سلام/
بچه ها من هم 2 و 3 رو تموم کردم ولی نفهمیدم چطور باید ازدواج کرد... /
یه راهنمایی میکنید...؟/
چرا تو 3 چهار تا یار بیشتر نداریم من بازیو بد پیش بردم یا مدلشه:31:
Printable View
سلام/
بچه ها من هم 2 و 3 رو تموم کردم ولی نفهمیدم چطور باید ازدواج کرد... /
یه راهنمایی میکنید...؟/
چرا تو 3 چهار تا یار بیشتر نداریم من بازیو بد پیش بردم یا مدلشه:31:
کاری نمیشه کرد که هم Geth ها و هم Quarian ها زنده بمونن تو موقعی که باید انتخاب کرد Geth کد ریپر هارو اپلود کنه و به یار هام اضافه بشن
کسی نمیدونه باید چیکار کردنقل قول:
میشه باید 5 تا 7 امتیاز داشته باشی:نقل قول:
تالی در نسخه 2 ماموریت وفاداریش انجام شده باشه1 امیتاز و اگر تبعید نشده باشه در مجموع 2 امتیاز
لیون در نسخه 2 وفادار باشه 1 امتیاز
نجات جان یک کواریون در یکی از مراحل آنامولی نسخه قبل 1 امتیاز
نجات ادمیرال در نسخه 3 برابر با 1 امتیاز
از بین بردن کدهای مخرب ریپرها در سرور گت ها 1 امتیاز
نابود کردن سرور گت در نسخه 2 برابر با 2 امتیاز و نگه داشتنش منفی 2 امتیاز
من تو این مرحله موندم هیچ کاری نمیتونم بکنم.
چی کار کنم؟
(ببخشید فیلم برعکس هستش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(عوض کردم)
اگه نمیتونید تشخیص بدید بگید از اول فیلم بگیرم.
تازه اومدی تو سفینه؟؟ اگه تازه اومدی اول همین فیلم که دادی دقیقا جلوی گلکسی مپهستی ...میری تو گلکسی مپ بعد اون سفینه هرو به سمت ماموریت ها(سیاره ها و ...) هدایت میکنی و انجامشون میدی.نقل قول:
بله تازه اومدم تو سفینه.کلید اسکن چیه پس؟
چجوری برم تو مرحله ها؟
ازدواج ؟ حتما میخواهی مراسم عروسی هم تو سیتادل برگذار کنی ؟ ریپرها و کالکتورهارو هم دعوت کنی به صرف چای و شیرینی ؟نقل قول:
تالی هم رقص نور راه بندازه و تین و گروس هم تکنو بزنن و موردین هم آواز بخونه و مجلسو گرم کنه ...
اگه کمه بگو به کاتالیست هم بگم بیاد. تعارف نکن. اصلا به برو بچه های گف هم میگم بیان رقص نور راه بندازن مجلس گرم تر بشه
تا اونجا که یادمه با رایت کلیک اسکن میکنه. : اینجا رو بخون:نقل قول:
کد تقلب نداره این بازی؟:31:
خوب دیگه تقریبا 3 روز دیگه مونده به dlc جدید...26 jun
Extended Cut.نزدیک 2 گیگ هم حجمشه
میبینم که دوستان خیلی مشتاق دی ال سی هستن و در پوست خودشون نمیگنجن...
یه بحثی ..جنجالی..چیزی....
من که نمیتونم دانلود کنم.حجمش زیاده
این همش تقصیر شرکت سازنده بازیه که از اول کار نکرد که این جنجال ها به وجود نیاد و دیگه نیازی هم به همچین dlc نباشه...نقل قول:
میبینم که دوستان خیلی مشتاق دی ال سی هستن و در پوست خودشون نمیگنجن...
یه بحثی ..جنجالی..چیزی....
