نقل قول:
کدوم مد؟؟؟ کدوم پست؟ کیه؟
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5978043&postcount=1906
دوستان اسپم اینجا زیاد شده من یه چیزایی در مورد بسته شدن اینجا به خاطر اسپم زیاد به گوشم رسیده لطفا رعایت کنید
Printable View
نقل قول:
کدوم مد؟؟؟ کدوم پست؟ کیه؟
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5978043&postcount=1906
دوستان اسپم اینجا زیاد شده من یه چیزایی در مورد بسته شدن اینجا به خاطر اسپم زیاد به گوشم رسیده لطفا رعایت کنید
ماشین رو که نمیشه اسپرت کرد شما باید مدهای بازی رو از اون سایتهایی که صفحه اول گذاشتیم دانلود کنین بعد به این روش اون هایو فعال کنیدنقل قول:
سلام من بازی جرمن تراک رو دارم و6ستاره ان را پرکردم ولی ماشین ها اسپرت نشده باید چکار کنم
برای اعمال مد ها از این راه باید استفاده کنید:
باید فایل zipیاrar رو باز کنید هر چو توش هست extract to کنید داخل
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\mod
اگه متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم:8:
نقل قول:
این مد دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مد
http://www.germantruck-mods.de/page/inc/tinymce_files/Trucks/new%20MB%201519%20ByObi%20Wan%20Kenob%20byAduA.rar
راستی مشکل شما حل شد؟
نقل قول:
نمیدن دیگه چی کار کنم؟:41::31:
تو که خودت ناظر هستی اگه میتونی وساطت کن که یه عنوان فعالی به من بدن دیگه
سلام!
دوستان تو این بازی کی قراره حق انتخاب بار رو به کاربر بده؟ من الان 3 تا مسیر بازی کردم .. هر دفعه خودش بهم بار میده!
والا الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم حداقل 5 الی 6 بار باید ببرید:46:نقل قول:
موفق باشید:11:
چطور سرعت ماشین زیاد کنم نهایت 100 تا میرند
نقل قول:
اولا که بستگی به ماشین داره ماشین های کلاس A رو اگه بخری 160 تا هم میرن:31: ثانیا باید بری تعمیرگاه و موتور ماشین رو تقویت کنی تا ماشینت سرعت بره:46:
دوستان این بازی قشنگه ؟!:31:از این سبک و سیاق بازی ها خوشم میاد (عشق رانندگی با کامیونو و ... هستم:27::31:) یه بازی کامیونی به اسمه 18 Wheels of Steel Extreme دانلود و نصب کردم !! اما حال نکردم باهاش :13:این چطوره ؟! از اون بهتره ؟! اصلا بازی چجوریاست ؟! باید ماموریت گرفت ؟! بار حمل کرد ؟! ... :31:
.
.ممنون :20:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این بازی قشنگ نیست فوق العاده هست واقعا
یکی از بهترین سری های بازی های کامیونی و شرکت SCS هست این نسخه
شما اصلا این نسخه از بازی رو نمیتونی با 18Wheels of Steel Extreme مقایسه بکنی
بله این بازی 60 لول داره و باید بار های مختلف رو حمل کنید و در این حین میتونید بنزین بزنید و در بین راه استراحت بکنید
شما میتونید برای خودتون گاراج بخرید و راننده استخدام کنید تا برای شما کار کنند
در کل من بهتون پیشنهاد میکنم اگه این سبک بازی ها رو دست دارید حتما این بازی رو امتحان کنید و لذت ببرید از بازی :46:
نقل قول:
نه هر کاری می کنم بازم نمیشه :41:
حالا میخوام رو یه سیستم دیگه نصب کنم ببینم چی میشه!
من ماشین نوع Aهم رو امتحان کردم هیچ کدم از 100 تا بالا تر نرفتم :41:نقل قول:
اولا که بستگی به ماشین داره ماشین های کلاس A رو اگه بخری 160 تا هم میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثانیا باید بری تعمیرگاه و موتور ماشین رو تقویت کنی تا ماشینت سرعت بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت به مایل هست یا به کیلومتر :46:
ایول عجب مد با حالی
بنز 2628 هست دیگه درسته؟
من بصورت واقعی با این ها رانندگی کردم خیلی باحاله :31:
مد ریختید یا نه با همون ماشین های خود بازی؟؟؟نقل قول:
من ماشین نوع Aهم رو امتحان کردم هیچ کدم از 100 تا بالا تر نرفتم
به کیلومتر فکر کنم این بازی اصلا به مایل ندارهنقل قول:
سرعت به مایل هست یا به کیلومتر
فکر کنم ماشین شمارو ایران خودرو دیزل زده سرعت رو 100 تا قفل:31:
نه این مدل 1519 ولی مایلر دیگه:31:نقل قول:
ایول عجب مد با حالی
بنز 2628 هست دیگه درسته؟
اگه تونستم باز از این مدهای ماشین قدیمی میارم:31:
دوستان به پست1932 هم یه نگاهی بندازید:46:
نقل قول:
بله حتما روی یه سیستم دیگه امتحان کنید و بعد نتیجه رو اینجا اعلام کنید:46:
نقل قول:
اصلا امکان نداره دوست عزیز که اگه ماشین شما سالم باشه و از کلاس A هم باشه و بیشتر از 100 تا نره!
چون کلا سرعت تا 120 تعبیه شده که با تقویت موتور من تا 150 هم رفتم:46:
سرعت هم به کیلومتر هست
نقل قول:
خب این رو باید بعضی از دوستان ببیند که شروع میکنند یه قضیه ای رو دست میگیرن و ول کن ماجرا هم نیستند
ولی من از دوستان همینجا خواهش میکنم که دیگه از دادن پست های اسپم خودداری کنند که خدایی نکرده باعث بسته شدن تاپیک نشه و فقط سوالات و حرفها در رابطه با تاپیک باشه و موضوع تاپیک باشه
ممنون:11:
دوستان
می شه این نسخه بازی که لینک دانلودش تو صفحه اول هست رو به نسخ 1.32 ارتقا داد ؟
دوستان می شه نحوه بازی کردنو در قالب یه پست تو صفحه اول گذاشت ؟
نقل قول:
نه عزیز
اگر هم بشه با پچ امکان پذیر هست که اونم اگه گیر بیارید باز به مشکل کرک بر میخورید
نقل قول:
بفرما دوست عزیز طریقه بازی کردن
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A به احتمال زیاد گیرتون میاد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
بعد از خريد كاميون شما وارد دنياي OpenWorld اين بازي ميشيد...
دوستان این بازی به پای king of the road میرسه
من چند تا بازی تست کردم ولی هیچ کدوم مثله اون نشدن
نقل قول:
داریوش جان این بازی صد برابر بهتر از بازی King Of The Road هست و من حتما پیشنهاد میکنم که این بازی رو حتما بازی کنی تا فرق بین این دو بازی رو ببنی که اصلا با هم قابل مقایسه نیستند :46:
ولي در بعضي نكات نمي تونه جاي King قديمي رو بگيره...نقل قول:
اما اگه كسي بازي نكنه واقعا از دستش داده....
نقل قول:
بهروز جان میشه اون نکاتی رو که بهتر از این بازی هست رو بگی
مطمئنا شما هيچ وقت جاده Rivel valley به Grey Stone رو فراموش نمي كنين...نقل قول:
اون بيابون با حال يا كوهستان پيچ در پيچش...
يا سيستم استخدام رانندش
يا بيسيم كوچيكش كه باهاش مي شد به پليس ها و مافيا ها رشوه داد يا اعلام جنگ كرد..
يا مسابقه دادن با كاميون هاي ديگه براي رسوندن بار و گرفتن مجوز استخدام راننده
يا اون بارون هاي قشنگش رو شيشه كاميون
يا لذت رانندگي در راه هاي مخفي
يا تونينگ كاميون با جزييات بالا
گرافيكش در زمان خودش
البته اين بازي جديد يك سيموليتور هست...
اما ميشه بعضي از اينها رو هم داخلش جا داد...
نقل قول:
رو یه سیستم دیگه با ویندوز 7 امتحان کردم، بازک می پره بیرون! :41:
نقل قول:
خب من همه این جزئیاتی که گفتی رو با این بازی نمیتونم مقایسه کنم چون توی این بازی که به قول خودت هم که میگی سیمولاتور یعنی شبیه ساز که به طور واقعی بازی شبیه سازی شده و حس رانندگی رو میتونه به آدم بده ولی توی king Of The Road نمیشه لذت واقعی رانندگی رو تجربه کنی
ولی این یک مورد یعنی گرافیکش در زمان خودش رو واقعا قبول دارم و باهات موافق هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مسابقه رو که من زیاد خوشم نیومد چون توی این کار ها مسابقه ای در کار نیست
یا اون تیونینگ رو من قبول ندارم چون توی کامیون که نباید تیونینگ زیادی باشه چون پیست و رالی که نیست بحث بار بری هست
من فقط مقایسه ها رو گفتم امیدوارم که بهروز جان اصلا از حرف های من ناراحت نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما كاملا درسته...نقل قول:
اين دو بازي هم سبك نيستن و دوباره بحث مقايسه بازي هي غير هم سبك پيش مياد كه وقت تلف كني و بيهوده هست...
ولي من از بارون هاي German truck خيلي خوشم نيومد،مخصوصا افكتش روي شيشه كاميون...
و اگه مي تونستن بيابون رو براي راننده هاي عشق بيابون توي بازي بزارن خيلي باحال ميشد!
نقل قول:
والا ما تا الان به همچین مشکلی برنخوردیم
یه سوال شما توی گاراج که میری از بازی میپره بیرون یا جای خاصی میری که میپره بیرون از بازی؟
بله حق با تو هست اگه روی بعضی جزئیات بیشتر کار بکنن واقعا عالی میشهنقل قول:
ولی دیگه چون خیلی جاده های خاکی کم هست و همشون درست شده هستند فکر میکنم که دیگه جاده های خاکی و بیابون توی بازی نمی ذارن
ولی خداکنه که توی این نسخه جدید خیلی بیشتر به این موضوعات توجه کنند که با این توضیحاتی که از بازی دارن میدن فکر میکنم که این نسخه خیلی باید خوب از آب در بیاد:46:
نه ، جای خاصی نیست ، وسط جادست مثلا!نقل قول:
اعلام شده که نسخه جدید کی میاد؟؟نقل قول:
نقل قول:
خب یه سوال دیگه سر تایم مشخصی از بازی میپره بیرون؟
نسخه جدید که هنوز تاریخ انتشارش نامعلوم هست و دقیق مشخص نیست ولی احتمال میره که تا تابستان بیاد:46:
نه تایم مشخص نداره، یه بار سر پیچ یه بار تو پمپ بنزین یه بار تو خروجی اوتوبان یه بار موقع خواب و ....نقل قول:
نقل قول:
شما این دفعه که شروع میکنی به بازی تایم بگیر از وقتی بازی میکنی تا وقتی میپره بیرون ببین چند دقیقه طول میکشه
بعددو سه بار این کار رو انجام بده ببین مدتی که از بازی میپره بیرون همشون یه تایم هست یا نه
اینو امتحان کردم ، یه تایم خاص نیستشنقل قول:
نقل قول:
والا من به همچین مشکلی تا الان بر نخوردم نمیدونم که سر چی می تونه باشه دیگه چون نه سر تایم مشخصی میپره بیرون مثلا 1 ساعت که بگیم شاید کرک لازم داره نه که توی جای خاصی هست که بگیم توی بازی اون جا مشکل داره:41:
از دوستان اگر کسی راه حلی برای این مشکل این دوستمون داره بگه که شاید بازی این دوستمون هم درست بشه:46:
ممنون:11:
خوب من بازي king قديمي رو هم كه بازي مي كنم همين طوريه!(چه ربطي داشت)
درايور گرافيكي
Directx
رو امتحان كردين؟
شايد مشكل از نوع پردازنده باشه تو تنظيماتش دستكاري بكنين...
مثلا تو قسمت OpenGL,Advanced ،يا Directx رو عوض كنين و با هر دوتاش بازي كنين...
نقل قول:
آخه این دوستمون میگه که توی دوتا سیستم امتحان کرده و هردوتا همین مشکل رو داشتند
هیچ بازی هم سر Directx نمیشه که وسط بازی بپره بیرون اگر این مشکل باشه اصلا توی بازی نمیره و ارور دایرکتس رو میده
من هم همه این ها رو گقتم ولی چون میگه که نه جای مشخصی داره نه زما مشخصی داره و اینکه توی دو سیستم با دو ویندوز مختلف هم تست کرده دیگه نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه
چون من توی هیچ بازی تا الان ندیدم که اینجوری بشه یا سر کار خاصی اینطوری میشه یا مکان خاصی نه اینکه هر بار توی یه جا و یه تایم متفاوت بخواد اینجوری بشه
بازی هم کرک نمیخواد که بگیم شاید از کرک بازی هست:41: