میرم پیش گاردا لبخندزنان نگاهم میکنن: دی
گمم کنن برمیگردن ریوروود.بازم بار بعدی که برم اونجا میکشنم!
Printable View
میرم پیش گاردا لبخندزنان نگاهم میکنن: دی
گمم کنن برمیگردن ریوروود.بازم بار بعدی که برم اونجا میکشنم!
من که میگم چیت بزن اونارو بکش بعدش دیگه چیت نزن:27:نقل قول:
شما عضو Nightingale... شدینقل قول:
اون بنفشه و زنه هم خداشونه!
باید از اون راه بنفشه توی دیوار بری بیرون به زندگیت برسی و 24 ساعت بعد برگردی تا نوع agent خودت رو هم انتخاب کنی که 3 تا هست :)
اول بازی با کی دعوا کردی؟ :31:نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
تو تاپیک حل مشکلات اسکایریم تو همین فروم همش هست :46:نقل قول:
خب یه کاری کن، برو چند تا follower پیدا کن از شهر های دیگه و برو بکششون یا میگم که سختی بازی رو بزار رو novice!نقل قول:
بچه ها بلدید که چجوری مثلا ۵ تا follower داشته باشید که؟!
5 تا؟! من یکی دارم خیلی تانکه با این حال زیادی هم هست! حالا راهی داره یا چیت و گلیچ و...؟! :دینقل قول:
من یه تیم کامل داشتم:دی خودم که تانک بودم، ۲ تا میج بودن،۱ دونه سگ بود، یه دونه تانک دیگه! البته اگه اسبم رو هم که از Dark BrotherHood گرفته بودم حسب کنیم میشد ۶ نفر:دی راه که هست، الان خوابم میاد و فردا کلی کار دارم! فردا ایشالله میام میگم:دینقل قول:
سلام دوستان
من تازه این بازیو شروع کردم
چند تا سوال داشتم
1. اینکه من تو مرحله پارتی گیر کردم اساسی نمیدونم نه مینیشه که دزدی کنم کلید بدزدم دری رو باز کنم نه چیز خاصی اونجاست؟ باید چیکار کنم تو مرحله پارتی؟
2.من جایی که یه اژدها میاد از تو زمین یه اژدهای دیگه رو زنده میکنه (واسه من دومین اژدها تو این بازی بود)
همونجایی که با یه زن تو کافه که تو اتاقش در مخی داره ..رفتم......خلاصه اژدها رو کشتم هیچ قابلیت جادویی نداد؟؟؟
چطوری قابلیت های جادویی پیدا کنم...از اژدها کشتن؟از نوشته ها؟کجا هستن؟؟؟؟طی ماموریت بهم میده؟؟؟؟
3.من یه جا که ماموریت بود رفتم که پایین یه ارتفاعی یه محوطه سنگی بود که مثل حوض بود که نوشته جادویی داشت اونو خوندم اما واسم سیاهه اینم عکسش
(V و a فاصله رو بر دارید)
محتوای مخفی: جادوی غیر فعال
ا...الان R رو دیدم اینو گرفتم :D
4.این جادو رو به من یاد نداد همین سومیش اولیش تک ضرب Z دومیش Z رو باید نگه دارم این یکی چیه؟؟؟؟
محتوای مخفی: ؟
5.راستی جایی راجب قابلیت ها (لول) توضیح فارسی هست آدرس بدید چون بیشترش رو نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جواب بدید گیر کردم:11:
نقل قول:محتوای مخفی: مخفی
۲.پس از کشتن اژدها شما dragon soul میگیرید که از بدن اژدها در میاد:دی و میتونید باهاش shout بخرید! (از اونجایی که عکس گذاشتی، قسمت shots)(تو ایکس باکس باید b رو گرفت و رفت تو magics) البته shouts رو باید از روی دیوارها و یا مراحلی که در بازی هست یاد بگیری که معمولا هرجایی دراگون میکشی، یه shout هم اون اطراف هست!
در ضمن یادت باشه که هر دراگون بهت یه سری استخون و این چیزا میده، اینا رو برو یه جای امن مثل خونه که خریدی یا اگه کوئست یه گروه رو کامل کردی که اتاق بهت دادن بزار تا بمونن واست و بتونی آرمور دراگون رو بسازی! (سنگین هستن استخوناش! باید جایی بزاریش و اگه تو مپ بزاری ۴۸ ساعت بعد میرن!)
