من دفترچه حساب بانک دی رو گم کردم چیکار باید بکنم؟
Printable View
من دفترچه حساب بانک دی رو گم کردم چیکار باید بکنم؟
توی کارت به کارت شتابی کارمزد اون محاسبه میشه تا 1 میلون 500 تومان هر یه تومن اضافه 200 تومن پایا هم که فعلا کارمزد ندارهنقل قول:
البته برای کارت به کارت شتابی فقط باید برای قسمت گرفتن صورتحساب ثبت نام کنید و توی شعبه فعال کنید بدون اون فقط ملی به ملی ممکنه
اون حسابای مدت دار اگر پولی از حساب برداری چی میشه ؟ سود رو نمیدن ؟نقل قول:
پس روز شمار خیلی بهتره دیگه نه ؟
بهترین بانکی که روز شمار میده ؟ نرخ سودش چنده ؟
به نظرم کارت ملی با شناسنامه بردار برو بهت دفترچه جدید میدن.نقل قول:
با سلام .
من میخوام این دستگاه رمزیاب بانک ملی رو بگیرم وقتی این فرمش رو پر می کنم با این که همه اطلاعاتش رو پر می کنم وقتی تایید رو می زنم بهم میگه که تمامی اطلاعات باید پر بشه . کسی هم این مشکل رو داره ؟ یا داشته ؟
دوستان ممنون می شم یکم در مورد سفته بهم اطلاع بدین که به چه دردی می خوره و چطور ازش استفاده می کنند؟!:n13:
سلام دوستان
به نظرتون بانکداری اینترنتی بانک ملی بهتره یا ملت؟
توکن ملی الان 54000 تومن هست اما بجاش در بیشتر عملیات بانکداری اینترنتی کارمزد نمیگیره ولی بانک ملت کارمزد میگیره
ملت کارمزد نداره. کجاش کارمزدیه؟
ملت از نظر من عالیه. توکن هم نمی خواد.
بله برای انتقال وجه بین حسابهای ملت فقط 25 تومن می گیره که اونم اصلا به چشم نمیاد. پایا رایگان انتقال سحابی تابع مقررات بانک مرکزی
دوست عزیزنقل قول:
منم برای حساب شخصیم از ملت استفاده میکنم اما مثلا برای سحاب 500 تومن کم میکنه درصورتی که میگن ملی کم نمیکنه
اما این موردی که پرسیدم رو برای حساب مغازه میخوام ملت برای حواله سقف بالا یه دستگاه رمز نگار میخواد که قیمتش رو نمیدونم چنده
میگن رو بی خیال شو اون چیزی که من استفاده می کنم اینه که کارت به کارت شتابی تا یک میلیون تومان 500 تومن کارمزد داره چه atm چه اینترنت چه ملی چه ملت. فقط کارت به کارت ملی به ملی رایگانه و کارت به کارت یا حساب به حساب ملت 25 تومن هزینه داره. ملت اینقدر خوبه که اصلا این 25 تومنش ارزش نداره. اون موقعی که بانکهای دیگه اینترنت بانک نداشتن ملت همه ( با کمی اغراق) خدمات رو اینترنتی می داد.نقل قول:
بدی ملت = شعبه های شلوغ برای کارهای حضوری
آشغال تر از بانک ملی من ندیدم من یک حساب داشتم یک بار رفتم با دفترچه پول بردارم 500 تومان کارمرزد گرفت میگم حساب رو ببند میگه باید بری شعبه خودت
ولی من بانک ملت تو یزد حساب باز کردم تو مشهد بستم
ما خودمون دستگاه پوز داریم اون مسول سرویس که میاد میگه بیشترین سرمایه گزاری روی بانکداری اینترنتی رو بانک ملت داره و من هم که ازش استفاده میکنم راضیم کارمزد هم زیاد نداره مثل بقیه بانکها و کمتر
جالب بدونین 45 درصد گردش پول از پوز ها از بانک ملت هست
وام هم که هیچ بانکی مثل ملت وام نمیده دمشون گرم تا حالا خانواده ما 50 تومن وام گرفته ولی بقیه بانکها مخصوصا ملی که نامردا اصلا وام نمیدن آخه تا کسی وام نگیره هم نمیتونه کاری بکنه
سلام دوستان دو تا سوال لطفا راهنمایی کنید
1-من تو کرج تو بانک رفاه یه حساب بلند مدت 1 ساله 20 درصد به مبلغ 2 و نیم میلیون تومن باز کردم امروز 1 اردیبهشت 92 مبلغ 36 هزار تومن سود ریختن تو حسابم ولی من از همون کارمندی که روز اول حساب باز کردم پرسیدم گفت از اول اردیبهشت 42 هزار میاد رو حسابت الان به نظر شما چرا اینجوریه شده؟؟؟ من که خودم حساب الان دارم میکنم سود 14 درصد حساب کردن درسته؟؟
2- من الان خب 2 و نیم میلیون تومن تو حساب بانک رفاه دارم آیا میتونم روش یه وام 2 الی 3 تومن بگیرم اگه آره چه مدارکی لازمه ضامن میخوان یا نه؟