خب کسانی که نمی خوان این dlc رو بگیرن می تونن 4 تا پایان بازی رو از اینجا نگاه کنن:
DLC ـه Extended Cut هم منتشر شد
Mass Effect 3 Extended Cut DLC-RELOADED
Size: 1.77GB
لینک های دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: links
قبل از نصب باید بازی رو به ورژن 1.03 اپدیت کنید ( 8 مگ )
( ستاره ها رو بردارید )
گفتن برای نصب این DLC باید آپدیت 1.3 باشه میشه لطفی کنین لینک آپدیتها با کرک رو بزارید.نقل قول:
---------------------------------
این Extended Cut تو بازی چه تغییراتی ایجاد میکنه و در مورد چی هست؟:question:
اکثرا میگن دی ال سی راضی کننده بوده
هرکی بازی کرده نظرشو بگه فقط جریانو تعریف نکنین.من خودم هنوز dl نکردم..
بعد از نصب DLC بازی رو باید از مرحله Cerberus Headquarterَ شروع کرد
من الان وقت نکردم از اون مرحله برم و فقط Autosave ـه قبل سه انتخاب ( بعد از صحبت با کاتالیست ) رو آوردم ( DLC فکر کنم دیالوگ های زیادی رو به منوی کاتالیست اضافه می کنه )
پایان بازی تغییری چندانی نکرده فقط یک سری صحنه های جدید اضافه شده که توضیحات بیشتری در مورد انتخابی که کردیم و عواقبی که اون انتخاب داشته میده
مثلا نشون میده ریپر ها ، اعضای تیم و یاران قدیمی بعد از انتخابی که کردیم چی کار می کنند و کجا میرند
خلاصه پایان بازی خیلی قشنگ تر شده و نسبت به پایان گنگ و بی معنی قبلی خیلی بهتر و احساسی تره ، به نظرم ارزش 2 ساعت بازی کردن رو داره
هر سه پایان بازی رو باید دید
راستی هنوز کرکی چیزی واسه مولتی پلیر نیومدده که بتونیم بازی کنیم؟؟
من DLC رو دان کردم ...باید فایلاشو کپی کنم به محل نصب بازی یا ...؟ آخه هیچ فایل نصبی چیزی نداره ...
سیوهای قبلیم پاک شده میشه یه نفر سیو خودشو بهم بده.چون dlc تو مرحله ی آخر تاثیر داره.
هنوز که نیومده و احتمال اومدنش هم خیلی کمهنقل قول:
باید بازی رو اورجینال بخری که با این وضع دلار اصلا نمی ارزه
اول باید آپدیت 3 و بعد DLC رو داخل محل نصب بازی کپی کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داخل فولدر Final Choice سیو قبل از 3 انتخاب نهاییه
سیو شماره 25 هم مال قبل از مرحله Cerberus ـه
خیلی خوب تموم شد..کاش از اون اول همینکارو میکردن..واقعا قشنگ بود...دمشون گرم...:40:
من نتونستم dlc رو اجرا کنم. میشه درباره ی محلی که فایلارو باید اونجا بریزم بیشتر توضیح بدین؟
من فایل defeault جایگزین defeault قبلی و فایل pathes موجود در پوشه ی آپدیتو تو biogame ریختم.
و binaries رو هم جایگزین قبلی کردم.اشکالم کجاست?
نقل قول:
DLC_CON_END ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC
DLCCONEND ===> Mass Effect 3\BIOGame\DLC\__metadata
Patch ===> Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole
MassEffect3Config و MassEffect3.exe هم جایگزین قبیلیا بکن...
اگر تو اون دی ال سی که دانلود کردی یه فایل کرک با فرمت .reg بود هم اجراش کن و اوکی بزن...
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی هر یک دقیقه یکبار بازی لگ میزنه و فریز میشه برای یکی دو ثانیه....کسی میدونه مشکل از چیه ؟
گرافیک هم آوردم پایین درست نشد..واسه همه اینجوری هست..
aus 5750 1gb ddr5
ram 4gb 1600
core i3 2100
مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟
مشخصات سیستم رو که بالا گفتم..نقل قول:
مخشصات سیستمتون رو میگید؟
درایور گرافیکتون آپدیته؟
حالا این مشکل زیاد مهم نیست..
من توی این بازی الان موندم اصلا باید چیکار بکنم ؟ من تاحالا شماره های قبلش رو بازی نکردم..
همون اول رفتم توی یه سفینه خودمون..
بعدش چند تا طبقه هست..این همه گشتم بلاخره یه جایی پیدا میکردم که میشد بین کهکشان ها سفر کرد ولی من هیچ ازش سر در نیاوردم...
الان اصلا نمیدونم باید چطوری بازی پیش بره ...باید چیکار کنم ؟
یه انتقاداتی هم داشتم اینکه گرافیک بازی که به نظرم اصلا بالا نیست.. و بازی یه گرافیک فانتری داره ..هوش مصنوعی که در حد مرجان دریایی پایینه..
گیم پلی که تا حالا هیچی ازش ندیدم..یه ساعت رفتم تو بازی ..فقط یه ربع بازی کردم ..45 دقیقه فقط دمو نیگاه کردم !!
نوع گرافیک و طراحی شخصیت ها که هیچی...نوع راه رفتن و دویدن شخصیت ها ، انگار داری یه سری اسباب بازی رو حرکت میدی..
در کل من زیاد با این بازی حال نکردم..اگه یکی راهنمایی کنه شاید بتونم حداقل تمومش کنم...
مرسی:46:
به احتمال زیاد الان باید بین سیاره ها سفر کنی و به شهری به نام Citadel برسی بعد اونجا با نماینده های هر نژاد صحبت کنی تا اونا بهت ماموریت بدن بعد دوباره وارد صفحه ی سیاره ها بشی تا بتونی به سیاره ای که اسم ماموریتت بالاش نوشته شده برسی.نقل قول:
سلام . 3 تا سوال دارم .
1- راهی نیست power های هم تیمی ها مو یه جوری به دکمه های ترکیبی کیبورد بدم ؟! مثلا Alt+1 ؟! اینحوری خیلی رو مخه تا عدد 4 میتونم bind کنم بقیه power ها رو مجبورم shift بزنم وسط معرکه حسش میپره ...
2- من Infilarator ام ... خودم به عنوان هم تیمی با Tali خیلی حال میکنم مخصوصا Combat Drone اش ... ولی واسه یار دیگه ام بین Ashley و James و Garrus میمونم کیو وردارم .... به نظرتون کودوم بیشتر به کار میاد ؟!
3- واسه آپدیت کردن power ها بین Ammo update کودوماشون بیشتر به کار میاد ؟! Armor Piercing ... Disruptor .... Freeze
دوستان میشه یه نفر یه توضیح درباره ی این dlc ها مخصوصا این dlc آخر بده؟ هیچ کدوم هستن که توی داستان تاثیر داشته باشن؟
می دونم که احتمالا توی صفحات قبل هست اما من هنوز وسطای بازی هستم نمیخوام داستان لو بره...
يه سوال! اشلي خائن بود؟؟؟ چرا وقتي شفرد برميگرده به سيتادل اون كارو انجام ميده؟ اون يه قسمت رو دقت نكردم چي به هم گفتن ردش كردم!
اونجايي كه شفرد از سقف آسانسور مياد تو آسانسور و مياد بيرون !
نه نبود فقط Udina اون یارو Earth councilor بود که در اصل با cerbures بود که میخواست متقاعد کنه اشلیو که شپرد با سربرسه ولی اگه توی بخش رول پلینگ باشی میتونی اشلیو به خودت بازگردونی:23:نقل قول:
من از این فایلا استفاده کردم و کار کرد.نقل قول:
ورژن 1.3
بفرمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه همه ي اميد و آرزوي من اشلي بود :41: اون بود كه منو واسه ادامه ي بازي اميدوارم ميكرد.
حالا ميخوام ببينم اگه واقعا امكانش هست كه من توي كل كل كوتاه بيام ( جوابهاي انتخابي ) برگردم به سيو قبل از اون واقعه. البته خيلي رفتم جلوتر. اشلي و شپرد يه جورايي معشوقه هم هستن ولي بخاطر اينكه شپرد فرمانده هست اين داستان يذره نظامي شده!
برای رومنس با اشلی
وقتی زخمی میشه باید بری بیمارستان و ازون جلوش که شاپ داره براش کادو مادو بخری
همیشه بهش سر بزنی
بعد توی پرایوت ترمینال بهت مسیج میده
میری توی سیتیدل میبینیش
و اونجا کیس
بعدش هم که ..
لینک جدید از DLC کسی داره پاک شده قبلیا!
نقل قول:
از اینجا بگیر.مستقیم هم هست.