد مدیر مدرسه ای می اندازد که به کار خود وارد است. با وسواس خاصی بچه ها را انتخاب کرده و در مدرسه تحت تعلیم قرار می دهد و انتظار دارد تا دانش آموزانش علاوه بر خوب درس خواندن، نظم عالی هم داشته باشند. هرکس از قوانین مدرسه پیروی نکند به بدترین شکل ممکن تنبیه خواهد شد. مدرسه فرگی نمونه است.
آرسن ونگر (آرسنال): لقب پرفسور برازنده مرد 60 ساله فرانسوی است. درست مانند یک معلم دلسوز، استعدادها را یافته و آموزش های لازم را به آنها می دهد. کلا چون با جوانان است هیچ وقت پیر نخواهد شد. ونگر استادی است که در هنگام امتحان دادن شاگردانش دچار تشویش می شود و نگرانی از چهره اش پیداست.
فابیو کاپلو (تیم ملی انگلستان): گاهی دیدن دن فابیو آدم را به یاد موسولینی رهبرفاشیست ایتالیا می اندازد. کاملا دیکتاتورمابانه بازیکنان از وی حساب می برند. کسی جرات مخالفت با او را ندارد و درصورت تمرد از دستورهای فرمانده، بایکوت شدن در انتظار بازیکن است حتی اگر دیوید بکهام باشی. رهبرجنگجوی ایتالیایی به هرجا که پای می گذارد ظفر و پیروزی به ارمغان می آورد.
کارلو آنچلوتی (چلسی): کارلتو مانند یک متخصص بازکردن گاوصندوق است. هرکجا نیاز به بازکردن قفل یا گره ای کور است به وی مراجعه می کنند و او عملیات پیچیده قهرمان کردن تیم را به عهده می گیرد. همیشه در زمان کار آدامس می جود.
مارچلو لیپی (تیم ملی ایتالیا): چندی پیش فیلمی از تمرین تیم ملی ایتالیا دیدم که با دوربین مخفی گرفته شده بود. پدرخوانده لقبی است که برازنده لیپی است، بویژه وقتی که سیگاربرگ معروفش را با لذت پک می زند. در آن فیلم پدرخوانده و معاونینش مشغول تمرین و آموزش خطاگرفتن از حریف بودند! صحنه های جالبی بود و شما را به یاد مافیا و اعضایش می انداخت.
پپ گواردیولا (بارسلونا): مثل جوان تازه کاریست که در اولین حضور در محیط کارش، بسیار موفق ظاهر شده است. شاید نابغه جوان بیشتر به شخصیت گواردیولا نزدیک باشد.
مانوئل پیگرینی (رئال مادرید): کارمند ساده ای که به ناگاه مدیرعامل یک شرکت بزرگ بین المللی می شود. بازیکنانی که زیر دست پیگرینی هستند گاه از نظر پرستیژ و شهرت بسیار بالاتر از مربی خود هستند. آیا این کارمند معمولی از پس مدیریت این شرکت برمی آید؟
لوییس فن خال (بایرن مونیخ): یک پزشک جراح که اکنون ریاست یک بیمارستان را بعهده دارد. پرسنل بیمارستان حق مخالفت با وی را ندارند و درصورت اعتراض باید بدنبال تغییر محل کار باشند حتی اگر ریوالدو (بارسا) بوده باشند.
یواخیم لو (تیم ملی آلمان): یک مدیر جدی و خوش تیپ. متخصص نجات دادن شرکت های روبه ورشکستگی. قبلا معاونت را بعهده داشت و پس از کناره گیری رئیس سابق (کلینزمن)، به صندلی مدیریت رسید. دیه گو
مارداونا (تیم ملی آرژانتین): هنرپیشه شکست خورده ای که نان شهرت و معروفیت گذشته اش را می خورد. چون همه دوستش دارند کمکش می کنند اما دیگر آن هنرمند قدیمی نیست. بخاطر سختی هایی که کشیده زود از کوره در می رود ولی بازهم دیگران اخلاق بدش را تحمل می کنند.
خواننده گرامی، بسیاری دیگر از مربیان در دنیای فوتبال هستند که می توان کاراکترهای مثبت و منفی از ایشان ساخت. تشبیه آنها را برمبنای واقعیت و مجاز به شما واگذار می کنم. هم اکنون باقدرت تخیل و سلیقه خود می توانید بگویید: مربی تیم شما شبیه چه کسی است؟
امیرمنصور رنجبرنیا
2009/10/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1822/home-page/2009/10/24/1580130/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
باشگاه بارسا امیدوار است چند ستاره دیگر این تیم هم راه پویول را بروند و قرارداد خود را تمدید کنند...
کاپیتان بارسا با تمدید قرارداد خود،تا پایان زندگی حرفه ای در این تیم خواهد ماند. بگریستین مدیر ورزشی بارسا از توافق حاصل شده با کاپیتان پویول خوشحال است. «ما به کارلوس دو انتخاب دادیم.یکی قرارداد یک ساله و دیگری قرارداد سه ساله.او کاپیتان تیم ماست و یکی از بهترین بازیکنانی که در نیوکمپ حاضر است.» «امیدواریم تمدید قرارداد پویول باعث شود اینیستا و مارکز و توره هم هرچه سریعتر با باشگاه به توافق برسند.» «در مورد مارکز امیدوارم روند کار سریعتر هم طی شود.» باشگاه بارسلونا هم اکنون در حال مذاکره با چند بازیکن شاخص خود برای تمیدد قراردادشان است.
2009/10/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/24/1580206/%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84
تاکنون بیش از 5 هزار نفر در این نظرخواهی شرکت کرده اند. نظرخواهی فعلا ادامه دارد و به زودی در قسمت بالای سایت قرار خواهد گرفت.
سایت گل - نظر خواهی سایت گل ، درباره محبوبترین تیمهای ایران ادامه دارد و همانطور که پیش بینی می شد ، تراکتورسازی تبریز همچنان در صدر علاقه مندی هاست. با این وصف اتفاق غیرقابل پیش بینی ، صعود نساجی در این رده بندی است. این تیم مازندرانی که در لیگ دسته اول بازی می کند در نظر سنجی فعلا در پله دوم و بالاتر از استقلال و پرسپولیس قرار دارد.
2009/10/24کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/24/1580615/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B3%D8%A7%D8%AC%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D9%84