36 تومن برات 17 درصد سود محاسبه شده به عبارتی یکساله 17 درصد برو به همون کارمند بگو چرا 17 درصد ؟نقل قول:
بستگي به بانك و قرادادي كه ميبنده داره.بعضيها تا تاريخ همون روز سود روزشمار ميدن.بعضيها هم تا همون تاريخ سود رو حساب ميكنن.مثلن اگه حسابت يكساله باشه و بعد از 4ماه برداري به اندازه سپرده 4ماهه بهت سود ميدن.هر بانكي با بانك ديگه فرق دارهنقل قول:
روزشمار بانك دي 19درصد و ايران زمين 18 درصد هست(بايد تو حسابت بالاي يك مليون باشه)
اين كارمزد فقط براي انتقال بين بانكي هست كه تا 1000تومن هم كارمزد داره.ولي براي هرنوع انتقال بين خود بانك ملت فقط 25 تومن كارمزد دارهنقل قول:
براي حواله سقف بالا (از 5 تا 200ميليون) هم نياز به دستگاه امضا الكترونيكي هست.من پارسال گرفتم 20 يا 25هزارتومن از حسابم كم كردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم از بين بانكهايي كه از بانكداري الكترونيكيشون استفاده كردم ملت رو ميپسندم.امكاناتش عاليه
تو بيشتر شعبه هاشم براي خدمات الكترونيكي يك باجه جدا ميزارن ونيازي نيست نگران شوغي بانك باشيد
سفته رو از بانک بخوایم بگیریم مدرکی چیزی هم باید ببریم ؟نقل قول:
10 میلیون سفته گرفتن چقدر ازمون پول میگیرن ؟
سفته برا چیه ؟چرا شرکتا سفته میگیرن؟
من از مغازه هم سفته گرفتم باید پول بدی فقطنقل قول:
سفته برای تضمین میتونه باشه برای قرض گرفتن میتونه باشه یعنی اینکه وقتی شمابه یکی سفته میدی متعهد میشی به پرداخت مبلغی که رو سفته نوشته
بانک ملت یه ایراد خیلی بزرگ داره که اس ام اس بانک نداره،یه چیزه ابتدایی که بعضی از موسسه ها هم دارن اما بانکی با این قدمتو عظمت نداره!
سلام
دوستان ببخشید من کارت بانک صادرات دارم میخواستم بدونم اگه برم از مغازه ای خرید کنم و بخوام با دستگاه کارتخوان پول رو پرداخت کنم تا سقف چقد میتونم کارت بکشم؟
چون حدود 15-20 میلیون خرید لوازم منزل باید انجام بدم
نقل قول:
با سلام. سقفشو من نمیدونم اما 15 تا 20 میلیونو راحت میشه کارت کشید خودم تا 30 م کارت کشیدم مشکلی نداشته.
سلام به دوستان
من میخوام وام بگیرم با این شرایط :
1 - خودم کارمند رسمی دولت هستم
2 - میتونم دو تا کارمند ضامن هم جور کنم
3 - مبلغ وام حداقل 10 میلیون تومن باشه
4 - پول برای خوابوندن توی حساب ندارم
5 - میزان درصد وام از 30 بیشتر نباشه
6 - 3 ماهه جور بشه
میتونید راهنمایی کنید کدوم بانک ( خصوصی - دولتی - موسسه اعتباری ) و کدوم طرحش مفیده ؟
ممنون
بانک ثامن الائمه چنین طرحی داره .نقل قول:
ممنون . بانکای دیگه چطور ؟ میخوام بدونم حق انتخابی بین بانک ها دارم یا نه .نقل قول:
من بانک دیگه ای سراغ ندارم. ضمنا قسط هم ماهی حدود 390 تومنهنقل قول:
ثامن الائمه بانک نیستنقل قول:
سلام
من حدود 6ماه پیش رفتم یه حساب موسسه صالحین(بانک آینده) باز کرده بودم که مسول باجه گفت سود روز شمار ما 18.5 هست. البته تا حالا نه به اصل و نه به سودش دست نزدم. البته اینو هم بگم که بعد شش ماه هنوز عابر بانک بهم ندادن
الان موسسه کوثر داره به حسابهای روزشمارش 20درصد میده. به نظر شما برم حسابمو ببندم و تو موسسه کوثر حساب باز کنم
ممنون
سلام
برای وام ازدواج اگر کارمند حال حاضر آموزش پرورش ببری قبول میکنند یا بازنشسته باید باشه کارمند حتما ؟
و اینکه این نامه کسر از حقوق چیه که برای کارمند درخواست می کنند؟
سلام مرتضی جاننقل قول:
و اینکه این نامه کسر از حقوق چیه که برای کارمند درخواست می کنند؟
یعنی اگر شما به هردلیلی تاخیر داشتی در پرداخت اقساط یا اقساط رو پرداخت نکنی ، قسط های وام از حقوق ماهیانه ی کسی که ضمانت شما رو کرده کم میشه .
سلامنقل قول:
ممنونم نامه به دستم رسید و متوجه شدم قبلش این پست رو زده بودم
+
من مرتضی نیستم سوروش جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتضی انیمیشن بین حرفه ای هست ولی من فیلم بین حرفه ای هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشین مراحل درخواست یه کارتخوان بی سیم چجوریه؟
جالبه که هنوز کارت بهت ندادن معمولا صدور کارت الان آنیهنقل قول:
اگه میتونی ریسک افتتاح حساب پیش موسسات رو قبول کنی ببر ولی این و بدون اعتبار بانک و ندارن البته بانک هایی هستن که سود بیشتری بدن
من که به غیر بانک جای دیگه ای حساب باز نمیکنم
شما باید تشریف ببرید بانکی که کارت خوان بی سیم داره و اونجا افتتاح حساب بفرمایید بعد خودشون میگن چه مدارکی لازمهنقل قول:
بانک رفاه حساب قرض الحسنه سکه داشت ، قضیه اش کلا چطوره ؟
کسی تاحالا همچین حسابی باز کرده ؟
بانک رفاه گمانم کنسل کرده خیلی وقته قضیه رو ، بانک خصوصی یا دولتی دیگه ای میشناسین ؟
از تو بانكداري اينترنتي ميشه فعالش كني.هم ايميل هم اس ام اسنقل قول:
تنظيمات كاربر--> تنظيم هشدار(پيامك/ايميل)
واسه اين عمليات برات ايميل يا پيامك مياد:
اعلام سررسيد بدهي تسهيلات دريافتي
اعلام ورود به سايت بانکداري اينترنتي
اعلام واريز حواله بين بانکي به حسابهاي حقيقي و حقوقي
اعلام انجام حواله اينترنتي
سلام منم دنبالش بانک ملت سیار رو خیلی به سختی میده میگه باید گردش حساب توپ داشته باشینقل قول:
بانک ملی میگه ثبت درخواست میکنم اما معلوم نیست کی بیاد البته گردش برای اینا هم مهمه
بانک صادرات میگه باید تو جواز کسب باید عنوان پخش داشته باشی وگرنه بازرسی گیر میده!
سود سپرده یکساله 17 درصده نه 20 درصد
10 میلیون سفته میشه 30 هزار تومن
هیچ مدرکی نمیخاد
وقتی شما 30 میلیون سفته میگیری و امضا می کنی متعهد میشی که این 30 میلیون رو پرداخت کنی سفته جنبه حقوقی داره و کلا بهتر از چک میشه نقدش کرد
ان شاالله قضیه رعد ملی درست میشه و گوشی موبایلت تبدیل میشه به دستگاه توکن دیگه هم لازم نیست 54 تومن پول بدی
بانک قرض الحسنه مهر ایران معادل پولی که خوابوندی بعد از 6 ماه بهت وام میده 3 ساله با کارمزد 4 درصدنقل قول:
یه چیزی هست به نام عدد شاخص در هر سال و یک فرمول برای محاسبه این سوال فک کنم یه سرچی بکنی پیدا بشه
میشه یک میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون تومن تا سال 88نقل قول:
نقل قول:
من امروز رفتم بانک دی ثبت نام کردم ولی میگفت کارتخوان های بی سیم خیلی ضیعف هستند گفت بهتره کارت خوان ثابت بگیری ولی خوب مشکل اینه که مغازه ما تلفن ثابت نداره
كي ميگه كارتخوان ساير ضعيفه؟
من هم كارتخوان ثابت دارم هم سيار.خيلي وقتها شده كه ثابت كار نميكنه و سيار كارم رو راه انداخته.مخصوصا وقتي يارانه ها رو ميريزن كه ثابت كار نميكنه ولي سيار كار ميكنه
چرا انقد مراحل گرفتن اینترنت بانک دی مضخرفه!
باید از طریق سایت اقدام کنیم،اونم هردفعه یه اروری میده!
سلام
چجوریه که مثلا بانک تات سابق روزشمار 19 درصد میده و اونوقت موسسه صالحین سابق روزشمار 18.5درصد میده مگه چند ماهی نیست که بانک آینده از ادغام ای دو بانک مشغول بکاره. اصلا مگه میشه هرکی نرخ خودشو بده
یه سوال
میگن سود در سرسید 6ماهه 23.2درصده یعنی 23.2درصد به سالیانه محاسبه میشه تا بعد 6ماه این سود بعلاوه پولتو بعد میدن.
مثلا یک میلون بادریافت سود در سرسید طبق بالا بعد 6ماه میشه 1000000+232000 یا 1000000+116000
ممنون