۳.این shout رو باید استفاده کنی! (وقتی یاد گرفتی) که نمیدونم تو پی سی با چی اسفاده میشه!ولی تو ایکس باکس lb بود فکر کنم!
۴. خب این shout رو ما تو xbox با زدن کلیدی که شوت رو امتحان میکنه درجه ۱ رو میزدیم، با نگه داشتنش خودش قوی تر (لول ۳ ) رو میزد! (push) دقت کنی هم حرفایی که میزنه موقع استفاده فرق کرده!
۵. من جایی پیدا نکردم!ولی احتمالا خودم تا چند روز دیگه یه راهنمای کامل میزارم! چون این بازی واقعا نیاز داره!
این سه نفری که میگید به خونه خودم تو river wood اومدن و همینو گفتن "باید یه درس حسابی بهت بدیم"نقل قول:
دم در خونه بودن لامصب ها نمیدونم کدوم ... آدرس خونه رو داده بود:31:
ولی همون دم در ترکوندمشون یه درسی بهشون دادم که هیچی دیگه یادشون نمیاد
جسداشونو 20 روز بالا درخت آویزن کردم برا عبرت
تو جسد رئیسشون یه نامه هست که نوشته بود فلان سارق رو بترکونید تا دزدی از سرش بپره ولی خودشون ترکیدن :27:
راستشو بخاید همش زمان بی پولی یه قلب ددرا کش رفته بودم الان پولدارم دیگه از این کارا نمیکنم :31:
اینم سند درگیری من با اون سه نفر حتما ببینید::31:
کد:
http://s1.picofile.com/file/7207321284/MOV_0124.mp4.html
دستت درد نکنه :11::40::10:نقل قول:
پارتی رو هم پستو زدم گفتم حوصله ندارم صبر کنم تا جواب بیاد (که البته زود دادید:11:) اما دوباره با یارو صحبت کردم دیدم نوشته هاش عوض شد و خلاصه یه طورایی به زنه تهمت زدم رفت خفتش کرد :21::27: خلاصه ردش کردم
اما همون 2ومین اژدها به من soul نداد؟؟؟؟:41::18:
ای کاش زود تر راجب این استخوان ها میفهمیدم ....دیدم ارزشش زیاده
(500 تا اونم اول بازی ای :27:فروختمشون:31:):18:
در ضمن این لولا رو نگفتید قضیه اش چطوریه؟ :19:
راهنمای فارسی کامل لول ها بلد نیستی آدرس بدی فکر کنم تو همین فروم باشه اما...صفحه اش...:31:
مثلا نوتیس چیه؟؟؟
بالاخره بعد از ساعت ها تلاش و کار روی Alchemy کشف کردم :20:
اینم فرمول ساخت معجون بهتر کردن قیمت ها در هنگام خرید و فروش
hagraven claw + dragon's tongue
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یادتون باشه قدرت این معجون بستگی به مهارت شما در Alchemy داره و ابزارهای فیزیکی مورد استفاده
برای من قدرت بالایی داشت Alchemy من فعلا رو 52 و 2 تا پرک هم روش کشیدم
بعد از اینکه خوندم مس افکت 3 دارای 40000 هزار خط دیالوگ ضبط شدست برای اسکایریم رو هم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم بیشتر از 60000 هزار دیالوگ برای اسکایریم ضبط شده که این رقم 3 برابر دیالوگ های ضبط شده در مس افکت 1 و 2 هست!
همچنین اسکایریم 244 تا کوئست داره و 300 نقطه مکان که در بازی باهاش سرو کار داریم.
معرفی بعضی از صدا پیشگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای Michael Hogan که تاریخ تولدش مشخص نیست و کانادایی هم هستند قبلا سابقه صدای پیشگی در نقش کاپیتان بیلی در مس افکت 2 رو هم داشته و در این بازی در نقش جنرال تولیوس حاضر شده.
خانم Claudia Christian در سال 1965 بدنیا اومدن و صدا پیشگی در اسکایریم دومین کارشون در صنعت بازیه و بیشتر به عنوان بازیگر خواننده نویسنده و کارگردان فعالیت میکنند و در بازی در نقش: voice of Chief Lieutenant Legate Rikke and member of the Companions Aela the Huntress. صدا پیشگی میکنند.
خانم Lynda Carter در سال 1951 در امریکا متولد شدند و ایشون همسر آقای Robert A. Altman که رییس شرکت ZeniMax Media
هستند میباشند. شرکت های بازی سازی bethseda, id software , arkane studios همگی زیر مجموعه این شرکت هستند. ایشون در دو نسخه دیگر بازی به نام oblivion, morrowid هم صدا پیشگی کردند و در این بازی در نقش: Gormlaith Golden-Hilt / Azura حضور دارند.
خانم Joan Allen متولد سال 1965 در امریکا هستند و مهم ترین فیلم هایی که بازی کردند nixon , the crucible ,the ice storm , face-off ,yes , و در این بازی هم نقش delphine رو دارا هستند.
اقای Max von Sydow در سال 1929 در سوئد بدنیا اومدن و در فیلم های زیادی بازی کردند که میشه از جنگیر 1 نقش پدر روحانی و ساعت شلوغی 3 یاد کرد. او در این بازی در نقش esbern حاضر شده است.
اقای Christopher Plummer در سال 1929 در کانادا بدنیا اومدن . کلی فیلم بازی کردند که شاید بیشتر از 50 عدد باشه ولی در نقشهای هملت شرلوک هلمز حضور داشتند. و در انیمیشن up هم صدا پیشگی کردند در نقش پیرمرد فیلم و در این بازی هم در نقش Arngeir حضور دارند.
اینها معروفترین صدا پیشگان بازی بودند ولی تیم دوبله در کل 70 نفر بودند.
دوستان لطفا بگید تو ایم قسمت باید چه کاری انجام بدم .
همون قسمتی از بازی که با گاری باید برم به پارتی و لباس مبدل بپوشم.
در ضمن اونجا هرچی سلاح داشتم ازم گرفتن و جادو ها هم کارایی ندارند. همش در مورد نوشیدنی حرف میزنند.
با این یارو ملبورن باید چه کنم؟
کسی لینک دانلود این بازی ر وداره ؟
من اینجا رو رد کردم ولی خودمم نفهمیدم چی شد!:31:نقل قول:
انگاری شما باید حواس همه رو پرت کنید تا ای ملبورن در رو باز کنه، من کلی با یکی از مردا که تو مهمونی هست حرف زدم تا بالاخره اون 2تا گارد هم میان طرفمون، بعد هم دیگه ملبورن کارشو انجام میده و در باز میشه!
+
راستی قبل از اینکه با گاری بیاید اینجا اگه چیزی داشتید که لازم داریدش باید یه جایی بزارید وگرنه بعد این مرحله اونا رو دیگه نمیده!(پول هم همینطور)
:40:
نقل قول:
برو به یک دراگون یا یک آدم یا هرچی که زود نمیره حمله کن و بزار فالوورت بهش حمله کنه تا به تو حمله نکنه
حالا پشت سر هم اسپل ظاهر کردن dremora رو بزن یا هر اسپل دیگه ای ( اگه Expert باشه بهتره )
یک مرده اونور رو صندلی کپیدهنقل قول:
برو باهاش حرف بزن
بهش یک مشروب بده
میگه میتونم برات کاری کنم؟
میگی آره توجه همرو جلب کن
اینو گفتی بیا کنار همین در
کسی پچ 1.3 رو ریخته؟باگا برطرف شدن؟اژدهایان dragonsoul میدن حالا؟(برا بعضیا باگ بود این مورد)
این daedra heart چیه؟ و از کجا باید پیداش کرد؟
راستی کوئستی هست به نام a night to remember که خیلی جالبه و مثله فیلم hangover میمونه. شما با یکی مسابقه خوردن نوشیدنی میزارین و بعد مست میشین میبینید توی یک معبدین که یکی میگه دیشب کلی ادم کشتی و همه جا رو بهم ریختی ولی شما یادت نمیاد و اتفاقات دیگه در ادامه حتما برید . خیلی ها هم رفتیم امروز توی یک سایتی دیدم 10 کوئست برتر تاریخ بازی هارو زده اینم توش بود گفتم معرفی کنم. باید برین توی یک مهمانسرا در markartah اونجا با یک شخصی به نام sam شراب بنوشید
توضیحی...تاپیکی.....سایتی ...چیزی نیست راجع لول ها کامل توضیح داده شده باشه؟؟؟؟
میشه لینک سایتیرو ک بهترین کوئستارو دیدی بدی؟:11: میخوام اون یکیارم ببینمنقل قول:
البته بهترین کوئست های ایکس باکس 360نقل قول:
کد:http://www.360magazine.co.uk/the-mouth/side-quests-the-top-10-best-ever/
کی میدون بهترین راه پولدار شدن چی؟
رفتم نوع agent رو مشخص کردم ......خوب حالا چیکار کنم . کسی نیست .تو نقشه هم جایی رو نشون نمیده..نقل قول:
اقا یه مشکل بزرگ دارم ! من با اینکه invis.. میشم اما بازم همه منو می بینن ! بهم حمله می کنن !
تو بازی همینجوری بری جلو پول در میاری! برو مرحله های فرعی!ولی بهترین راه و سریع ترین اینه که نزدیک The shrine of azura یک جایی هست که با یک سری اسکلت میجنگی، اونارو که کشتی برو جلو یکیشون هست که وقتی میگردیش The book of oblivion رو داره!(یک کتاب هست)که ۵۰ تا قیمت داره، هر چقدر برش داری تموم نمیشه!یعنی بی نهایت هست یه جوری:دینقل قول:
با اجازه از دوستی که جوابتون رو دادن برای اینکه سریع ترین پاسخ بگیرید: الان باید برید به theives guildنقل قول:
نقل قول:
خیلی انتخاب های آماتوری بود! مشخصه بازی های ساید کوئست باحال دار رو بازی نکردن!!! مثلا یک کوئستی توی همین اسکایریم هست به نام Madness Returns ... خیلی جالب تر از ایناست! کوئست فیبل که اولش کردن همچین هم قشنگ نبود! یا کوئست مس افکت 2!!! جا داشت 9 ام یا دهم بشه ولی نه دوم! تنها کوئست خوبی که انتخاب کرده بودن کوئست ابلیویون بود! واقعا شاهکار بود اون کوئست! ولی خیلی کوئست های جالب دیگه هم داشت... حداقل 3 ، 4 تا از ابلیویون میشد گذاشت... مثلا توی نسخه ی قبلی همین سری یعنی ابلیویون ، یک مرحله می رفتیم توی نقاشی یک نقاش!!! اصلا انتخاباشون خوب نبود!!
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
راجع به لول آپ شدن؟ دقیق منظورتون چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
قلب Deadra هست... موجودات شیطانی... کمیاب هستن... سخت پیدا میشن... توی نسخه ی قبلی میشد راحت پیدا کرد ولی این جا نمیشه... توی معبد های Deadra lord ]ا چندتا از همین موجودات هست... کشتیشون بگردش و قلبشو بگیر...نقل قول:
خوب مشکل اصلیتر اینکه بکی بفروشم چون همه زود پولشون تمام میشه بعدش همِ مثلا شمشیر1000 به 200 میخرننقل قول:
شما برو عضو Dark BrotherHood بشو ، آخرش کوئست های Night Mother هر کدوم 1200 تا گلد میده که 2 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه ( بسته به زمان لودینگ )نقل قول:
کوئست آخر Dark Brotherhood تازه 20000 میده : دی
اگه فالوور داشتی باشی همه رو میده به اون و بعد که فرار میکنی از توی اون غاره فالوورت میاد و همه چیز رو بهت میده :46:نقل قول:
خب برای این هم یه راهی هست، باید speech رو ببری بالا تا گرون بخرن:نقل قول:
۱- برو به riften
2- برو به Black-Briar Meadery
۳- با یه wood elf به نام Ungrien صحبت کن و اینا رو بزن:
4- Tell me about Maven Black-briar
5-Here,now tell me the truth (38 golds)
6-خب حالا دوباره برو بزن Tell me about Maven Black briar
۷-حالا اینو بزن: Come on or i get the truth off your chest.(persuade)
خب از دوباره مرحله ۶ و ۷ رو تکرار کن(اگر همش بعد از ۵ مرحله اول پشت سر هم اینتر بزنی هر دفعه که persuade کنی speech میره بالا و خب...خوبه دیگه:دی واسه اینکه سریع تر بره بالا برو این standing stone رو اکتیو کن:
برو به riverwood و به سمت جنوب غرب برو تا برسی بهشون (۳ تا سنگ هستن : The theif, the mage ,the warriror standing stones) که وقتی رو هر کدوم بری بزنی میگه چیکار میکنه، theif رو اکتیو کن و برو با یارو speech کن تا سریع لول آپ شی + speech بره بالا.
در ضمن اینوری میتونی بری تمام skill هایspeech رو اکتیو کنی که مثلا هر فروشنده تو بازی ۱۰۰۰ تا به پولش اضافه میشه.
+
بهترین فروشنده ها به نظر من اونایی هستن که تو کمپ های imperial هستن تو بازی (بگردی پیدا میکنی) اونجا به black smith بفروش.
+
راستی بچه ها برایdragon armor به smithing ۱۰۰ نیاز دارید!
کخب باید حدود ۱۲ هزار رو خرج کنی واسشون!نقل قول:
وئست آخر Dark Brotherhood تازه 20000 میده : دی
یک نکته ای هم بگم... به عنوان پارازیت شما حسابش کنید :
اسکیل Speech خیلی مهمه! با تقسیم بندیش کاری نداشته باشید که گذاشتنش توی قسمت کلاس Thief ... این اسکیل عمومی بازی هست! اسکیلتون بره بالا راحت می تونید Persuade کنید توی کوئست ها همیشه بدرد می خوره... یک Perk داره که می تونید به فروشنده 1000 تا بدید تا برای همیشه مثلا بجای 900 تا موجودی 1900 تا موجودی داشته باشه! قیمت ها همه خوب میشه و بالا میاد. یک پرک دیگه هست میشه به گارد ها رشوه بدید که برن و دستگیرت نکنن!!! پرک بعدی هم که خیلی مهمه اینه که می تونی کالاهای دزدیتو با هر فروشنده ای رد و بدل کنی! کلا اسکیل خوبیه! حتما از گلیچش استفاده کنید و 100 اش کنید و بعدش پرک هاشو کامل بگیرید...
من حدود یه هفتس که کد افزایش حجم اینونتوری زدم ولی قبلش که حجمم تا 330 بیشتر نبود (+ لباس های اینچنت شده= 400) تو سولیتود ماموریت ها رو سریع رفتم و یه خونه 5000ی خریدم هر چی وسیله داشتم مینداختم اونجا کم کم میفروختم بعدشم که گلیچ خونه خریدن یاد گرفتم و اینونتوریمو زیاد کردم :43: اوضاع بهتر شدنقل قول:
از سلاح هم هیچی همراهم نمیبردم جر یدونه کمان و یک اسلحه دو دست + زره و ساق و ساعد و کفش :46:
الان 120ک پول دارم ولی اسفالت شدم تا اینجا :19: الان 2 ست کامل daedric دارم الدوین رو تو 30 ثانیه کشتم :دی حتی با اینچنت کمان + خود کمان + پویزن + stealth attack bonus 3x + daedric arrow یک اژدها رو در یک حرکت کشتم!!! شاخ شدیم رفتا :31:
آقا من یه جا گیر کردم!
اونجا که یه روح آبی هست..هی میریم دنبالش..
بعد یه در مثل یه صفحه گردون وجود داره..یه سری علامت رو باید بچرخونیم!
اول Alchemyنقل قول:
دوم smithing
من امروز با Alchemy فقط تو 15 دقیقه 11000 گلد کاسبی کردم
با smithing قبلا تو 45 تا 1 ساعت 47000 گلد کاسبی کرده بودم
راه پولدار شدن سریع اینه که این دو مورد رو خیلی قوی کنی
بهترین راه alchemy هست سودش خیلی زیاده چون مواد اولیش خیلی ارزونن و معجون های ساخته شده خیلی سود دارن البته به شرطی که خیلی قویش کنی
smithing تهیه مواد اولیش آسونه ولی خیلی گرون در میان مثلا اگه برای یه لباس 2000 خرج کنی کل سودش شاید بشه 200 تا 300 باید بگردی ببینی کدوم یک از لباسها نسبت به خرجی که میکنید سود زیادی داشته باشن
در ضمن باید با جادو و بخصوص apperal های مخصوص قیمت , قیمتو خیلی پایین بیاری وگرنه اصلا نمیصرفه
در کلا باز هم میگم هیچی مثل Alchemy سود نداره
اره SPEECH خیلی خیلی مهمه مخصوصا میتونی سربازان رو هم PERSUDE کنی
اولا دزدی مواد اولیه رو جور میکنه دوما یه مشت سول جم خالی + یه اسپل که novice هم هست میخری ایتم های ساخته شده رو اینچنت میکنی میفروشی با سود زیاد :46:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
والا من کلا کم دزدی تو ملا عام داشتم جریمش رو میدادم و ازاد میشدم و با صد تا سرباز کل کل نمیکردم! :دینقل قول:
خوب بعضی مواقع پیش میاد. به مثال دراگون حمله میکنه اتفاقی سلاحت میخوره به یکی از مردم گارد میریزه سرت. یا اتفاقاته دیگه. بدرد میخوره مجانی همون موقع ولت میکنه:31:نقل قول: