من توی اون مرحله که یه موجودات سبز وابی مانندی هستند گیر کردم می افتم توی یک حیط بسته ودرها هم باز نمیشه ؟؟؟؟
Printable View
من توی اون مرحله که یه موجودات سبز وابی مانندی هستند گیر کردم می افتم توی یک حیط بسته ودرها هم باز نمیشه ؟؟؟؟
نقل قول:
شما یکی دو تا تصویر بذار دوست عزیز کی یادشه کجا رو میگی :10:
چرا اطلاعات غلط میدی به مردم :دینقل قول:
دوست من ورژن بازی شما باید آپدیت باشه
در ضمن زیاد جالب نیست آنلاینش Crysis Wars رو تهیه کن اون باز قشنگ تره :دی
در کل چون مپ هاش گندس من حال نکردم ولی امکان اتفاده از وسایل نقلیه امکان پذیزه .....:21:
بدون نسخه ی ارجینال بازی نمی ذارن وارد سرور شون بشی:31:نقل قول:
سلام
دوستان چطور میتونم بدون مشکل join شدن Crysis رو انلاین بازی کنم؟
ایا نیاز به سریال یا برنامه خاصی هست؟!
هیچ بازی کرک شده ای رو نمی شه تو سرور های مخصوصش آنلاین بازی کرد:|نقل قول:
چرا اطلاعات غلط میدی به مردم
دوست من ورژن بازی شما باید آپدیت باشه
در ضمن زیاد جالب نیست آنلاینش Crysis Wars رو تهیه کن اون باز قشنگ تره
در کل چون مپ هاش گندس من حال نکردم ولی امکان اتفاده از وسایل نقلیه امکان پذیزه .....
مثلا wow رو نمی شه تو سرور بلیزارد بازی کرد یا کرایسی رو تو سرور کرایتک
متاسفانه سرور غیر رسمی واسه کرایسیس بازی کردن وجود نداره مگه اینکه با ایکس فایر بازی کنی
اگه اول مرحله هستی یه راه ساده وجود داره: بور به اون طرف که ذرات از اونجا میان:31:نقل قول:
اگه یکم جلو تری باید تما مموجوداتو بکشی تا راه واشه!
اینکار خیلی سخته چون هی در می رن بای دنامریی شی بری خفتشون کنی:31:
واقعا ممنون 4و5 ماهی بود تئو اینجا گیر کرده بودمنقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم میشه این بازی روبصورت غیر مرحله ای بازی کرد مثلا با یه نفر دیگه ؟؟
نقل قول:
کسی نیست جواب بدهد >؟؟؟
آره تو قسمت multiplayerنقل قول:
نقل قول:
میرم اونجا ولی کسی نیست فقط خودمم ؟؟؟
دوستان فکر کنم crysis اصلا مولتی نداشت!!
نسخه مولتی فکر کنم بخش crysis wars مربوط به بسته الحاقی warhead بود...
کرایزس مولتی پلیر داشت این وارهد بود که بخش مولتی نداشت و DLC کرایزس وارز برای اون عرضه شدنقل قول:
دوست عزیز اینایی رو که نوشتی یعنی چه من نگرفتم ممنون:11:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز.
من در ویندوز 7 Professional اوریجینال روی لپ تاپم در نصب کرایسیس اررور زیر رو میبینم(در هنگام ورود به بازی):
Crysis:
Crysis has stopped working (close the program)
مشکل چیه؟
کرکت مشکل دارهنقل قول:
مولتی پلیر یعنی امکان بازی چند نفره مثل آنلاین یا شبکه. این رو کرایزس وارهد نداشت یه بسته الحاقی براش عرضه شد که گیمر ها می تونستند وارهد رو آنلاین بازی کنند. ولی کرایزس اولی فابریک بخض مولتی پلیر داشت.نقل قول:
بله شما درست میگی من واهدو آنلاین بازی کردم:31:نقل قول:
آقا من یه مدم Crsiys رو بازی کردم خوشم نیومد حالا میخوام دوباره نصبش کنم این ارور میاد...
The Version is Not Valid
بعد پایینش سه تا گزینه داره!
Ignore-Retry-Abort
شنیدم ایگنور رو بزنی بازی ناقص نصب میشه و همینطور هم شد!!!
دوستان این بازی واسه ویستای 64 بیتی نمیاد اون مرکز ارورا میاد میگه 7 ثانیه بعدشم میگه بستن برنامه چیکارش کنم؟:41:
من میگم برام نصب نمیشه تو میگی اینطوری...؟
من میگم نره...تو می گی (...) ؟ استغفرالله!:دی
خواهش میکنم یه نفر سیو مرحله بعد از core یا غول core رو بذاره .
تو این مرحله گیر کردم بعد یادم از سیوهای بازی نبود ویندوز عوض کردم همش پاک شد.
یه نفر سیو مرحله بعد core رو بذاره
thank you
میگم من یادم نیست بعد از Core چی بود ولی فک کنم پارادیس باشه.اینو امتحان کن:نقل قول:
کد:http://sinak3.persiangig.com/default_72_Paradise%20Lost_03m_16s.rar
حق با سینا عزیز هست بعد از مرحله core مرحله paradise lost هست که البته راهنمای تمامی مراحل بازی به صورت کامل(البته انگلیسی) توی این سایت هست:نقل قول:
شما اگه دوباره جایی گیر افتادی میتونی ازش استفاده کنی:46:کد:http://guides.gamepressure.com/crysis/guide.asp?ID=3929
سلام
آقایون تاپیک ساز هنوز برای Crysis2 تاپیک نمیسازید؟ خیلی از سایتا شروع کردن!
تاپیک داره و کلی هم توش اطلاعات هست.نقل قول:
نسبتا هم خوب جلو رفته.
توی بخش اخبار بازیها هست
ولی خداییش چه بازی بشه فکرشو کنین کرایسیس با اون عظمت تو نیویورک:21:
سلام
بازی من به صورت کرک شده نصب میشه.مشکلی که هست اینه نمیتونم روی بازی پچ نصب کنم چون فایل EXE کرک شده هست و منم فایل EXE اریجینال رو ندارم.
حالا اگر از دوستان کسی آدرسی برای دانلود فایل EXE ارجینال لطف کنه ممنون میشم.
آقا واسه من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
لطفا اگه یه نفر یه سیو بعد از اینجا که گفتم بذاره ممنون میشم.
از چند روز پیش که این اتفاق افتاده دارم دیوونه میشم .
لطفا کمک کنید.
رفیقت میره داخل کانتینر. موجودات فضایی به شما حمله می کنند و تو باید از دوستت مراقبت کنی و حملاتشون رو دفع کنی. بعد از اون مسیر حرکت روی نقشه مشخص میشه و باید با prophet (رفیقت) به اون سمت حرکت کنی. ولی بین مسیر باید کنار آتیش صبر کنی تا رفیقت گرم بشه. در غیر اینصورت میمیره.نقل قول:
فرمایش شما صحیح ولی واسه من اصلا کار به اینجاها نمیرسه نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره هیچکی نمیاد که من بکشمش .اگه میشه دوستان یه سیو بعد از اینجایی که دوستمون گفت بذار ممنون میشم.(مرحله paradise lost بعد از اینجایی که دوستمون گفته)نقل قول:
بابا یکی لینک بده یا اگه ذخیره شده تو سیستمش داره بذاره ثواب دارهنقل قول:
اونا نیان که شما باید بکشیشون به سمتشون شلیک کن در ضمن اونا موجودات تخیلین آدم نیستن که برای ادامه بازی رفیقت میگه اونا بکش بعد شما باید اونا بکشی وگرنه دوستت میمیرهنقل قول:
سوالی داشتی در خدمتم فقط تشکر نکنی میرم پشت سرمم نیکا نمیکنم:31:
اول که تشکر از شما واجبه دوست عزیز دوما" با اینکه شما حس انسان دوستانه تون :31:رو نشون دادین و قصد کمک کردن منو داشتین یه دنیا داسه من ارزش داره ولی عزیز من مشکل من این نیست مشکل من اینه که نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره اگه 1 ساعت هم وایسم کسی نمیاد تا بکشمش.اگه میشه یه پچی یا یه سیو گیم بعد از اینجایی که پائین بهش اشاره کردم بذارید تا ما بقیه بازی رو بریم.امیذوارم ایندفه دیگه منظورمو فهمیده باشین.اشاره به اونجایی که گیر کردم:نقل قول:
:41:
واسه من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
درسته.این سیوو بریز ببین درست میشه.( احتمالا شما نمی تونی اسلحه مخصوص رو برداری درسته؟ )نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files/f0776c161b5a48628b98.rar
خیلی ممنون که کمک کردی ولی عزیز من این سیو مال قبل از اونجایی هست که من گفتم اگه میشه سیو اونجایی که باید دوستش رو نجات بده ببرتش کنار آتیش تا یخ نزده بذار(اینجا رو خودم نرفتم و ندیدم فقط میدونم به گفته دوستان بعد از اینجایی که من مشکل دارم این اتفاق میفته)یه بار دیگه میگم کجا گیر کردم:نقل قول:
من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
خیلی ممنون که کمک کردی ولی عزیز من این سیو مال قبل از اونجایی هست که من گفتم اگه میشه سیو اونجایی که باید دوستش رو نجات بده ببرتش کنار آتیش تا یخ نزده بذار(اینجا رو خودم نرفتم و ندیدم فقط میدونم به گفته دوستان بعد از اینجایی که من مشکل دارم این اتفاق میفته)یه بار دیگه میگم کجا گیر کردم:نقل قول:
من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
سلام. بعذ گذشت دو سال ، بعید می دونم ککه کسی save رو داشته باشه ! بازی ازتون می خواد که چه کار کنید؟! تا جایی که یادمه ، باید اون اسلحه ای که دست prophet بود رو بردارین و از داخل اون کانکس هم مهمات بپیرید و اون تو پناه بگیرید! این کار ها رو انجام دادین؟!نقل قول:
نقل قول:کد:http://FastFreeFileHosting.com/file/36514/Desktop-rar.html
من تمام سیو های بازی ها رو نگه میدارمنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید نسخه جدید کرایسیس که اینهمه ازش تعریف میکنند چه وقتی قراره بیاد؟؟؟
فکر کنم اخرای سال یکی از دوستان تو انجمن اخبار بازی ها گفته بود اوایل سال بعد....نقل قول:
میتونی تو انجمن اخبار بازی ها این اطلاعات رو بیشتر بدست بیاری:31:
ولی من اونجا دیدم که گفته بودنآخرای سال2010ویاد:31:
تشکر.......:40: