بیان یه نظر سنجی بزنیم ببینم کدوم طرح مخابرات بهتره (سرعت و قیمت)تا کسانی که میخوان از مخابرات اشتراک بگیرن از اون طرح اطلاعات کافی داشته باشن
Printable View
بیان یه نظر سنجی بزنیم ببینم کدوم طرح مخابرات بهتره (سرعت و قیمت)تا کسانی که میخوان از مخابرات اشتراک بگیرن از اون طرح اطلاعات کافی داشته باشن
خوب با این کار که فاتحه اون بهترین طرح خونده میشه اگه همه برن از همون طرح بگیرن!نقل قول:
ندیدید بعثت با خاک یکسان شد؟
یکی از بچه ها رفته بعثتش رو شارژ کرده میگه 60 تومان!!
من چون قبل از عید شارژ کردم دیگه از این تعرفه های جدید خبر نداشتم اینجوری که معلومه شبانه رو هم کم کم میخوان قطعش کنن! با این وضعیت موندن توی مخابرات اصلا توجیهی نداره! ما که مرکز مخابراتیمون خوبه الان اینترنتم به شدت مشکل داره وای به حال اون هایی که از قبل هم مشکل داشتن!! نمیدونم ISP های دیگه الان چه وضعیتی دارند ولی مخابرات رو خوب میدونم که الان افتضاحه
شما تو این 15 شب اخرشبی چقدردانلود کردی ممنون می شم عکس بزاری تا با خودمون مقایسه کنیمنقل قول:
مخابرات با PPPoA/PPPoE مشکل داره !؟
من تا حالا از Bridge Mode استفاده میکردم و همیشه با کانکشن ویندوز وصل میشدم .
الان میخوام به صورت همیشه کانکنت وصل باشم ولی هر کار میکنم که بیارمش روی PPPoE نمیشه.( کانکت نمیشه )
کسی هست که روی PPPoE باشه ؟
با اتوماتیک وصل بشوی به سرور 46.100.123.126 مخابرات وصل می شودنقل قول:
من قبلا ها زیاد استفاده می کردم ولی افت سرور پیدا کردش
البته حساب کتاب درستی ندارد دیروز تست می کردم سرعتش با کانکشن دستی بیشتر بود باید خودت تست بکنی تا متوجه بشوی کدامش سرعتش بهتره
کانکشن دستی هم خیلی خیلی به ندرت پیش می اید به 46.100 وصل شود بیشتر با همان 2.180 کار می کند
باتشکر
من واسه یه قضیه به port forwarding احتیاج داشتم مودمم رو گذاشتم رو ppoe ولی بعدش اصلا به نت وصل نمیشد . هر کار کردن نشد از اخر همون بریج رو گذاشتم دوباره . البته این مال زمانی بود که نامحدود داشتم .نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی بگید مک ادرس مودم رو براتون تو لیست بزاره.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان من چند روز اعتبارم تموم شده ولی هنوز وصلم و دارم همینجور دان میکنم نکنه فیلمی آخرش سرمون اینا در بیارن هان؟:n13:
آره منم همینطورنقل قول:
میدونی مخابرات حقشه و الان داره چوب اون همه دزدی که از ما کرده رو میخوره.
حالا ما هم م ی ک ن ی م تو پاچه اش.:n07:
واسه من که تموم شد هرکاری کردم نشد وصل شم رفتم حجم خریدم!:n15:نقل قول:
عزیز من 1 هفته نیست گرفتمنقل قول:
شبا سرعتم 120 به بالاست و حدود 2 گیگ و 500 میگیرم
همونه!:n02:نقل قول:
عزیز من 1 هفته نیست گرفتم
chi hamone?نقل قول:
بچه ها سامانه هاتونو حتما چک کنید بازم دارن دزدی میکنن!:angry::angry::angry:
2 هفتست که 12 تا 7 رایگانه برام اما امشب داره کم میکنه حتی الان که از یک گذشته!!!
از من هم کم میشه اما قطع نمیکنم فردا میاد باز سر جاش:n13:
:n04: شما از کجا اینقدر مطمئنی؟؟!نقل قول:
اره بعثت هم همینجوری شده. شب کم میکنه صبح اضافه!نقل قول:
شما چه طرحی رو گرفتید؟ چند ماهه و چقدر هزینه پرداختی؟نقل قول:
مرسی
طرحت؟ منطقت؟
من از یک گیگ بالا نمیره شبا. بعثت (گاز شرقی) 273.....
نقل قول:
عجیبه هااا ماله منم برگشت!!!نقل قول:
آخه من کلا 1 گیگ حجم دارم میشه شب همون 2.5 گیگ رو دان کنم بعد صبح 1 گیگم برگرده؟!
دیروز رفتم یک مودم وای فای راه بندازم متوجه شدم چقدر ساپرت دهی مخابرات ضعیفه .
چقدر ادمهایی که صحبت میکردم بددهن و عصبی بود .همش داد میکشیدن :thumbdown:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
چرا سامانه باز نمیشه ؟ واسه همه باز نمیشه ؟ چند روزی هست اینجوری شده .
خوشبختانه از این مورد واسه من پیش نیومده یبار حدود30دقیقه داشتم با اپراتور صحبت میکردم اصلا عصبانی نشد(نباید هم بشه،باید خوشحال هم باشه داره کمک میکنه)،البته بعدش به صورت ناگهانی تماس قطع شد:n02:نقل قول:
پ.ن:مشکل از طرف خودشون بود.
نقل قول:
تست کردم جناب
طرح کمپین نوروزی یک مگ یکساله ماهی 14نقل قول:
طرحمو بالا گفتمنقل قول:
منطقم عبادی میشینم
نیدم میخوان طرح بعثت رو بردارن راسته؟
همین الان برداشتن. (فقط اگر طرح داری می شه از سایت تمدید کرد)نقل قول:
طرح های دیگه هم دانلود شبانه اش از 1 تا 7 شده
مشاور مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي سامانه 2020 را ساده ترين و سريعترين روش درخواست اينترنت پرسرعت شركت مخابرات دانست و تصريح كرد : از طريق ارتباط با اين سامانه درخواست و اتصال انواع طرح هاي اينترنت پرسرعت براي مشتركان ميسر است .
جواد ثاقب عادل افزود : طرح خانواده با حداقل يك گيگا بايت مصرف موجود در تعرفه ماهيانه به مبلغ 45 هزار ريال ، طرح نقره اي 5/1 مگابايت و 10 گيگابايت دانلود 28 هزار و 900 تومان مي باشد كه تعرفه آن در وب سايت اين شركت درج شده است .
گفتني است دانلود رايگان طرح بعثت از ساعت 12 شب لغايت 7 صبح و دانلود رايگان طرح كمپين نوروزي از ساعت يك شب لغايت هفت صبح مي باشد
منبع:شركت مخابرات خراسان رضوي
من الان طرح بعثت رو دارم ولی تو سایت گلدنت تمدید نمیکنن باید از کجا تمدید کنم؟
وای خدا لعنت کنه این مخـــــــــــابرات رو.
از دیروز تا حالا هر چی سرویس داشتم قطع شده بود. ( چند تا طرح مختلف ) همش ارور 691 که مربوط به یوزر پسورد بود رو میداد.
به 2828 هم 1000 بار بار زنگ زدم که همش اشغال بود.ساعت 5 صبح هم تماس گرفتم بازم اشغال بود.
تا همین 5 دقیقه پیش که وصل شد.
شما هم قطع شده بودید ؟
این طرح طلایی مخابرات چجوری هستش ؟ ساعات رایگان داره از ساعت چند تا چند و سرعتش تو این ساعات چطوره؟ قیمتش هم چجوره؟
قیمت طرح طلایی چجوریاست؟
نقل قول:به جای اسپم نویسی و پست بیهوده و تکراری برو یه نگاه به پست های قبلی در صفحات قبل بنداز اگه به جوابت نرسیدی بعد بیا سوال کن.نقل قول:
یکی از اکانتهای من هم از دیشب از کار افتاد و امروز ظهر وصل شد
بالاخره بعد از چند روز که اینترنتم تبدیل به نامحدود شده بود باز از امروز حجم کم میکنه.
ولی این چند روز با اینترنت نامحدود کلی صفا کردم.
بنده و دوستم هم اینترنتمون از دیشب قطع بود و هرچی زنگ میزدم مشغول بود ظاهرا خودشون مشغول میکنند وقتی جواب قانع کننده ایی ندارن.
آقا کسی از این سامانه گلدنت خبر نداره کی میخواد درست بشه؟! برای من وارد نمیشه!
سلام ؛
دوستان ما از آخر نفهمیدیم تو طرح های جدید باید 6 ماه به بالا بگیری که رایگان داشته باشه ؟ یا 3 ماهه هم بگیری رایگان داره ؟
من الان بعثت دارم ، راضیم . حیف که دیگه تمدید نمیکنه . میخوام نقره ای 10 گیگ بخرم .