خوب این هم از نیمه اول خوب کار کردیم اما بازم روی دو تا اشتباه گل خوردیم.همین
Printable View
خوب این هم از نیمه اول خوب کار کردیم اما بازم روی دو تا اشتباه گل خوردیم.همین
به نظرم تیم خوبه.......مورینیو عالی تیم رو ساخته........
باختمون هم فقط به خاطر 2 تا مدافع بز و ترسو هست!
یعنی اینطور مواقع آدم حالش از فوتبال بهم میخوره!
یه تیم اینقدر حمله میکنه، بعد یه توپ مسخره میاد میره تو گلش! چقدر دیگه توپ؟
هی من بگم به شانسمون میبازیم، شما بگید نمیدونم بازیکنا روحیه ندارن و اینا!
دیگه چقدر مثال میخواید؟
اون جناب هیگواین رو هم من نمیفهممش واقعا..
سالای اولش تویه بازیهای بزرگ حذفمون کرد، گفتیم باید بهش فرصت داد..الان دیگه چرا؟ چطور او دوتا توپ رو خراب کردی؟
دوتا هند-پنالتی تابلو رخ داد نگرفت..
بعد از اونور ایکر میاد جدا کنه بازیکنا رو، بهش کارت میده!
ایول واقعا!
+
مردک هم واقعا خوب نشون داد که بی طرفه!
مردیکه...!
حیف فحش که بهش بدی...
همون تمرکزمون رو بذاریم روی لیگ بهتره...
فقط میخوام هیگواین احمق ... رو ببینیم !!! اخه سه تا موقعیت 100 درصد تو یه نیمه خراب کنه یه بازیکن ؟؟
+
این میرزایی احمق رو چرا میزارن بازیارو بگه ؟ اخه طرفداری یه حدی داره !!! جاودانی هم که تخصصش مردان اهنینه چجوری روش میشه در مورد فوتبال حرف بزنه من موندم
طرفدار بودن یه چیزه, واقع بین بودن یه چیز دیگه. احتمال هر چیزی وجود داره. حتی باخت. ربطی به طرفدار بودن هم ندارهنقل قول:
همینجوری پیش بریم تعجب نمیکنم یه 5 تایی دیگه بذارن تو کاسمون :| . کاسیاس هم که یه شیرجه نرفت دلمون خوش باشه کاپیتان هست . چــرا شوت اوزیل باید بره تو تیرک اخه ؟؟؟؟؟؟:( . هیگواین هم که ماشالا 2 تا موقعیت رو تر زد کریم میبود بهتر کار میکرد :13:.
بعد من می گم بد شانسیم, می گن نه. این بارسایی ها خدای شانسن. زیره توپ میزنن از بین 600 نفر میره تو گل. اوزیل شوت به اون قشنگی زد,خورد به تیرک.نقل قول:
آخه اگه اسم این شانس نیست پس چیه?
دیگه شوتم بر می گرده به تاکتیک تیم?
انصافا که دیگه مادریدیا خوب کار کردن
واقعا داور افتضاح بود! کلا همه چیز به نفع بارسا سوت میزد! یه خطا تو محوطه واسه بنزما نگرفت!!
واقعا هیگویین شاهکار بود!!
واقعا اون داور(!!!!)، نیازمند تقدیره!
فوق العادست یعنی!
دارن میرن سمت توپ، بعد خطا میگیره..میان خطا بزنن، سوت پایان بازی رو میزنه!!!
اخراج و اینا هم بماند (مرسی راموس با اون دست دادنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یعنی خوشکل بهش داده بودن!
+
...
در حالیکه کریس خیلی خوب بود و گلش هم عالی زد...
و گل کریم (که ایکاش از اول تو زمین بود) هم...به کلش میرزید!!
کلا و فقط اینکه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتخار میکنم به این اینکه رئالیم...همین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بازی تموم شد و رئال حذف شد
نیمه دوم بهتر از بارسا بازی کردن و فقط در مورد بازی خشن رئال نمیدونم چی بگم؟تو نیمه اول باید لاسانا دیارا اخراج میشد که داور خیلی مدارا کرد و کریستین هم باید به خاطر خطا روی دنی الوز کارت میگرفت و باز هم داور مدارا کرد اما نیمه دوم ره به ره کارت میداد و راموس اخراج کرد...باز هم داوری خیلی ایراد داشت!البته تو نتیجه بزی هم خیلی تاثیر داشت اگه نیمه اول رئال 10 نفره میشد شاید نتیجه الان این نبود
راستی اعتراض های مورینیو در نوع خودش جالب و دیدنی بود خیلی وقتها بیهوده اعتراض میکرد
انصافا حق برد با ما بود.
فوق العاده بودیم.
از اول بازی که ثانیه 10 - 15 هیگواین اون فرصت طلایی رو از دست داد.
بعد شوت طلایی اوزیل به تیرک خورد با شانس بد تو گل نرفت.
دوباره فرصت هایی رو هیگواین و رونالدو از دست دادن.
رو دوتا اتفاق الکی گل خوردیم.
نیمه دوم هم که کاملا دست ما بود.
داور هم که خدایی روسفیدمون کرد.
داوری افتضــــــــــــــــاح به تمام معنا بود.
فقط خوشحالم که رئال و مورینیو اثبات کردن که بارسا رو هم میشه تو نیوکمپ شکست داد.
مورینیو واقعا مرد بزرگیه.
بین دو نیمه چیکار کرد که نیمه دوم با اون شرایط تو نیوکمپ بازی رو داشتیم میبردیم...
خب با این که از نیمه اول مخصوصا هیگواین و کاسیاس راضی نبودم در عوض نیمه دوم واقعا عالــی بود .
نیمه اول اگه هیگواین تو دو تا موقعیت خراب نمیکرد شاید الان قضیه فرق میکرد ..
در کل موقعیتهای خیلی خوبی داشتیم این بازی .شوت اوزیل هم که دیگه خــدا بود :40:بنــزما هم خیلی خوب کار کرد دمش گرم .
داوری هم که دیگه عالــی بود تشکر میکنم از داور عزیز :|
در کل اصلــا ناراحت نیستم چون اگه همینطور که نیمــه دوم بازی کردیم بقیه ال کلـاسیکو ها رو هم بازی کنیم میتونیم این طلسم رو بشکنیم :40: زنده باد رئــال مادرید
اگه بخوام تو یه جمله نظرم رو درباره امشب بگم: بازم باید افسوس فرصت های از دست رفتمون رو بخوریم
بازی دادن به اوزیل و کاکا با همدیگه یه اشتباه هست، نمیدونم مورینیو چی فکر کرد که این کارو کرد. هرچند تیم نیمه اولی خوب بود، ولی بازم...
نیمه اول رو خیلی خوب شروع کردیم و چند فرصت خوب رو از دست دادیم. مخصوصا صحنه ای که پینتو اومد با پا بازی کنه و پاس داد به بازیکن حریف. باید خیلی بهتر ازینا ازش استفاده میکردیم.
نمیدونم اعتراض بازیکنا به گل اول سر چی بود، شاید میگفتن آلوز رو رونالدو خطا کرده و داور نگرفت، همون توپ دقیقا اومد و گل شد.
درباره گل دنی آلوز هم، ایشون تو کل عمرش دوتا گل قشنگ زده باشه، یکیش به تیم ملی ایران هست، اون یکی هم همینی که امشب زد! یعنی جا بهتر از اون دیگه پیدا نمیشد که بکوبه...
متاسفانه به دلایلی بازی رو از فاصله خیلی دور میدیدم و گاهی تشخیص بازیکنا برام سخت میشد. برای همین نمیتونم بگم یکی مثل کاکا خوب بازی کرد یا نه.
نیمه دوم رو با پاس خوب اوزیل، که باید بهش تبریک گفت بابت اینکه خلاصه تونست تو ال کلاسیکو یه پاس گل بده، و کار زیبای رونالدو، بازی 2-1 کردیم. بقول مورینیو، رونالدو با گلاش جواب سوت هوادارای خودی رو داد. چقدر خوب پینتو رو جا گذاشت، و طوری زد که پویول هرچقدر کش اومد نتونست برسه!
بنزما سر گل دوم یبار دیگه نشون داد که مورینیو چه تاثیر خوبی روش گذاشته = جنگندگی بالا. همینطور نشون داد که تو مقعیت های بسته و فشرده خیلی خوب کار میکنه. پویول یه بار دیگه جا موند تا نشون بده امشب، شبش نبود.
در ادامه، همه ی ما منتظر اون چیزی بودیم که اتفاق نیفتاد. اما زیباترین نکته این بازی، مبارزه تیم بعد از 2-0 یا بهتره بگم 4-1 عقب افتادن بود. امیدوارم این جنگندگی رو تو ال کلاسیکوهای بعدی که فکر کنم بیشتر از یکی خواهد بود ادامه بدن. و مطمئنم که تواناییش رو دارن.
از لحاظ بحث فنی بازی فکر کنم قبلا هم گفتم در بازی ها بزرگ قطعا بنزما نسبت به هیگواین در صورتی که قصد استفاده از یکی از اونهارو داشته باشیم بهتره...! اگر همون تک به تک ثانیه 16 رو بنزما در اختیار داشت مطمئنا گل میشد یا همون حرکت تک به تک از گوشه زمین که یک بازیکن کنارش خالی بود مستقیم زد تو دست دروازه بان...!
اوزیل فوق العاده بود واقعا تاثر گذاریش رو نشون میداد به نظرم اگر جالی لاس مارسلو وارد زمین میشد جای لاس خیلی بازده بهتری نسبت به گرانرو داشت و همچنین کاکا در زمین میموند و بنزما به جای هیگواین وارد زمین میشد.
پپه و راموس عالی بوند و آربلوا در بعضی از صحنه مثل گل اول به علت اینکه موقع حمله به عنوان عامل فوذ از جناح عمل میکرد جا میموند ولی در بقیه صحنه ها خوب...کوانترائو هم با اینکه زیاد در حمله شرکت نمیکرد بر خلاف مارسلو ، تا حدودی سانچز و دنی آلوز رو مهار کرده بود..
و اما گل ها دریافتی که داشتیم ، در واقع گل اول روی حرکت عالی مسی و خالی بودن فضا برای پدرو بود که موفق شدند گل رو به ثمر برسونند ولی گل دوم یک مقدا بخت اقبال و حرکت زیبای الوز بود که کاسیاس هم کاری نمیتونست انجام بده .....!
جالبه ..هنوز دارم میخندم به همه چی...:دی
جناب داور رسما لطف کردن گل سالم راموس رو نگرفتند ..مزدک برگشته میشگه که کشید بازیکن حریف رو...! درگیری های تو محوطه جریمه هنگام ارسال کاملا طبیعیه...! یعنی چی کشید؟ در اینکه مزدک طرفداره شدید بارسلونا هست شکی نیست...ولی دیگه نباید نظر شخصی خودش که اشتباه هست به خورد مردم بده...!
دوتا پنالتی نگرفتند که یکیش 100% پنالتی بود...مطمئن باشید اگر همچین اتفاقی برای رئال میفتاد با هجوم بازیکن های حریف به سمت داور ، اونو مجبور به گرفتن پنالتی میکردند..! 100% شک نکنید...
...
والسلام..
خوب بازی خوبی بود و من تبریک میگم به هوادارای دو تیم.
و دوباره تاسف میخوریم از روند و تاکتیک انتخابی بازی رفت. تیمی که مهاجم هایی مثل بنزما و هیگواین و کریستین رونالدو و هافبک های تهاجمی مثل کاکا و اوزیل در اختیار داره نباید تدبیر تدافعی اتخاذ کنه.
باز امشب ثابت شد که بهتره به هافبک های هجومی تیم فرصت بیشتری داده بشه. دیدیم که تاثیرشون رو گذاشتن. مجدداً بازی کردن کوئنترائو به جای مارسلو تاثیر مثبت خودش رو نشون داد.
با یه دید کلی، تاثیر روحیه رو میشه دید.
الان این حذف شدن تیم هیچ ربطی به داوری نداره و تیم رئال رو اشتباه مربیش حذف شده ولی حتی تو همین بازی هم تاثیر داوری دیده میشه. کوچکترین خطای بازیکن های رئال رو با کارت جریمه کرد. از اونور آلوز 90 دقیقه خطا کرد. حد اقل 4 خطای مسلم که هر کدوم مستحق کارت زرد بودن انجام داد. دریغ از یک کارت. این نکته ایه که اندازۀ یک پنالتی تاثیرش دیده نمیشه ولی فکر کنید که کار کارت زرد دادن اخطار به بازی کن خاطی هست. همون یه کارتی که دیارا گرفت، به مربی اخطار داد که خطر کارت قرمز وجود داره و از بازی کشیدش بیرون در حالی که انور همینطور آلوز کارش رو ادامه داد. و باز عکس العمل های اغراق آمیز فراوان. نمونش هم باز همون آخر بازی که پیکه انجام داد و باعث کارت زردِ گرانرو شد. متاسفانه این چیزیه که تو اون بازیکن ها نهادینه شده و با چهار تا گفتگو از بین نمیره.
مجدداً به هوادارای دو تیم به خاطر بازی خوب تبریک میگم.
امیدوارم این روند دو تا بازی درسی بشه برای مربی ای که تعدادی از بزرگترین بازیکن های تهاجمی حال حاضر دنیا رو در اختیار داره.
بازی خوبی نبود ... بازی خیلی خوب بود !
همه چیز خوب بود ! البته اینم بگم اینیستا و فابرگاس تعطیل شدن از این شانس اووردیم ! مخصوصا اینیستا !
گل بنزما خیلی خوب بود ! پویول از بین رفت !
بعدش پویول وقتی هم که یه سوتی ای چیزی می ده قاطی می کنه ۲ بار بنزما رو بد زدش ... یه بار هلش داد رو دروازه بان ... یه بار هم قیچیش کرد !
مسوت عالی بود !همین باید باشه همییشه !چه شوتی هم زد ازش بعید بود ... یه تک به تک هم خراب کرد ! چه قدر دریبل زد !هنوز هم که هنوزه این ایراد رو داره که تا مطمن نشه ۱۰۰ در ۱۰۰ پاسش نمی رسه پاس نمی ده خیلی بده ...
داور هم که بهترین کارو راموس کرد رفت باهاش دست داد !
مورینیو هم خوب کار کرد .. خداییش ۲-۰ رو ۲-۲ کردن تو نوکمپ سخته ! ترکیب هم خوب بودش ! نباید با بارسا دفاعی بازی کرد .. همین طور عالیه !
من از گل پدرو خوشم نیومد .... کاسیاس مث بوق واستاد!
گل دنی آلوز خیلی خوب بود ...
در اخر این همون بازی ای بود که من منتظرش بودم !
از تیم هم خیلی راضیم !
همون شوت اوزیل میارزه به اون 2 گل بارسا !!!
خوشحالم که پیش بینیم غلط از اب در اومد و رئال شکست نخورد ! اصلا انتظار نداشتم که بیاد 2 گل رو جبران کنه !!
یکمی از موقعیت ها بهتر استفاده میکردن به راحتی میتونستیم صعود کنیم :19:
هیگواین 14 ثانیه هم میتونست جای کریم 20 ثانیه رو بگیره !
داوری هم که کلا مضخرف بود !
ابیدال 2 دست شو اورده بالا و توپ درست خود به کف دستش !!! + چند تا خطای دیگه توی محوطه جریمه !!
به هر حال دیگه تو هر بازی بارسا اینقدر شانس نمیاره !!
و مورینیو نشون داد که چطور میشه این بارسا ... رو شکست داد !!
خوب تبریک میگم به تمامی هوادارای رئال که تیممون نشون داد که رئال کبیر یعنی چی و به نظرم بازی دیشب یک بازی عالی برای ادامه فصل بود.حس میکنم بازیکن ها با حس انتقام جویانه و غیرتشون بازی میکردن که جلوی این تیم رو گرفتن خیلی سخته.شک نکنید لالیگا و لیگ قهرمانان رو میگیریم.دیشب همه خوب بودن واقعا.اوزیل به نظرم از لحاظ تکنیکی و رونالدو از لحاظ جنگندگی نفر اول بازی دیشب بودن.اما بدون شک بهترین چهره بازی دیشب داور مسابقه بود ... ولی به قول دوستمون به مادریدی بودنم و اصیل بودن هوادارای رئال افتخار میکنم.
:40:Hala madrid:40:
ﺭﺋﺎﻟﯿﻬﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﺑﻮﺩ؟
ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺟﻨﮕﻨﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻏﯿﺮﺕ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﯿﺜﯿﺖ ﺗﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﺍﺩ
ﻣﻦ ﺷﺠﺎﻋﺘﺶ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﻭﺍﺧﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﭼﻨﺘﺎ ﺧﻄﺎﯼ ﺍﻟﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺭﺍﻣﻮﺳﻢ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﮐﺮﺩ ﭼﻮﻥ ﺧﻄﺎﺵ ﻋﺎﺩﯼ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺍﻧﺼﺎﻑ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺑﻨﺎﻟﺘﯿﻬﺎ ﺭﻭﯼ ﺳﺎﻧﭽﺰ ﻫﯿﭻ ﺁﻓﺴﺎﯾﺪﺍﯼ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﻫﯿﭻ ﻓﻘﻂ ﺭﻭﯼ ﺍﻭﻥ ﺧﻄﺎﯼ ﺷﺪﯾﺪ ﺍﮔﺮ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﻭﻡ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﯾﺎﺭﺍ ﺭﻭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﺭﺋﺎﻝ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺮﻧﻤﯽ ﮔﺸﺖ ﻭ ﻣﻤﮑﻦ ﺑﻮﺩ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﺭﻗﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ
ﮐﺴﯽ ﻫﺴﺖ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﮐﻪ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﯾﺎﺭﺍ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺑﺸﻪ
الان یه چی میگم همه میریزن سرم:20:
درسته بد نبودیم و حتی میتونستیم صعود کنیم ولی شاید خیرتی توش بوده
چون الان داشتم برنامه بازی هارو میدیدم اگه صعود میکردیم کارمون تو مقاطعی خیلی سخت میشد ولی الان باید همه ی تلاش و توانمون رو واسه لالیگا و لیگ قهرمانان بزاریم
اصلا اگه داوری ها بخواد اینجوری باشه قهرمانیشون مال خودشون ما نخواستیم
ولی باور کنید اون غولی که تو ذهنمون ساخته بودیم ار بارسا از بین رفت و بازیکنان بدون استرس بازی میکردند
ولی خداییش شانس هم تو صعودشون خیلی دخیل بود
اگه شوت اوزیل گل میشد:13: یا اون تک به تک رو هیگواین گل میکرد:13:
ولی الان وقت این چیزا نیست
به امید روزهای بهتر
همون حرفی که زدم درست از آب درومد رئال مادرید وقتی به خودش میاد که خیلی دیر شده درسته بارسا سعود کرد... دیشب رئال قدرتشو به رخ همه کشید در شرایطی که 2 گل عقب بود با اون وضعیت روحی و اون همه هوادار ... تا مرز پیرزوی هم پیش رفتیم اگه شانس و اقبال بارسا رو داشتیم الان دست کم نتیجه 6 بر 2 بود یه بار موقعیت تک به تک هیگایین دو بار توپ تو محوطه جریمه به دست مدافعان بارسا خورد یه بار گل راموس مردود شد ( داور.... چی بگم آخه :41:) یه بار توپ اوزیل به تیرک خورد یه بار بنزما بعد گل دوم موقعیت داشت که اگه استوپ نمیکرد و مستقیم میزد زیر توپ یه ضرب از بالای سر دروازه بان ردش میکرد گل میشد واقعا رئال شانس نداره اما دیشب نشون داد ...از دقیقه 60 به بعد بارسا مغلوب قدرت رئال شد اگه مورینیو بنزما رو همون اول به جای هیگایین میزاشت خیلی بهتر بود اون تک به تک حتما گل میشد کلا چیز خاصی از هیگایین ندیدیم بنزما سرعت و تکنیک بالایی داره باید همون اول بازی میکرد کایخون هم پاس گلی که به رونالدو داد عالی کار کرد نمیدونم چرا مورینیو فیکسش نمیکنه خیلی خوب کار میکنه کاکا هم جز 15 دقیقه اول دیگه تو زمین دیده نشد اما نباید با گرانرو تعویضش میکرد مفت نمی ارزه این گرانرو اصلا ازش خوشم نمیاد خدا که دیماریا و خدیرا زودتر برگردن تا مجبود نباشیم اینو بفرستیم تو زمین ازویل هم خیلی خوب کار کرد همینطور آربلوآ فقط شانس نداشتیم درسته حذف شدیم اما خوشحالم که بارسا رو سرجاش نشوندیم کاش که تو بازی رفت هم اینطوری بازی میکردیم عیب نداره تو بازیهای بعدی(احتمال زیاد لیگ قهرمانان) از خجالتشون درمیایم:46: ... هی کارت زرد هی خطا اون همه بارسا خطا کرد یه کارت نشون نداد اصلا خطا نمیگرفت اون دوتا توپ که به دست مدافعان بارسا خورد:angry: حالا برای رئال پنالتی میگرفت هیچ تازه اخراجم میکرد اون حرکت مسی هم تلافی جویانه بود حالا ببینیم مثل په په بزرگش میکنند یا نه :19: خلاصه بازی خیلی خوبی بود ... همه رو سرجاشون نشوند نکته مثبت گلهای رونالدو هست که برخلاف مسی تو الکلاسیکوهای اخیر تونسته گل بزنه و صد البته بنزما حالا اختلاف رونالدو با مسی به 2 گل رسیدنقل قول:
دروازه بان رئال مادرید درصحبتهایی اعلام کرد که در برخی از صحنه های بازی از دست داور مسابقه به شدت عصبانی شده.با به صدا درآمدن سوت پایانی مسابقه و درحالی که بازیکنان دو تیم در تونل و درحال رفتن به رختکن بودند، صدای فریادهای یکی از بازیکنان رئال شنیده می شد که تصمیمات داوری را به باد انتقاد گرفته بود:« ته یسیه را، حالا برو با بارسایی ها جشن بگیرد.»
کسی که این جمله را برزبان می آورد، ایکر کاسیاس بود. او درجمع خبرنگاران گفت:« در آن لحظات واقعا عصبی بودم. از اینکه در آن لحظه برخورد روی داور به سمت دیگری بوده؛ احساس عجز می کنی. بعد زمانی که من سعی در جدا کردن بازیکنان دارم، به من کارت زرد می دهد. تمام شد. ما هم می رویم.»
این بازیکن مادریدی ادامه داد:« هواداران رئال باید به چنین تیمی افتخار کنند. ما خودمان از بازی ای که انجام دادیم راضی بودیم. الان دو تورنمنت دیگر پیش روی ماست.»
این درحالی بود که داور مسابقه گل سرخیو راموس را مردود اعلام کرد.:2:
ژابی آلونسو: راضی نیستیم ولی به تیممان افتخار می کنیم
ژابی آلونسو بازیکن اسپانیایی رئال مادرید بعد از حذف تیمش از گردونه رقابتهای جام حذفی در گفت و گو با خبرنگاران از حذف تیمش ابراز تاسف کرد و البته به این نکته اشاره کرد که با وجود ناامیدی، از بازی خوب تیمش در نوکمپ راضی است
الونسو در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« ما خیلی نزدیک بودیم. یک چنین بازی ای را کم داشتیم ولی فکر می کنم که می توان جمع بندی مثبتی از این بازی داشت.»
ستاره اسپانیایی درموردعملکرد تیمش در دیدار4شنبه شب نوکمپ گفت:« تیم ما تیم باکیفیتی است و پتانسیل بالایی دارد. بازی 4شنبه شب بازی خوبی بود . ما فرصتهای متعددی داشتیم و پینتو عملکرد خوبی داشت. ایکر هم به ندرت می شد که درجریان بازی قرار بگیرد. ما راضی به خانه برنمی گردیم ولی با افتخار و سربلندی برمی گردیم.»
آلونسو درمورد روند بازی ، از بازی نیمه اول تیمش ابراز حسرت کرد:«نتیجه ای که در بین دو نیمه رقم خورده بود، عادلانه نبود. در شرایط عادی ما در بین دو نیمه از حریف پیش بودیم.»
آلونسو ترجیح داد تا درمورد عملکرد داوری صحبتی نکند و گفت:« ما نمی خواهیم دنبال بهانه باشیم و داور را مقصر بدانیم.»
منبع:سایت گل
چند تا خبر از سایت ورزش 3 :31:
کاسياس: خوش شانس نبوديم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به باور کاپيتان رئال مادريد اگر اين تيم کمي خوششانس بود ميتوانستند برنده از الکلاسيکو خارج شوند.
به نقل از روزنامه مارکا، ایکر کاسیاس که شب گذشته در تساوی 2 بر 2 در ال کلاسیکو سهیم بود، اظهار داشت: اکنون بازی به پایان رسیده اما اگر کمی خوش شانس بودیم، میتوانستیم برنده از زمین خارج شویم.
وی افزود: در این دیدار در کل بهتر از میزبان ظاهر شدیم. هرچند با بدبیاری ابتدا دو گل دریافت کردیم. اما سزاواری خود را با زدن دو گل نشان دادیم. کمی دقت میکردیم و بر اعصاب خود بیشتر مسلط بودیم، باور دارم قادر به کسب پیروزی در میدان دشوار نیوکمپ بودیم
اوزيل:نشان داديم هنوز حامي مورينيو هستيم
بازيکن آلماني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: رئال با بازي بسيار خوبش نشان داد همچنان از مورينيو حمايت ميکند.
به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، مسعود اوزیل در جدال معروف به ال کلاسیکو در بازی برگشت از جام پادشاهی اسپانیا با بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ یکی از چهرههای درخشان تیم خوزه مورینیو بود.
او یکبار در نیمه اول شوت زیبایی نواخت که به تیر دروازه کاتالانها اصابت کرد و گل نشد. در طول بازی نیز بارها خط دفاعی بارسا را آزار داد و حتی پاس گل زیبایی را به کریس رونالدو داد.
وی پس از بازی گفت: خوشحالم توانستیم با کسب تساوی جلوی شکست دیگری را بگیریم. ما به هیچ وجه مستحق ناکامی برابر بارسلونا دراین بازی نبودیم و رئال از همان ابتدا بازی خوبی را به معرض نمایش گذاشت.
او ادامه داد: فکر میکنم جبران عقب ماندگی 2 بر صفر با تساوی 2 بر 2 واکنشی بسیار خوب از رئال بود. تیم نشان داد چقدر زیاد از خوزه مورینیو مربیاش حمایت میکند.
آلونسو:راضي نيستيم ولي افتخار مي کنيم
ستاره اسپانيايي با وجود حذف تيمش از گردونه رقابتهاي جام حذفي به رئال افتخار مي کند.
ژابی آلونسو بازیکن اسپانیایی رئال مادرید بعد از حذف تیمش از گردونه رقابتهای جام حذفی در گفت و گو با خبرنگاران از حذف تیمش ابراز تاسف کرد و البته به این نکته اشاره کرد که با وجود ناامیدی، از بازی خوب تیمش در نوکمپ راضی است.
الونسو در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« ما خیلی نزدیک بودیم. یک چنین بازی ای را کم داشتیم ولی فکر می کنم که می توان جمع بندی مثبتی از این بازی داشت.»
ستاره اسپانیایی درموردعملکرد تیمش در دیدار4شنبه شب نوکمپ گفت:« تیم ما تیم باکیفیتی است و پتانسیل بالایی دارد. بازی 4شنبه شب بازی خوبی بود . ما فرصتهای متعددی داشتیم و پینتو عملکرد خوبی داشت. ایکر هم به ندرت می شد که درجریان بازی قرار بگیرد. ما راضی به خانه برنمی گردیم ولی با افتخار و سربلندی برمی گردیم.»
آلونسو درمورد روند بازی ، از بازی نیمه اول تیمش ابراز حسرت کرد:«نتیجه ای که در بین دو نیمه رقم خورده بود، عادلانه نبود. در شرایط عادی ما در بین دو نیمه از حریف پیش بودیم.»
آلونسو ترجیح داد تا درمورد عملکرد داوری صحبتی نکند و گفت:« ما نمی خواهیم دنبال بهانه باشیم و داور را مقصر بدانیم.»
بنزما:حالا همه از درخشش رئال صحبت ميکنند
مهاجم فرانسوي تيم رئال مادريد گفت: حالا همه از درخشش رئال مقابل بارسا صحبت ميکنند و اين واقعاً ارزشمند است.
به نقل از روزنامه آس، کریم بن زما که شب گذشته توانست در تساوی 2 بر 2 با بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ گلزنی کند، اظهار داشت: در خانه بارسلونا بازی خیلی خوبی انجام دادیم. این که توانستیم عقب ماندگی 2 بر صفر را به تساوی 2 بر 2 تبدیل کنیم بیانگر شایستگی فراوان رئال است. به نظرم با این نتیجه نشان دادیم در نیوکمپ چقدر شایسته کسب پیروزی بودیم.
این بازیکن که نیمه دوم به میدان آمد، خود گل دوم تیمش را به زیبایی به ثمر رساند. ستاره خط آتش رئالی ها افزود: نتیجه کلی به سود ما نشد. رئال از جام پادشاهی حذف شد و بارسلونا صعود کرد. اما آنچه در اذهان باقی ماند، چیزی متفاوت است. اکنون همه از درخشش ما نزد بارساییها صحبت میکنند و این موضوع ارزشمند است.
.................................................. ........
پ.ن : به نظر من که بهترین حرف رو بنزما زده :
اما آنچه در اذهان باقی ماند، چیزی متفاوت است
که واقعا هم همینطور خواهد بود
پ.ن2 : واقعا خاک تو سر هواداری که تو برنابئو مورینیو رو هو میکنه !! این دست های پشت پرده تیم رو میخوان از اوج بیارن پایین !
ادم باید به این عوضی ها چی بگه :13:
خوب همینکه با بازی فوق العاده ی خودمون نشون دادیم که بارسلونا هم یه تیم سطح اول حال حاضره نه چیزی بیشتر...و مسی هم بغیر از دو سه تا صحنه دیگه چیز خاصی ازش ندیدیم و فکر کنم مزدک با پیرهن بارسا رفته بود گزارشگری کنه ...آقا یکی بیاد به اینا بگه از رو چه معیاری میگین بهترین بازیکن تاریخ ؟؟؟من خودم مسی رو در حال حاضر هم بهترین نمیدونم و یکی از بهترینها میتونه باشه و نقل قول میکنم به حرف بنیتز که در جواب سوال خبرنگاری که بین مسی و استیون جرارد کدام را انتخاب میکنی گفته بود که مسی بازیکن خیلی خوب و با ویژگیهای خوب هست ولی من جرارد آماده رو ترجیح مید چون جرارد تمام این ویژگیهارو داره بعلاوه کل تیم رو میتونه رهبری کنه و من وقتی این جمله رو شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
به نظرم کاکا خیلی عالی بود..........همیشه چشمش بازه و میدونه کجا پاس بده! یه چیزی شبیه زیدان!
شرط میبندم اون گل آلوز هیچ هدفی نداشت.........ینی فقط به توپ ضربه زد.........اصا نمیدونست کجا میخواد بره!
اون دست دادن راموس هم خیلی حال کردم!
در مورد داور......بهتره بدن چمنای ورزشگاه رو بخوره تا بیاد داوری کنه......
آبیدال تو کل دوران بازیگریش اینقدر دریبل نخورده بود که از اوزیل خورد. دی. وای اگه اون شوت میرفت تو گل....
تحلیل روز:بارسا ۲- شجاعت ۲: وقتی رئال، رئال می شود ومورینیو ،مورینیو
سایت گل- بهترین نمایش مادرید بعد از برد ۴-۱ در سال ۲۰۰۸ .وقتی حلقه گمشده خود را که همان شجاعت و دوندگی بود را پیدا کرد، تبدیل به همان رئال پرقدرت در لالیگا شد .همه خود خودشان بودند.اصل جنس .از مورینیو و گواردیولا گرفته تا رئال و بارسا تا بنزما و رونالدو و مسی و چابیوآلوس و پدرو ...و تا اوزیل که فراتر از همه و فوتبال اروپا بازی کرد . یک فوتبال تک ضرب، با هوش،سربالا واخذ تصمیمات فوق العاده در کمترین زمان ممکن از او مرد برتر میدان را ساخت تا مورینیو و تیمش را با غرور و سربلندی از نو کمپ خارج سازد مورینیویی که نشان داد هر زمانی که عصبانی شود دست به کارهای خطرناکی می زند که فقط از آدمهایی همچون او بر می آید .این یکی از تماشایی ترین ال کلاسیکو های چند سال اخیر بود که لحظات دیدنی و پر اضطرابی را برای عاشقان فوتبال در سراسر جهان رقم زد
مورینیو و گواردیولا ، استراتژی و تاکتیک
سورپرایز مورینیو برای همتایش نه در ارنج و چینش بازیکنان که در بازی انرژیک ، پرفشار و دوندگی بی امان یارانش نشان داده می شد .مورینیو با نشان دادن عصبانیت و جدیتی که در طول هفته گذشته داشت و انتقال بار روانی مثبت ، سعی کرد بازیکنانش را از خمودگی دو دیدار گذشته در برنابئو بیرون بیاورد و با نادیده گرفتن نتیجه احتمالی حاصله ( حذف شدن ) آنها را به قالب همیشگی شان برگرداند و به آنها بقبولاند که اگر قرار است حذف شوند، اما سربلند از زمین مسابقه بیرون بیایند و نشان دهند که برتری پنج امتیازی در لالیگا حکایت از برتری بر رقیبشان دارد .
شوکی که او به تیمش وارد کرد احتمالا علاقه مندان فوتبال را شوکه کرده بود که این رئال با رئال هفته گذشته برنابئو زمین تا آسمان متفاوت است .حالا احتمالا مادریدیسمو حسرت ترس دیدار رفت را می خورند که اگر همین دلاوری در آن بازی دیده می شد ، اکنون می توانستند بجای رقیب همیشگی در نیمه نهایی کوپا دل ری حضور داشته باشند .
اما در زمینه فنی ژوزه تیمش را با همان چینش و استایل هیمشگی در لالیگا و همچنین بازی رفت دو تیم در چارچوب لالیگا به میدان فرستاده بود:۴-۲-۳-۱ . تنها بجای دی ماریای مصدوم اوزیل در بال راست قرار گرفته بود که وقتی به وسط حرکت می کرد کاکا و آربلوا در جای او قرار می گرفتند ؛ ژوزه همانند بازیهای قبل فشار و پرس از جلو را در دستور کار داشت. اما تفاوتی که با قبل داشت، زمانی که توپ از دست میرفت و یا عبور می کرد آنها سریعا در نیمه زمین خودشان آرایش منظم و خطی ۴-۵-۱ می گرفتند و سعی می کردند با دوندگی زیاد و ندادن فضای لازم به حریف ابتکار عمل را از آنها بگیرند .
تغییر محسوس دیگری که مورینیو در آرایش تهاجمی خود داده بود ، دو وینگر خود را از لب خط به پاساژ بین آبیدال -پویول و آلوس-پیکه انتقال داده بود .بازی پر عمق دو بال رئال و همچنین فشار از جلو با چهار بازیکن بر خط دفاع بارسا سبب زدن دو گل و نزدن چند گل شد .
مورینیو برای اینکه بازی انرژیک ، پرفشار و رو به جلو خود را تا انتها ادامه دهد مانند گذشه از استراتژی و زمان بندی ۶۰ دقیقه و ۳۰ دقیقه ایی خود با انجام سه تعویض در حول و حوش آن دقایق استفاده کرد .
در مقابل پپ بدون سورپرایز خاصی و با همان استایل همیشگی در میدان حاضر شد او و تیمش با آسیب دیدگی اینیستا و بازی ضعیف فابرگاس نتوانستند ریتم و هارمونی همیشگی را نشان دهند، مضاف به اینکه انگیزه و بازی پر فشار حریف آنها را از مالکیت همیشگی توپ دور کرده بود ؛چیزی که برای آنها همانند اکسیژن برای تنفس است .آنها با مشکل یکسانی که در این فصل در مقابل ختافه ، اسپانیول و بتیس با آن مواجه شده بودند، روبرو شدند .تیمهایی با انرژی روانی و دوندگی بالا که فضا را از آنها گرفته و اجازه کار کردن و پیاده کردن سبک ثابت را به آنها نمی داد .پپ برای خارج شدن از فشار میانی رئال استفاده از توپ های بلند برای سانچس در عمق دفاعی حریف را نیز در دستور کار قرار داده بود در نیمه دوم سانچس به راست متمایل شد و مسی در وسط و عمق حرکت می کرد، اما بازی ضعیف فابرگاس قدرت حرکات ترکیبی و فشار حملات بارسا را کم کرده بود ؛به علاوه اینکه تیم گواردیولا در نیمه های دوم نسبت به نیمه اول افت می کنند .
دو گل دقایق پایانی نیمه اول هم تمرکز لازم را از او گرفت و او را وارد یک خطای استراتژیک کرد .در دو بازی قبل پس از زدن گل مساوی یا برتری ، بارسا نبض ، ریتم و آهنگ بازی را در دست میگرفت ، به آن سرعت میداد و یا سرعت آن را می گرفت و به اصطلاح بازی را برای حریفش می کشت .بعد از دو گل در نیمه اول ، احتمالا پپ به صرافت زدن گلهای بیشتر بود و یا شاید احتمال می داد حریف قادر به بازی پرفشار نود دقیقه ایی نباشد .تعویض اجباری اواخر بازی و آمدن ماسچرانو را هم اگر زودتر انجام می داد احتمالا در نتیجه حاصله ،می توانست تاثیر گذار باشد ؛چه هر دو گل را روی چالاکی و سرعت مهاجمان حریف و اشتباه پویول -آبیدال و پویول - پیکه و بخصوص خستگی پویول دریافت کرد.
گل اول رئال سبب شد دو تیم بازتر بازی کنند که این باعث بوجود آمدن خطرات زیادی روی دو دروازه شد که می توانست نتیجه را طور دیگری رقم بزند .
این بازی زنگ خطری برای گواردیولا و تیمش بود که اگر راندمان خودشان را بالا نبرند نه تنها لالیگا را از دست خواهند داد بلکه در صورت برخورد احتمالی دو تیم در چمپیونز لیگ با دشواری زیادی رو برو خواهند شد
شوت هایی که بر سه جاف نشست ، توپهایی که گل شدند و آنهایی که نشدند
یک ضربه استثنائی از آلوس که مهارش غیر ممکن بود و یک ضربه استثنائی تر از ستاره بازی اوزیل که به اندازه دو گل می ارزید و پینتو گلر بارسا را دچار سردرگمی و حواس پرتی کرد .یک فرار استثنائی از مسی که سخت ترین کار برای پدرو گل نکردن آن بود و یک دریبل روپا و ضربه خشک و قاطع از ستاره فرانسوی ، زدن یک گل طلایی که حالا نشان می دهد خوب در تیمش جا افتاده .گل اول بارسا در حالتی به ثمر رسید که رئال در پوزیشن تهاجمی قرار داشت و لو دادن توپ بوسیله رونالدو توپ را نصیب آلوس کرد .
این گل را می توان حاصل یک ضد حمله دانست امری که در بازیهای بارسا کمتر بکار گرفته شده و در واقع رئال را غافلگیر کرد.نوع بازی بارسا حملات تدریجی با آهنگ پیوسته وهمه جانبه بوده و این گل را تنها باید به حساب هوش و توانایی مسی نوشت .روی گلهای زده و نزده رئال نه تنها نقش بازی یک ضرب و سرعتی رئال و ناتوانی عمق دفاعی بارسا مشهود بود، بلکه عملکرد نه چندان خوب بوسکتس که هم با خط دو نفره هافبک جلوی خود وهم با خط دفاع دو نفره پشت خود فاصله ایجاد می کرد، واضح و عیان بود.
رئال چندین بار از آن گپ های ایجاد شده به خوبی استفاده کرد اما در زدن ضربات آخر ناتوان بود البته همین ضعف هم در هم پستی بوسکتس در رئال یعنی ژابی دیده میشد .نمایش یک بازی عصبی و ضعیف که توپ های زیادی را لو داد و نه در کار دفاعی موفق بود و نه در پاس های بلندی که که معمولا در آنها استاد است و تیم را به سرعت از فاز دفاعی به فاز تهاجمی می برد
اعداد با ما سخن می گویند
پنجاه و پنج درصد مالکیت توپ بارسا در برابر چهل و پنج درصد رئال .تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .آماری که در بازیهای قبل معمولا بالای هفتاد درصد بود به طرز چشمگیری پایین آمد که این خود نشان دهنده بازی پرفشار و گرفتن زمان ، مکان و فضا از بارسا بود .بارسای بدون توپ یعنی هیچ .در زمینه توپ گیری هم رئالی ها از حریفشان موفق تر بودند ۵۳ در برابر ۴۸ .همچنین حملات و توپهایی که به دروازه زده شد ۱۴ در برابر را ۹.نشان می داد در زمینه گردش توپ هم رئالی ها به میزان قابل توجهی خودشان را به بارسا نزدیک کردند .۷۵ بارسا و ۷۳ رئال .نقطه سیاه کارنامه رئالی ها بازی خشن آنهاست که در کیفیت کار بازی بارسا هم تاثیر گذاشته بود .۲۹ خطا در برابر ۱۶ خطا .۸ کارت زرد ، یک کارت قرمز در برابر ۲ کارت زرد و اگر داور با آنها مقداری مهربانانه برخورد نمی کرد میتوانست دو تا سه نفر دیگر آنها را هم اخراج کند .عموما تیمهای مورینیو خشن بازی می کنند امری که با تاریخ و فلسفه رئال ناسازگار است
داور ، گفتمان همیشگی
رئال با بازی خوبی که انجام داد نباید بدنبال توجیهات داوری و مسائل حاشیه ایی برود .آنها قادرند که با توان خودشان به نتیجه لازمه برسند .عملکرد دقیق داوری در دو دیدار رفت و برگشت نشان میدهد که بارسا خیلی بیشتر از رئال از اشتباهات داوری ضرر کرده .
در همین دیدار شب گذشته ،تصاویر آهسته بخوبی نشان می دهد راموس قبل از زدن ضربه سر کاملا دست دنی آلوس را کشید و او را به زمین پرت کرد و کمک داور به درستی گل او را مردود اعلام کرد .
توپ هایی که بدست بوسکتس و آبیدال برخورد کرد را نمیتوان هند از نوع پنالتی دانست .
در مقابل په په دو بار به حالت عصبی و خشن سانچس را در باکس پنالتی سرنگون کرد که می توانست حداقل یک پنالتی برای بارسا به ارمغان آورد.بار دوم شدت برخورد په په باعث خروج سانچس از بازی شد دو کمک داور بازی هم هر کدام یک بار در هر نیمه یک بار به اشتباه آفساید بازیکنان بارسا را اعلام کردند نیمه اول برای سانچس و نیمه دوم برای پدرو که در هر دو حالت هر دو بازیکن می توانستند با کاسیاس تک به تک شوند .
خطای آربلو سبب خروج اینیستا از بازی شد.کاروالیو در حالیکه حرکت مسی خطر بالای هشتاد درصد را روی دروازه رئال ایجاد کرده بود ، پیراهنش را کشید و او را نقش بر زمین کرد و فقط یک کارت زرد گرفت.لاس باید دو کارته میشد و از زمین بازی اخراج .
په په به راحتی می توانست دو تا سه کارت زرد بگیرد.
اگر این بازی به غیر از اسپانیا و داور اسپانیایی و در هر کجای دیگر اروپا برگزار می شد ، رئال بازی را هشت نفره به پایان می برد .البته تا حدودی باید فدراسیون اسپانیا را مقصر دانست که سخت گیری های لازم را انجام نمی دهد و بازیکنان را آسوده به انجام خطاهای بزرگتر وا میدارد .هفته پیش لیگ انگلیس بالوتلی را بخاطر خطایی که خیلی کمتر از عمل هفته پیش په په بود چهار جلسه محروم کرد
سرانجام کار
فشارها از روی مورینیو حداقل تا ال کلاسیکوی دیگر برداشته خواهد .روحیه ها مقداری بازسازی می شود، مادریدیسمو می توانند سرشان را بالا کنند و با غرور به تیم خود نگاه کنند .آنها می توانند تصور کنند که فاصله ها در حال کم و کمتر شدن است .در مقابل بارسایی ها هم می توانند افتخار کنند که رقیب دیرینه را حذف کردند و باز هم شکست ناپذیر چه در نوکمپ و چه در برنابئو از میدان خارج شدند ولی اما نه این و نه آن هیچ تضمین و نگاه روشنی به آینده نمی تواند بدهد .این پایان ماجرا نخواهد بود .داستان همچنان ادامه دارد.
کسی که این مقاله رو نوشته یا مخش تاب داشته یا بارسلونی بوده. قسمت داوری رو بخونید فقط.....
پ.ن : کاروالیو که اصلا تو زمین نبود! نویسنده قطعا حالش خوش نبوده.
آخر نیمه اول دلم میخواست با سر برم تو دیوار ! تا دقیقه 30 به راحتی 4 گل میتونستیم بزنیم ( تک به تک ثانیه 11 هیگواین - موقعیت دقیقه 3 هیگواین - تیر دروازه اوزیل - موقعیتی که روی اشتباه پینتو به دست اومد)
نمیدونم چرا تیم با خوردن یک گل از بارسا به راحتی تمرکزش رو از دست میده ! در حالی که مقابل هیچ تیم دیگه ای اینطور نمیشه ! همین اول هفته بازی 1-0 باخته از بیلبائو رو 4-1 برد بدون هیچ مشکلی ...
یه شانسی آوردیم که بهترین زمان ممکن نیمه اول تموم شد ! این دو گل رو اگه در شروع نیمه دوم خورده بودیم به عبارتی کارمون تموم بود (مثل بازی رفت)
از داوری هم هیچی نمیتونم بگم ...این داوری که خطای راموس رو روی صحنه گل مردود به دقت میبینه نمیدونم موقع بازی هندبال بارسا کور میشه .. قبول دارم لاس باید اخراج میشد ولی دنی آلوز با خطاهایی که کرد دیشب 3-4 تا کارت زرد باید میگرفت !
در آخر هم اینکه رئال نشون داد اگه خودش باشه بهترین تیم تاریخ یا هر تیم دیگه ای در برابرش حرفی واسه گفتن ندارن ..
امیدوارم بازی برگشت لیگ توپامون دیگه برن تو گل :46:
سلام به همگی. حذف شدیم، ولی اصلاً ناراحت نیستم. قبل بازی فکر میکردم یا میبریم (برد خفیف)، یا بدجور میبازیم. بعد از نیمه ی اول با خودم گفتم یه افتضاح دیگه تو راهه. آخر بازی افتخار کردم به این تیم، با این که حذف شد.
من با داوری کاری ندارم، ولی رئال خودش مقصر حذفش بود. دیر به خودمون اومدیم. اگه با این روحیه تو رفت و برگشت بازی میکردیم، بی چون و چرا ما صعود کننده بودیم.
با بازی عالی و بی نقص دیشب فقط 15 دقیقه ی آخر نیمه ی اول دست بارسا بود که بازم 2 تا گل عجیب خوردیم! مدافع ها دیشب عالی بودن، فقط روی همون صحنه ی گل اول سوتی دادن. په په بی نظیر بود. کاش همیشه جلوی بارسا همینطوری بازی کنه. صحنه های خطرناک روی دروازه ی رئال با کار عالی مدافع ها به حداقل رسید. البته خوب، بارسا دیشب فرصت حمله کردن رو پیدا نکرد. اما همون حمله هایی که کرد، به خوبی دفع شد.
امیدوارم خوزه بمونه. نه لوو، نه ونگر هیچکدوم به درد رئال نمیخورن.
راستی این صحنه:
:27::27:
:40::40::40::40::40:
په په: رئال خیلی برتر از بارسلونا بود
سایت گل – په په، مدافع پرتغالی باشگاه رئال مادرید معتقد است که تیمش، تیم برتر و قدرتمندتر دیدار 4شنبه شب نوکمپ بود
در بازی 4شنبه شب که در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا برگزار شد ، دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به تساوی2-2 دست یافتند و با توجه به برد بارسا در بازی رفت، تیم کاتالان توانست به مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا راه بیابد.
گلهای رئال دراین بازی را کریس رونالدو و کریم بنزما به ثمر رساندند و پدرو و دانی آلوس هم برای بارسا گلزنی کردند.
این تساوی به معنای ناکامی مورینیو و شاگردانش در دفاع از عنوان قهرمانی فصل گذشته شان در جام حذفی اسپانیا بود ولی په په معتقد است که رئال باید از نمایش خوبش دربازی 4شنبه شب راضی باشد.
په په درپایان بازی به خبرنگاران گفت:« ما روحیه مادریدی واقعی را به نمایش گذاشتیم؛ روحیه ای که یک گروه فوق العاده از آن بهره مند است. 4شنبه شب ما خیلی برتر از بارسا بودیم. ما به کاری که انجام دادیم و به داشته هایمان افتخار می کنیم. هواداران تیم ما هم به داشتن چنین تیمی به خود می بالند.»
په په که در جریان دیدار رفت با لگد کردن دست مسی، ممکن بود با محرومیتهایی مواجه شود، از محرومیت گریخته .او 4شنبه شب ترجیح داد تا درمورد برخورد هفته قبلش با مسی صحبت نکند:« من تنها درمورد فوتبال صحبت می کنم ولی امیدوارم که تمام اتفاقات بازی نوکمپ به بحث گذاشته شود.»
بارسا در مرحله نیمه نهایی این رقابتها باید مقابل برنده دیدار لوانته- والنسیا قرار بگیرد
تحلیل داوری: ته یسیه را، داوری خوب در محوطه جریمه و بد در کارت دادن ها
سایت گل- مصاف 4شنبه شب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در ورزشگاه نوکمپ با تساوی 2-2 به پایان رسید. این بازی هم مثل تمام ال کلاسیکوهای سالهای اخیر باکارتهای زرد متعددی همراه بود وسرخیو راموس هم با کارت قرمز داور از زمین مسابقه اخراج شد.
مردود اعلام شدن گل رئال در جریان این بازی هم یکی دیگر از نکات جنجالی مسابقه بود
دراینجا می خواهیم با بازتاب آندوخار اولیور، کارشناس داوری رادیو مارکا و گزارش منتشره در وب سایت مارکا، به تصمیمات جنجالی داور مسابقه بپردازیم. البته نباید فراموش کنیم که ته یسیه را ویتیه نسه، داور بازی کار بسیار سخت و دشواری داشت و اشتباهاتی را مرتکب شد که به ضرر هر دو تیم بود:
1-لاسانا دیارا باید اخراج می شد: خطای خشن بازیکن فرانسوی رئال برروی مسی می بایست کارت زرد دوم را برای لاس به همراه می داشت. لحظاتی بعد از این برخورد بود که بازیکنان بارسا دور داور حلقه زدند و از او خواستند تا دیارا را اخراج کند
2- په په باید اخراج می شد:ستاره پرتغالی بار دیگر در کانون توجه ها بود. او با ضربه ای که به صورت سسک وارد آورد می بایست کارت قرمز را مقابل صورتش می دید
3-خطای بوسکتس، هند و پنالتی نبود: این خطا در محلی اتفاق افتاده که به سختی دیده می شد. تصویر ابتدایی حکایت از آن داشت که مهار توپ توسط بوسکتس با دست صورت گرفته ولی در تصاویر بعدی مشخص شد که توپ به دست بوسکتس برخورد کرده
4- آبیدال خطای هند نکرد:در صحنه ای که سرخیو راموس با ضربه برگردان توپ را شلیک کرد ، توپ در فاصله کوتاهی درحال برخورد به صورت اریک آبیدال بود؛ مدافع فرانسوی دستانش را بالا آورد و توپ به دستان او برخورد کرد. در این صحنه درابتدا باید بازی خطرناک سرخیو راموس گرفته شود و باید به این نکته توجه داشت که واکنش آبیدال، واکنشی غیرارادی بود که دستش را برای حفاظت از صورتش، جلوی صورتش گرفت
5- گل راموس مردود بود: سرخیو راموس قبل از بازکردن دروازه پینتو، برروی دانی آلوس مرتکب خطا شده بود وداور به درستی گل مدافع اسپانیایی رئال را مردود اعلام کرد
6-خطای په په برروی الکسیس، خطای پنالتی نبود:این برخورد خطای پنالتی نبود و په په به شیوه ای قانونی بازیکن کاتالان را متوقف کرد
7-خطای پویول روی بنزما پنالتی نبود: ستاره فرانسوی سعی داشت به توپ برسد ولی در این مسیر ناکام ماند و خطای پویول برروی او، خطای پنالتی نبود
بارسلونا 2- رئال مادرید2 /فتح ناقص نوکمپ،کهکشان قهرمانانه حذف شد
سایت گل- بارسا با تساوی 2-2 و در مجموع پیروزی 4-3 مقابل رئال، راهی مرحله نیمه نهایی رقابت های کوپا دل ری شد.
محتوای مخفی: ادامه مقالـــــه
ژوزه مورینیو: در رختکن شنیدم که شکست دادن بارسلونا در نیوکمپ غیر ممکنه
مردان مورینیو موفق شدن دو گل خورده در این بازی رو جبران کنن و نتیجه 2-2 شد اما در نهایت به دلیل نتیجه بازی دیدار رفت حذف شدند.
مورینیو در کنفرانس بعد از بازی به خبرنگاران گفت: "تو رختکن شنیدم که بردن در این زمین غیرممکنه. "
وقتی خبرنگاران از وی پرسیدن که چرا بازیکنانت همچین طرز فکری دارند پاسخ داد: "از خودشان بپرسید."
سرخیو راموس که به دلیل دو کارته شدن اخراج شد، با ضربه سر یک گل مردود به ثمر رساند چرا که داور خطای وی بر روی دنی آلوز را گرفت. مورینیو ترجیه داد درباره داوری صحبتی نکند.
" من درباره داوری صحبت نمیکنم. با امید اینکه از این مرحله گذر کنیم اومدیم. میدونستیم که خیلی سخته، اما با آرزوی اینکه بتونیم بهش برسیم به زمین رفتیم. "
مورینیو همچنین درباره حس شکست در این ورزشگاه گفت که وی به این موضوع عادت کرده است.
" من با چلسی، اینتر و رئال مادرید در لیگ قهرمانان به این ورزشگاه اومدم. واسه من این شرایط آشناست. "
درود بر آقای خاص...نشون داد که کی هست و چی هست...ولی دیگه بنده خدا نمیتونست بره وسط زمین جای داور سوت بزنه!!!!!
در کل ما به تیممون و به مربیمون افتخار میکنیم...!!!! خیلی سر تر بودن از حریف و فقط بد شانس بودیم که گیر همچین داوری افتادیم و اینقدر توپ هامون گل نشد!!!
بعد از سال ها دوباره اینجا پست میدم : دی
در مورد بازی که به اندازه کافی دوستان گفتن . ولی واقعا حیف شد که تو بازی رفت با این ترکیب به زمین نرفتیم وگرنه صعودمون خیلی راحت میشد . تیم روحیه ی بسیار بالایی داره . برای چندمین بار هست تو این فصل که بازی باخته با اختلاف 2 یا 3 گل رو برمیگردونن . به هر حال خوزه باید حفظ بشه تو این تیم چون تازه تیم داره یه شکل خوبی میگیره . با همین روند ادامه بدن لالیگا قطعا مال رئال خواهد بود . دیشب واقعا به بدشانسی و روی کثیف فوتبال باختیم . خطاهای بی مورد که سرعت بازی رو گرفت . دقیقا سر 3 دقیقه سوت زد اما نیمه اول 1 دقیقه و 40 ثانیه اضافه تر گرفت و اونا گل زدن . کارت های بی مورد و همین جریان گم شدن توپ جمع کن ها . اصلا از هیگو انتظار نداشتم اینجوری 2 تا تک به تک رو از دست بده . کلا تیم خیلی خوب بود تلاش خودش رو کرد اما نشد که بشه
موفق باشیم
درباره اوزیل..
بدون شک دلیل افت اوزیل، اینه که دیگه مثل سال قبل، از تکنینکش استفاده نمیکنه!
دلیلش رو واقعا نمیدونم!
شما ببینید بازی دیشب رو..
اوزیل شده بود همون بازیکن سال پیش که همه میگفتن این به زودی بهترین بازیکن دنیا میشه!
دلیلش هم همین بود که شروع کرد به بازی فانتزی کردن و دریبل کردن!
اوزیل به نظرمن تکنیکش خیلی از بازیکنایی مثل کریس و x بالاتره! یه فانتزی باز به تمام معنا!
اما متاسفانه تا قبل این بازی، این فصل اصلا از تکنیکش استفاده نکرده بود!
به نظرم باید خوزه باهاش صحبت کنه و اون اعتماد رو بهش بده که شروع کنه به دریبل زدن حتی اگه توپ لو بره!(که با این تکنیک خیلی بعیده!)
+
باید به حال اون مثلا هواداری که خوزه و کریس رو هو میکنه تویه ورزشگاه خودی، تاسف خورد!
دیشب زمانیکه اونا بد هم بودن، بازم تماشاچیهاشون مدام تشویق میکردن و بازیکنای مارو هو میکردن اما هوادارای ما...!
ولی حالا همونا دوباره دارن کریس کریس میکنن و از خوزه تعریف!
چرا واقعا؟
خوزه رو از دست بدیم، کی رو میتونیم بیاریم جاش؟ میخوایم با بنیتس قهرمان شیم؟!!
خوزه دقیقا همونه که تاریخ رئال بوده...هیچ وقت جلوی زور کم نمیاره و همیشه حرفش رو میزنه..
یعنی دقیقا همون کاری که سانتیاگو برنابئو میکرد...همون مَردی که این رئال رو بوجود اورد...
خوزه مشخصا ناراحته از وضعیت که هرکی دیگه هم بود اینطور میشد...
امیدوارم پرز یه جوری از دلش در بیاره که اگه خوزه ناراحت باشه از وضعیت، بدون شک میره!
البته فکر میکنم پرز هم نتونه کار زیادی کنه و همش دست خود بازیکنا باشه که با تلاششون و حمایتشون، خوزه رو راضی به موندن کنن...
+
من اگه جز کانون هواداران بودم، هماهنگ میکردم توی بازی بعد، 90 دقیقه فقط خوزه رو تشویق کنن!
دیشب رئال خیلی عالی بازی کرد و مستحق برد بود
اگه یکمی بدشانسی نمی اورد یه سری موقعیت های اون خراب نمیشد و داور هم بهتر قضاوت می کرد صد در صد رئال برده بود
مزدک هم خیلی بد گزارش کرد
کلا هر چی میشد دیگه حق با مسی و کلا بازیکنای بارسا بود و متهم اصلی از نظر اون بازیکنای رئال بودن ! یعنی دقیقا مثل تی وی ما...
آره موافقمنقل قول:
خوزه رو از دست بدیم، کی رو میتونیم بیاریم جاش؟ میخوایم با بنیتس قهرمان شیم؟!!
مورینیو بره کی بهتر از اون توی دنیا هست که بیاد؟!
کلا رئال هر چه قدر هم بگرده مربی بهتر از اون پیدا نمی کنه و نباید مثل چلسی اشتباه کنه و اونو از دست بده
...
آخه یکی نیست بگه برادر من اون 5-0 یه اتفــــاق بود...
تا کی میخواید به اون نتیجه بنازید؟
دیگه نه بارسا اون قدرت رو داره و نه رئال تیمیه که اینجوری وا بده.
دیشب خودمون رو ثابت کردیم. واقعا لذت بردم از بازی دیشب.
حالا دیگه همه چی تموم شد بریم واسه لالیگا و چمپیونز لیگ که بترکونیم.
اگه تا دیروز میترسیدم که به بارسا بخوریم حالا با تمام وجود میخوام تو نیمه نهایی چمپیونز به بارسا بخوریم...
این رئال فوق العادست...
آره...منم با این که صعود نکردیم اصلا ناراحت نیستم...واقعا دیشب به تیمم و به سر مربی تیمم افتخار کردم!!!!!!!
اگه جوره بره رئال بد بخت میشه...
جوزه بهترین مربی کل تاریخ فوتبال هست...شک نکنید...
اتفاقا میخواستم بعد از گذاشتن اون خبر همین نکته و یه طرفداری مشهود نوبسنده از تیم حریف رو بهش اشاره کنم اما یادم رفت و ارسالش کردم.:20:نقل قول:
بازی دیشب رو متاسفانه نتونستم ببینم اما اینطور که از روی پستهای سایر دوستان فهمیدم دیشب به داوری بازی و بدشانسی خودمون و خوش شانسی تیم حریف باختیم.وقتی چند تا موقعیت رو همون اول بازی از دست بدیم و از در و دیوار هم برامون بباره مثل وقتی شوت اوزیل به تیرک میخوره یعنی چیزی فراتر از بازی خوب نیاز داریم تا نبازیم که همون شانسه.
خوزه نشون داد که میتونه تیم رو هر جور که دوست داره به بازی بگیره.به نظرم توی بازیهای پیش روی احتمالی با بارسا باید همین شیوه دیشب رو به کار گرفت.نترسیدن از بازی حریف و بازی خودمون رو انجام دادن.
قبلا خیلی به موضوع فشار روانی که توی بازی با بارسا برای تیم پیش میاد اعتقاد داشتم اما انگاری بازی دیشب چیزی خلاف نظر من رو بهم ثابت کرد.قبلا وقتی جلو هم میفتادیم با اولین گل بارسا از هم میپاشیدیم اما دیشب توی نیوکمپ و با دو گل عقب افتاده تیم از هم نپاشید و حداقل برای بازی دیشب بازیکنا نشون دادن که ترس از بارسا براشون وجود نداره.اما حیف که حریفی قدرتمند تر از ترس یعنی داوری و شانس رو نتونستیم شکست بدیم.
با این حال مطمئن هستم تنها کسی که میتونه این تیم رو به روزهای اوج چند سال پیشش برگردونه و بارسا رو به زیر بکشه مورینیو هست و بس.خدا کنه که مورینیو تصمیمی برای ترک رئال نداشته باشه و در آخر منم مثل همه دوستان افتخار میکنم که هوادار تیمی مثل رئال هستم.:11:
سلام
تبریک بابت بازی زیبا
بنزما دیشب مصدوم نشد ؟
اون جایی که پویول تکل رفت میلنگید
ترسیدم مصدوم شه ......
دوستان لطفا به اسطوره های باشگاه رقیب احترام بذارین. تمسخر اونا مثل تمسخر رائول یا ایکر میمونه.