بعد از پایان بازی تازه میریم روی 50% بقیه درصدهارو چطوری باید تموم کرد؟
Printable View
بعد از پایان بازی تازه میریم روی 50% بقیه درصدهارو چطوری باید تموم کرد؟
تموم کردن بازی روی Veteranنقل قول:
پیدا کردن کل اینتل آیتم ها
چی چی هست این؟:13:نقل قول:
پیدا کردن کل اینتل آیتم ها
همون لپ تاب های حاوی اطلاعات دشمننقل قول:
که البته وقتی نزدیکشون میشی میزنه
کلید اف رو فشار بده تا برشون داره:31:
آقا ما که هرکاری کردیم نتونستیم آنلاین بازی کنیم ظاهرا سرورش مشکل داره.....یا خیلی شلوغه!!
شما کرکش کردین با آلتر؟نقل قول:
alterMW3 این فایل رو که اجرا میکنم تا 18 درصد پر میکنه در حال دانلود فایل .ffcode_post_gfx یه دفعه از اول شروع میکنه......هرکاری هم میکنم دیگه بیشتر ادامه نمیدهنقل قول:
دوستان بهتره بحث برای مشکلات و بحث آنلاین بازی کردن MW3 رو تو بخش بازی های آنلاین و شبکه ای انجام بدین چون هم بهتر دوستان میتونن مشکلات رو برطرف کنن هم اینکه تاپیک هم اونجا درباره این مورد زده شده... :)
+
البته دوستان توجه داشته باشن که سرور alter فعلا کار نمیکنه مشکلاتی مثل داخل بازی نرفتن و همینطور مشکل سرور و آپدیت داره...
موفق باشید.:11:
شما اینجا یه سر بزن... روشش درسته و کار میکنه . من خودم هم امتحان کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این سایت باز نمیشه اگه می شه یه لینک دیگه بده یا توضیح بده خودتنقل قول:
نیم ساعت دیگه درست میشه.نقل قول:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بخش دونفره است.
+
سایت نیم ساعت دیگه راه میوفته.
میخواستم خودم توضیح بدم دیدم نمیتونم دقیق بگم چیکار کنی.
لینکی که دادم یه ویدئو داره که دقیقا بهت میگه که باید چیکار کنی اما متاسفانه...
میتونی توی گوگل بزنی"روش آنلاین بازی کردنmodern warfere 3" بعد وارد آدرسی از سایت p30 day بشی که اونم متاسفانه فعلا خرابه.
نمیدونم چرا.
سلام
من دیروز برای اولین بار MW3 رو در اکس باکس لایو بازی کردم(حدود 3 ساعت) و و به لول 13 رسیدم.ولی تو این مدت که بازی میکردم دشمنا همیشه منو میزدن و من به زور تا لول 13 رسوندم با توجه به این که در Special Ops لول 33 هستم.ایا برای شما هم اولاش همین جوری سخت بود یا از همون اول همه رو راحت میکشتید؟البته اکثر ادمایی که باهاشون بازی میکردم بالای لول 50 بودن.
در ضمن من از کجا بفهمم دارم با خارجیا بازی میکنم یا با ایرانیا؟ چون اول به قسمت Find Match میرم بعد مود Death Match رو انتخاب میکنم بعد یکی دو دقیقه صبر میکنم تا Connect شه تا بازی کنم.
ایا خودش خودکار منو به نزدیکترین پلیر ها ( منظورم ایرانی ها) وصل میکنه یا این که همین طوری خرکی از تمام جهان هستن؟
برای این که بتونم با ایرانیا بازی کنم باید چی کار کنم؟(54 تا Friend در لایو دارم که اکثرشون ایرانین)
بالا بودن پینگ چه قد روی کیفیت بازی تاثیر میزاره؟چون همیشه اخر بازی وقتی اسم بازیکن هارو به ترتیب امتیاز مینویسه Latency من 2تا پر شده و رنگ زرد هست نه سبز.
با تشکر
Activision و Infinity Ward سومین DLC از بازی CoD : Modern Warfare 3 و جزییات محتوای آن برای مشترکین XBox 360 Ellite premium را به نمایش گذاشت. با توجه به اطلاعات منتشر شده از سوی سازنده سومین DLC بازی MW3 تاریخ عرضه آن در ماه مارس همین سال اعلام شده است.
.
اکتیویژن همچنین تایید کرد که دو مرحله به نام های Black Ice و Negotiator و یک نقشه به نام Morningwood در این DLC وجود خواهند داشت.
.
به ترتیب جواباتون:نقل قول:
- لول قسمت special ops به قسمت مولتی پلیر ربطی نداره
- عامل اینکه پشت سر هم میمیرین 3 تاس : اولا پینگ بالایی دارین و اندکی تاخیر باعث میشه بیشتر نسبت به دیگران بمیرین(پینگتون رو از سایت speedtest.net بسنجید اگه پایین 250 یا 200 اینا بود تاخیر اندکی دارین)البته همین که میگن زرد رنگ نشون میده پینگ دارین..............دوما لول پایین هستین و بعد حدود لول 30 اینا راه می افتین..........سوما اینکه کلا انلاین این بازی همینجوری هستش یعنی سریع می میری سریع می کشی باز ریسپاون میشی ...
- به طور خرکی از تمام دنیا انتخاب می کنه
- اگه میخوای با ایرانیها بازی کنی باید quick match نکنی و بری دوستاتو invite کرده و جمع کرده و باهاشون بازی کنی که اگه با ایرانیها بازی کنی اون پینگت هم خیلی خیلی میاد پاینن و اون اندک زمان تاخیرت هم از بین میره.
- تاثیرپینگ رو هم که گفتم اگه زیر 300 یا250 اینا باشه تاثیرش کم ولی باز هم محسوس...
موفق باشی:11:
+
در کل برای انجام یه بازی انلاین اول شخص لذت بخش من یا halo یا mw2 یا bf3 رو پیشنهاد می کنم ........من تو همین mw3 خودم لول 68 هستم ولی اصلا لذت mw2 رو برام نداره مپها خیلی نافرم هستن و امکان کمپ کردن رو بیش از پیش به دشمن میده...........
.
سلام
لطفا کمکم کتید. من از کرک teknogod 2.4 برای کرک حالت multiplayer -LAN استفاده میکنم. pc ها همه سرور رو در تب LAN در داخل بازی می بینن ولی فقط 1 نفر میتونه وارد بشه. وقتی نفر دوم وارد میشه ارور connection time out میده و نفر قبلی هم خارج میشه. چیکار کنم؟
با اینترنت و بی اینترنت فرقی نکرد.نقل قول:
:41:
آپدیت کاملو داری؟نقل قول:
یکی از آپدیتا تقلبیه 7 مگه یکی دیگه هست 27 تاست اینو داری؟
نقل قول:نقل قول:یعنی باید از اول بازی کنیم؟ با Veteran ؟نقل قول:
بعد این آیتم ها کجاست؟
بعد راهی نداره که بیخیال بشه؟
آره باید از اول بری ولی خیلی حالش بیشترهنقل قول:
ماله این آیتم ها چنتا پست قبل رو بگرد یه ویدیو در مورد مکانهای این آیتم هاست
کرک انلاین 16 نفره مثله وارفر 2 که سرور مناسب با پینگ انتخاب میکردیم و بازی میکردیم . اومده ؟!
بله تکنوگاد ورژن دومش شامل سرور های تخصصی هم هستنقل قول:
اموزشش کجاس ؟ + لینک های دانلود
تو بخش آنلاین بود ولی هادی جان ترششون کرد اینجا هم هستنقل قول:
[PHP]http://cod-multi.blogsky.com/[/PHP]
کدوم پستشه ؟ تست شدس ؟ مشکلی پیش نمیاد که ؟نقل قول:
مولتیه تکنوگاد خودم تا چند دقیقه پیش داشتم بازی می کردمنقل قول:
البته التر هم هست ولی خیلی ناپایداره و همون تکنوگاد بهتره
دانلود نداره ک :
درست شدنقل قول:
تو پست قبلی بود که الن تو این یکی هم هست
اقا چرا act 1 2 3 داره...مگه ما جای کابیتان برایس بازی می کنیم؟
آقا من حوصله ندارم خداییش!نقل قول:
یک رمزی، سیو گیمی، چیزی نداره؟
مرحله اخرو که یوری میمیره خوب په نه په به جا نیکولای بازی می کنیمنقل قول:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
نمی ارزه بخای واسه سیو گیم 137 مگ دانلود کنی(حجم فایل players2 رو نگاه کن)نقل قول:
منظورت از این قسمت چیه ؟ :نقل قول:
نقل قول:
اول وارد تانگل شین
نه بابانقل قول:
حضور اون شخصیت تو اون مراحل بیشتره که عکس یه شخصیت مثلا پرایس رو گذاشته:20:
من در مرحله ای که تو لندن هست وسط های بازی یکهو با پیغام زیر مواجه میشم و بازی قطع میشه .حالا ارور به خود بازی هستش یا چیز دیگه نمیدونم . دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .
تو اون مرحله به جای اینکه از تو خیابون رد شی از تو ساختمون سمت راست برو درست می شهنقل قول:
چرا! واسه من می ارزه :)نقل قول:
البته به نظر نمیاد همه اون فولدر لازم باشه
به هر حال لینک بدی دانلود می کنیم
این مرحله رو از اول برو حل میشه منم اینجور بودمنقل قول:
البته من از یه مرحله قبلش از اول رفتم :46:
سلام بچه ها من بلاخره گیج شدم با حجم عظیم سایتهای مربوط به چند نفره این بازی هیچ تایپیک بدردبخوری هم تو انجمن نیست
یک آموزش هست که زدن 4 بار فرستادن بیشتر تاپیکها رو که انتقال دادن مشخص نیست کجا قرار دارند
من فقط روش شبکه کردن چند نفره(فقطmultiplayer) بازی رو میخوام دردسرش که از انلاین کمتره الان خود تکنوگاد هم گذاشته که بعضی فایلهای ارجینال از بازی مثل Original IW5SP.exe, IW5Server.exe and IW5MP.exeمیخواد که من با هزارجور بدبختی فقطIW5SP.exeرو پیدا کردم
بقیشو لطف کنید بزارید اگه تاپیک یا وبلاگ مبلاگ میشناسید که راهنمایی بیشتری در مورد شبکه کردنش بدونه خوشحال میشم معرفی کنید
متشکرم
تاپیکش که بود :نقل قول:
این پست هم مربوط به تکنوگاد هست :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6838053&postcount=30
خداییش خیلی سنگینه ... لپ تاپ من با گرافیک جی تی 540 و سی پی یو 2630qm توی حالت mid میشه بازی کرد ...
قربون مرامت ویروس جاننقل قول:
امامن هرچیکردم نفهیدم چجوری سروربسازم وچجوری وارد سرور بشم (شبکه رومیگم بین دوکامپیوتر) (طبق دستور العمل فایل آپدیت رفتم اما هیچی نفهمیدم)
نقل قول:
خواهش .
توی همون تاپیک بپرس تا اگه بحث ادامه دار شد اینجا شلوغ نشه